Nicotinon capsule pentru fumat – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

179 lei 358 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Nicotinon este un supliment alimentar natural creat pentru susținerea organismului în renunțarea la fumat, combinând extracte din plante și vitamine importante.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 179 lei

Ce este Nicotinon?

Nicotinon sunt capsule destinate să sprijine persoanele care doresc să renunțe la fumat, fiind formulate din extracte naturale de plante și vitamine esențiale.

Nicotinon
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Iată când ar fi util să folosești capsulele Nicotinon:

 • Dacă dorești să renunți la fumat și ai nevoie de suport suplimentar în acest proces.
 • Pentru a reduce simptomele de sevraj nicotinic, cum ar fi iritabilitatea și pofta de fumat.
 • În cazul în care îți dorești să îmbunătățești starea generală de sănătate în timpul renunțării la fumat.

Fumatul este o dependență puternică de nicotină care afectează milioane de oameni în întreaga lume. Nicotina, o substanță chimică prezentă în tutun, este extrem de addictivă din cauza modului în care acționează în creier, eliberând dopamine și creând o dependență psihologică și fizică. Cei care nu reușesc să trateze această dependență pot experimenta o serie de probleme de sănătate, cum ar fi creșterea riscului de boli cardiovasculare și respiratorii, cancer pulmonar și alte afecțiuni cronice. În plus, fumatul poate avea un impact negativ asupra calității vieții prin reducerea capacității de respirație, scăderea nivelului de energie și deteriorarea pielii și a dinților. Este esențial să se acorde atenție acestei dependențe și să se ofere sprijin adecvat pentru a reduce riscurile asociate și pentru a îmbunătăți sănătatea generală a celor afectați.

Iată câteva aspecte cheie care explică de ce fumatul devine o dependență dificil de abandonat:

 • Nicotina din tutun este extrem de addictivă datorită modului în care acționează asupra sistemului nervos central, eliberând dopamine și creând o dependență rapidă și puternică (sursa: Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor – CDC).
 • Fumatul frecvent duce la dezvoltarea unei toleranțe la nicotină, ceea ce înseamnă că fumătorii au nevoie de cantități din ce în ce mai mari de nicotină pentru a obține aceeași senzație plăcută.
 • Ritualurile și obiceiurile legate de fumat, cum ar fi pauzele pentru fumat sau asocierea cu anumite activități, contribuie la menținerea dependenței de nicotină.

Cum funcționează?

În sprijinul eforturilor tale de a renunța la fumat, iată cum acest produs poate fi de ajutor:

 • Ajută la reducerea poftelor de fumat, diminuând astfel dependența de nicotină.
 • Susține organismul în gestionarea simptomelor de sevraj nicotinic, precum iritabilitatea și stările de anxietate.
 • Contribuie la îmbunătățirea stării generale de sănătate în timpul procesului de renunțare la fumat.
 • Formula sa bazată pe extracte naturale de plante și vitamine esențiale oferă un sprijin eficient și sigur în procesul de renunțare la fumat.

Beneficiile Nicotinon

Iată cum produsul nostru poate ajuta:

 • Reduce pofta de fumat, facilitând astfel renunțarea la acest obicei nociv.
 • Contribuie la diminuarea simptomelor de sevraj nicotinic, cum ar fi iritabilitatea și anxietatea.
 • Sprijină sănătatea generală prin combinația de extracte naturale de plante și vitamine esențiale.
 • Ajută la menținerea unei stări de bine în timpul procesului de renunțare la fumat.
 • Formula sa specializată este concepută pentru a oferi un suport eficient în lupta împotriva dependenței de nicotină.

Compoziție și ingrediente active

Acestea sunt principalele ingrediente active ale produsului nostru, fiecare contribuind în mod distinct la promovarea sănătății și a bunăstării generale:

 • Extract de semințe de ovăz 4:1: Oferă suport în reducerea poftelor de fumat și în gestionarea stresului asociat renunțării la fumat.
 • Vitamina C: Contribuie la întărirea sistemului imunitar și la reducerea efectelor negative ale stresului asupra organismului.
 • Extract de kudzu 4:1: Ajută la reducerea poftelor intense de nicotină și la diminuarea anxietății.
 • Extract de frunze de salvie 4:1: Are efecte antioxidante și ajută la calmarea sistemului nervos.
 • Extract de rădăcină de valeriană 4:1: Contribuie la reducerea stresului și a anxietății, promovând relaxarea.
 • Extract de rădăcină de Rhodiola 4:1: Sprijină adaptabilitatea organismului la stres și ajută la menținerea energiei și concentrării.
 • Salidrozidă 1,0%: Component activ din Rhodiola, cu efecte benefice asupra stresului și a stării generale de bine.
 • Extract de scleroție chaga 4:1: Oferă suport imunitar și ajută la detoxifierea organismului.
 • Extract de sunătoare 4:1: Are efecte antidepresive și ajută la menținerea unei stări emoționale echilibrate.
 • Vitamina B6: Contribuie la metabolismul normal al proteinelor și la funcționarea normală a sistemului nervos.

Aceste ingrediente active sunt combinate în Nicotinon pentru a oferi un suport holistic în procesul de renunțare la fumat și în menținerea unei stări generale de sănătate și bine.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozarea

Pentru a utiliza capsulele Nicotinon, se recomandă administrarea a 1-2 capsule pe zi, cu un pahar de apă, preferabil în timpul meselor. Este important să respecți aceste indicații pentru a obține rezultatele dorite în procesul de renunțare la fumat.

Contraindicații

Contraindicațiile posibile pentru capsulele Nicotinon includ sensibilitatea sau alergia la oricare dintre ingredientele sale active.

Efecte secundare

Efectele secundare potențiale ale capsulelor Nicotinon sunt rare și în general minore. Totuși, în unele cazuri, pot apărea reacții alergice ușoare sau disconfort gastrointestinal temporar.

Prețul și Cum să comanzi Nicotinon adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Nicotinon nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului este de 179 lei, iar producătorul oferă în prezent o reducere de 50%. Această promoție este temporară și nu necesită cod promoțional. Pentru a profita de reducere, accesează site-ul oficial al producătorului la următorul link.

Nicotinon
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Livrarea se efectuează prin curier la nivel național. Plata poate fi efectuată fie în numerar la primirea coletului, fie prin card bancar.

Păreri reale de la consumatorilor despre Nicotinon

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Nicotinon pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am încercat multe metode să renunț la fumat, dar abia când am început să iau Nicotinon am simțit că reușesc cu adevărat. Pofta de nicotină a scăzut semnificativ, iar starea mea generală s-a îmbunătățit considerabil.

Ana, 35 de ani

Sunt fumător de peste 30 de ani și Nicotinon m-a ajutat să trec printr-un proces de renunțare mai ușor decât mă așteptam. Efectele asupra poftelor de fumat au fost remarcabile și nu am experimentat efecte secundare neplăcute.

Adrian, 50 de ani

Am început să folosesc Nicotinon acum câteva săptămâni și sunt extrem de mulțumită de rezultatele obținute până acum. Ca fumătoare îndârjită de peste două decenii, m-am confruntat mereu cu dificultăți în încercarea de a renunța la acest viciu. Capsulele Nicotinon au fost o descoperire pentru mine, deoarece au redus semnificativ pofta de fumat într-un mod pe care alte metode nu l-au reușit.

Unul dintre aspectele care m-au impresionat cel mai mult este compoziția sa naturală, bazată pe extracte de plante și vitamine esențiale. Aceste ingrediente au contribuit nu doar la reducerea poftelor, dar și la îmbunătățirea stării mele generale de sănătate. În plus, nu am întâmpinat efecte secundare notabile, ceea ce m-a făcut să mă simt confortabil și încrezătoare în procesul meu de renunțare la fumat.

Recomand cu căldură Nicotinon celor care își doresc să renunțe la fumat și caută o soluție eficientă și naturală. Este important să respecți instrucțiunile de utilizare și să fii consecvent în administrarea capsulelor pentru a obține rezultatele dorite.

Maria, 40 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Nicotinon.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Nicotinon sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Nicotinon
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Nicotinon reprezintă o opțiune promițătoare pentru pacienții care doresc să renunțe la fumat. Formula sa bazată pe extracte naturale de plante și vitamine esențiale oferă un suport eficient în gestionarea simptomelor de sevraj nicotinic. Am observat în practica mea că pacienții care au utilizat Nicotinon au raportat o diminuare semnificativă a poftelor de fumat și o reducere a anxietății asociate renunțării la acest obicei nociv.

De asemenea, compoziția sa naturală și absența efectelor secundare semnificative îl fac o opțiune sigură pentru utilizare pe termen lung. Recomand Nicotinon cu încredere ca parte a unui plan personalizat de renunțare la fumat, alături de consilierea adecvată și sprijinul psihologic necesar pentru succesul pe termen lung al renunțării la fumat.

Dr. Andrei Popescu, Medic Specialist în Psihiatrie

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea capsulelor Nicotinon pentru renunțarea la fumat poate avea următoarele rezultate benefice pentru organism:

 • Reducerea semnificativă a poftelor de fumat, facilitând astfel procesul de renunțare la acest obicei nociv.
 • Diminuarea simptomelor de sevraj nicotinic, cum ar fi iritabilitatea și anxietatea.
 • Îmbunătățirea stării generale de sănătate datorită compoziției sale naturale, care include extracte de plante și vitamine esențiale.
 • Sprijinirea sistemului imunitar și a stării de bine în timpul procesului de renunțare la fumat.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Nicotinon și cum funcționează?

Nicotinon sunt capsule formulate pentru a ajuta la renunțarea la fumat, prin reducerea poftelor de nicotină și gestionarea simptomelor de sevraj. Compoziția sa include extracte naturale de plante și vitamine esențiale, care sprijină organismul în acest proces.

Cum se utilizează Nicotinon?

Se recomandă administrarea a 1-2 capsule Nicotinon pe zi, cu un pahar de apă, preferabil în timpul meselor. Este important să respecți aceste indicații pentru a obține rezultatele dorite în renunțarea la fumat.

Care sunt ingredientele principale ale Nicotinon?

Nicotinon conține extracte de semințe de ovăz 4:1, kudzu 4:1, frunze de salvie 4:1, rădăcină de valeriană 4:1, Rhodiola 4:1, precum și vitaminele C și B6. Aceste ingrediente sunt selectate pentru efectele lor benefice în reducerea poftelor de fumat și susținerea sănătății generale.

Există contraindicații pentru utilizarea Nicotinon?

Nicotinon nu trebuie utilizat de persoanele cu sensibilitate sau alergie la oricare dintre ingredientele sale.

Care sunt posibilele efecte secundare ale Nicotinon?

Efectele secundare ale Nicotinon sunt rare și în general minore. În unele cazuri, pot apărea reacții alergice ușoare sau disconfort gastrointestinal temporar.

Cât de rapid pot observa rezultatele utilizând Nicotinon?

Fiecare persoană este diferită, iar rezultatele pot varia. În general, utilizatorii raportează o reducere semnificativă a poftelor de fumat și o îmbunătățire a stării generale de sănătate în primele săptămâni de utilizare consecventă a Nicotinon.

Pot combina Nicotinon cu alte metode de renunțare la fumat?

Da, Nicotinon poate fi utilizat împreună cu alte metode de sprijin pentru renunțarea la fumat, cum ar fi consilierea și terapiile de susținere.

Nicotinon capsule pentru fumat – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Nicotinon capsule pentru fumat – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
179 lei 358 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo