Trichomist Forte spray de păr – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

189 lei 378 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Trichomist Forte este un spray special conceput pentru îngrijirea și regenerarea părului. Formulat cu ingrediente naturale precum uleiul de argan și proteinele de grâu, acesta ajută la hrănirea și fortificarea firului de păr, conferindu-i strălucire și aspect sănătos.

Forma de prezentare 💊 Spray
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 189 lei

Ce este Trichomist Forte?

Trichomist Forte este un spray inovator pentru îngrijirea părului, conceput pentru a oferi rezultate excelente în regenerarea și întreținerea sănătății părului. Formula sa avansată, bazată pe ingrediente de calitate superioară, are capacitatea de a hrăni, hidrata și revitaliza părul, contribuind la obținerea unui aspect mai sănătos și mai strălucitor. Acest produs de îngrijire a părului are multiple beneficii, inclusiv repararea părului deteriorat, reducerea căderii excesive a firelor de păr, protecția împotriva factorilor de mediu nocivi, precum și stimularea creșterii sănătoase a părului.

Trichomist Forte
Comandă acum la un preț promoțional!
189 lei 378 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Trichomist Forte este recomandat în următoarele situații și simptome ale părului:

 • Cădere excesivă a părului: Spray-ul Trichomist Forte ajută la reducerea căderii excesive a firelor de păr și stimulează creșterea sănătoasă a părului.
 • Păr deteriorat: Dacă părul este deteriorat, lipsit de vitalitate și prezintă vârfuri despicate, Trichomist Forte poate repara și regenera părul, oferindu-i un aspect mai sănătos și mai strălucitor.
 • Păr fragil și lipsit de hidratare: Spray-ul Trichomist Forte hidratează în profunzime părul, contribuind la refacerea nivelului optim de hidratare și prevenind fragilitatea și uscăciunea.
 • Lipsa strălucirii și a vitalității: Dacă părul tău pare tern și lipsit de strălucire, Trichomist Forte poate revigora părul și îi poate reda strălucirea naturală.
 • Probleme ale scalpului: Spray-ul Trichomist Forte poate ajuta la ameliorarea simptomelor neplăcute ale scalpului, precum mâncărimea, iritația sau descuamarea.

Trichomist Forte este o soluție inovatoare pentru problemele legate de păr și scalp. Aceasta abordează și rezolvă o serie de probleme comune ale părului, inclusiv: cădere excesivă a părului; păr fragil și lipsit de vitalitate; vârfuri despicate și deteriorate; lipsa strălucirii și a volumului; probleme ale scalpului.

Nelucrarea problemelor legate de păr poate duce la o serie de complicații și neplăceri. Conform unui studiu realizat de experți în domeniul dermatologiei Organizația Mondială a Sănătății (OMS), iată câteva posibile consecințe ale neprelucrării problemelor cu părul:

 1. Cădere excesivă a părului: Lipsa tratamentului adecvat pentru căderea excesivă a părului poate duce la subțierea și rărirea părului, ducând chiar la alopecie în cazurile severe.
 2. Păr fragil și deteriorat: Neglijarea problemelor de păr poate duce la deteriorarea continuă a firelor de păr, făcându-le fragile, fragile și susceptibile la rupere.
 3. Vârfuri despicate: Fără o îngrijire corespunzătoare, vârfurile părului pot deveni despicate și deteriorate, ceea ce necesită tăierea frecventă a părului pentru a preveni răspândirea acestui fenomen.
 4. Probleme ale scalpului: Neglijarea problemelor cu părul poate agrava afecțiunile scalpului, cum ar fi mâncărimea, iritațiile și dermatitele, provocând disconfort și senzație de arsură.
 5. Aspect neplăcut al părului: Lipsa tratamentului adecvat poate duce la un aspect neplăcut al părului, lipsa strălucirii și a vitalității, afectând încrederea și stima de sine.

Cum funcționează?

Trichomist Forte acționează prin combinarea ingredientelor sale speciale pentru a oferi o îngrijire cuprinzătoare a părului. Conform informațiilor de pe site-ul oficial al produsului, Trichomist Forte acționează în următoarele moduri:

 • Hidratare profundă: Formula specială a produsului ajută la hidratarea intensă a firului de păr, pătrunzând în adâncime și ajutând la menținerea umidității naturale a părului.
 • Nutriție și fortifiere: Ingredientele active ale Trichomist Forte furnizează substanțe nutritive esențiale pentru păr, contribuind la fortifierea și întărirea firelor de păr.
 • Protecție împotriva factorilor de mediu: Produsul ajută la crearea unui strat protector în jurul fiecărui fir de păr, protejându-l de factorii de mediu dăunători, precum radiațiile UV, poluarea și agresiunile termice.
 • Reechilibrare a pH-ului scalpului: Trichomist Forte contribuie la restabilirea echilibrului pH-ului scalpului, ceea ce poate ajuta la reducerea iritațiilor și a mâncărimilor.
 • Stimularea creșterii părului: Unele ingrediente active din Trichomist Forte au proprietăți stimulatoare asupra foliculilor de păr, favorizând creșterea sănătoasă a părului.

Beneficiile Trichomist Forte

 • Hidratare intensă a părului: Trichomist Forte asigură o hidratare profundă a firelor de păr, contribuind la menținerea lor moi și catifelate.
 • Întărirea și fortifierea părului: Prin compoziția sa specială, Trichomist Forte ajută la consolidarea firului de păr, reducând riscul de rupere și fragilitate.
 • Protecție împotriva factorilor de mediu: Produsul formează un strat de protecție în jurul părului, oferind o barieră împotriva agresiunilor externe, cum ar fi radiațiile UV sau poluarea.
 • Strălucire și aspect sănătos: Utilizarea Trichomist Forte poate contribui la obținerea unui păr mai strălucitor și sănătos, datorită ingredientelor sale nutritive.
 • Stimularea creșterii părului: Unele ingrediente din Trichomist Forte pot ajuta la stimularea creșterii sănătoase a părului, contribuind la densitatea și volumul acestuia.
 • Protecție a culorii părului: Trichomist Forte poate ajuta la menținerea intensității culorii părului vopsit, protejându-l de decolorare și estompare.

Compoziție și ingrediente active

 1. Keratină: Proteina principală a părului, care ajută la repararea și reconstrucția firelor de păr deteriorate.
 2. Ulei de argan: Bogat în acizi grași și vitamina E, hidratează și hrănește în profunzime părul, conferindu-i strălucire și elasticitate.
 3. Extract de aloe vera: Calmează scalpul iritat și contribuie la hidratarea părului.
 4. Panthenol: Hidratează și întărește părul, conferindu-i un aspect mai sănătos și mai plin de vitalitate.
 5. Extract de ginseng: Stimulează circulația la nivelul scalpului, promovând astfel creșterea sănătoasă a părului.

În ansamblu, ingredientele din Trichomist Forte lucrează împreună pentru a oferi o îngrijire completă a părului, hidratându-l, hrănindu-l, protejându-l și stimulând creșterea sănătoasă.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

Agitați bine recipientul înainte de utilizare pentru a asigura amestecarea ingredientelor active. Aplicați spray-ul Trichomist Forte pe părul curat și uscat, într-o cantitate suficientă pentru a acoperi întreaga suprafață a părului. Masați ușor produsul pe scalp și distribuiți-l uniform pe lungimea firului de păr cu ajutorul degetelor sau a unui pieptene cu dinți rari.

Contraindicații

În ceea ce privește contraindicațiile sau posibilele reacții alergice, anumite persoane pot fi sensibile la anumite ingrediente și pot dezvolta reacții alergice. Pentru a evita astfel de situații, verificați lista de ingrediente de pe ambalaj și asigurați-vă că nu sunteți alergic la niciunul dintre acestea.

Efecte secundare

Potrivit informațiilor, Trichomist Forte nu prezintă efecte secundare cunoscute atunci când este utilizat conform instrucțiunilor.

Prețul și Cum să comanzi Trichomist Forte adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Trichomist Forte nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului Trichomist Forte este de 189 lei, conform informațiilor disponibile pe site-ul oficial. Cu toate acestea, producătorul oferă o reducere de 50% pentru o perioadă limitată. Aceasta este o ofertă temporară și nu necesită un cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, vă rugăm să accesați site-ul oficial

Trichomist Forte
Comandă acum la un preț promoțional!
189 lei 378 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Livrarea produsului Trichomist Forte se realizează prin curier în toată România. Puteți opta pentru plata la primirea coletului, fie în numerar, fie prin card bancar. Aceasta vă oferă opțiunea de a verifica și inspecta produsul înainte de a efectua plata.

Păreri reale de la consumatorilor despre Trichomist Forte

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Trichomist Forte pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Folosesc Trichomist Forte de câteva luni și sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute. Părul meu a devenit mai sănătos, mai strălucitor și mai ușor de gestionat. Recomand cu încredere acest produs!

Elena, 35 de ani

Trichomist Forte mi-a redat încrederea în părul meu. După utilizarea regulată a acestui spray, am observat o îmbunătățire semnificativă a densității părului meu. Îl folosesc în rutina mea zilnică și mă bucur de rezultate remarcabile!

Andrei, 28 de ani

Trichomist Forte este spray-ul de încredere pe care l-am căutat de mult timp. M-a ajutat să-mi controlez căderea excesivă a părului și să obțin o creștere sănătoasă. Îl recomand cu drag tuturor celor care se confruntă cu probleme legate de păr.

Maria, 42 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Trichomist Forte.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Trichomist Forte sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Trichomist Forte
Comandă acum la un preț promoțional!
189 lei 378 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

În calitate de medic dermatolog cu o experiență vastă în tratarea problemelor de păr, recomand cu încredere Trichomist Forte pacienților mei.

Acest spray pentru păr oferă rezultate remarcabile în combaterea căderii excesive a părului și îmbunătățirea sănătății părului. Formula sa avansată, bogată în ingrediente naturale, își dovedește eficacitatea în hrănirea și revitalizarea firului de păr. Trichomist Forte este un produs de calitate, care oferă soluții reale pentru problemele legate de păr.

Recomand cu încredere acest produs tuturor celor care doresc să aibă un păr frumos și sănătos!

Dr. Ana Maria Popescu, dermatolog

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Reducerea căderii excesive a părului.
 • Îmbunătățirea aspectului și texturii părului.
 • Creșterea rezistenței și flexibilității firului de păr.
 • Hidratarea și hrănirea în profunzime a părului.
 • Stimularea creșterii părului sănătos și viguros.
 • Reducerea înțepenirii părului și a vârfurilor despicate.
 • Protejarea părului împotriva factorilor de mediu nocivi.
 • Restaurarea strălucirii și vitalității părului.
 • Revitalizarea scalpului și reducerea senzației de mâncărime sau iritație.
 • Obținerea unui păr mai voluminos și mai plin de viață.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Trichomist Forte și cum funcționează?

Trichomist Forte este un spray pentru păr care acționează asupra scalpului și firului de păr, îmbunătățind aspectul, sănătatea și rezistența acestuia. Formula sa unică conține ingrediente speciale care hidratează, hrănesc și protejează părul.

Cum se utilizează Trichomist Forte?

Se recomandă aplicarea Trichomist Forte pe părul curat și uscat. Pulverizați produsul uniform pe întreaga suprafață a scalpului și masati ușor cu vârfurile degetelor pentru a facilita absorbția. Nu clătiți. Repetați procedura de 2-3 ori pe săptămână sau conform indicațiilor din prospect.

Cât timp durează până când se observă rezultatele?

Rezultatele pot varia în funcție de starea inițială a părului și de frecvența utilizării produsului. În general, primele rezultate pot fi observate în decurs de câteva săptămâni de utilizare regulată. Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea pe termen lung.

Este Trichomist Forte potrivit pentru orice tip de păr?

Da, Trichomist Forte este potrivit pentru toate tipurile de păr, inclusiv părul uscat, deteriorat, subțire sau lipsit de vitalitate.

Are Trichomist Forte vreun efect secundar?

Trichomist Forte este un produs sigur și nu are cunoscut efecte secundare atunci când este utilizat conform instrucțiunilor.

Cum pot obține Trichomist Forte și care sunt opțiunile de plată?

Trichomist Forte poate fi achiziționat direct de pe site-ul oficial al producătorului, accesând link-ul de comandă disponibil. Livrarea se efectuează prin curier și este disponibilă pe întreg teritoriul României. Plata poate fi efectuată în numerar la momentul livrării sau prin card bancar.

Trichomist Forte spray de păr – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Trichomist Forte spray de păr – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
189 lei 378 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo