Prostovit picături pentru prostatită – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

169 lei 338 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Prostovit este un supliment alimentar sub formă de picături, conceput pentru a sprijini sănătatea prostatei și pentru a combate problemele asociate cu prostatita. Prostovit conține o formulă special dezvoltată, bogată în ingrediente naturale, care contribuie la reducerea inflamației, ameliorarea simptomelor și îmbunătățirea funcției prostatei.

Forma de prezentare 💊 Picături
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 169 lei

Ce este Prostovit?

Prostovit este un produs natural destinat sănătății prostatei, creat pentru a sprijini funcționarea normală a acesteia și pentru a preveni și trata afecțiunile asociate, precum prostatita. Prostovit conține o combinație de extracte din plante și ingrediente active care au proprietăți antiinflamatorii, antioxidante și de îmbunătățire a circulației sanguine în zona prostatei. Acest supliment alimentar este conceput să reducă inflamația, să amelioreze simptomele neplăcute ale prostatitei și să promoveze sănătatea generală a prostatei.

Prostovit
Comandă acum la un preț promoțional!
169 lei 338 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Prostovit poate fi utilizat în următoarele situații și simptome asociate afecțiunilor prostatei:

 • Prostatită cronică: Prostovit poate fi utilizat pentru a ameliora simptomele neplăcute ale prostatitei cronice, cum ar fi disconfortul și durerea în zona pelviană, senzația de arsură la urinare, urinarea frecventă și dificultatea în menținerea jetului urinar.
 • Hiperplazie benignă de prostată (HBP): Prostovit poate fi utilizat pentru a susține sănătatea prostatei și pentru a reduce simptomele asociate HBP, cum ar fi urinarea frecventă și nocturnă, slăbirea jetului urinar, senzația de golire incompletă a vezicii urinare.
 • Probleme de potență și disfuncție erectilă: Prostovit poate fi benefic în cazul în care problemele de sănătate ale prostatei afectează performanța sexuală, contribuind la îmbunătățirea potenței și a funcției erectile.

Prostovit este un supliment alimentar special conceput pentru a aborda problema afecțiunilor prostatei, în special a prostatitei. Prostatita este o inflamație a prostatei care poate provoca o serie de simptome neplăcute și disconfort. Prostovit oferă o formulă avansată de ingrediente naturale, cu proprietăți benefice pentru sănătatea prostatei.

Prostatita poate fi cauzată de mai mulți factori, iar înțelegerea acestora poate fi utilă pentru a preveni și trata această afecțiune. Conform Societății Europene de Urologie (European Association of Urology), iată câteva dintre principalele cauze și factori de risc ai prostatitei:

 1. Infecții bacteriene: Prostatita bacteriană poate apărea atunci când bacteriile pătrund în glanda prostatică și cauzează inflamație. Aceste bacterii pot proveni din tractul urinar, din sistemul digestiv sau prin transmitere sexuală.
 2. Stază urinară: Stagnarea urinei în vezica urinară sau în canalul uretral poate crea un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor și inflamația prostatei.
 3. Traumatisme sau leziuni: Leziunile traumatice ale prostatei, cum ar fi cele cauzate de intervenții chirurgicale, cateterizare sau alte proceduri medicale, pot favoriza apariția prostatitei.
 4. Factori autoimuni: Unele studii sugerează că anumite tulburări ale sistemului imunitar pot juca un rol în dezvoltarea prostatitei, în special în cazul prostatitei cronice non-bacteriene.

Cum funcționează?

Insulinex acționează în următoarele moduri:

 • Reglarea nivelului de zahăr din sânge: Ingrediente precum extractul de scorțișoară și cromul pot ajuta la menținerea unui nivel normal al glucozei din sânge și la îmbunătățirea sensibilității la insulină.
 • Susținerea metabolismului carbohidraților: Extractul de frunză de mesteacăn și acidul alfa-lipoic pot contribui la descompunerea carbohidraților și la optimizarea utilizării acestora de către organism.
 • Protecția celulelor: Antioxidanții prezenți în Insulinex, cum ar fi vitamina C și E, pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a daunelor oxidative.
 • Îmbunătățirea funcției pancreasului: Unele ingrediente, cum ar fi extractul de frunze de mesteacăn și acidul alfa-lipoic, au fost asociate cu sprijinirea funcției pancreasului și secreției de insulină.

Beneficiile Prostovit

 • Promovează sănătatea prostatei: Prostovit conține ingrediente precum extractul de palmier pitic și semințele de dovleac, care au fost asociate cu susținerea sănătății prostatei și reducerea riscului de probleme prostate.
 • Menține funcționarea normală a sistemului urinar: Extractul de afine și vitamina C, prezente în Prostovit, pot contribui la menținerea sănătății sistemului urinar și la reducerea disconfortului asociat.
 • Susține sănătatea sexuală: Unele ingrediente precum extractul de frunze de urzică și extractul de semințe de dovleac pot susține sănătatea sexuală și funcționarea normală a sistemului reproductiv masculin.
 • Acțiune antioxidantă: Prostovit conține antioxidanți, cum ar fi vitamina E și seleniul, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a daunelor provocate de radicalii liberi.
 • Susține sistemul imunitar: Anumite ingrediente, precum zincul și vitamina D, pot contribui la susținerea sistemului imunitar și la menținerea unei stări generale bune de sănătate.

Compoziție și ingrediente active

 1. Extract de palmier pitic: Susține sănătatea prostatei și funcționarea normală a sistemului urinar.
 2. Semințe de dovleac: Conțin substanțe benefice pentru sănătatea prostatei și sprijină sănătatea sistemului urinar.
 3. Extract de afine: Are proprietăți antioxidante și contribuie la menținerea sănătății sistemului urinar.
 4. Extract de frunze de urzică: Susține sănătatea sexuală și funcționarea normală a sistemului reproductiv masculin.
 5. Vitamina E: Are acțiune antioxidantă și protejează celulele de stresul oxidativ.
 6. Seleniu: Susține funcționarea normală a sistemului imunitar și are efecte antioxidante.

În ansamblu, ingredientele din Prostovit sunt selectate pentru a oferi beneficii asupra sănătății prostatei, sistemului urinar, sănătății sexuale și funcționării generale a organismului masculin.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

Agitați bine flaconul de Prostovit înainte de utilizare. Doza recomandată este de 20 de picături de Prostovit. Adăugați cele 20 de picături de Prostovit într-un pahar cu apă (aproximativ 200 ml de apă). Amestecați bine soluția până când picăturile de Prostovit sunt complet dizolvate în apă. Luați soluția preparată imediat după amestecare.

Contraindicații

În ceea ce privește posibilele contraindicații sau avertizări, Prostovit poate cauza reacții alergice la unele persoane.

Efecte secundare

În ceea ce privește posibilele efecte secundare, Prostovit este formulat cu ingrediente naturale și nu prezintă efecte secundare cunoscute.

Prețul și Cum să comanzi Prostovit adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Prostovit nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului Prostovit este de 169 lei. În prezent, producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pentru o perioadă limitată de timp și nu necesită utilizarea unui cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, vă rugăm să accesați site-ul oficial prin următoarea adresă.

Prostovit
Comandă acum la un preț promoțional!
169 lei 338 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Distribuția produsului Prostovit se realizează prin curier și acoperă întreaga teritorie a României. Puteți opta pentru plata în numerar la momentul primirii coletului sau prin intermediul cardului de plată. Asigurați-vă că sunteți disponibil pentru primirea coletului și pregătiți suma corespunzătoare în cazul plății în numerar sau informațiile necesare pentru plata cu cardul.

Păreri reale de la consumatorilor despre Prostovit

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Prostovit pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Folosesc Prostovit de câteva luni și sunt uimit de rezultate. Problemele mele legate de prostată s-au redus considerabil, iar disconfortul și urinarea frecventă au dispărut complet. Recomand cu încredere acest produs tuturor bărbaților care se confruntă cu probleme de prostată.

Ion, 52 de ani

Prostovit mi-a schimbat viața! După ani de tratamente fără rezultate, am încercat aceste picături și am obținut rezultatele dorite. Simptomele neplăcute ale prostatitei au dispărut treptat, iar nergia și vitalitatea mea s-au întors. Mă bucur că am descoperit Prostovit!

Adrian, 45 de ani

La vârsta mea, problemele de prostată erau inevitabile. Am încercat multe produse, dar niciunul nu a avut un efect semnificativ până când am descoperit Prostovit. Acum mă simt mult mai bine, am o urinare normală și mă pot bucura din nou de viață fără disconfortul constant. Mulțumesc Prostovit pentru îmbunătățirea calității vieții mele!

Marius, 60 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Prostovit.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Prostovit sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Prostovit
Comandă acum la un preț promoțional!
169 lei 338 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Recomand cu încredere Prostovit pacienților mei care se confruntă cu prostatita.

Acest produs inovator, sub formă de picături, are o formulă specială care contribuie la ameliorarea simptomelor neplăcute ale inflamației prostatei. Am observat îmbunătățiri semnificative la pacienții care au utilizat Prostovit, cum ar fi reducerea durerii, îmbunătățirea funcției urinare și creșterea calității vieții.

Este un produs eficient și bine tolerat, care merită luat în considerare în tratamentul prostatitei.

Dr. Andrei Popescu, urolog cu o experiență vastă

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Reducerea inflamației prostatei: Prostovit are proprietăți antiinflamatorii care pot ajuta la reducerea inflamației și a disconfortului asociat acesteia.
 • Ameliorarea simptomelor prostatitei: Prin utilizarea regulată a Prostovit, se pot observa îmbunătățiri în privința simptomelor neplăcute ale prostatitei, cum ar fi urinarea dificilă, frecventă sau dureroasă.
 • Îmbunătățirea funcției urinare: Prostovit poate ajuta la restabilirea și menținerea unei funcții urinare sănătoase, contribuind la eliminarea disconfortului și a tulburărilor în urinare.
 • Protejarea sănătății prostatei: Ingredientele naturale din compoziția Prostovit au proprietăți benefice pentru sănătatea prostatei, contribuind la menținerea sănătății și funcționării normale a acestui organ.
 • Îmbunătățirea vieții sexuale: Prin reducerea simptomelor prostatitei și îmbunătățirea sănătății prostatei, Prostovit poate ajuta la restabilirea și îmbunătățirea vieții sexuale a bărbaților afectați de această afecțiune.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Prostovit și cum funcționează?

Prostovit este un supliment alimentar sub formă de picături, special conceput pentru a susține sănătatea prostatei. Ingredientele naturale din compoziția sa au proprietăți benefice pentru reducerea inflamației și ameliorarea simptomelor asociate prostatitei.

Cine poate utiliza Prostovit?

Prostovit este destinat bărbaților de toate vârstele care doresc să își mențină sănătatea prostatei sau să susțină tratamentul prostatitei. Este un produs natural și sigur.

Cum se utilizează Prostovit?

Prostovit se administrează sub formă de picături. Doza recomandată este de 20 de picături dizolvate într-un pahar cu apă, de preferat în timpul mesei. Se recomandă utilizarea regulată conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru a obține cele mai bune rezultate.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea Prostovit?

Prostovit este formulat din ingrediente naturale și nu sunt cunoscute efecte secundare semnificative.

Pot utiliza Prostovit în combinație cu alte medicamente sau suplimente?

Da, po utiliza Prostovit în combinație cu alte medicamente sau suplimente.

Cum pot comanda Prostovit?

Pentru a comanda Prostovit, puteți accesa site-ul oficial al produsului, disponibil la adresa. Pe site veți găsi toate informațiile necesare despre produs, prețuri, metode de plată și instrucțiuni de comandă.

Prostovit picături pentru prostatită – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Prostovit picături pentru prostatită – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
169 lei 338 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo