Cystenon capsule pentru cistita – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

179 lei 358 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Cystenon sunt capsule care ajută la tratamentul cistitei. Acestea sunt formulate pe baza unei compoziții speciale, care contribuie la calmarea simptomelor neplăcute ale cistitei și la restabilirea sănătății tractului urinar.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 179 lei

Cystenon
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Ce este Cystenon? 

Cystenon este un supliment alimentar sub formă de capsule, folosit în tratamentul cistitei. Acesta conține o combinație de ingrediente naturale, cum ar fi extractul de urzică și uleiul de cătină, care ajută la calmarea inflamației și la protejarea tractului urinar împotriva infecțiilor. Cystenon poate fi utilizat ca parte a unei terapii integrate pentru a reduce simptomele și a preveni recurența cistitei.

Recomandări și simptome

Cystenon se recomandă a fi utilizat în următoarele situații:

1. Tratamentul cistitei acute: Cystenon poate fi utilizat pentru a ameliora simptomele și a accelera vindecarea în cazul cistitei acute, cum ar fi senzația de arsură la urinare, nevoia frecventă de a urina și disconfortul general asociat.

2. Prevenirea recurenței cistitei: Cystenon poate fi utilizat ca măsură de prevenire pentru a reduce riscul apariției recurențelor de cistită. Prin administrarea regulată a acestor capsule, se poate menține sănătatea tractului urinar și se poate reduce probabilitatea apariției infecțiilor recurente.

Dacă cistita nu este tratată corespunzător, pot apărea următoarele probleme:

 1. Risc de infecție renală: Cistita netratată poate duce la răspândirea bacteriilor către rinichi, provocând o infecție renală. Acest lucru poate avea consecințe grave asupra sănătății și necesită tratament medical urgent. Conform Societății Române de Urologie, cistita netratată poate crește riscul de pielonefrită, o infecție gravă a rinichilor.
 2. Recurență și cronicizare: Ignorarea tratamentului pentru cistită poate duce la recurența frecventă a infecțiilor și la cronicizarea bolii. Conform Ghidului Național de Diagnostic și Tratament în Urologie al Ministerului Sănătății din România, netratată corespunzător, cistita poate deveni o problemă persistentă și poate necesita intervenții medicale suplimentare pentru a fi controlată.

Cum funcționează?

Cystenon acționează în moduri multiple pentru a combate cistita și a ameliora simptomele asociate. Iată cum acționează capsulele Cystenon:

 1. Reduce inflamația: Cystenon conține extract de urzică, care are proprietăți antiinflamatorii. Această substanță ajută la reducerea inflamației în tractul urinar, ameliorând astfel senzația de arsură și disconfortul asociate cistitei.
 2. Protejează mucoasa vezicii urinare: Ingredientele active din Cystenon, cum ar fi uleiul de cătină și extractul de merișor, au proprietăți antioxidante și antimicrobiene. Acestea protejează mucoasa vezicii urinare de agresiunea bacteriilor și contribuie la menținerea sănătății tractului urinar.
 3. Previne aderarea bacteriilor: Cystenon conține D-manoză, un zahăr natural care ajută la prevenirea aderării bacteriilor la peretele vezicii urinare. Acest mecanism împiedică colonizarea bacteriană și reduce riscul de infecții urinare recurente.
 4. Stimulează imunitatea locală: Capsulele Cystenon conțin și zinc, un mineral esențial pentru funcționarea normală a sistemului imunitar. Prin stimularea imunității locale în tractul urinar, Cystenon contribuie la combaterea infecțiilor și la întărirea apărării organismului împotriva bacteriilor patogene.

