Multi Jack – ajutorul de bază în bucătăria ta

Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Gătitul necesită timp și răbdare. De cele mai multe ori fie că te grăbești, fie vi obosit de la muncă poate fi un factor ce transformă o masă reușită într-un adevărat dezastru. Este complicat să mărunțești, să macini sau să râșnești rapid. Toate aceste probleme acum și-au găsit rezolvare. Tocătorul electric Multi Jack este pregătit să devină ajutorul tău în bucătărie. Cu Multi Jack vei câștiga timp și preparatele tale vor fi foarte apreciate. Multi Jack nu poate fi cumpărat în farmacii, Aliexpress, Amazon – doar de pe site-ul oficial cu reducere 50%. 

Cum funcționează

Tocătorul electric Multi Jack prin forma sa inovatoare te va ajuta să amesteci, să mărunțești, să toci legume, să pasezi, să râjnești și chiar să amesteci ingredientele pentru rețeta ta. Încă de la prima utilizare va deveni ajutorul tău de nădejde în realizarea unor preparate culinare de invidiat. 

Produsele alimentare pe care le vei utiliza vor fi proaspete o perioadă îndelungată pentru că procesarea lor mecanică poate fi rapidă și realizată chiar înainte de utilizare în deplină siguranță. 

Deși are toate proprietățile unui robot de bucătărie, Multi Jack este un produs mult mai bun și cu un design ergonomic, iar depozitarea sa nu va ocupă spațiu foarte mare.

MULTI JACK
Comandă acum la un preț promoțional!
Reducere de -50%

Cum să comanzi Multi Jack adevărat în România

În acest moment, Multi Jack nu poate fi cumpărat în farmacii, Aliexpress, Amazon – doar de pe site-ul oficial cu reducere 50%. Acesta este singurul mod în care poți achiziționa acest minunat tocător electric. 

Este posibil să întâlnești și magazine online însă trebuie să știi că este vorba de un produs contrafăcut, care nu respectă componentele originale. Cel mai probabil este un produs slab calitativ, care se va deteriora foarte repede și nu va avea eficiența Multi Jack. Astfel, dacă dorești să ai certitudinea că nu folosești Multi Jack fals, comandă-l doar de pe site-ul oficial al producătorului. Dacă vrei să știi cât costă Multi Jack, intră acum pe site și cu siguranță vei fi surprins de accesibilitatea sa. 

Realizat doar din componente de cea înaltă calitate

Spre deosebire de alte tocătoare Multi Jack este realizat doar din materiale foarte rezistente atât la impact mecanic cât și termic.

Cu un bol ergonomic cu capac realizate din plastic incastrat și imbatabil care menține toți nutrienți extrași fără intervenția altor compuși, face din Multi Jack nu numai un aliat în bucătărie pentru gătit, dar și un aliat în menținerea sănătății familiei dumneavoastră. Volumul bolului este de 1,8 litri, iar înălțimea de 23 cm.

Lamele tocătorului electric sunt realizate din oțel inoxidabil 420 care îi conferă o rezistență sporită la uzură, durabilitate crescută, rezistență la rupere, flexibilitate, rezistență la coroziune și nu în ultimul rând o precizie sporită datorită tăișului foarte ascuțit.

Viteza de rotație a lamelor acestui tocător electric este de 3600 RPM, iar puterea de 300W. Lungimea cablului de alimentare este de 0,9 metri. 

Acest tocător electric Multi Jack poate fi spălat și în mașina de spălat vase. 

Tocătorul vine echipat, pe lângă bol, capac și unitatea electrică de două tipuri de cuțite. Un accesoriu cu un rând de cuțite pentru o utilizare grosieră și încă un accesoriu ce are cuțite duble pentru o utilizare de precizie și foarte fină.

MULTI JACK
Comandă acum la un preț promoțional!
Reducere de -50%

Cum se utilizează

Multi Jack se utilizează ca orice alt robot de bucătărie. Pentru alimentele cu o densitate dură precum gheața, cerealele, cafeaua, carnea macră, dar precizie la tăiere este recomandat accesoriul cu lame duble. Pentru alimente cu densitate medie și mică precum legumele, fructele, iaurtul, supele etc se recomanda utilizarea accesoriului cu un singur rând de lame. Evident, utilizarea diferită a lamelor ține și de nevoia sau creativitatea utilizatorului. Pentru mai multe informații despre cum se folosește Multi Jack citește instrucțiunile de pe ambalaj.

Rezultate foarte bune în testele profesionale

Spre deosebire de alte produse utilizate în bucătărie, Multi Jack a fost supus multor teste în bucătării profesionale și de bucătărie cu vaste experiențe culinare. Dintre testele realizate cele mai relevante sunt cele din Japonia din 2015 când un grup de 100 de chefi bucătari au participat voluntar la testarea acestui tocător și 97% din ei au afirmat că precizia mărunțirii produselor fie proaspete sau congelate, fie de origine vegetală sau animală au fost realizate mult mai bine decât atunci când sunt realizate manual. De asemenea, savorile produselor tăiate s-au menținut și conservat mult mai bine după ce au fost preparate termic. Un alt test important a fost realizat în Elveția din 2017, în cadrul unui concurs anual de gătit unde au participat peste 75 de chefi bucătari din toată Europa și unde 99% din utilizatori s-au declarat foarte mulțumiți de interacțiunea cu Multi Jack, datorită preciziei sale de tăiere, dar și a rapidității cu care se realizează pregătirea alimentelor.

Este Multi Jack o făcătură?  

Nu. Multi Jack nu este o făcătură ci un aparat revoluționar care reușește să te scape de probleme precum tăiat, tocat, mărunțit etc din timpul procesului de gătire. Stau dovadă în acest sens rezultatele excelente înregistrate în cadrul studiilor de specialitate, dar și persoanele care au reușit să-și ușureze munca în bucătărie. Până în prezent, peste 50.000 de persoane din întreaga lume au reușit își îmbunătățească performanța de gătire.

Sigur, așa cum spuneam și mai devreme, pe piață și-a făcut apariția și un Multi Jack fals care este într-adevăr o făcătură. Nu există nici o dovadă că acesta ar fi în vreun fel eficient. Cu toate acestea, produsul fals poate fi identificat foarte ușor: este cel care nu este comercializat pe site-ul oficial al producătorului.

MULTI JACK
Comandă acum la un preț promoțional!
Reducere de -50%

Te vei simți bucătar profesionist din prima zi

Cu precizia și designul său revoluționar, Multi Jack acționează încă de la prima utilizare

asupra alimentelor pe care dorești să le mărunțești menținându-le savoare și nutrienți.

Va devenii ajutorul de nădejde din bucătăria ta, astfel conferindu-ți și ție statutul de bucătar profesionist. Multi Jack va fi secretul meselor reușite și rapide.

Ce spun specialiștii

Rezultatele excepționale ale acestui tocător electric a determinat comunitatea de specialiști din întreaga lume să îl recomande celor care doresc să gătească bine, rapid și eficient. Iată ce spune o recenzie de bucătar Multi Jack:

„Când ești în bucătărie practic lucrezi într-o altă lume. O lume de creație, o lume fantastică. Da, este adevărat nu toată lumea adoră să gătească, dar datorită faptului că nu au instrumente potrivite. Pentru că tot ceea ce faci în bucătărie trebuie să aibă amprenta pasiunii. Atunci când pasiunea lipsește parcă și timpul se comprimă. Totul se mișcă încet în jurul tău. Dacă dai dovadă de neîndemânare în utilizarea aparatelor cu tăiș este o mare problemă. Din acest motiv recomand elevilor cursurilor mele utilizarea aparatelor care le pot crește foarte rapid performanțele. Dacă reușești să toci rapid un morcov, câștigi foarte mult timp pentru sos. Dacă macini carnea bine și o amesteci, câștigi timp la coacere. Este o adevărată artă, dar din fericire nu este complicat și oricine poate devenii un bucătar în propria bucătărie. Recomand acest produs testat inclusiv de mine, tuturor persoanelor dornice de a se depăși și de a evolua în bucătărie.” Alwan Becher, Chef Bucătar

MULTI JACK
Comandă acum la un preț promoțional!
Reducere de -50%

Recomandat de toți cei care l-au folosit

Dintre cei care au utilizat Multi Jack au existat și multe persoane care au lăsat o recenzie acestui produs. Astfel, la ora actuală pe internet vei găsi numeroase recenzii bune și rele pentru Multi Jack, cele negative fiind probabil de la cei care au cumpărat produsul contrafăcut. Iată ce spun câteva recenziile celor care au folosit Multi Jack adevărat:

„Nu sunt un as al bucătăriei. Chiar pot afirma că gătesc doar ca să pot să trăiesc și toate astea datorită incapacității de a utiliza aparatura și instrumentele din bucătărie. Am văzut acest aparat la un coleg de facultate. Mi s-a părut foarte interesant cum un singur buton face toată treaba. Așa ca am comandat și eu unul și vă pot spune că am început chiar să apreciez timpul în care gătesc. Culmea, ies și gustoase. Parcă simt că nu sunt eu, mă simt foarte fericit de decizia mea.” Marius Ionescu, București
„Am primit cadou de ziua mea acest tocător. Am crezut că este o altă inutilitate care va sta în dulap lângă robotul de bucătărie. Și-a dovedit eficiența la prima masă pe care am organizat-o de ziua mea. Eram în criză de timp și am zis că ar fi bine să mă ajut de el. Nu ca a fost bine, a fost minunat. Totul a fost gata la timp. Toacă extraordinar de bine. Macină foarte rapid. Am renunțat chiar și la robot, donându-l. Acest aparat m-a făcut și pe mine fericită, dar și pe invitații mei.” Cristiana Gheorghiu, Bragadiru
„Eram la regim alimentar și aveam nevoie ca anumite alimente să le pasez. Am zis că nu fac o investiție mare să regret după. Mi-am achiziționat acest aparat. Au trecut aproape 2 ani de când l-am achiziționat și pot spune că nu a fost zi să nu-l folosesc. Este absolut minunat. După perioada dietei am continuat să-l folosesc. Mă ajuta să pregătesc de la chiftele la nuggets. De la supă la deserturi. Este cel mai bun lucru din casa mea.” Georgiana Rusescu, Deva

9.4 Total Score

Nu lăsă unele lucruri să te demoralizeze. În fiecare dintre noi exista o mică pasiune pentru gătit, însă ajutat de instrumentele potrivite, vei dezvolta aceasta pasiune și va deveni un hobby pentru tot restul vieții care îi va impresiona și pe alții. Așa că nu mai aștepta și cumpără acum Multi Jack original în România de pe site-ul producătorului și vei beneficia și de o reducere de 50%.

Recenzii ale medicilor
9
Recenzii ale clientilor
9
Preț în farmacii
10
Prospect
9.5
Add your review  |  Read reviews and comments
Multi Jack – ajutorul de bază în bucătăria ta
Multi Jack – ajutorul de bază în bucătăria ta
JUST NATURAL LIFE
Logo