Home Berry Box – Fii propriul tău producător de căpsuni

189 RON 378 RON Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

De mai bine de 10 ani oamenii se plâng că nu mai găsesc căpșunile de odinioară. Fie găsesc căpșuni care nu sunt dulci, fie care nu au niciun gust, fie doar unele care sunt doar roșii, dar care nu au nimic în comun cu gustul căpșunilor adevărate. Dacă și tu se numeri printre cei ce își doresc să simtă gustul căpșunilor adevărate, Home Berry Box vine în ajutorul nevoilor tale. Home Berry Box este un kit  complet 100% natural de plantare și producție proprie. Cu Home Berry Box te vei putea bucura de gustul autentic al căpșunilor și vei avea satisfacția recoltei proprii.

Home Berry Box nu poate fi cumpărat din plafar, Aliexpress, Amazon – doar de pe site-ul oficial cu reducere 50%. 

Home Berry Box
Comandă acum la un preț promoțional!
189 RON 378 RON
Reducere de -50%

Cum funcționează

Home Berry Box este un kit extraordinar de cultivare a căpșunilor din soi pur, ecologice. Încă din prima lună vei avea o recoltă bogată de căpșuni.

Home Berry Box nu necesită îngrijire specială, nu necesită supliment de îngrășământ și este potrivit și pentru plantarea în ghiveci pe balcon. O tufă de căpșuni poate oferi până la 3 kg de fructe la o recoltare. 

Cum să comanzi Home Berry Box adevărat în România

La ora actuală, Home Berry Box nu pot fi cumpărat în plafar, Aliexpress, Amazon – doar de pe site-ul oficial cu reducere 50%. Acesta este singurul mod în care îl poți achiziționa. 

Este posibil să întâlnești și în alte locuri sau magazine online însă trebuie să știi că este vorba de un produs contrafăcut, care nu conține semințe de calitate. Cel mai probabil este un produs cu semințe mutate genetic, neproductive, care vor fi o pierdere de timp și de bani. Astfel, dacă dorești să ai certitudinea că nu folosești Home Berry Box fals, comandă-l doar de pe site-ul oficial al producătorului. Dacă vrei să știi cât costă Home Berry Box, intră acum pe site și cu siguranță vei fi surprins de preț.

Realizat doar din semințe 100% naturale și ecologice

Spre deosebire de alte semințe de cultură a căpșunilor, Home Box Berry este un produs 100% natural și ecologic. Ingredientele sale sunt extrase din plante care au fost cercetate și alese pentru perpetuarea speciei lor, fiind utile omului. Iată ce fel de semințe se află în interiorul acestui produs inovator:

  • semințele căpșunilor din Home Berry Box este un soi nou, cercetat și ales cu strictețe pentru a respecta toate normele fructului.

  • semințele au capacitatea de adaptare de 10 ori mai mare în comparație cu celelalte soiuri indiferent de tipul de sol în care sunt plantate, de aceea se adaptează perfect chiar și în apartament.

  • volumul recoltei este crescut cu 75 % față de alte soiuri care necesită atenție sporită.

  • nutrienți din fructe sunt dezvoltați de 7 ori față de alte tipuri de căpșuni.

  • recolta este lunară, ajungând astfel să fie unicul soi de căpșuni care rodesc atât de des.

Home Berry Box
Comandă acum la un preț promoțional!
189 RON 378 RON
Reducere de -50%

Cum se utilizează

Home Berry Box este foarte ușor de utilizat. Kit-ul conține semințele și un îngrășământ pe care trebuie să-l utilizați la plantare. Semințele din kit se plantează la o adâncime de 5-7 cm în pământ și se adaugă îngrășământul. După plantare se monitorizează temperatura pentru astfel încât planta să poată germina. În prima lună vei vedea deja roadele muncii tale. Producția proprie de căpșuni- proaspete și ecologice

Pentru mai multe informații despre cum se folosește Home Berry Box citește instrucțiunile de pe ambalaj.

Rezultate foarte bune la concursurile de specialitate

Spre deosebire de alte produse de plantat Home Berry Box  se află în atenția oamenilor din domeniu, datorită calității fructelor, dar și a adaptabilității și regenerării rapide. Astfel specialiștii din domeniu i-au acordat nenumărate premii la festivalul ”Capitala Căpșunilor din România”, fiind alegerea tuturor participanților. De asemenea, în 2020 Home Berry Box a fost ales câștigătorul celui de-al cincilea festival de grădinărit din România și câștigătorul Târgului Gastronomic „Țara căpșunilor 2020”.

Fermierii din întreaga lume au testat de-a lungul a 3 ani acest soi de căpșuni, iar rezultatele au fost remarcabile. 98% dintre cei ce au testat aceste semințe au afirmat că au avut câștiguri de pe urma producției de aproximativ 16000 lei anual. Totodată, 2% au afirmat că le-au crescut pentru uz propriu în apartament și că au economisit până la 1000 lei, bani pe care i-ar fi dat în mod normal pe căpșuni timp de 12 luni așa cum au avut din producția proprie.

Home Berry Box
Comandă acum la un preț promoțional!
189 RON 378 RON
Reducere de -50%

Este Home Berry Box o făcătură?   

Nu. Home Berry Box nu este o făcătură ci un kit revoluționar de semințe de înaltă calitate utilizate pentru producția proprie sau pentru comercializare. Stau dovadă în acest sens rezultatele excelente înregistrate în cadrul studiilor de specialitate, dar și persoanele care și-au creat propria producție. Până în prezent, peste 150.000 de grădinari din România au reușit să aibă o producție constantă de fructe datorită acestui kit revoluționar. 

Sigur, așa cum spuneam și mai devreme, pe piață și-a făcut apariția și un Home Berry Box fals care este într-adevăr o făcătură. Nu există nici o dovadă că acesta ar fi în vreun fel eficient. Din fericire, produsul fals poate fi identificat foarte ușor: este cel care nu este comercializat pe site-ul oficial al producătorului.

Vezi prima producție după o lună

Cu formula sa revoluționară, Home Berry Box va da primele rezultate după o lună de la plantare. Fructele acestui soi de căpșuni este foarte dulce și gustos, iar tu vei avea ocazia să-ți testezi prima recoltă foarte repede. Dimensiunea fructului produs de semințele din kit-ul Home Berry Box au o greutate de 90-130 gr și sunt pline de nutrienți necesari corpului uman. După recoltare plata se va regenera și va începe un nou proces de fecundare a unei noi producții. Timp de 12 luni vei avea o producție constantă de aproape 3 kg de căpșuni dintr-o tufă.

Ce spun specialiștii

Rezultatele excepționale ale acestor semințe au determinat comunitatea de specialiști din întreaga lume să îl recomande celor care doresc o îmbunătățire a propriei producții. Iată ce spune o recenzie de fermier Home Berry Box:

„Actualele soiuri de căpșuni sunt extrem de pretențioase atât cu mediul în care sunt plantate, cât și cu îngrijirea. Un fermier nu poate pierde zile întregi acordând atenție numai unei singure plante. Înseamnă pierdere de resurse umane și materiale. Pierderea este și mai mare când planta produce fructe prea puține din care fermierul nu poate să-și acopere nici măcar costul apei utilizate, dar și a altor cheltuieli. Am utilizat acest soi de căpșuni după ce am văzut prezentarea la un târg de specialitate. Sunt în al treilea an de utilizare și pot spune că sunt în continuare uimit. Rapiditatea cu care oferă fructe constant. Calitatea fructelor oferite, care se încadrează în toți parametrii de calitate impuși în domeniu. Și mai ales capacitatea de a oferi un venit constant atunci când sunt cultivate în scopul comercializării.” Adolf Schmitt, fermier

Home Berry Box
Comandă acum la un preț promoțional!
189 RON 378 RON
Reducere de -50%

Recomandat de toți cei care l-au folosit

Dintre cei care au utilizat Home Berry Box au existat și multe persoane care au lăsat o recenzie acestui produs. Astfel, la ora actuală pe internet vei găsi numeroase recenzii bune și rele pentru Home Berry Box, cele negative fiind probabil de la cei care au cumpărat produsul contrafăcut. Iată ce spun câteva dintre cei care s-au tratat folosind Home Berry Box adevărat:

„La noi în zona, datorită solului, căpșunile erau o raritate. Am căutat inițial o soluție pentru copii mei care sunt fani căpșuni și care își doreau neapărat să aibă în curte. Am încercat foarte multe soiuri. Unele au dat rod, dar slab, altele după multa îngrijire au fost omorâte de dăunători. M-a sfătuit cineva să utilizez acest tip de căpșuni. L-am plantat de dragul copiilor mei. Am rămas plăcut surprins că în prima lună am avut aproape 6 kg de căpșuni. Deja suntem la a patra lună de fructe. Sunt extraordinar de gustoase și bune.”George Ionescu, Vâlcea

„Stăm la bloc, dar ne-am dorit tare mult să avem și noi o tufă de căpșuni pe balcon pentru copii noștri. Am încercat câteva soiuri, chiar unele primite gratuit de la un supermarket. Nu am reușit nici măcar să le germinăm. Am căutat să cumpărăm un butac de căpșuni, doar să îl plantam, am fost dezamăgiți că nu a prins în jardinieră. Așa că am zis să mai facem o singură încercare. Am găsit pe internet aceste semințe și le-am comandat. De aproape 11 luni producem cam 2 kg de căpșuni lunar. Am făcut și dulceață din producția proprie. Este un soi foarte bun. Mai ales pentru persoanele care vor la bloc sa se bucure de astfel de producții.” Maria Filipescu, Cluj Napoca

„Sunt producător autohton de legume și fructe. Am vrut să am în portofoliu și căpșuni, așa că am cerut sfatul altora ca mine. Cineva mi-a recomandat aceste semințe. Le-am comandat și plantat. Nu a fost nevoie de intervenția mea în creștere. Cu excepția controlului temperaturii din solar, altceva nu a fost nevoie. Am reușit după 6 luni să am un profit lunar constant de 15.000 lei numai din câteva tufe. Sunt extrem de productive. Mă declar mulțumit în raportul calitate preț.” Gigi Tarăsescu, Giurgiu

9.4 Total Score

Fie că îți dorești o producție proprie sau să comercializezi, Home Berry Box îți oferă toată satisfacția unei producții reușite. Este timpul ca dulceața să fie  realizată doar din căpșunile produse de tine. Vecinii tăi vor fi invidioși pe producția ta. Așa că nu mai aștepta și cumpără acum Home Berry Box original în România de pe site-ul producătorului și vei beneficia și de o reducere de 50%.

Recenzii ale medicilor
9
Recenzii ale clientilor
10
Preț în farmacii
9
Prospect
9.5
Add your review  |  Read reviews and comments
Home Berry Box – Fii propriul tău producător de căpsuni
Home Berry Box – Fii propriul tău producător de căpsuni
189 RON 378 RON
JUST NATURAL LIFE
Logo