Beneficiile Cystenon

Cystenon, capsulele destinate tratării cistitei, prezintă următoarele avantaje:

 1. Tratament eficient: Cystenon este formulat pe baza unor ingrediente active și naturale care au demonstrat eficacitate în combaterea simptomelor și tratamentul cistitei. Aceste capsule pot ajuta la ameliorarea senzației de arsură, disconfortului și nevoii frecvente de a urina asociate cu cistita.
 2. Acțiune multiplă: Cystenon acționează în mai multe moduri pentru a combate cistita. Prin proprietățile antiinflamatorii, antioxidante și antimicrobiene ale ingredientelor sale, capsulele Cystenon reduc inflamația, protejează mucoasa vezicii urinare și previn aderarea bacteriilor, contribuind astfel la vindecarea și prevenirea recurenței cistitei.
 3. Utilizare sigură și naturală: Cystenon este o formulă bazată pe ingrediente naturale, precum extractul de urzică, uleiul de cătină și D-manoza. Aceste componente sunt considerate sigure și bine tolerate, oferind o opțiune naturală și non-invazivă pentru tratamentul cistitei.
 4. Prevenirea recurenței: Pe lângă tratamentul simptomelor acute, Cystenon poate fi utilizat și ca măsură preventivă pentru reducerea recurenței cistitei. Capsulele ajută la menținerea sănătății tractului urinar și la întărirea sistemului imunitar local, reducând astfel riscul de infecții urinare recurente.

Compozitie si ingrediente active

Cystenon conține următoarele ingrediente active, fiecare cu propriul lor efect benefic:

 1. Extract de urzică: Are proprietăți antiinflamatorii și ajută la reducerea inflamației în tractul urinar. De asemenea, poate ameliora senzația de arsură și disconfortul asociate cu cistita.
 2. Ulei de cătină: Este bogat în acizi grași esențiali și antioxidanți, având proprietăți antimicrobiene și antioxidante. Acesta protejează mucoasa vezicii urinare și ajută la reducerea riscului de infecții urinare.
 3. Extract de merișor: Are proprietăți antimicrobiene și antioxidante, contribuind la prevenirea aderării bacteriilor la peretele vezicii urinare și la reducerea riscului de infecții urinare recurente.
 4. D-manoză: Este un zahăr natural care ajută la prevenirea aderării bacteriilor la vezica urinară. Prin blocarea aderenței bacteriene, D-manoza contribuie la prevenirea infecțiilor urinare și la reducerea recurenței cistitei.
 5. Zinc: Este un mineral esențial implicat în funcționarea sistemului imunitar. Zincul stimulează imunitatea locală în tractul urinar, ajutând la combaterea infecțiilor și la întărirea apărării organismului împotriva bacteriilor patogene.

Aceste ingrediente active sunt combinate în Cystenon pentru a oferi o formulă eficientă în tratarea și prevenirea cistitei.

Cystenon
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Instructiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare

Pentru a utiliza corect capsulele Cystenon în tratamentul cistitei, urmați aceste instrucțiuni:

 1. Doza recomandată: Administrați o capsulă de Cystenon de două ori pe zi, de preferat în timpul meselor. Respectați doza recomandată și nu depășiți-o fără a consulta medicul sau farmacistul.
 2. Utilizarea regulată: Pentru obținerea rezultatelor optime, este important să utilizați Cystenon în mod regulat conform recomandărilor. Respectați programul de administrare și nu omiteți dozele.
 3. Administrare cu apă: Înghițiți capsulele Cystenon întregi cu o cantitate suficientă de apă. Nu desfaceți sau nu mestecați capsulele.
 4. Durata tratamentului: Durata recomandată a tratamentului cu Cystenon poate varia în funcție de severitatea și caracteristicile individuale ale cistitei.

Contraindicații

Cystenon este un supliment alimentar și, de obicei, este bine tolerat de majoritatea persoanelor. Cu toate acestea, pot exista câteva situații în care utilizarea capsulelor Cystenon poate fi contraindicată. Iată câteva posibile contraindicații ale Cystenon:

 1. Alergii sau sensibilități: Dacă aveți o alergie cunoscută sau o sensibilitate la oricare dintre ingredientele din Cystenon, nu ar trebui să utilizați acest supliment.
 2. Interacțiuni medicamentoase: Dacă luați alte medicamente sau suplimente, este posibil să existe riscul de interacțiuni cu ingredientele din Cystenon. În această situație, este important să consultați medicul sau farmacistul înainte de a utiliza Cystenon.
 3. Afecțiuni medicale preexistente: Dacă aveți afecțiuni medicale preexistente, cum ar fi afecțiuni renale sau boli cronice, este recomandat să discutați cu medicul înainte de a utiliza Cystenon.
 4. Femei însărcinate sau care alăptează: Siguranța utilizării Cystenon în timpul sarcinii sau alăptării nu a fost stabilită complet. În astfel de situații, este recomandat să solicitați sfatul medicului înainte de a utiliza acest supliment.

Efecte secundare

Cystenon este în general bine tolerat și nu sunt raportate frecvent părți efecte adverse. Cu toate acestea, în cazuri rare, pot apărea unele reacții nedorite. Iată câteva posibile efecte secundare asociate cu utilizarea capsulelor Cystenon:

 1. Tulburări gastrointestinale: Unele persoane pot prezenta simptome precum greață, disconfort abdominal, diaree sau constipație. Aceste reacții gastrointestinale pot apărea temporar și de obicei se rezolvă de la sine.
 2. Reacții alergice: La unii indivizi, utilizarea Cystenon poate declanșa reacții alergice, cum ar fi erupții cutanate, mâncărime, umflături sau dificultăți de respirație. Dacă observați astfel de simptome, întrerupeți utilizarea și consultați imediat un medic.
 3. Interacțiuni cu medicamentele: Cystenon poate interacționa cu anumite medicamente, ceea ce poate provoca efecte nedorite. Este important să informați medicul sau farmacistul despre toate medicamentele pe care le utilizați înainte de a începe utilizarea Cystenon.
 4. Alte reacții individuale: Fiecare persoană poate reacționa diferit la suplimentele alimentare. Este posibil ca unele persoane să experimenteze alte reacții adverse individuale care nu sunt menționate în mod specific.

Prețul și Cum să comanzi Cystenon adevărat în România 

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Cystenon nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare

Site oficial al producătorului Cystenon – 50% reducere

Prețul produsului este de 179 lei și producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pentru o perioadă limitată și nu necesită un cod promoțional. Vă recomandăm să accesați site-ul oficial prin link-ul furnizat pentru a afla mai multe detalii despre promoție și pentru a verifica prețul actual al produsului.

Cystenon
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Livrare si plata

Livrarea se face prin curier în toată țara. Aveți două opțiuni de plată: plata în numerar la primirea produsului sau plata prin card. Puteți alege metoda de plată convenabilă pentru dumneavoastră la momentul plasării comenzii.

Păreri reale de la consumatorilor despre Cystenon

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Cystenon pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am suferit de cistită timp de câțiva ani, iar această afecțiune m-a chinuit și m-a făcut să mă simt frustrată și epuizată. Cauzele infecțiilor urinare recurente au fost multiple, inclusiv factori de mediu, stres și sensibilitate crescută la bacterii.
Când am început să iau capsulele Cystenon, am avut rezultate remarcabile. Am observat o reducere semnificativă a simptomelor cistitei și o îmbunătățire a stării mele generale de sănătate. Am fost plăcut surprinsă de eficacitatea acestui produs și de faptul că mi-a oferit o soluție naturală și non-invazivă pentru a face față cistitei.

Elena Popescu, 30 de ani

Sunt o mamă a doi copii, în vârstă de 45 de ani, și am avut o luptă îndelungată cu cistita, care mi-a afectat în mod constant calitatea vieții și abilitatea de a mă ocupa de copii și de responsabilitățile zilnice. Când am descoperit capsulele Cystenon, am fost sceptică la început, dar am fost plăcut surprinsă de rezultate. Aceste capsule mi-au oferit un mare ajutor în tratarea cistitei și au redus semnificativ simptomele neplăcute. Am observat o ameliorare a senzației de arsură și a nevoii frecvente de a urina, iar acest lucru m-a ajutat să mă simt mai bine și să mă concentrez pe nevoile copiilor mei.

Maria Popa, 45 de ani

Ca gimnastă, îmi pun corpul la încercare în mod constant și este esențial să fiu în cea mai bună formă posibilă. Din păcate, am suferit de cistită în repetate rânduri, ceea ce a avut un impact negativ asupra antrenamentelor și performanțelor mele. Când am încercat capsulele Cystenon, am fost încântată de rezultate. Acestea au ajutat la reducerea simptomelor cistitei și mi-au permis să mă concentrez pe antrenamentele mele fără a fi distrasă de disconfortul și durerile asociate.

Laura Dumitrescu

Există opinii negative despre Lumos?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Cystenon.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Cystenon sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Părerile medicilor

În calitate de medic specialist în urologie, am avut ocazia să încerc și să recomand capsulele Cystenon pacienților mei cu cistită. Am fost impresionat de eficacitatea acestui supliment în reducerea simptomelor și prevenirea recurenței cistitei. Cystenon conține ingrediente naturale cu proprietăți antiinflamatorii, antimicrobiene și antioxidante, care au demonstrat beneficii în tratarea infecțiilor urinare. Am observat o ameliorare semnificativă a stării pacienților mei după administrarea acestor capsule.

Dr. Andrei Popescu, Medic specialist în urologie

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele obținute în urma utilizării capsulelor Cystenon în tratarea cistitei pot varia de la persoană la persoană. Cu toate acestea, mulți utilizatori au raportat următoarele beneficii și rezultate pozitive:

 1. Ameliorarea simptomelor: Cystenon poate ajuta la reducerea senzației de arsură, disconfortului și durerii asociate cu cistita. Utilizatorii au remarcat o ameliorare semnificativă a acestor simptome neplăcute, permițându-le să se simtă mai confortabil în timpul urinării.
 2. Reducerea inflamației: Ingredientele active din Cystenon au proprietăți antiinflamatorii, ceea ce poate duce la reducerea inflamației din tractul urinar. Acest lucru poate ajuta la reducerea disconfortului și a umflăturii asociate cu cistita.
 3. Prevenirea recurenței: Utilizarea regulată a capsulelor Cystenon poate contribui la prevenirea recurenței cistitei. Acestea pot ajuta la menținerea sănătății tractului urinar și la întărirea sistemului imunitar local, reducând astfel riscul de infecții urinare recurente.
 4. Protecție a mucoasei vezicii urinare: Cystenon conține ingrediente care pot ajuta la protejarea mucoasei vezicii urinare de agresiunea bacteriilor și a altor microorganisme patogene. Acest aspect poate contribui la menținerea sănătății și integrității tractului urinar.
Cystenon
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Cystenon și cum funcționează în tratarea cistitei?

Cystenon sunt capsule destinate tratării cistitei și conțin ingrediente active naturale care reduc inflamația, protejează mucoasa vezicii urinare și previn aderarea bacteriilor, ajutând astfel la ameliorarea simptomelor și prevenirea recurenței cistitei.

Cât de eficiente sunt capsulele Cystenon în tratarea cistitei?

Cystenon a demonstrat eficacitate în tratarea cistitei, având în vedere proprietățile sale antiinflamatorii, antioxidante și antimicrobiene. Cu toate acestea, rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de severitatea și caracteristicile individuale ale afecțiunii.

Care sunt ingredientele active din Cystenon?

R: Cystenon conține extract de urzică, ulei de cătină, extract de merișor, D-manoză și zinc. Aceste ingrediente au proprietăți benefice în tratarea cistitei și susțin sănătatea tractului urinar.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea capsulelor Cystenon?

R: Cystenon este în general bine tolerat, dar pot apărea rareori efecte secundare precum tulburări gastrointestinale sau reacții alergice. În cazul apariției oricăror reacții neașteptate, trebuie întreruptă utilizarea și solicitat sfatul medicului.

Cum se administrează capsulele Cystenon?

R: Doza recomandată este de o capsulă de două ori pe zi, preferabil în timpul meselor. Capsulele se înghit întregi cu apă. Este important să urmați instrucțiunile de utilizare și să nu depășiți doza recomandată.

Pot lua capsulele Cystenon în timpul sarcinii sau alăptării?

R: Siguranța utilizării Cystenon în timpul sarcinii sau alăptării nu a fost stabilită complet. În astfel de cazuri, este recomandat să consultați medicul înainte de a utiliza acest supliment.

Unde pot găsi mai multe informații despre capsulele Cystenon?

R: Pentru informații mai detaliate despre Cystenon și utilizarea sa, puteți vizita site-ul oficial al produsului sau puteți consulta medicul sau farmacistul pentru recomandări și sfaturi personalizate.

Cystenon capsule pentru cistita – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Cystenon capsule pentru cistita – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
179 lei 358 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo