Vizonic capsule pentru ochi – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

159 lei 318 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Vizonic sunt capsule pentru vedere care conțin o formulă specială de ingrediente naturale pentru a sprijini sănătatea ochilor și a îmbunătăți acuitatea vizuală. Acestea sunt concepute pentru a furniza nutrienți esențiali ochilor și a reduce oboseala vizuală.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 159 lei

Ce este Vizonic?

Vizonic este un supliment alimentar sub formă de capsule, special conceput pentru sănătatea ochilor. Aceste capsule conțin o combinație unică de ingrediente naturale, care contribuie la îmbunătățirea vederii, protejarea ochilor de efectele nocive ale mediului și menținerea sănătății globale a sistemului vizual. Vizonic oferă o soluție convenabilă și eficientă pentru susținerea sănătății ochilor și menținerea unei vederi clare și de înaltă calitate.

Vizonic
Comandă acum la un preț promoțional!
159 lei 318 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Vizonic este recomandat pentru următoarele simptome și condiții asociate cu sănătatea ochilor:

 • Vedere încețoșată sau neclară: Vizonic poate ajuta la îmbunătățirea clarității și acuității vizuale, reducând vederea încețoșată și neclară.
 • Ochi obosiți și iritați: Capsulele Vizonic pot ajuta la relaxarea ochilor și reducerea disconfortului asociat cu ochii obosiți, iritați sau uscați.
 • Tulburări de adaptare la întuneric: Vizonic conține ingrediente care pot sprijini adaptarea ochilor la lumină scăzută și pot îmbunătăți vederea în condiții de întuneric.
 • Sensibilitate la lumină: Datorită ingredientelor sale speciale, Vizonic poate ajuta la reducerea sensibilității ochilor la lumină intensă și la protejarea acestora de efectele nocive ale razelor ultraviolete.
 • Probleme de concentrare și oboseală vizuală: Vizonic poate contribui la creșterea capacității de concentrare vizuală și la reducerea oboselii oculare cauzate de utilizarea prelungită a ecranelor sau a altor activități care necesită efort vizual intens.
 • Menținerea sănătății generale a ochilor: Vizonic oferă o formulă completă, care poate susține sănătatea oculară pe termen lung, protejând ochii împotriva radicalilor liberi și susținând funcționarea normală a sistemului vizual.

Vizonic este o soluție pentru îmbunătățirea sănătății ochilor și rezolvarea problemelor asociate cu vederea. Această formulă inovatoare abordează diverse aspecte ale sănătății vizuale și poate fi benefică în următoarele probleme: vedere încețoșată sau neclară; ochi obosiți și iritați; tulburări de adaptare la întuneric; sensibilitate la lumină; oboseală vizuală și probleme de concentrare.

Neglijarea problemelor de vedere și neprimirea unui tratament adecvat pot avea consecințe serioase asupra sănătății ochilor. Potrivit Societății Române de Oftalmologie (SRO), următoarele pot fi câteva dintre problemele posibile în cazul în care nu se tratează problemele de vedere:

 • Reducerea acuității vizuale: Ignorarea problemelor de vedere poate duce la o scădere progresivă a acuității vizuale, ceea ce poate afecta capacitatea de a vedea clar și nuanțat.
 • Dezvoltarea ambliopiei: Ambliopia, cunoscută și sub numele de “ochi leneș”, este o afecțiune în care un ochi nu se dezvoltă corespunzător din cauza lipsei de utilizare sau a unor probleme vizuale. Dacă nu este tratată în copilărie, ambliopia poate duce la pierderea permanentă a vederii în ochiul afectat.
 • Tulburări de refracție nediagnosticate: Ignorarea problemelor de refracție, cum ar fi miopia, hipermetropia sau astigmatismul, poate afecta negativ vederea și poate determina dificultăți în efectuarea sarcinilor zilnice, cum ar fi cititul sau conducerea.
 • Complicații oculare grave: În unele cazuri, problemele de vedere netratate pot duce la complicații oculare grave, cum ar fi glaucomul, cataracta sau degenerescența maculară, care pot afecta în mod semnificativ vederea și calitatea vieții.

Cum funcționează?

Moduri de acțiune ale suplimentelor pentru vedere se numără:

 • Susținerea sănătății retinei: Anumite ingrediente, cum ar fi vitamina A, luteina și zeaxantina, pot juca un rol important în protejarea retinei și a funcției vizuale.
 • Reducerea riscului de degenerescență maculară: Unele suplimente pot conține nutrienți și antioxidanți care susțin sănătatea maculei, zona centrală a retinei, contribuind astfel la reducerea riscului de degenerescență maculară.
 • Îmbunătățirea acuității vizuale: Anumite ingrediente, cum ar fi vitaminele și mineralele esențiale, pot susține claritatea vizuală și acuitatea ochilor.
 • Protejarea împotriva stresului oxidativ: Antioxidanții prezenti în suplimente pot ajuta la protejarea ochilor împotriva stresului oxidativ și a daunelor cauzate de radicalii liberi.

Beneficiile Vizonic

 • Susținerea sănătății ochilor: Vizonic poate fi formulat pentru a oferi nutrienți esențiali și antioxidanți care să susțină sănătatea ochilor și funcția vizuală.
 • Protejarea retinei: Unele ingrediente din Vizonic pot avea proprietăți protectoare asupra retinei, ajutând la prevenirea deteriorării și susținând sănătatea retinei.
 • Reducerea riscului de afecțiuni oculare: Vizonic poate fi conceput pentru a contribui la reducerea riscului de anumite afecțiuni oculare, cum ar fi degenerescența maculară și cataracta.
 • Îmbunătățirea acuității vizuale: Prin furnizarea de nutrienți și antioxidanți, Vizonic poate ajuta la îmbunătățirea clarității vizuale și acuității ochilor.
 • Susținerea vederii nocturne: Anumite ingrediente din Vizonic pot fi concepute pentru a sprijini viziunea nocturnă și capacitatea ochilor de a se adapta la condiții de lumină scăzută.

Compoziție și ingrediente active

 1. Astaxantină: Este un carotenoid puternic cu proprietăți antioxidante. Ajută la protejarea ochilor împotriva stresului oxidativ cauzat de radiațiile UV și alte agresori externi, precum și la reducerea riscului de apariție a bolilor oculare, cum ar fi degenerescența maculară legată de vârstă și cataracta.
 2. Vitamina E: Este un antioxidant esențial care contribuie la protejarea celulelor ochiului împotriva deteriorării oxidative. Aceasta poate ajuta la prevenirea și reducerea riscului de apariție a bolilor oculare legate de vârstă, precum cataracta și degenerescența maculară.
 3. Pulbere Spirulina Platensis (thalus de alge): Spirulina este o algă bogată în nutrienți, inclusiv în antioxidanți și vitaminele A, C și E. Aceasta poate ajuta la protejarea ochilor împotriva stresului oxidativ și la menținerea sănătății retinei.
 4. Mătase de porumb (fibre de stigmate): Această substanță conține compuși bioactivi și antioxidanți care au fost asociate cu protejarea sănătății ochilor. Mătasea de porumb poate contribui la reducerea inflamației și la susținerea sănătății globilor oculari.
 5. Extract uscat de Castan de India: Castanul de India conține substanțe precum flavonoide și escină, care au fost asociate cu îmbunătățirea circulației sangvine și reducerea inflamației. Aceste efecte pot fi benefice pentru sănătatea ochilor, deoarece asigură un flux sangvin adecvat și reduc riscul de apariție a afecțiunilor oculare, cum ar fi venele varicoase și glaucomul.

Aceste ingrediente pot fi adăugate în suplimentul Vizonic pentru a susține sănătatea oculară și pentru a furniza nutrienți esențiali necesari pentru funcționarea optimă a ochilor.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozarea

Se ia o capsulă de Vizonic pe zi, de preferat în timpul mesei, cu un pahar de apă.

Contraindicații

Persoanele care sunt cunoscute că au alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele din Vizonic ar trebui să evite utilizarea acestui supliment.

Efecte secundare

Nu sunt menționate efecte secundare specifice asociate utilizării Vizonic.

Prețul și Cum să comanzi Vizonic adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Vizonic nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului Vizonic este de 159 lei, conform informațiilor disponibile pe site-ul oficial. Cu toate acestea, producătorul oferă o reducere de 50% pentru o perioadă limitată de timp. Nu este necesar un cod promoțional.

Vizonic
Comandă acum la un preț promoțional!
159 lei 318 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Vizonic este livrat prin curier în toată România. Puteți alege să plătiți produsul la primire, fie în numerar, fie prin card.

Păreri reale de la consumatorilor despre Vizonic

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Vizonic pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Vizonic mi-a redat claritatea vederii! După ce am început să iau aceste capsule, am observat o îmbunătățire semnificativă în vedere. Mă bucur că am descoperit Vizonic și îl recomand tuturor celor care doresc să-și mențină sănătatea ochilor.

Ana, 45 de ani

Sunt impresionat de rezultatele obținute cu Vizonic! După câteva săptămâni de utilizare regulată, am remarcat o reducere a oboselii oculare și o mai bună acuitate vizuală. Recomand cu încredere aceste capsule tuturor celor care doresc să aibă grijă de sănătatea ochilor lor.

Ion, 52 de ani

Vizonic a fost un adevărat salvator pentru ochii mei în vârstă! M-am luptat cu vederea încețoșată și dificultățile de focalizare, dar după ce am început să iau aceste capsule, am observat o îmbunătățire semnificativă. Sunt recunoscătoare că am găsit Vizonic și îl recomand cu căldură tuturor celor care doresc să-și mențină sănătatea oculară în vârsta înaintată.

Maria, 60 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Vizonic.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Vizonic sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Vizonic
Comandă acum la un preț promoțional!
159 lei 318 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Ca medic oftalmolog cu o experiență îndelungată, pot spune cu încredere că Vizonic este o alegere excelentă pentru îngrijirea sănătății ochilor.

Compoziția sa bogată în nutrienți esențiali pentru ochi și proprietățile sale benefice au adus îmbunătățiri notabile pacienților mei.

Recomand cu tărie Vizonic ca supliment alimentar pentru susținerea sănătății ochilor și menținerea vederii clare și sănătoase.

Dr. Andrei, Oftalmolog cu experiență

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Îmbunătățirea clarității și acuității vizuale.
 • Protejarea ochilor împotriva radicalilor liberi și agresiunilor oxidative.
 • Susținerea sănătății retina și a structurilor oculare.
 • Reducerea riscului de dezvoltare a problemelor oculare legate de vârstă.
 • Hidratarea și hrănirea adecvată a ochilor.
 • Sprijinirea adaptării vizuale la condiții de iluminare variabile.
 • Îmbunătățirea funcției vizuale în timpul efortului vizual prelungit, cum ar fi cititul sau lucrul la calculator.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Vizonic?

Vizonic este un supliment alimentar sub formă de capsule, conceput special pentru susținerea sănătății ochilor.

Cum acționează Vizonic?

Vizonic conține ingrediente naturale cu proprietăți benefice pentru ochi, precum vitamina A, luteina și zeaxantina. Acestea contribuie la protejarea ochilor împotriva radicalilor liberi și menținerea sănătății structurilor oculare.

Care sunt avantajele utilizării Vizonic?

Beneficiile utilizării Vizonic includ îmbunătățirea clarității și acuității vizuale, protejarea ochilor împotriva agresiunilor oxidative, susținerea sănătății retina și reducerea riscului de probleme oculare legate de vârstă.

Cum se administrează Vizonic?

Pentru a utiliza Vizonic, se recomandă administrarea unei capsule pe zi, preferabil în timpul mesei.

Există contraindicații sau efecte secundare?

Vizonic este formulat din ingrediente naturale și nu are contraindicații cunoscute.

Cât timp durează până când se observă rezultatele?

Timpul necesar pentru a observa rezultatele poate varia în funcție de persoană și de starea de sănătate individuală. Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea regulată.

Vizonic capsule pentru ochi – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Vizonic capsule pentru ochi – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
159 lei 318 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo