Lumos cremă pentru pigmentație – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

179 RON 358 RON Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Lumos reprezintă o cremă inovatoare împotriva pigmentării care are puterea de a vă transforma rapid pielea, îndepărtează orice tip de pigmentare în doar 30 de zile de la prima utilizare, precum și stopează procesul de îmbătrânire și deshidratare a pielii.

Cu ajutorul cremei Lumos, pielea dumneavoastră este supusă unei transformări complete în doar 4 săptămâni.

Pentru cine Unisex
Forma de prezentare 50 ml
Contraindicații Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Este o înșelătorie? Nu, dacă cumperi de la producător
Cum se pastreaza Într-un loc uscat cu temperatura moderată
Funcționează? Da
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare Într-un loc uscat cu temperatura moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii Fără rețetă
Achitare La primire
Termen de livrare 3-7 zile
Disponibilitate În stoc
Preț 179 RON

Lumos
Comandă acum la un preț promoțional!
179 RON 358 RON
Reducere de -50%

Ce este Lumos mai exact și cum funcționează?

Lumos este un produs inovațional care luptă cu semnele de pigmentație pe piele datorită unei
formule noi patentate de specialiști. Această cremă reduce semnele ușoare și cele vizibile ale pigmentării tipice, precum și combate procesul de îmbătrânire pielii în doar 30 de zile de la prima aplicare. De asemenea produsul previne reapariția pigmentației și formarea ridurilor, îmbunătățește starea și tonul pielii, sporește funcția protectoare a pielii pentru apărarea împotriva efectelor nocive și negative din mediul înconjurător.

Recomandări și simptome

Hiperpigmentarea sau excesul de pigmentare la nivelul pielii constă din rezultatul alocării sporite și neuniforme a celulelor cu pigment al pielii numit melanină. Aceasta afectează majoritatea femeilor de peste 25 de ani din țările europene și creează discomfort, ceea ce obligă persoanele să utilizeze tot felul de produse cosmetice pentru acoperirea semnelor de pigmentație.

Aceste simptome ale pigmentării excesive pot fi relaționate cu diferite cauze, printre care:

 • Dezechilibrul hormonal
 • Inflamarea pielii și acnee
 • Dereglări în procesele metabolice
 • avitominoza
 • Îmbătrânirea țesuturilor
 • Radiațiile UV

Cum funcționează?

Cu o formula unică ce conține cei mai avansați și performanți compuși, crema Lumos reușește să pătrundă în interiorul pielii pentru a o îmbogăți cu microelemente și nutriente necesare pentru contracarea cauzei și efectelor excesului de pigmentație, eliminând cu succes semnele de pigmentare, indiferent de tipul lor.

Așadar beneficiile cremei Lumos sunt multiple pentru piele, precum:

 • Efectul de depigmentație: neutralizează pigmentarea legată de excesul de melanină,
 • Efectul de renovare a pielii: activează reînnoirea prin îmbunătățirea metabolismului celulelor epidermice și țesutului conector, precum și stimulează formarea noilor fibre de colagen
 • Efectul înălbirii și uniformizării pielii: contribuie la înălbirea tonalității pielii și egalizează uniform culoarea tenului pielii
 • Efectul preventiv de pigmentație – ajută la evitarea înrăutățirii culorii pielii.

Compozitie si ingrediente active

Lumos reprezintă o inovație absolută, fiind primul produs bazat pe ingrediente absolut sigure și compuși demonstrați inofensivi, de asemenea confirmați prin recomandările din partea cosmetologilor profesioniști. Astfel crema nu conține componente cu potențial efecto negativ precum uleiurile minerale, parabeni, siliconi, conservanți sau coloranți sintetici.

Crema dată posedă următoarea compoziție:

 • Colagen pur
  În proporție de 99,5%, acesta restaurează și îmbunătățește funcțiile celulelor pielii
 • Lumisphere
  Normalizează sintetizarea melaninei și contribuie la luminarea și înălbirea naturală a pielii
 • Uleiurile naturale de iasomie și jojoba
  Sporește elasticitatea pielii și stimulează procesul de regenerare a epidermei, reduce inflamațiile pielii și acneea, precum și contribuie la prevenirea efectelor dăunătoare ale razelor ultraviolete
Lumos
Comandă acum la un preț promoțional!
179 RON 358 RON
Reducere de -50%

Instructiuni de folosire. Prospect

Contraindicații. Efecte secundare

Fiind un produs ce include doar compuși siguri și inofensivi, Lumos nu provoacă efecte secundare negative și nu posedă contraindicații. Astfel, această cremă este potrivită pentru orice persoană, indiferent de vârstă, și pentru orice tip de piele.

Cum să luați, cum să utilizați și dozarea Lumos

Toate recomandările de aplicare a cremei indicate în prospect trebuie folosite în procesul de utilizare a acesteia, pentru a asigura efectele pozitive pentru pielea dumneavoastră. Pentru a obține transformarea completă a pielii este nevoie să aplicați produsul zilnic. În timpul cursului de utilizare a cremei Lumos, nu se recomandă aplicarea altor produse similare produse de alte firme.

Mod de administrare

Se recomandă să aplicați crema în fiecare zi cu dozarea optimală în condiții moderate. Puteți aplica produsul dimineața și seara pe pielea de pe față, gât și decolteu după realizarea curățirii sau spălării acesteia. În cazul în care pielea nu are un nivel înalt de pigmentare și aveți intenția să folosiți crema doar pentru a îngriji pielii, utilizați produsul doar dimineața. Pentru a obține un efect de transformare completă a pielii dumneavoastră, se recomandă să utilizați crema timp de cel puțin 4 săptămâni.

Prețul și Cum să comanzi Lumos adevărat în România

Cumpărați produsul original de pe site-ul oficial oriunde nu v-ați afla: București, Râmnicu Vâlcea, Timișoara, Craiova , Brașov, etc.

Crema Lumos nu este disponibilă în farmacii online ca Tei sau Catena. Acest produs se vinde doar pe site-ul web al producătorului. De asemenea pe site puteți participa în promoții avantajoase cu reducerea prețului cremei cu 50% de la 358 RON la 179 RON.

Disponibil în farmacie? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil la Catena? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil la Tei? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente

Site oficial al producătorului Lumos – 50% reducere

Crema Lumos poate fi cumpărată doar prin site-ul web al producătorului. Dacă intrați prin click pe site-ul oficial, încă mai obține șansa de a participa în promoția de preț redus de cumpărare cu 50%, publicată doar pe site-ul oficial. Cu reducerea de 50%, prețul cremei iese la numai 179 RON în loc de prețul complet de 358 RON.

Lumos
Comandă acum la un preț promoțional!
179 RON 358 RON
Reducere de -50%

Livrare si plata

Această cremă se livrează de către firme de curierat ce operează în România cu servicii de încredere, precum GLS și Cargus. Costul pentru serviciul livrării împreună cu costul comenzii se achită doar la primirea produsului în locul de destinație, așadar nu se cere o plată în avans pentru livrare.

Păreri reale de la consumatorilor despre Lumos

PĂRERI, discuții forum despre Lumos

Mai jos sunt prezentate niște recenzii ale utilizatorilor:

În fiecare vară, pigmentația mea de pe față este mult mai pronunțată și îmi creează neîncredere. Deși eram obișnuită să combin diferite produse, uneori îmi apăreau reacții negative pe piele, care înrăutățeau aspectul pielii. Această cremă a schimbat pielea mea, iar semnele de pigmentație sunt aproape invizibile pentru mine și cei din jur! E fantastic!

Denisa, 37 de ani

Aveam câteva pete de pigmentație pe zona sensibilă a pieptului, care mă deranjează. Cu timpul, am observat că numărul petelor se mărește, așa că am ales această cremă ca să văd dacă mă poate ajuta. Într-adevăr a reușit să elimine treptat petele și protejează pielea pentru a evita apariția petelor noi. Funcționează cu adevărat!

Laura, 44 de ani

Cu vârsta, ridurile mele se puteau observau tot mai ușor. Încercam să le acopăr cu produse de acoperire, dar apoi am auzit de acest produs nou cu o formulă inovatoare împotriva îmbătrânirii, așa că am comandat imediat. Efectul de la produs nu a întârziat să apară și deja după 2 săptâmâni ridurile mele se netezeau și primeam mereu complimente!

Anca, 51 de ani

Există opinii negative despre Lumos?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această cremă.

Este o înșelătorie?

Nu, dacă crema este procurată direct de pe site-ul web al producătorului.

Părerile medicilor

Pielea pigmentată este constant supusă atacurilor din exterior sub formă de radiațiile ultraviolete dăunătoare și are nevoie de protecție suplimentară. Crema Lumos este soluția perfectă pentru pigmentația excesivă, pentru că are un efect de eliminare cu grijă a semnelor de pigmentare, și protejează pielea împotriva formării noilor pigmentări și de asemenea împotriva radiațiilor solare, care pot favoriza pigmentarea.

Din categoria la opinii medicilor, specialistul August Teufel afirmă

Rezultatele tratamentului pentru organism

Crema Lumos posedă o eficacitate confirmată pentru a avea o piele renovată și mai frumoasă, și a arătat rezultate pozitive prin teste clinice și în practica realizată de specialiști cosmetologi. Astfel această cremă reușește o îndepărtare integrală a semnelor pigmentate de pe suprafața pielii. Într-o săptămână de la prima aplicare, diverse probleme ale pielii, inflamări sau acnee au avut o îmbunătățire semnificativă. După 30 de zile de utilizare a cremei, procesul de îmbătrânire a pielii este încetinit, iar ridurile sunt treptat netezite.

De asemenea, mulți utilizatori au observat că datorită utilizării regulate a cremei Lumos, pielea a devenit mai netedă, mai elastică, mai hidratată și mai luminoasă.

Lumos
Comandă acum la un preț promoțional!
179 RON 358 RON
Reducere de -50%

FAQ

 1. Care este site-ul oficial al Lumos?
  Site-ul oficial a producătorului este singurul mod prin care veți putea achiziționa crema originală și unde o să puteți utiliza o reducere de preț cu 50%.
 2. Cum funcționează Lumos?
  Crema Lumos acționează la nivelul pielii pentru eliminarea eficientă a pigmentației și regenerarea completă a pielii prin efectul său anti-îmbâtrânire.
 3. Pot cumpăra Lumos de la farmacii?
  Nu, deoarece această cremă poate fi cumpărată doar prin site-ul web al producătorului.
 4. Există contraindicații Lumos?
  Crema Lumos este un produs natural care nu prevede efecte secundare și nu include contraindicații.
 5. Cât costă Lumos?
  În cazul în care comandați crema Lumos de pe site-ul oficial al producătorului, puteți folosi reducerea interesantă la prețul cremei cu 50% de la 358 RON la 179 RON.
9.5Expert Score
Concluzie

Crema Lumos este un produs unic care luptă împotriva semnelor de pigmentație de pe piele, care pot cauza discomfort și nesiguranță. Cu ajutorul inovațiilor din produsul dat, se favorizează eliminarea eficientă a pigmentării de piele de orice tip, se stimulează înălbirea și unificarea culorii tenului, precum și se netezesc ridurile adânci, datorită efectului anti- îmbătrânire a pielii.

În doar 4 săptămâni de utilizare, crema Lumos reușește să stimuleze renovarea și regenerarea epidermei, prin efectul său de transformare completă.

Recenzii ale medicilor
9.3
Recenzii ale clientilor
9.8
Preț
9.2
Prospect
9.5
Lumos cremă pentru pigmentație – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Lumos cremă pentru pigmentație – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
179 RON 358 RON
JUST NATURAL LIFE
Logo