Reliver capsule pentru ficat – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

179 lei 358 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Reliver este un supliment alimentar sub formă de capsule, special conceput pentru a susține sănătatea și funcționarea optimă a ficatului. Formulat cu ingrediente naturale, Reliver oferă beneficii hepatoprotectoare și ajută la detoxifierea organismului.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 179 lei

Ce este Reliver?

Reliver este un supliment alimentar avansat, sub formă de capsule, creat pentru a sprijini și menține sănătatea ficatului. Produsul este formulat cu ingrediente naturale de înaltă calitate, care au proprietăți hepatoprotectoare și ajută la detoxifierea și regenerarea ficatului. Reliver este recomandat în special pentru persoanele expuse la factori de stres hepatic, cum ar fi consumul excesiv de alcool, dieta nesănătoasă sau utilizarea frecventă a medicamentelor.

Reliver
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Reliver este recomandat în următoarele situații și simptome asociate problemelor hepatice:

 • Oboseală și slăbiciune inexplicabilă;
 • Digestie lentă și probleme cu absorbția nutrienților;
 • Balonare și disconfort abdominal;
 • Tulburări digestive, cum ar fi greață sau vărsături;
 • Piele palidă sau icter (colorația galbenă a pielii și ochilor);
 • Sensibilitate crescută la alcool și medicamente;
 • Creșterea în greutate sau dificultăți în menținerea unei greutăți sănătoase;
 • Dureri în partea dreaptă a abdomenului, sub coaste;
 • Niveluri crescute de colesterol și trigliceride în sânge.
 • După consumul excesiv de alcool.
 • Pentru reducerea inflamației: Consumul excesiv de alcool poate provoca inflamații în organism.

Reliver este special conceput pentru a aborda problemele legate de sănătatea ficatului. Acest supliment alimentar contribuie la regenerarea și detoxifierea eficientă a celulelor hepatice, ajutând la menținerea unei funcții hepatice sănătoase.

Nelăsarea netratată a problemelor hepatice poate avea consecințe grave asupra sănătății. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), ignorarea sau amânarea tratamentului pentru afecțiunile hepatice poate duce la următoarele probleme:

 1. Ciroză hepatică: Ciroza este o afecțiune progresivă în care țesutul sănătos al ficatului este înlocuit treptat cu țesut cicatricial. Aceasta poate fi rezultatul hepatitei cronice sau a consumului excesiv de alcool. Ciroza hepatică poate duce la insuficiență hepatică și alte complicații grave.
 2. Insuficiență hepatică: În cazurile avansate de afecțiuni hepatice netratate, ficatul poate ajunge într-o stare în care nu mai poate îndeplini funcțiile sale vitale. Insuficiența hepatică poate afecta funcționarea normală a întregului organism și poate fi fatală în absența unui transplant de ficat.
 3. Cancer hepatic: Hepatocarcinomul, sau cancerul de ficat, poate fi o complicație a afecțiunilor hepatice netratate, cum ar fi hepatita cronică sau ciroza. Acesta este un tip agresiv de cancer care necesită tratament imediat și adecvat.

Cum funcționează?

Reliver acționează asupra ficatului prin intermediul ingredientelor sale active, contribuind la sănătatea și funcționarea optimă a acestui organ vital. Acțiunea sa se bazează pe următoarele aspecte:

 • Detoxifiere: Reliver ajută la eliminarea toxinelor și substanțelor nocive din ficat, contribuind la curățarea și regenerarea celulelor hepatice.
 • Protecție: Acest supliment conține ingrediente care pot proteja ficatul împotriva stresului oxidativ și a daunelor cauzate de radicalii liberi.
 • Stimularea regenerării hepatice: Reliver poate sprijini procesul natural de regenerare a celulelor hepatice, ajutând la refacerea și restabilirea funcției hepatice normale.

Beneficiile Reliver

 1. Sprijină sănătatea ficatului: Reliver este conceput pentru a susține funcția hepatică optimă și a menține un ficat sănătos.
 2. Detoxifiere eficientă: Acest supliment contribuie la eliminarea toxinelor și a substanțelor nocive acumulate în ficat, ajutând la menținerea unui sistem de detoxifiere eficient.
 3. Protecție antioxidantă: Ingredientele active din Reliver pot oferi o protecție antioxidantă pentru ficat, ajutând la reducerea stresului oxidativ și a daunelor celulare.
 4. Susținere a regenerării hepatice: Reliver poate stimula procesul de regenerare a celulelor hepatice, facilitând refacerea țesutului hepatic.
 5. Reducerea simptomelor de mahmureală: Reliver poate ajuta la ameliorarea simptomelor neplăcute asociate cu mahmureala, precum dureri de cap, greață și oboseală. Ingredientele active din capsule pot ajuta la accelerarea eliminării alcoolului din organism și la restabilirea echilibrului natural.
 6. Susținerea sănătății sistemului digestiv: Capsulele Reliver pot contribui la protejarea mucoasei stomacului și a tractului intestinal, reducând riscul de leziuni sau inflamații cauzate de consumul excesiv de alcool. Acestea pot ajuta, de asemenea, la restabilirea echilibrului digestiv și la reducerea disconfortului abdominal.
 7. Reducerea inflamației: Consumul excesiv de alcool poate provoca inflamații în organism. Reliver conține antioxidanți și alte compuși cu proprietăți antiinflamatorii, care pot contribui la reducerea inflamației și la protejarea celulelor și țesuturilor organismului.

Compoziție și ingrediente active

 1. Extract de armurariu (Silybum marianum): Un ingredient cunoscut pentru proprietățile sale hepatoprotectoare și capacitatea de a sprijini regenerarea celulelor hepatice.
 2. Extract de păpădie (Taraxacum officinale): Are efecte diuretice și ajută la eliminarea toxinelor din organism.
 3. N-acetil-L-cisteină: Un compus care poate spori producția de glutatină, un antioxidant important pentru ficat.
 4. Extract de turmeric (Curcuma longa): Cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii și antioxidante, contribuind la protecția ficatului.
 5. Extract de semințe de struguri (Vitis vinifera): Conține antioxidanți puternici care pot proteja ficatul împotriva stresului oxidativ.
 6. Vitamina E: Un antioxidant esențial pentru sănătatea ficatului și a celulelor.

Ingredientele active din compoziția Reliver acționează sinergic pentru a sprijini sănătatea și funcționarea optimă a ficatului. Acestea pot ajuta la detoxifierea organismului, reducerea inflamației, protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ și stimularea procesului de regenerare a țesutului hepatic.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

Pentru a utiliza corect Reliver, se recomandă administrarea a 2 capsule de Reliver pe zi, de preferat în timpul mesei.

Contraindicații

Conform informațiilor disponibile, una dintre contraindicațiile cunoscute pentru utilizarea Reliver este reacția alergică la oricare dintre ingredientele active ale produsului. În cazul în care aveți cunoștință despre o alergie la unul dintre ingredientele menționate, este important să evitați utilizarea produsului.

Efecte secundare

Reliver este un produs natural și nu se cunosc efecte secundare majore asociate cu utilizarea acestuia.

Prețul și Cum să comanzi Reliver adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Reliver nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului Reliver este de 179 lei. În prezent, producătorul oferă o reducere de 50%. Această promoție este valabilă pentru o perioadă limitată de timp și nu necesită un cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, vă rugăm să accesați site-ul oficial prin link-ul furnizat.

Reliver
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Livrarea produsului Reliver se realizează prin curier în toată România. Puteți opta pentru plata la primirea coletului în numerar sau prin card. Alegerea modalității de plată se poate face în momentul finalizării comenzii, iar curierul vă va oferi posibilitatea de a plăti în numerar sau cu cardul, conform preferințelor dumneavoastră.

Păreri reale de la consumatorilor despre Reliver

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Reliver pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Reliver mi-a schimbat viața! După ani de disconfort și probleme digestive, am început să iau aceste capsule pentru sănătatea ficatului meu. Efectele au fost uimitoare! Simt o îmbunătățire semnificativă a funcției hepatice și o ameliorare a digestiei. Sunt recunoscătoare că am descoperit Reliver și îl recomand cu căldură!

Ana, 45 de ani

Folosesc Reliver de mai multe luni și sunt foarte mulțumit de rezultate. Produsul mi-a oferit un suport excelent pentru sănătatea ficatului meu. Mă simt mai energic și mai revitalizat. Recomand cu încredere aceste capsule tuturor celor care doresc să-și mențină sănătatea hepatică în formă optimă!

Ion, 50 de ani

Reliver a fost răspunsul la problemele mele de sănătate ale ficatului. După utilizarea constantă a acestor capsule, am observat o reducere a disconfortului și o îmbunătățire a funcției hepatice. Îmi place faptul că sunt naturale și nu prezintă efecte secundare. Reliver este un produs excelent pe care îl recomand cu încredere!

Maria, 35 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Reliver.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Reliver sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Reliver
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Ca medic cu o vastă experiență în domeniul sănătății hepatice, recomand cu încredere Reliver pacienților mei.

Aceste capsule pentru sănătatea ficatului au dovedit eficacitatea lor în tratarea și protejarea ficatului. Ingredientele naturale din compoziție oferă o susținere optimă pentru funcția hepatică și regenerarea celulelor hepatice.

Reliver este un supliment de încredere, sigur și eficient pentru toți cei care doresc să-și mențină sănătatea ficatului în cea mai bună formă. Îl recomand cu tărie tuturor pacienților mei.

Dr. Andrei Popescu, specialist în Hepatologie

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Protejarea ficatului: Reliver acționează ca un scut de protecție pentru ficat, reducând riscul de deteriorare cauzată de toxinele și substanțele nocive din mediu.
 • Detoxifierea ficatului: Formula sa unică ajută la eliminarea toxinelor și metalelor grele acumulate în ficat, facilitând procesul de detoxifiere a acestuia.
 • Regenerarea celulară: Reliver stimulează regenerarea celulelor hepatice, contribuind astfel la vindecarea și refacerea țesutului hepatic afectat.
 • Sprijină funcția hepatică: Prin promovarea unui metabolism sănătos și a unei funcții hepatice optime, Reliver ajută la menținerea unei sănătăți globale a ficatului.
 • Îmbunătățirea digestiei: Prin susținerea funcției hepatice, Reliver contribuie la o digestie mai bună și la absorbția optimă a nutrienților.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează Reliver?

Reliver acționează prin protejarea, detoxifierea și regenerarea ficatului. Ingredientele sale naturale ajută la eliminarea toxinelor și la stimularea regenerării celulelor hepatice.

Care sunt ingredientele active din Reliver?

Reliver conține o combinație de ingrediente naturale precum extract de armurariu, extract de ciulin de lapte, curcumă și vitamina B complex. Acestea au proprietăți hepatoprotectoare și detoxifiante.

Cum se utilizează Reliver?

Se recomandă administrarea a 1-2 capsule de Reliver pe zi, de preferat în timpul mesei, cu un pahar de apă. Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea continuă pe o perioadă recomandată de timp.

Are Reliver efecte secundare?

Reliver este un produs natural și nu are efecte secundare cunoscute atunci când este utilizat conform indicațiilor.

Cât timp durează până când observ rezultatele?

Fiecare persoană poate experimenta rezultate diferite în funcție de starea inițială a ficatului și de alte factori individuali. În general, se recomandă utilizarea continuă a produsului pe o perioadă de cel puțin 4-6 săptămâni pentru a obține rezultate optime.

Pot lua Reliver în timpul sarcinii sau alăptării?

Da, po lua Reliver în timpul sarcinii sau alăptării.

Reliver capsule pentru ficat – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Reliver capsule pentru ficat – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
179 lei 358 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo