Prostect – tratamentul revoluționar pentru prostată

145 lei 290 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Din ce în ce mai mulți bărbați suferă de prostatită, o inflamare a prostatei, cauzată de vârstă, obezitate, diabet sau de unele tratamente medicamentoase. Complicațiile acestei inflamații sunt supărătoare și serioase: dificultate la urinare, disfuncție erectilă, blocaj renal sau chiar cancer al prostatei.

Amânarea tratamentului duce la agravarea acestor complicații și la nevoia unei intervenții chirurgicale invazive. Aceasta înseamnă risc de hemoragii, incontinență urinară, cheaguri de sânge sau disfuncție erectilă. Din fericire, există un tratament modern, ieftin și foarte eficient pentru managementul cazurilor de prostatită. Se numește Prostect și de curând a ajuns și în România.

Cum acționează Prostect

Prostect este un remediu natural care ajută organismul să lupte împotriva prostatitei acute, a prostatitei cronice și a adenomului de prostată. Este un medicament revoluționar, care folosește ingrediente sigure pentru a reduce inflamația prostatei.

Formula activă prezentă în Prostect acționează la nivel vascular, facilitând circulația sanguină și relaxând țesutul prostatei. Vei vedea rezultate de la prima utilizare, durerea fiind eliminată aproape instantaneu. Apoi, nu vei mai fi nevoit să îți întrerupi somnul sau diverse activități pentru a merge la toaletă. Urinarea revine la normal, fără usturime, durere și cu o presiune obișnuită.

Prostect
Comandă acum la un preț promoțional!
145 lei 290 lei
Reducere de -50%

Efectele sale pe termen lung sunt:

 • Reducerea inflamației prostatei.
 • Calmarea durerilor din timpul urinării.
 • Eliminarea senzației de incontinență urinară.
 • Vindecarea mucoasei tractului urinar.
 • Distrugerea florei patogene.
 • Restabilirea circulației sanguine normale.
 • Refacerea vaselor de sânge din zona tractului urinar.
 • Imunitate locală consolidată pe termen lung.
 • Erecție normală, de lungă durată.
 • O viață sexuală sănătoasă.

Cu Prostect obții rezultate sigure cu efecte pe termen lung. Este recomandat bărbaților cu vârsta de peste  20 de ani. Din păcate, unul din doi bărbați maturi suferă de prostatită cronică, adesea asimptomatică, arată statisticile oficiale.

De unde cumperi Prostect în România și ce preț are

Prostect este un produs medical care a pătruns de curând pe piața farmaceutică de la noi. Dacă dorești să știi de unde cumperi Prostect în România. Este site-ul oficial al producătorului, și singurul loc unde poți găsi produsul garantat Prostect.

Tot de pe site-ul oficial alfi și cum comanzi Prostect în România. Este necesar să completezi formularul cu datele tale reale: nume și număr de telefon. Apoi, cineva din companie te va contacta cu privire la datele de livrare. Vei primi coletul prin curier și vei achita doar la livrare. Pentru a evita curiozitățile nedorite din partea celorlalți, pe colet nu va fi menționat conținutul.

Pentru că nu se găsește decât pe site-ul oficial, prețul Prostect este unul redus. Deși în mod normal l-ai cumpăra cu 290 de lei, acum pe site este o reducere activă, iar produsul costă doar 145 de lei. Însă ar fi bine să te grăbești, deoarece oferta este limitată.

Prostect
Comandă acum la un preț promoțional!
145 lei 290 lei
Reducere de -50%

Ce conține Prostect

Prostect este un produs farmaceutic realizat în exclusivitate din produse naturale. A fost testat în condiții de laborator și apoi în studii farmaceutice. Acționează mai bine decât un produs de sinteză datorită faptului că toate ingredientele sale sunt procesate în totalitate de către organism, fără reacții nedorite.

Prostect conține următoarele ingrediente:

 • Ghimpe – Ameliorează circulația sanguină la nivel capilar precum și permeabilitatea vasculară. Reduce inflamația vaselor de sânge (vasculita).
 • Ienupăr – Antioxidant dovedit cu efecte benefice asupra sistemului reproducător, acesta restabilește funcția sexuală și îmbunătățește procesul de spermatogeneză.
 • Urzică albă – Crește producția naturală de testosteron din organism, fiind un tratament recunoscut de sute de ani în combaterea prostatitei.
 • Pufuliță – Ameliorează circulația sanguină din zona inferioară a abdomenului, are efecte antiinflamatoare și regenerează funcția erectilă.
 • Rădăcină de pir – Calmează durerea în timpul urinării și elimină senzația de presiune continuă sau incontinența urinară, înlăturând ejacularea prematură.
 • Thalspi – Cunoscută la noi sub numele de punguliță, este o plantă cu efect antiinflamator și antibacterian. Reduce culturile microbiene din tractul urinar făcând loc florei benefice, care crește în mod natural în corpul uman.

Aceste plante, sub formă de extract natural, sunt cele mai benefice și cele mai cunoscute tratamente pentru prostatită și adenom de prostată. Până acum, tratamentul pentru prostatită consta în alfa blocante, medicamente care dau efecte secundare frecvente precum hipotensiune arterială, amețeli, tahicardie, ejaculare întârziată, senzație de slăbiciune, oboseală sau depresie.

Prostect, fiind realizat doar din ingrediente naturale, nu va avea niciodată astfel de efecte. Dimpotrivă, va acționa doar la nivelul organelor afectate, fără vreo urmă de efecte secundare.

Cum se folosește Prostect

Pentru ca efectele medicale ale Prostect să fie maxime, trebuie să urmați o cură de lungă durată folosind acest produs. Totul ține de disciplina ta în felul cum folosești Prostect atât ca tratament profilactic, cât și ca tratament curent în cazul prostatitei.

Din flacon toarnă 30 de picături într-un pahar cu apă și bea-l pe tot. Repetă acest tratament de 3 ori pe zi, timp de o lună. Deși vei simți imediat o ameliorare a stării generale de sănătate, este necesar ca acest tratament să fie dus până la capăt. De asemenea, este recomandată o cură profilactică anuală cu Prostect, dar și folosirea sa la nevoie.

Studii științifice cu privire la Prostect

Prostect a fost dezvoltată de o echipă de specialiști de renume. Medici urologi, dermatologi, nefrologi dar și farmacologi cu experiență îndelungată au lucrat la acest leac inonvator pentru prostatită. Produsul a fost testat în studii clinice îndelungate înainte de a fi pus pe piață.

Un studiu clinic de tip cohortă, desfășurat pe durata a 5 ani cu un eșantion de 4000 de bărbați cu vârsta mai mare de 20 de ani a avut următoarele rezultate:

 • 87% dintre participanți au confirmat reducerea sau eliminarea completă a inflamațiilor din zona inghinală.
 • 92% dintre participanți au confirmat reducerea stării de durere în timpul urinării și eliminarea stării de incontinență urinară.
 • 83% au avut rezultate pozitive în îmbunătățirea vieții intime, a duratei erecției și a calității actului sexual.
 • 74% au confirmat inexistența patologiilor tractului urinar și a aparatului reproducător după o cură prelungită cu Prostect.

Alte studii clinice au confirmat faptul că Prostect nu are efecte secundare asupra organismului, fiind procesat complet și eliminat fără complicații. De asemenea, au mai fost constatate restabilirea florei bacteriene benefice din aparatul reproducător, o spermatogeneză normală și o calitate a vieții sexuale mult îmbunătățită.

Este Prostect o înșelătorie?

Prostect este un produs original, creat și dezvoltat în condiții de maximă siguranță farmacologică. Totuși, pentru a beneficia de produsul Prostect real trebuie să ții cont de faptul că îl găsești doar pe site-ul oficial.

Nu îl vei găsi în farmacii, plafaruri sau pe alte site-uri care comercializează produse de acest fel. Dacă ți se oferă să cumperi din altă parte, sigur vei avea de a face cu o înșelătorie Prostect, lucru care te va păgubi și îți va pune în pericol sănătatea și viața. Cumpără Prostect doar de la producător.

Rezultatele folosirii Prostect

Prostect a primit aprecieri pozitive din partea pacienților care l-au folosit. Astfel, 95% dintre cei care l-au utilizat au sesizat efectele sale benefice imediate și au confirmat puterea sa vindecătoare.

Prostect a fost remarcat și de comunitatea medicală, fiind distins cu premii internaționale de prestigiu. Premiul „Cel mai avangardist medicament” din 2017, obținut de către Prostect, confirmă acest lucru.

Prostect
Comandă acum la un preț promoțional!
145 lei 290 lei
Reducere de -50%

Ce păreri au doctorii despre Prostect

Prostect a început să fie recomandat de către medici datorită efectelor clinice pozitive pe care le are asupra pacienților care suferă de diverse inflamații ale prostatei. Doctorii au păreri despre Prostect bune și foarte bune.

Mircea Popescu, doctor în științe medicale și urolog de renume internațional a participat la studiile clinice în calitate de expert independent. Iată ce a spus acesta despre Prostect:

„După patru ani de testări medicale, am ajuns la concluzia că Prostect este cel mai bun remediu pentru afecțiunile de prostată. Atunci când un pacient ajunge pe masa de operație pentru eliminarea prostatei, înseamnă că noi, ca medici, nu am făcut destul pentru el și l-am adus în situație de risc. Folosind Prostect, am eliminat din viața pacienților mei riscurile procedurilor complicate și ale operațiilor de prostată. Totul este natural, vindecă inflamația și previne apariția acesteia atât la pacienții sănătoși, cât și în rândurile celor aflați în zona de risc.”

Mircea Popescu, medic

Părerile clienților despre Prostect

Părerile despre Prostect ale pacienților sunt bune în număr covârșitor. Majoritatea celor ce au urmat terapia cu acest inhibitor al inflamație prostatei au o viață sănătoasă și echilibrată.

„Nu credeam că o să mă îmbolnăvesc de prostată atât de tânăr, însă mi s-a întâmplat. Am luat o infecție urinară de la bazinul de înot, însă nu am reușit să o vindec cu medicamentele obișnuite. Doctorul mi-a recomandat Prostect, iar după o lună de tratament mă simt ca nou.”

Miahi, 27 de ani

„Ani de zile am suferit de inflamație a prostatei, însă mi-a fost rușine să merg la doctor. Viața mea sexuală a avut de suferit. Îi deranjam pe toți din casă atunci când mergeam de 4-5 ori pe noapte la toaletă. Însă am auzit de Prostect și am comandat un flacon de pe site-ul oficial. Acum inflamația s-a redus la zero, pot purta pantaloni normali și pot dormi liniștit.

Ionel, 54 de ani

„Nu este ușor să fii căsătorit dar performanțele tale sexuale să fie ca ale unui bătrân care are nevoie de pastile pentru potență. Eu am fost ani de zile în această situație și am ajuns în pragul divorțului. După ce am luat Prostect, lucrurile s-au schimbat în bine. Nu am mai avut dureri în zona inghinală, iar acum pot să mențin o erecție mult timp. Eu și soția suntem fericiți din nou.”

Petru, 38 de ani

Concluzie: Protejează-ți sănătatea cu Prostect

Așa cum Prostect a făcut minuni pentru pacienți din întreaga lume, o poate face și pentru tine. Comandă în siguranță de pe site-ul oficial pentru a-ți proteja sănătatea prostatei și a aparatului reproducător. Iar dacă suferi de prostatită, atunci acesta este tratamentul care dă rezultate excelente în cel mai scurt timp posibil și definitiv.

Prostect – tratamentul revoluționar pentru prostată
Prostect – tratamentul revoluționar pentru prostată
145 lei 290 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo