Prostasen pastile pentru prostată – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

159 RON 318 RON Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Prostasen pastile pentru prostată este un supliment alimentar care elimină complet inflamația din prostată, precum și curăță rinichii și sistemul genito-urinar. Pe lângă aceste funcții, produsul sporește dorința sexuală, reduce riscul de dezvoltare a cancerului de prostată, și contribuie la eliminarea problemelor de urinare și altor probleme colaterale.

Pentru cine Unisex
Forma de prezentare 15 pastile
Contraindicații Nu, cu excepție la reacți alergice individuale la unul din ingrediente
Este o înșelătorie? Nu, dacă cumperi de la producător
Cum se pastreaza Într-un loc uscat cu temperatura moderată
Funcționează? Da
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare Într-un loc uscat cu temperatura moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii Fără rețetă
Achitare La primire
Termen de livrare 3-7 zile
Disponibilitate În stoc
Preț 159 RON

PROSTASEN
Comandă acum la un preț promoțional!
159 RON 318 RON
Reducere de -50%

Ce este Prostasen mai exact și cum funcționează?

Prostasen este o soluție naturală care are ca scop îmbunătățirea sănătății prostatei și rezolvarea problemelor legate de sistemul urino-genital la bărbați, precum prostatita, în același timp reducând riscul de cancer prostatic.

Produsul dat folosește o formulă inovatoare din ingrediente de origine naturală pentru a reduce inflamația prostatei, bloca infecțiile tractului urinar, normaliza urinarea, curăța rinichii și elimina durerile și discomfortul în procesul urinării. De asemenea produsul este conceput pentru a spori potența masculină și nivelul hormonal al testosteronului.

Recomandări și simptome

Prostasen combate problemele cauzate de inflamația prostatei care poate avea următoarele simptome:

 • Prostata inflamata
 • Urinari frecvente
 • Urinari nocturne
 • Flux de urină iregular sau slab
 • Infecții la nivelul tractului urinar
 • Durere sau usturari la urinare
 • Libidoul sau dorința sexuală scăzută
 • Probleme cu potența

Cum funcționează?

Prostasen funcționează la nivelul prostatei și sistemului genital și urinar, aportând diverse beneficii. La doar 2-3 zile după începerea cursului de utilizare a suplimentului, se reduce inflamația în sistemul masculin genital și urinar, astfel se normalizează urinarea și se elimină durerile incomfortabile la urinare. La etapa următoare de utilizare, Prostasen contribuie la curățarea și restaurarea prostatei afectate de infecții și probleme.

De asemenea Porstasen contribuie la ameliorarea dorinței sexuale și libidoului masculin, având rolul de a stimula producția testosteronului.

Compozitie si ingrediente active

Prostasen conține o mulțime de ingrediente, în mare parte bazate pe extracte înalt concentrate cu putere vindecătoare și de origine naturală, și are următoarea compoziție:

 • Extractul de pin

are un conținut înalt de fito-androgeni (inclusiv DHEA, forme biodisponibile de androsteron și testosteron). Acest extract îmbunătățește nivelul hormonului testosteron, precum și are un efect benefic complex asupra sănătății prostatei. De asemenea acest ingredient îmbunătățește libidoul.

 • Extractul de afine

este un remediu dovedit pentru infecțiile genito-urinare. Efectul său se datorează acțiunii unor active numite proantocianine, care împiedică pătrunderea și râspândirea bacteriilor în tractul urinar.

 • Extractul de mușețel

curăţă sângele și ameliorează aportul de oxigen, nutriente și vitamine sistemului genito-urinar datorită unei componente cunoscute ca cumarină.

 • Extractul de urzică

stimulează sinteza principalului hormon masculin – testosteronul datorită la izolectine conținute din extract. Acest lucru are un efect pozitiv asupra sistemui genital și urinar masculin – atât pentru potență cât și pentru sănătatea prostatei.

PROSTASEN
Comandă acum la un preț promoțional!
159 RON 318 RON
Reducere de -50%

Instructiuni de folosire. Prospect

Contraindicații. Efecte secundare

Spre deosebire de chimia medicamentelor de la farmacie, Prostasen este un produs baza t pe componente de origine vegetală și nu are efecte secundare negative asupra organelor interne sau inimii. De asemenea produsul nu presupune contraindicații în utilizarea sa, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele din compoziție. Pentru a evita asemenea reacții, puteți consulta prospectul produsului pentru mai multe detalii despre compoziția sa.

Cum să luați, cum să utilizați și dozarea Prostasen

Se recomandă să urmați indicațiile descrise în prospectul produsului pentru a asigura utilizarea sa corectă. Un singur curs de utilizare este suficient pentru a normaliza funcționarea prostatei.

Mod de administrare

O pastilă se administrează la ora mesei, împreună cu mâncarea, cu un pahar cu apă. Pentru mai multe informații despre dozarea corectă, puteți consulta prospectul.

Prețul și Cum să comanzi Prostasen adevărat în România

Cumpărați produsul original de pe site-ul oficial oriunde nu v-ați afla: București, Timișoara, Constanța, Brașov, etc.

Suplimentul original nu poate găsit în farmacii precum Catena sau Tei. Acesta este disponibil doar pe site-ul oficial al producătorului. De aceea în cazul în care vă apare vreun produs similar cu acesta pe alte pagini web, nu va fi produsul original, ci doar unul asemănător care nu va aporta aceleași beneficii precum Prostasen original.

Disponibil în farmacie? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil la Catena? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil la Tei? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente

Site oficial al producătorului Prostasen – 50% reducere

Produsul dat este disponibil doar pe site-ul oficial al producătorului. Dacă vă grăbiți, acum aveți posibilitatea de a beneficia de o reducere avantajoasă de 50% din prețul Prostasen, doar dacă comandați de pe site-ul web al producătorului. Astfel, puteți cumpăra aceste pastile la prețul de 159 RON în loc de prețul complet de 318 RON.

PROSTASEN
Comandă acum la un preț promoțional!
159 RON 318 RON
Reducere de -50%

Livrare si plata

Produsul este livrat prin companii logistice de încredere precum FanCourier sau DPD. Acestea asigură ca produsul să ajungă pâna la casa dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil. Achitarea pentru livrare nu se face prealabil, deoarece costul integral se plătește doar în momentul livrării.

Păreri reale de la consumatorilor despre Prostasen

PĂRERI, discuții forum despre Prostasen

În continuare puteți găsi recenzii ale utilizatorilor preluate din discuții forum despre acest supliment pentru prostată

Aveam urinări frecvente noaptea din cauza prostatei și abia reușeam să dorm. Mă simțeam permanent obosit și nici nu aveam libidou pentru a avea relații sexuale. Soția mă convingea să merg la medic, dar am preferat să încerc acest medicament natural. A funcționat anume la problema mea, prostata nu mă mai deranjează, iar problema urinărilor e rezolvată!

Corneliu, 52 de ani

Aveam deseori probleme cu prostata, prostatita și infecții în tractul urinar. Am încercat diverse produse din farmacii, dar niciunul nu funcționa pe termen lung, iar unele îmi dădeau efecte secundare. Cu acest produs, prostata mea s-a normalizat și am scăpat de orice risc de infecții. Sunt foarte mulțumit!

Alexandru, 47 de ani

Aveam prostata inflamată și tot procesul urinar era foarte complicat. Simțeam durere deseori și îmi era rușine să spun cuiva. Am găsit produsul dat și am decis să încerc, deoarece nu vroiam să iau produse cu chimicate. A funcționat direct la cauza problemei la prostată și deja nu mai simt durere! Recomand!

Cosmin, 57 de ani

Mi s-a spus deseori să fiu atent cu prostata, fiindcă am istorie medicală în familie legată de complicații la prostată. Uneori aveam infecții, dar recent am observat și flux urinar slab și mi-am dat seama că e din cauza prostatei. Un coleg mi-a recomandat produsul dat și am comandat imediat. Urinarea s-a normalizat complet și prostata mea e mai sănătoasă ca niciodată!

Damian, 55 de ani

Există opinii negative despre Prostasen?

Căutând printre păreri de la clienții produsului, nu am găsit comentariile negative din partea consumatorilor pastilelor.

Este o înșelătorie?

Nu, în cazul în care procurați Prostasen de pe site-ul oficial direct de la producător

Părerile medicilor

Mai jos puteți găsi una din opinii medicilor oferită de Heinrich Dorn:

Prostasen oferă diverse beneficii pentru sănătatea bărbaților prin formula sa eficientă de extracte natural, în special pentru reducerea inflamației prostatei și restabilirea funcțiilor prostatice. De asemenea produsul ajută la normalizarea procesului urinar și sporirea libidoului masculin.

Heinrich Dorn

Rezultatele tratamentului pentru prostată

Cu ajutorul produsului Prostasen, alimentarea normală cu sânge la nivelul prostatei este restabilită, iar procesele de necroză sunt oprite. Așadar, Prostasen contribuie la normalizarea activității prostatice și încetarea infecției în sistemul genito-urinar. După un singur curs de utilizare, prostata la bărbați este complet restaurată.

PROSTASEN
Comandă acum la un preț promoțional!
159 RON 318 RON
Reducere de -50%

Concluzie

Prostasen îmbunătășeste funcționarea prostatei și combate inflamația prostatei, folosindu-se de puterea naturii. În afară de aceasta, produsul protejează tractul urinar de infecții, elimină discomfortul și durerile de la urinare și stimulează potența și libidoul bărbaților.

FAQ

Care este site-ul oficial al Prostasen?
Site-ul oficial este singurul loc unde puteți găsi produsul original Prostasen și unde puteți profita de reducere de preț la 50%

Cum funcționează Prostasen?
Prostasen sporește sănătatea prostatei, reduce inflamația acesteia și normalizează procesul de urinare afectat de prostată. În afară de aceasta, produsul contribuie la curățarea rinichilor, evitarea infecțiilor în sistemul urinar și genital masculin și sporirea testosteronului și potenței.

Pot cumpăra Prostasen de la farmacii?
Nu, pentru că produsul este disponibil doar pe site-ul web al producătorului.

Există contraindicații Prostasen?
Fiind un produs natural, Prostasen nu are contraindicații și nu provoacă reacții nedorite. Totodată ca să evitați orice reacție alergică negativă la componentele produsului, puteți consulta compoziția pastilelor în prospect.

Cât costă Prostasen?
Pentru a beneficia de reducerea de 50% din prețul produsului, intrați pe pagina pentru a cumpăra Prostasen la prețul de 159 RON în loc de 318 RON.

9.3 Total Score

Recenzii ale medicilor
9
Recenzii ale clientilor
9
Preț în farmacii
10
Prospect
9
Add your review  |  Read reviews and comments
Prostasen pastile pentru prostată – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Prostasen pastile pentru prostată – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
159 RON 318 RON
JUST NATURAL LIFE
Logo