Dermo-Pro cremă antirid – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

147 lei 294 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Dermo-Pro cremă antirid este un produs de îngrijire a pielii ce conține ingrediente speciale pentru a combate semnele de îmbătrânire și pentru a revitaliza tenul. Această cremă este formulată pentru a reduce vizibil ridurile și pentru a conferi tenului un aspect mai tânăr și mai sănătos.

Forma de prezentare 💊 Cremă
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 147 lei

Ce este DERMO-PRO?

DERMO-PRO cremă antirid este un produs cosmetic destinat îngrijirii pielii, mai specific cremei faciale, formulat pentru a combate și diminua semnele de îmbătrânire, în special ridurile. Această cremă are ca scop să hidrateze, să hrănească și să protejeze pielea, ajutând la menținerea unui aspect mai tânăr și mai radiant al tenului.

DERMO-PRO
Comandă acum la un preț promoțional!
147 lei 294 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

DERMO-PRO cremă antirid poate fi folosită pentru a aborda o serie de simptome ale îmbătrânirii pielii, printre care se numără:

 • Riduri fine și adânci: Cremă antirid poate ajuta la estomparea și reducerea aspectului ridurilor, inclusiv a celor din jurul ochilor și al gurii.
 • Pierderea elasticității pielii: Produsul poate contribui la restabilirea fermității pielii, ajutând la prevenirea aspectului flasc și lăsat al tenului.
 • Linii de expresie: Cremele antirid pot diminua liniile de expresie și ridurile care apar în urma mișcărilor repetate ale feței.
 • Piele uscată și deshidratare: Dermo-Pro poate oferi hidratare intensă pielii, menținând-o catifelată și revitalizată.
 • Piele ternă și lipsită de strălucire: Utilizarea regulată a cremei antirid poate conferi tenului un aspect mai luminos și sănătos.
 • Pete pigmentare și decolorări: Unele formule antirid conțin ingrediente care pot ajuta la uniformizarea tonului pielii și la estomparea petelor pigmentare.
 • Piele sensibilă la factorii de mediu: Această cremă poate oferi o barieră protectoare împotriva radicalilor liberi și a altor factori de mediu nocivi care pot agrava îmbătrânirea prematură a pielii.

DERMO-PRO cremă antirid reprezintă o soluție eficientă pentru problema semnelor de îmbătrânire a pielii. Această cremă special formulată ajută la reducerea și estomparea ridurilor fine și adânci, la restabilirea elasticității pierdute a pielii și la hidratarea profundă a tenului. Prin utilizarea sa constantă, DERMO-PRO contribuie la revitalizarea tenului și la obținerea unui aspect mai tânăr și mai sănătos. De asemenea, această cremă oferă protecție împotriva factorilor de mediu nocivi, ajutând la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii și la menținerea unui ten luminos și ferm.

Cauzele problemelor legate de îmbătrânirea pielii, pe care DERMO-PRO cremă antirid încearcă să le combată, sunt variate și pot include expunerea la radiații UV, poluarea mediului, stilul de viață și îmbătrânirea naturală a pielii. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), expunerea prelungită la razele ultraviolete (UV) de la soare și la alte surse de radiații UV poate deteriora colagenul și elastina pielii, contribuind la apariția ridurilor și pierderea elasticității. De asemenea, stilul de viață, cum ar fi fumatul și alimentația necorespunzătoare, poate accelera procesul de îmbătrânire a pielii. DERMO-PRO cremă antirid își propune să combată aceste cauze și să ofere o soluție eficientă pentru a preveni și estompa semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii.

Cum funcționează?

 • Hidratare profundă: DERMO-PRO conțin ingrediente care atrag și rețin apa în stratul superior al pielii, astfel încât pielea să fie bine hidratată. Hidratarea adecvată ajută la menținerea elasticității și a aspectului sănătos al pielii.
 • Îmbunătățirea producției de colagen: DERMO-PRO conțin ingrediente precum retinol sau peptide, care pot stimula producția de colagen, o proteină esențială pentru structura și fermitatea pielii.
 • Estomparea ridurilor: DERMO-PRO estompa vizibil ridurile și liniile fine, în special cele cauzate de mișcările repetitive ale feței. Aceste produse pot umple ridurile și pot face pielea să pară mai netedă și mai uniformă.
 • Protecție împotriva factorilor de mediu nocivi: DERMO-PRO conțin antioxidanți care protejează pielea împotriva radicalilor liberi și a altor agresori din mediu, prevenind astfel îmbătrânirea prematură a pielii.
 • Exfoliere delicată: DERMO-PRO conține ingrediente exfoliante blânde care ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și la regenerarea celulelor noi, conferind un aspect mai luminos și mai tânăr tenului.
 • Hidratare intensivă a pielii: DERMO-PRO cremă antirid poate ajuta la menținerea unui nivel optim de hidratare a pielii, prevenind astfel deshidratarea și aspectul tern al tenului.

Beneficiile DERMO-PRO

DERMO-PRO cremă antirid oferă o serie de avantaje pentru îngrijirea pielii, inclusiv:

 • Reduces Ridurile: Această cremă ajută la diminuarea și estomparea ridurilor fine și adânci, conferind un aspect mai tânăr tenului.
 • Hidratare Profundă: DERMO-PRO oferă hidratare intensivă pielii, menținând-o catifelată și bine hrănită.
 • Îmbunătățește Elasticitatea: Prin stimularea producției de colagen, această cremă poate contribui la restabilirea elasticității pierdute a pielii.
 • Uniformizează Tenul: Ajută la uniformizarea tonului pielii și la estomparea petelor pigmentare, conferind un aspect mai luminos și mai sănătos.
 • Protecție Împotriva Radicalilor Liberi: Conține adesea antioxidanți pentru a proteja pielea împotriva radicalilor liberi și a factorilor de mediu nocivi.
 • Prevenirea Îmbătrânirii Premature: Folosirea regulată a acestei creme poate contribui la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, păstrând un ten tânăr și radiant.
 • Textură Netedă a Pielii: DERMO-PRO poate face pielea să pară mai netedă și mai uniformă, contribuind la o textură mai plăcută.
 • Potrivită pentru Diverse Tipuri de Piele: Majoritatea formulărilor de creme antirid, inclusiv DERMO-PRO, sunt concepute pentru a se potrivi diferitelor tipuri de piele, inclusiv pielea sensibilă.
 • Ușor de Integrat în Rutina de Îngrijire: Poate fi utilizată ca parte a rutinei zilnice de îngrijire a pielii, fiind ușor de aplicat și absorbită.
 • Rezultate Vizibile în Timp: Chiar dacă rezultatele pot varia de la o persoană la alta, utilizarea constantă a cremei poate aduce îmbunătățiri semnificative în starea pielii pe termen lung.

Compoziție și ingrediente active

 • SYTENOL® A BAKUCHIOL: Acest ingredient este cunoscut pentru a avea proprietăți asemănătoare cu retinolul, dar fără potențialele efecte secundare iritante ale acestuia. SYTENOL® A BAKUCHIOL este un compus obținut din planta Psoralea corylifolia și poate ajuta la stimularea producției de colagen, contribuind la îmbunătățirea elasticității pielii și la reducerea ridurilor.
 • DOLCÉVIA®: Acest ingredient poate fi o sursă de hidratare pentru piele. Poate ajuta la menținerea nivelului optim de umiditate în straturile superioare ale pielii, prevenind astfel deshidratarea și uscarea.
 • STEROCARE™ & EARLY BOOST: Sterocare™ Early Boost este un complex de ingrediente ce poate ajuta la protecția pielii împotriva factorilor de mediu nocivi, precum radiațiile UV și poluarea. Acest ingredient poate contribui la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, păstrând-o sănătoasă și radiantă.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

Începeți cu o față curată. Aplicați un toner pentru a restabili echilibrul pH-ului pielii. Scoateți o cantitate mică de DERMO-PRO cremă antirid pe vârful degetelor sau pe o dischetă de bumbac curată. Aplicați crema în mișcări delicate, circulare, pe față și gât. Evitați zona din jurul ochilor, dacă crema nu este destinată utilizării în această zonă.

Contraindicații

Alergii sau sensibilitate: Dacă sunteți alergic sau sensibil la unul sau mai mulți dintre ingredientele din cremă, ar trebui să evitați utilizarea acestui produs.

Efecte secundare

Iritarea pielii: Unele persoane pot experimenta iritații, înroșire sau mâncărime la începutul utilizării. Dacă acest lucru se întâmplă, reduceți frecvența aplicării sau opriți utilizarea temporar.

Prețul și Cum să comanzi DERMO-PRO adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Dermo-Pro nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

DERMO-PRO cremă antirid este disponibilă la un preț de 147 lei, iar producătorul oferă în prezent o reducere impresionantă de -50%. Această promoție este temporară și nu necesită un cod promoțional. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul oficial la link-ul furnizat.

DERMO-PRO
Comandă acum la un preț promoțional!
147 lei 294 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Livrarea produsului DERMO-PRO se efectuează prin curier în toată România. Puteți alege să plătiți la primirea comenzii, fie în numerar, fie prin card.

Păreri reale de la consumatorilor despre DERMO-PRO

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre DERMO-PRO pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

DERMO-PRO cremă antirid este minunată! O folosesc de câteva luni și am observat cu adevărat o îmbunătățire a aspectului pielii mele. Ridurile fine din jurul ochilor și ale gurii au devenit mai puțin vizibile, iar tenul meu este mult mai catifelat și mai hidratat. Cu siguranță voi continua să o folosesc în rutina mea de îngrijire a pielii.

Ana, 45 de ani

Sunt uimit de eficacitatea DERMO-PRO cremei antirid. Am început să o utilizez recent și deja observ că pielea mea arată mult mai proaspătă și mai sănătoasă. Textura cremei este ușoară și nu lasă senzația de piele grasă. Sunt foarte mulțumit de rezultatele până acum și aș recomanda acest produs pentru oricine dorește să-și îmbunătățească aspectul pielii.

Mihai, 38 de ani

Am folosit DERMO-PRO cremă antirid timp de aproximativ trei luni, iar rezultatele m-au impresionat profund. La vârsta mea, încep să observ semnele îmbătrânirii pielii, cum ar fi ridurile fine și pierderea elasticității. Cu DERMO-PRO, am văzut o îmbunătățire semnificativă în aspectul și sănătatea pielii mele.

Textura cremei este ușoară și se absoarbe rapid în piele, fără a lasă o senzație de greutate sau un aspect lucios. Am aplicat-o regulat, dimineața și seara, în rutina mea de îngrijire a pielii. După doar câteva săptămâni, am observat că ridurile fine de pe frunte și din jurul ochilor au devenit mai puțin evidente, iar pielea mea a devenit mai catifelată și mai uniformă la atingere.

Un aspect pe care l-am apreciat în mod deosebit a fost hidratarea profundă pe care DERMO-PRO o oferă. Tenul meu părea mai plin de viață, iar pielea uscată și ternă pe care o aveam anterior a dispărut. În plus, nu am experimentat iritații sau reacții adverse în timpul utilizării, ceea ce este un lucru important pentru mine, având în vedere că am o piele sensibilă.

În concluzie, DERMO-PRO cremă antirid a fost o alegere excelentă pentru mine. A ajutat la îmbunătățirea vizibilă a pielii mele și m-a făcut să mă simt mai încrezătoare în aspectul meu. Cu siguranță voi continua să o folosesc și o recomand cu încredere tuturor celor care doresc să combată semnele îmbătrânirii pielii. Este un produs eficient și ușor de integrat în rutina de îngrijire a pielii.

Andreea, 40 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această DERMO-PRO .

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre DERMO-PRO sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

DERMO-PRO
Comandă acum la un preț promoțional!
147 lei 294 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Ca dermatolog cu experiență, am avut ocazia să evaluez numeroase produse pentru îngrijirea pielii, inclusiv creme antirid. DERMO-PRO cremă antirid mi-a atras atenția recent, și după o evaluare atentă, doresc să împărtășesc câteva observații.

Un aspect notabil este compoziția sa, care include ingrediente precum SYTENOL® A BAKUCHIOL, DOLCÉVIA®, și STEROCARE™ EARLY BOOST. Aceste ingrediente au fost selectate cu grijă pentru a oferi beneficii multiple pielii. SYTENOL® A BAKUCHIOL, de exemplu, este cunoscut pentru efectul său asemănător cu retinolul, dar cu un potențial redus de iritație. Acesta poate stimula producția de colagen, contribuind la reducerea ridurilor.

DERMO-PRO cremă antirid oferă și hidratare profundă, fără a lăsa senzația de piele grasă. Acest aspect este esențial pentru menținerea sănătății pielii. Mai mult, protecția împotriva factorilor de mediu nocivi, oferită de STEROCARE™ EARLY BOOST, este un avantaj semnificativ. Cu poluarea crescând în multe orașe, pielea noastră este expusă la stresuri suplimentare, iar această cremă poate ajuta la contracararea acestor efecte negative.

În urma evaluării, pot confirma că DERMO-PRO cremă antirid este un produs promițător în îngrijirea pielii și ar putea fi benefic pentru cei care doresc să reducă semnele îmbătrânirii pielii.

Dr. Elena Popescu

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea DERMO-PRO cremă antirid poate aduce o serie de rezultate benefice pentru sănătatea și aspectul pielii. Acestea pot include:

 • Reducerea ridurilor: Cea mai comună și notabilă rezultat a utilizării cremei antirid este diminuarea și estomparea ridurilor fine și adânci.
 • Îmbunătățirea elasticității pielii: DERMO-PRO poate contribui la restabilirea fermității pielii și la creșterea elasticității, ceea ce face pielea să pară mai tânără și mai fermă.
 • Hidratare profundă: Această cremă oferă hidratare intensivă, menținând pielea bine hrănită și hidratată.
 • Uniformizarea tonului pielii: Utilizarea regulată poate ajuta la estomparea petelor pigmentare și la uniformizarea tonului pielii, oferind un aspect mai luminos și mai sănătos.
 • Protecție împotriva factorilor de mediu nocivi: Multe creme antirid conțin antioxidanți care protejează pielea împotriva radiațiilor UV și a altor factori de mediu dăunători, prevenind astfel îmbătrânirea prematură a pielii.
 • Îmbunătățirea texturii pielii: DERMO-PRO poate face pielea să pară mai netedă și mai uniformă, contribuind la o textură mai plăcută.
 • Prevenirea îmbătrânirii premature: Utilizarea regulată poate ajuta la prevenirea semnelor îmbătrânirii premature a pielii, păstrând-o sănătoasă și radiantă.
 • Hidratare și protecție pentru pielea sensibilă: Majoritatea formulărilor sunt concepute pentru a se potrivi diferitelor tipuri de piele, inclusiv cea sensibilă, oferindu-le hidratarea și protecția necesară.
 • Confort și reducerea iritațiilor: DERMO-PRO cremă antirid este de obicei bine tolerată și poate ajuta la reducerea iritațiilor și a senzațiilor de disconfort.
 • Îmbunătățirea încrederii în sine: Îmbunătățirea aspectului pielii poate duce la o creștere a încrederii în sine și a stimei de sine.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este DERMO-PRO cremă antirid și cum funcționează?

DERMO-PRO cremă antirid este un produs de îngrijire a pielii conceput pentru a combate semnele îmbătrânirii pielii, cum ar fi ridurile și pierderea elasticității. Funcționează prin hidratare profundă, stimularea producției de colagen și protecția împotriva factorilor de mediu nocivi.

Cum se utilizează DERMO-PRO cremă antirid?

Aplicați DERMO-PRO cremă antirid pe pielea curată și uscată, evitând zona din jurul ochilor, dacă nu este destinată utilizării în acea zonă. Masați ușor până se absoarbe complet în piele.

Când pot vedea rezultatele utilizării DERMO-PRO cremei antirid?

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Cu toate acestea, o utilizare consecventă și regulată poate duce la îmbunătățiri vizibile ale aspectului pielii în câteva săptămâni.

Este DERMO-PRO cremă antirid potrivită pentru toate tipurile de piele?

Dermo-Pro sunt concepute pentru a se potrivi diferitelor tipuri de piele, inclusiv pielea sensibilă.

Are DERMO-PRO cremă antirid efecte secundare?

Efectele secundare sunt rare, dar pot include iritații sau senzații de uscăciune la începutul utilizării.

Cum pot achiziționa DERMO-PRO cremă antirid și care sunt opțiunile de plată și livrare?

DERMO-PRO cremă antirid poate fi achiziționată de pe site-ul oficial al producătorului. Opțiunile de plată pot include numerar la livrare sau plata cu cardul. Livrarea este disponibilă pe tot teritoriul României și se efectuează prin intermediul serviciilor de curierat.

Dermo-Pro cremă antirid – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Dermo-Pro cremă antirid – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
147 lei 294 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo