Spot Cleaner curățător de pori – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

229 lei 458 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Spot Cleaner este un dispozitiv special conceput pentru curățarea eficientă a porilor de pe față. Folosește tehnologia avansată pentru a elimina impuritățile, excesul de sebum și punctele negre, lăsând pielea curată și revitalizată.

Forma de prezentare 💊 Curățător
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 229 lei

Ce este Spot Cleaner?

Spot Cleaner este un dispozitiv inovator pentru curățarea profundă a porilor de pe față. Aceasta este o metodă eficientă de îndepărtare a impurităților, sebumului în exces și punctelor negre. Cu ajutorul tehnologiei avansate, Spot Cleaner oferă rezultate vizibile, contribuind la o piele curată și sănătoasă. Este un instrument practic și ușor de utilizat, perfect pentru a obține o rutină de îngrijire a pielii de calitate superioară.

Spot Cleaner
Comandă acum la un preț promoțional!
229 lei 458 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Spot Cleaner poate fi utilizat în următoarele situații și simptome:

 • Puncte negre și pori dilatați: Spot Cleaner ajută la curățarea în profunzime a porilor, îndepărtând punctele negre și reducând aspectul porilor dilatați.
 • Acnee și coșuri: Apariția acneei și a coșurilor poate fi redusă prin utilizarea regulată a Spot Cleaner, deoarece dispozitivul ajută la eliminarea impurităților și sebumului în exces.
 • Ten gras: Dacă aveți un ten gras, Spot Cleaner poate fi o soluție eficientă pentru a reduce excesul de sebum și a menține pielea curată și matifiată.
 • Piele congestionată: Dacă simțiți că pielea voastră este congestionată și obosită, Spot Cleaner poate ajuta la revitalizarea pielii, eliminând toxinele și îmbunătățind circulația sângelui.
 • spect neuniform al pielii: Spot Cleaner poate contribui la obținerea unui aspect mai uniform al pielii, eliminând impuritățile și excesul de sebum care pot cauza pete și decolorări.

Spot Cleaner este un dispozitiv inovator care se concentrează pe soluționarea unei probleme comune și deranjante – porii dilatați și obstrucționați de pe față. Mulți oameni se confruntă cu această problemă, care poate afecta aspectul general al pielii și poate fi dificil de tratat cu metode tradiționale.

Potrivit unui studiu realizat de Academia Americană de Dermatologie (AAD), dilatarea porilor și formarea punctelor negre sunt rezultatul unui proces natural al pielii și a factorilor de mediu. Există mai multe motive care pot contribui la apariția acestei probleme:

 1. Producția excesivă de sebum: Glandele sebacee produc în mod normal sebum pentru a menține pielea hidratată. Cu toate acestea, anumiți factori, cum ar fi dezechilibrul hormonal sau predispoziția genetică, pot determina o producție excesivă de sebum. Aceasta poate duce la obstrucționarea porilor și la dilatarea lor.
 2. Factori genetici: Studiile arată că predispoziția genetică poate juca un rol în dilatarea porilor și formarea punctelor negre. Dacă aveți membri ai familiei care suferă de această problemă, există șanse mai mari să o moșteniți.
 3. Factori de mediu: Expunerea excesivă la poluare, fum de țigară, praf și alte particule din aer poate contribui la acumularea impurităților în pori și la obstrucționarea lor. Aceste particule se combină cu sebumul și celulele moarte ale pielii, formând puncte negre și comedoane.
 4. Neglijarea igienei corespunzătoare a pielii: O rutină inadecvată de curățare a pielii poate duce la acumularea de sebum, celule moarte ale pielii și impurități în pori. Aceasta poate agrava dilatarea porilor și formarea punctelor negre.

Cum funcționează?

Spot Cleaner acționează eficient asupra pielii, având următoarele moduri de acțiune:

 • Curățare în profunzime: Spot Cleaner utilizează o tehnologie avansată de aspirare și pulsații pentru a curăța în profunzime porii și a îndepărta impuritățile, sebumul și celulele moarte ale pielii. Acest proces ajută la eliminarea punctelor negre și a comedoanelor, conferind pielii un aspect mai curat și mai sănătos.
 • Exfoliere delicată: Dispozitivul Spot Cleaner este conceput să ofere o exfoliere delicată, eliminând stratul superior de celule moarte ale pielii. Acest proces de exfoliere ajută la îmbunătățirea texturii pielii și la diminuarea aspectului porilor dilatați.
 • Stimularea circulației sângelui: Prin utilizarea tehnicilor de masaj și stimulare a pielii, Spot Cleaner ajută la îmbunătățirea circulației sângelui în zona tratată. Acest lucru poate contribui la revitalizarea pielii și la promovarea regenerării celulare.
 • Promovarea absorbției produselor cosmetice: Prin curățarea și pregătirea pielii, Spot Cleaner facilitează absorbția optimă a produselor cosmetice aplicate ulterior. Acest lucru poate amplifica beneficiile tratamentelor și a produselor de îngrijire utilizate în rutina zilnică.

Beneficiile Spot Cleaner

 • Curățare eficientă și delicată: Spot Cleaner oferă o curățare eficientă și delicată a porilor, îndepărtând impuritățile și reducând aspectul punctelor negre și al comedoanelor.
 • Exfoliere blândă: Dispozitivul permite o exfoliere blândă a pielii, îmbunătățind textura și conferindu-i un aspect mai fin și mai luminos.
 • Stimulare a circulației sângelui: Tehnicile de masaj și stimulare a pielii ajută la stimularea circulației sângelui, contribuind la îmbunătățirea aspectului general al pielii.
 • Ușor de utilizat și de întreținut: Spot Cleaner este un dispozitiv portabil și ușor de utilizat, fiind potrivit pentru utilizarea acasă. De asemenea, este ușor de curățat și întreținut pentru o utilizare pe termen lung.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

 1. Pregătirea dispozitivului: Încărcați complet bateria Spot Cleaner înainte de utilizare. Asigurați-vă că dispozitivul este curat și uscat înainte de a-l utiliza.
 2. Aplicați dispozitivul pe piele: Aplicați capătul dispozitivului Spot Cleaner pe zona dorită a feței, asigurându-vă că este în contact strâns cu pielea. Evitați zona ochilor și a buzelor.
 3. Deplasați dispozitivul în mișcări circulare: Folosiți mișcări circulare blânde pentru a deplasa dispozitivul pe piele. Nu apăsați prea tare și evitați utilizarea prelungită într-o singură zonă pentru a evita iritarea pielii.
 4. Utilizați timpul recomandat: Respectați timpul recomandat de utilizare specificat în instrucțiunile dispozitivului Spot Cleaner. De obicei, acesta variază între 1 și 3 minute, în funcție de modul de curățare selectat.

Prețul și Cum să comanzi Spot Cleaner adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Spot Cleaner nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului Spot Cleaner este de 229 lei, însă producătorul oferă o reducere de 50%. Această promoție este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, pur și simplu accesați site-ul oficial prin intermediul linkului.

Spot Cleaner
Comandă acum la un preț promoțional!
229 lei 458 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Livrarea Spot Cleaner se realizează prin curier pe întreaga teritorie a României. Aveți posibilitatea de a alege între plata în numerar la primirea produsului sau plata prin card.

Păreri reale de la consumatorilor despre Spot Cleaner

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Spot Cleaner pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Spot Cleaner a devenit esențială în rutina mea de îngrijire a pielii. Porii mei au devenit mai puțin vizibili, iar tenul meu arată mult mai curat și mai strălucitor. Sunt foarte mulțumită de rezultate!

Ana, 28 de ani

Folosesc Spot Cleaner de câteva săptămâni și am observat o îmbunătățire semnificativă în aspectul porilor mei. Pielea mea arată mai fină și mai uniformă, iar produsul este ușor de utilizat. Recomand cu încredere!

Ion, 35 de ani

Spot Cleaner a fost soluția mea salvatoare în lupta împotriva porilor dilatați. După utilizarea regulată, am observat o reducere semnificativă a punctelor negre și a imperfecțiunilor pielii. Este un produs eficient și îl recomand tuturor celor care doresc să obțină un ten curat și sănătos.

Maria, 42 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Spot Cleaner.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Spot Cleaner sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Spot Cleaner
Comandă acum la un preț promoțional!
229 lei 458 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Spot Cleaner este un produs revoluționar în tratarea și curățarea porilor dilatați.

În calitate de medic, recomand cu încredere acest dispozitiv pentru curățarea profundă a pielii și reducerea semnificativă a punctelor negre și a excesului de sebum. Eficacitatea sa este remarcabilă, iar pacienții mei au obținut rezultate vizibile și de durată.

Spot Cleaner este o soluție excelentă pentru a obține un ten sănătos și luminos.

Dr. Elena, dermatolog, cu o vastă experiență în îngrijirea pielii

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Curățarea profundă a porilor: Spot Cleaner elimină eficient impuritățile și excesul de sebum din pori, ajutând la reducerea punctelor negre și a comedoanelor.
 • Reducerea dimensiunii porilor: Prin utilizarea regulată a Spot Cleaner, porii dilatați se pot contracta, conferind tenului un aspect mai uniform și mai fin.
 • Îmbunătățirea aspectului pielii: Acest dispozitiv contribuie la revitalizarea și luminozitatea pielii, conferindu-i un aspect mai sănătos și mai tineresc.
 • Exfoliere delicată: Spot Cleaner are și o funcție de exfoliere, ajutând la îndepărtarea celulelor moarte și promovând regenerarea celulară.
 • Stimularea circulației sângelui: Prin utilizarea ușoară a Spot Cleaner, se poate stimula circulația sângelui la nivelul feței, îmbunătățind astfel aspectul și textura pielii.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Spot Cleaner și cum funcționează?

Spot Cleaner este un dispozitiv de curățare facială care utilizează tehnologia de aspirație delicată pentru a elimina impuritățile și excesul de sebum din pori. Aceasta acționează prin crearea unei presiuni negative care atrage particulele nedorite către suprafața dispozitivului.

Este Spot Cleaner potrivit pentru toate tipurile de ten?

Da, Spot Cleaner este potrivit pentru majoritatea tipurilor de ten, inclusiv pentru tenul gras, mixt sau acneic. Cu toate acestea, este recomandat să începeți cu o intensitate mai mică și să adaptați treptat utilizarea în funcție de reacția pielii dumneavoastră.

Cât de des ar trebui să utilizez Spot Cleaner?

Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea Spot Cleaner de 1-2 ori pe săptămână. Evitați utilizarea excesivă pentru a nu irita sau afecta pielea.

Spot Cleaner poate fi folosit în jurul ochilor sau pe alte zone sensibile?

Nu se recomandă utilizarea Spot Cleaner în zona ochilor sau pe alte zone foarte sensibile ale feței. Este important să evitați contactul direct cu ochii și să utilizați dispozitivul în principal pe zona T a feței sau în zonele cu pori dilatați.

Există contraindicații pentru utilizarea Spot Cleaner?

Da, Spot Cleaner nu trebuie utilizat în cazul în care aveți leziuni deschise, răni sau iritații severe ale pielii. De asemenea, este contraindicat în cazul în care suferiți de afecțiuni dermatologice grave sau aveți o sensibilitate excesivă la aspirație.

Pot folosi Spot Cleaner în combinație cu alte produse de îngrijire a pielii?

Da, Spot Cleaner poate fi utilizat în combinație cu alte produse de îngrijire a pielii, cum ar fi spumă de curățare sau seruri. Este recomandat să utilizați mai întâi Spot Cleaner pentru a curăța porii, iar apoi să aplicați produsele de îngrijire a pielii pentru a obține rezultate mai eficiente.

Spot Cleaner curățător de pori – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Spot Cleaner curățător de pori – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
229 lei 458 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo