Gigant gel mărirea penisului – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

169 lei 338 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Gigant este un gel special conceput pentru a sprijini și a îmbunătăți performanța masculină, inclusiv pentru a oferi susținere în ceea ce privește mărimea și volumul membrului masculin. Promovează o formulă inovatoare care susține circulația sângelui în zona intimă, ceea ce poate contribui la obținerea unei erecții mai puternice și la un aspect mai voluminos al membrului masculin.

Forma de prezentare 💊 Gel
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 169 lei

Ce este Gigant?

Gigant este un produs revoluționar destinat îmbunătățirii performanțelor sexuale masculine. Gigant este un gel special formulat pentru a spori dimensiunea și potența membrului masculin. Acest gel unic acționează prin stimularea fluxului sanguin către zona genitală, ceea ce poate duce la erecții mai ferme și mai de durată. De asemenea, Gigant promite să ofere experiențe sexuale mai intense și satisfăcătoare, contribuind astfel la creșterea încrederii și satisfacției sexuale a bărbaților.

Gigant
Comandă acum la un preț promoțional!
169 lei 338 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Iată o listă a simptomelor pentru care se recomandă utilizarea produsului Gigant:

 • Dimensiunea mică a penisului.
 • Dificultăți în obținerea și menținerea unei erecții.
 • Ejaculare precoce.
 • Lipsa sau scăderea dorinței sexuale.
 • Performanțe sexuale slabe sau insatisfăcătoare.
 • Probleme de încredere în sine legate de performanța sexuală.

Gigant este un produs destinat soluționării unei probleme comune la bărbați – dimensiunea mică a penisului. Este conceput pentru a sprijini și îmbunătăți mărimea și performanța penisului, oferind astfel o soluție potențială pentru această problemă.

Neluat în considerare și fără tratament adecvat, problema legată de dimensiunea penisului poate avea unele consecințe negative asupra sănătății și calității vieții. Conform Societății Europene de Urologie, acestea pot include:

 1. Stres și anxietate: Neîncrederea în propriile abilități sexuale și preocuparea constantă legată de dimensiunea penisului pot genera stres și anxietate, afectând relațiile intime și încrederea în sine.
 2. Disfuncție erectilă: Unele studii sugerează că există o asociere între dimensiunea penisului și disfuncția erectilă. O stimă scăzută a propriei dimensiuni poate contribui la apariția sau agravarea acestei probleme.
 3. Stima de sine redusă: O percepție negativă a dimensiunii penisului poate afecta încrederea în sine și stima de sine în general, interferând cu sănătatea mentală și bunăstarea emoțională.

Cum funcționează?

Gigant acționează prin intermediul unei formule inovatoare, care utilizează ingrediente naturale. Lată cum funcționează Gigant:

 • Creșterea fluxului sanguin: Gigant ajută la îmbunătățirea circulației sanguine în zona genitală, contribuind astfel la o erecție mai puternică și mai durabilă.
 • Stimularea creșterii țesutului: Prin utilizarea ingredientelor sale speciale, Gigant susține creșterea țesutului penian, ceea ce poate duce la o mărire vizibilă a dimensiunilor penisului.
 • Îmbunătățirea performanței sexuale: Gigant poate spori performanța sexuală prin intensificarea plăcerii și a satisfacției sexuale, permițându-vă să vă bucurați de experiențe mai intense și mai satisfăcătoare în dormitor.

Beneficiile Gigant

 • Creșterea dimensiunilor penisului: Gigant poate contribui la mărirea vizibilă a penisului, oferindu-vă încrederea și satisfacția de a avea un organ genital mai mare.
 • Erecții mai puternice și de durată: Prin îmbunătățirea circulației sanguine și stimularea creșterii țesutului penian, Gigant poate ajuta la obținerea și menținerea unei erecții mai puternice și mai durabile.
 • Performanță sexuală îmbunătățită: Gigant poate spori plăcerea și satisfacția sexuală, permițându-vă să aveți o performanță sexuală mai bună și să vă bucurați de experiențe sexuale mai intense.

Compoziție și ingrediente active

 1. Rhodiola Rosea: Este o plantă adaptogenă cunoscută pentru proprietățile sale de îmbunătățire a performanței fizice și mentale, precum și de creștere a libidoului.
 2. Fructe de Paullinia Cupana: Aceste fructe sunt bogate în substanțe active care stimulează circulația sanguină și pot contribui la creșterea energiei și a rezistenței sexuale.
 3. Salvie: Această plantă are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, putând contribui la menținerea sănătății prostatei și a sistemului genital masculin.
 4. Menta: Menta poate ajuta la relaxarea mușchilor și la îmbunătățirea circulației sanguine, oferind un efect revigorant și stimulând performanța sexuală.

În ansamblu, ingredientele din Gigant acționează sinergic pentru a promova o circulație sanguină îmbunătățită, a stimula creșterea țesutului penian și a spori performanța sexuală.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

Curățați și uscați zona genitală înainte de aplicare. Aplicați o cantitate mică de gel Gigant pe întreaga suprafață a penisului. Masați ușor gelul până când este complet absorbit în piele. Repetați acest proces de două ori pe zi, dimineața și seara, pentru rezultate optime.

Contraindicații

Pentru a evita reacțiile alergice sau alte complicații, este important să verificați lista de ingrediente și să vă asigurați că nu sunteți alergic la niciunul dintre acestea.

Efecte secundare

În ceea ce privește efectele secundare Gigant nu prezintă până în prezent niciun efect secundar cunoscut.

Prețul și Cum să comanzi Gigant adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Gigant nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului Gigant este de 169 lei conform informațiilor de pe site-ul oficial. În prezent, producătorul oferă o reducere de 50% pentru acest produs. Această ofertă este valabilă pentru o perioadă limitată de timp și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link-ul furnizat.

Gigant
Comandă acum la un preț promoțional!
169 lei 338 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Livrarea produsului Gigant se realizează prin curier în toată România. Plata se efectuează în numerar la primirea produsului sau prin card.

Păreri reale de la consumatorilor despre Gigant

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Gigant pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Folosesc Gigant de câteva săptămâni și sunt foarte mulțumit de rezultate. Am observat o creștere semnificativă a dimensiunilor și o îmbunătățire a performanțelor mele sexuale. Recomand cu încredere acest produs!

Ion, 45 de ani

Am fost sceptică la început, dar după ce am încercat Gigant, am fost uimită de rezultate. Efectele au fost vizibile într-un timp scurt, iar partenerul meu a fost încântat de transformare. Este un produs excelent!

Fierto, 38 de ani

Gigant mi-a redat încrederea și satisfacția în viața sexuală. Problemele legate de mărime și performanță au devenit doar o amintire. Sunt recunoscător pentru acest produs minunat. Nu pot decât să-l recomand!

Andrei, 52 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Gigant.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Gigant sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Gigant
Comandă acum la un preț promoțional!
169 lei 338 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Gigant este un produs revoluționar în domeniul îmbunătățirii dimensiunii și performanței sexuale masculine.

Îl recomand pacienților mei deoarece conține ingrediente naturale cu proprietăți dovedite științific, care promovează o circulație sanguină sănătoasă și creșterea țesutului penian. Am observat rezultate remarcabile la pacienții mei, iar aceasta îmi confirmă eficacitatea acestui produs.

Gigant este o soluție sigură și eficientă pentru bărbații care doresc să își îmbunătățească viața sexuală.

Dr. Alexandru, specialist în urologie

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Mărirea dimensiunii penisului: Gigant poate contribui la creșterea în lungime și grosime a penisului, oferind astfel un aspect mai plin și satisfacție în timpul actului sexual.
 • Îmbunătățirea performanței sexuale: Utilizarea regulată a Gigant poate spori rezistența și puterea sexuală, permițându-vă să aveți erecții mai puternice și să mențineți performanțe sexuale de lungă durată.
 • Creșterea încrederei în sine: Obținerea rezultatelor dorite prin utilizarea Gigant poate contribui la îmbunătățirea încrederii în sine și a stimei de sine, având un impact pozitiv asupra vieții sexuale și relaționale.
 • Sporirea plăcerii sexuale: Gigant poate intensifica plăcerea și senzațiile sexuale, asigurând astfel o experiență mai satisfăcătoare și mai plină în timpul actului sexual.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Gigant și cum funcționează?

Gigant este un gel special conceput pentru a spori dimensiunea și performanța penisului. Aceasta se realizează prin utilizarea unei formule inovatoare, bazate pe ingrediente naturale, care stimulează circulația sanguină și creșterea țesutului erectil.

Cum se utilizează Gigant?

Pentru a utiliza Gigant, se aplică o cantitate mică de gel pe penisul curat și uscat. Se masează ușor gelul până când este absorbit complet de piele. Se recomandă utilizarea regulată a produsului conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru a obține rezultatele dorite.

Cât timp este necesar pentru a observa rezultatele?

Rezultatele pot varia în funcție de fiecare individ în parte, dar mulți utilizatori au raportat îmbunătățiri semnificative după câteva săptămâni de utilizare regulată a Gigant. Pentru rezultate optime, este important să utilizați produsul conform instrucțiunilor și să fiți răbdători în procesul de obținere a rezultatelor dorite.

Există efecte secundare sau contraindicații?

Gigant este formulat cu ingrediente naturale și nu au fost raportate efecte secundare semnificative.

Pot folosi Gigant împreună cu alte produse sau medicamente?

Gigant fiind un produs natural, este în general sigur de utilizat împreună cu alte produse sau medicamente.

Cât timp trebuie să folosesc Gigant pentru a obține rezultatele dorite și cum trebuie să continui utilizarea?

Se recomandă folosirea produsului timp de câteva luni pentru a observa îmbunătățiri semnificative.

Gigant gel mărirea penisului – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Gigant gel mărirea penisului – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
169 lei 338 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo