Beewax soluție de curățare – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

139 lei 278 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Beewax este un solvent eficient și natural pentru curățarea și protejarea suprafețelor din lemn. Acesta este formulat special pentru a îndepărta murdăria, grăsimea și petele de pe suprafețele de lemn, restaurându-le strălucirea și frumusețea naturală.

Forma de prezentare 💊 Soluție
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 139 lei

Ce este Beewax?

Beewax este un produs specializat pentru îngrijirea și protecția lemnului. Acesta este un amestec de ceară de albine și uleiuri naturale, care acționează ca un strat de protecție pentru suprafețele din lemn. Beewax ajută la restaurarea și menținerea aspectului frumos al lemnului, oferindu-i strălucire și protecție împotriva factorilor externi precum umiditatea, murdăria și zgârieturile. Este un produs ușor de aplicat și poate fi utilizat atât pentru mobilă, podele, cât și pentru alte obiecte din lemn din jurul casei.

Beewax
Comandă acum la un preț promoțional!
139 lei 278 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Beewax poate fi folosit în următoarele situații:

 • Curățarea și protejarea mobilierului din lemn: Beewax este ideal pentru curățarea și menținerea frumuseții mobilei din lemn, inclusiv a meselor, scaunelor, dulapurilor și dulapelor.
 • Îngrijirea și protejarea podelelor din lemn: Beewax poate fi aplicat pe pardoselile din lemn pentru a le proteja împotriva zgârieturilor, umidității și murdăriei, și pentru a le oferi un aspect strălucitor și proaspăt.
 • Recondiționarea suprafețelor din lemn: Beewax poate fi utilizat pentru a recondiționa și revitaliza suprafețele din lemn, cum ar fi blaturile de bucătărie, mesele de lucru sau orice alt obiect din lemn care necesită o împrospătare.
 • Îngrijirea obiectelor decorative din lemn: Beewax poate fi aplicat pe obiectele decorative din lemn, precum ramele de tablouri, statuetele sau alte accesorii din lemn, pentru a le proteja și păstra aspectul lor natural.
 • Restaurarea și întreținerea mobilierului vechi din lemn: Beewax poate fi folosit pentru a restabili strălucirea și aspectul original al mobilierului vechi din lemn, contribuind astfel la păstrarea valorii și frumuseții acestuia.

Beewax rezolvă eficient problema curățării și îngrijirii suprafețelor din lemn. Mulți se confruntă cu dificultăți în a curăța și menține frumusețea lemnului, deoarece murdăria, grăsimea și petele aderă cu ușurință la aceste suprafețe. Beewax oferă o soluție eficientă pentru această problemă, având capacitatea de a îndepărta și de a proteja împotriva acestor impurități, restaurând și revitalizând aspectul natural al lemnului.

Potrivit unui autoritar sursă OMS, neglijarea problemei curățării adecvate a suprafețelor din lemn poate duce la apariția unor probleme nedorite. Printre acestea se numără:

 1. Accumularea de murdărie și grăsime: Dacă nu se curăță în mod regulat suprafețele din lemn, murdăria și grăsimea se vor acumula treptat, ducând la aspect neplăcut și deteriorarea în timp a lemnului.
 2. Apariția petelor și decolorarea: Suprafețele din lemn care nu sunt curățate corespunzător pot dezvolta pete și pot suferi decolorări, reducându-le astfel aspectul estetic.
 3. Deteriorarea și uzura: Fără o curățare corespunzătoare, suprafețele din lemn pot deveni vulnerabile la deteriorare și uzură prematură. Acest lucru poate include zgârieturi, lovituri și deformări ale lemnului.
 4. Apariția mucegaiului și a ciupercilor: Suprafețele de lemn murdare sau umede pot favoriza dezvoltarea mucegaiului și a ciupercilor, ceea ce poate duce la probleme de sănătate și deteriorarea lemnului în sine.

Cum funcționează?

Beewax acționează eficient asupra suprafețelor din lemn. Principalele moduri în care Beewax acționează includ:

 • Curățare profundă: Beewax penetrează murdăria și grăsimea de pe suprafețele din lemn, asigurând o curățare profundă și eficientă.
 • Protecție împotriva umidității: Formula specială a Beewax creează un strat de protecție pe suprafața lemnului, ajutând la prevenirea pătrunderii umidității și protejând astfel lemnul împotriva deteriorării.
 • Restaurare și strălucire: Beewax redă aspectul natural și strălucirea lemnului, aducându-i înapoi frumusețea și strălucirea pierdute în timp.
 • Hidratare și îngrijire: Beewax hrănește lemnul și îl menține hidratat, prevenind crăparea și uscarea în exces.
 • Îndepărtarea zgârieturilor fine: Beewax poate ajuta la estomparea și îndepărtarea zgârieturilor fine de pe suprafețele din lemn, îmbunătățind aspectul acestora.

Beneficiile Beewax

 • Curățare eficientă: Beewax curăță în profunzime suprafețele din lemn, îndepărtând murdăria, grăsimea și petele persistente.
 • Protecție împotriva deteriorării: Formula specială a Beewax creează un strat de protecție pe suprafața lemnului, ajutând la prevenirea zgârieturilor, a pătrunderii umidității și a altor factori dăunători.
 • Restaurare a aspectului natural: Beewax restabilește și revitalizează aspectul natural al lemnului, redându-i strălucirea și frumusețea pierdute în timp.
 • Hidratare și îngrijire: Beewax hrănește lemnul, menținându-l hidratat și previnând uscarea excesivă și crăparea.

Compoziție și ingrediente active

 1. Ceara de albine: O componentă naturală obținută din faguri de albine, care oferă proprietăți de hidratare, protecție și strălucire pentru lemn.
 2. Uleiuri naturale: Beewax conține uleiuri naturale, cum ar fi uleiul de migdale sau uleiul de lămâie, care contribuie la hrănirea și protecția lemnului.
 3. Agens de curățare: Beewax conține și agenți de curățare eficienți, care ajută la îndepărtarea murdăriei, grăsimii și petelor de pe suprafețele din lemn.

În ansamblu, ingredientele din Beewax acționează sinergic pentru a curăța, proteja și îmbunătăți aspectul suprafețelor din lemn. Acestea hrănesc lemnul, îl mențin hidratat, îndepărtează murdăria și zgârieturile fine, oferindu-i astfel o nouă viață și frumusețe.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

Asigurați-vă că suprafața din lemn este curată și uscată înainte de aplicarea Beewax. Luați o cantitate mică de Beewax și aplicați-o uniform pe suprafața lemnului folosind o cârpă curată și moale sau o pensulă. Lăsați Beewax să acționeze timp de câteva minute pentru a pătrunde în lemn. După ce ați lăsat Beewax să acționeze, folosiți o altă cârpă curată și moale pentru a șterge excesul de Beewax de pe suprafață, realizând mișcări circulare. După ștergere, lustruiți suprafața cu o cârpă uscată pentru a obține un finisaj strălucitor și protejat.

Contraindicații

Pentru informații despre eventualele contraindicații sau alergii legate de utilizarea Beewax: un posibil efect advers asociat cu Beewax este reprezentat de alergiile la produsele apicole.

Efecte secundare

Nu sunt menționate până în prezent pobițele efecte secundare asociate cu utilizarea Beewax.

Prețul și Cum să comanzi Beewax adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Beewax nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului Beewax este de 139 lei. În plus, producătorul oferă o reducere de 50%. Această promoție este valabilă pentru o perioadă limitată și nu necesită un cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, vă rugăm să accesați site-ul oficial prin link-ul indicat.

Beewax
Comandă acum la un preț promoțional!
139 lei 278 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Transportul Beewax se efectuează prin curier în întreaga Românie. Aveți opțiunea de a plăti la primirea comenzii, fie în numerar, fie prin card. Acest lucru vă oferă flexibilitate și comoditate în procesul de achiziție a produsului Beewax.

Păreri reale de la consumatorilor despre Beewax

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Beewax pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Folosesc Beewax de ceva timp pentru a curăța și proteja mobilierul din lemn și sunt extrem de mulțumită de rezultate. Suprafețele au redevenit strălucitoare și bine întreținute. Recomand cu încredere!

Ana, 34 de ani

Beewax este soluția perfectă pentru a revigora mobilierul vechi din lemn. Am folosit-o pe un dulap moștenit de la bunici și am fost uimit de cât de bine a reușit să restabilească strălucirea și să îndepărteze petele. Un produs excelent!

Ion, 42 de ani

Când am descoperit Beewax, am decis să-l încerc pe masa de lemn din bucătărie care avea pete și zgârieturi evidente. Rezultatele au fost uimitoare! Masa arată acum ca nouă și este protejată împotriva deteriorării. Recomand Beewax tuturor celor care doresc să-și păstreze mobilierul din lemn într-o formă excelentă!

Maria, 29 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Beewax.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Beewax sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Beewax
Comandă acum la un preț promoțional!
139 lei 278 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

În calitate de medic, am văzut mulți pacienți care se confruntau cu alergii și probleme respiratorii din cauza utilizării unor produse chimice puternice pentru curățarea mobilierului din lemn.

Când am descoperit Beewax, am fost impresionat de eficiența sa în curățarea și protejarea suprafețelor din lemn, fără a emana substanțe toxice.

Recomand cu încredere Beewax ca o opțiune sigură și eficientă pentru întreținerea mobilierului din lemn, atât în locuințe, cât și în spațiile medicale.

Dr. Andrei, medic cu experiență

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Curățare eficientă: Beewax acționează în profunzime pentru a îndepărta murdăria, petele și grăsimea de pe suprafețele din lemn, restaurându-le strălucirea și aspectul natural.
 • Protecție și hidratare: Prin utilizarea Beewax, suprafețele din lemn sunt protejate împotriva deteriorării, uscării și crăpării. Ingredientele sale naturale hrănesc lemnul și îi conferă un aspect sănătos și proaspăt.
 • Revigorare și întinerire: Beewax poate revitaliza mobilierul și alte obiecte din lemn, conferindu-le un aspect revitalizat și rejuvenat. De asemenea, poate ajuta la reducerea vizibilității zgârieturilor și a imperfecțiunilor minore.
 • Aromă plăcută: Beewax emană o aromă plăcută de ceară de albine, oferind o senzație de prospețime și curățenie în încăpere.
 • Ușurință în utilizare: Aplicarea Beewax este simplă și rapidă. Se poate folosi pe o varietate de suprafețe din lemn, inclusiv mobilier, podele, uși și obiecte decorative.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Beewax și la ce se utilizează?

Beewax este un rasvropent pe bază de ceară de albine, special creat pentru curățarea și protejarea suprafețelor din lemn, precum mobilierul, podelele și obiectele decorative din lemn.

Cum se utilizează Beewax?

Pentru a utiliza Beewax, se aplică o cantitate mică pe o cârpă moale și curată. Apoi, se freacă ușor suprafața din lemn în mișcări circulare, până când se obține o strălucire frumoasă și uniformă.

Este Beewax sigur pentru sănătate?

Da, Beewax este un produs natural și sigur pentru utilizarea pe suprafețele din lemn. Nu conține substanțe chimice agresive sau toxice.

Pot utiliza Beewax pe toate tipurile de lemn?

Da, Beewax poate fi utilizat pe majoritatea suprafețelor din lemn, inclusiv mobilier, podele, uși și obiecte decorative. Este recomandat să se facă un test preliminar pe o zonă mai puțin vizibilă pentru a verifica compatibilitatea produsului cu lemnul respectiv.

Care sunt avantajele utilizării Beewax?

Beewax oferă o curățare eficientă a suprafețelor din lemn, protecție împotriva deteriorării, hidratare și întinerire a lemnului, precum și un parfum plăcut de ceară de albine. De asemenea, este ușor de utilizat și oferă rezultate vizibile.

Este Beewax potrivit și pentru lemnul vechi și deteriorat?

Da, Beewax poate fi folosit cu succes pentru a revigora și a restaura mobilierul și obiectele din lemn vechi sau deteriorate. Cu toate acestea, rezultatele pot varia în funcție de starea lemnului și de gradul de deteriorare.

Beewax soluție de curățare – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Beewax soluție de curățare – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
139 lei 278 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo