Eternelle Gold Day cremă pentru semnele îmbătrânirii pielii – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

149 lei 300 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Eternelle Gold Day este o cremă de zi revoluționară, concepută pentru a combate semnele îmbătrânirii pielii. Această cremă utilizează o formulă exclusivistă cu caviar și aur lichid, care promite să reducă semnificativ ridurile și să îmbunătățească aspectul general al pielii. Utilizatorii raportează rezultate impresionante, cum ar fi diminuarea ridurilor și a petelor de acnee, precum și o îmbunătățire a tonusului și elasticității pielii.

Forma de prezentare 💊 Cremă
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 149 lei

Ce este Eternelle Gold Day?

Eternelle Gold Day este o cremă de zi inovatoare, special concepută pentru a combate ridurile și semnele de îmbătrânire ale pielii. Această cremă se distinge prin formula sa unică, care include ingrediente de lux precum caviarul și aurul lichid, alături de acid lactic și aminoacizi de colagen. Această combinație de ingrediente active lucrează împreună pentru a revitaliza pielea, oferindu-i un aspect mai tânăr și mai radiant. Eternelle Gold Day promite să reducă vizibil ridurile, să îmbunătățească elasticitatea și fermitatea pielii, și să ofere un ten uniform și luminos.

Eternelle Gold Day
Comandă acum la un preț promoțional!
149 lei 300 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Eternelle Gold Day este recomandată în următoarele situații:

 • Pentru Riduri Profunde și Fine: Ideală pentru persoanele care se confruntă cu riduri adânci sau fine, inclusiv ridurile de expresie, “laba gâștei” și liniile fine de pe frunte.
 • Piele Îmbătrânită și Lipsită de Elasticitate: Recomandată pentru cei care au pielea îmbătrânită, lipsită de fermitate și elasticitate.
 • Ten cu Pete de Acnee și Pigmentare: Eficientă în cazul petelor de acnee și a problemelor de pigmentare, ajutând la uniformizarea tonului pielii.
 • Piele Sensibilă și Deteriorată: Potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și deteriorată, datorită ingredientelor blânde și nutritive.
 • Căutarea unui Efect de Lifting Natural: Ideală pentru cei care doresc un efect de lifting și întinerire, fără a recurge la proceduri chirurgicale sau invazive.
 • Prevenirea Semnelor de Îmbătrânire: Utilă și pentru persoanele care doresc să prevină apariția ridurilor și să mențină un aspect tânăr al pielii.
 • Piele Lipsită de Strălucire și Vitalitate: Recomandată pentru revitalizarea și redarea strălucirii naturale a pielii.

Eternelle Gold Day se adresează astfel unei game largi de probleme ale pielii, oferind soluții pentru îmbătrânirea cutanată, lipsa de vitalitate și uniformitate a tenului.

Eternelle Gold Day este o soluție eficientă pentru combaterea semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii. Acest produs se adresează în special problemelor precum ridurile profunde și fine, lipsa de elasticitate și fermitate a pielii, precum și petele de acnee și problemele de pigmentare. Dacă aceste probleme sunt lăsate netratate, pot duce la agravarea ridurilor, pierderea mai accentuată a tonusului și elasticității pielii, ceea ce contribuie la un aspect îmbătrânit și obosit al tenului. De asemenea, petele de acnee și problemele de pigmentare pot deveni mai pronunțate, afectând uniformitatea și strălucirea naturală a pielii. Eternelle Gold Day oferă o abordare complexă, nu doar pentru tratarea acestor simptome, dar și pentru prevenirea lor, ajutând la menținerea unui aspect tânăr și sănătos al pielii.

Conform unui articol de pe site-ul Dr. Max, nerezolvarea problemelor legate de riduri poate avea mai multe consecințe negative asupra aspectului și sănătății pielii. Ridurile pot fi clasificate în funcție de zona în care se formează și de cauza formării lor. Dacă nu sunt tratate, acestea pot deveni mai profunde și mai vizibile, afectând aspectul general al pielii. De exemplu:

 • Ridurile de Expresie (Dinamice): Acestea se formează din cauza expresiilor faciale repetate și pot deveni permanente dacă nu sunt tratate. Pot fi ameliorate cu creme hidratante și alte tratamente specifice.
 • Ridurile Elastice: Cauzate de radiații ultraviolete, poluare, fumat, aceste riduri pot deveni mai adânci și mai evidente. Renunțarea la fumat și utilizarea produselor de îngrijire cu factor de protecție ridicat pot ajuta la ameliorarea lor.
 • Ridurile Gravitaționale: Apar din cauza reducerii producției de elastină și colagen. Pot fi ameliorate cu creme cu efect de lifting sau proceduri de lifting.
 • Ridurile de Compresie: Acestea apar din cauza presiunii exercitate asupra pielii în timpul somnului și pot fi reduse cu produse de îngrijire antirid sau fillere cu acid hialuronic.

Neresolvarea acestor probleme poate duce la agravarea ridurilor, pierderea elasticității pielii și un aspect îmbătrânit. Este important să se acționeze împotriva îmbătrânirii pielii prin hidratare adecvată și utilizarea produselor de îngrijire potrivite pentru fiecare vârstă și tip de ten.

Cum funcționează?

Efectele cremei Eternelle Gold Day sunt următoarele:

 • Reducerea Ridurilor: Cremea are un efect semnificativ în diminuarea ridurilor, inclusiv a celor profunde și a liniilor fine, cu o reducere de până la 76% a ridurilor de fumător și a cutelelor.
 • Eliminarea Petelor de Acnee: Eternelle Gold Day a demonstrat o eficiență de 98% în eliminarea petelor de acnee, contribuind la un ten mai curat și uniform.
 • Îmbunătățirea Texturii Pielii: Utilizarea regulată a cremei contribuie la îmbunătățirea texturii generale a pielii, oferind un aspect mai neted și mai ferm.
 • Hidratare și Tonifiere: Produsul asigură o hidratare adecvată și tonifiere a pielii, menținându-i elasticitatea și strălucirea.
 • Uniformizarea Culorii Pielii: Cremea ajută la uniformizarea culorii pielii, deschizând tonul acesteia cu până la 3 tonuri și completând cicatricile de acnee.
 • Efect de Lifting Natural: Formula exclusivistă a cremei oferă un efect de lifting natural, redând densitatea și elasticitatea pierdută a pielii, fără a necesita intervenții chirurgicale.
 • Reînnoirea Pielii: Datorită ingredientelor active precum nano-aurul și extractul de caviar, cremea stimulează mecanismele naturale de reînnoire a pielii, reconstruind structura acesteia de la prima aplicare.

Aceste efecte sunt rezultatul multor ani de cercetări și teste științifice, conform declarațiilor specialistului internațional în dermatologie, Edvard Nielsen, citate în articol.

Beneficiile Eternelle Gold Day

Beneficiile cremei Eternelle Gold Day includ:

 • Reductia Ridurilor: Cremea are capacitatea de a reduce semnificativ ridurile, inclusiv cele profunde și fine, oferind un aspect mai neted și întinerit al pielii.
 • Eliminarea Petelor de Acnee: Efectivă în eliminarea petelor de acnee, ceea ce contribuie la un ten mai curat și mai uniform.
 • Îmbunătățirea Elasticității Pielii: Ajută la îmbunătățirea elasticității și fermității pielii, dându-i un aspect mai sănătos și mai tânăr.
 • Hidratare Intensă: Oferă o hidratare profundă, menținând pielea moale și suplă.
 • Uniformizarea Tonului Pielii: Contribuie la uniformizarea tonului pielii, reducând petele și decolorările.
 • Efect de Lifting Natural: Produsul oferă un efect de lifting natural, ajutând la conturarea și modelarea feței fără a necesita proceduri chirurgicale.
 • Reînnoirea Pielii: Stimulează procesele naturale de reînnoire a pielii, datorită ingredientelor active precum nano-aurul și extractul de caviar.
 • Prevenirea Îmbătrânirii Pielii: Ajută la prevenirea semnelor de îmbătrânire și la menținerea unui aspect tânăr și radiant al pielii.

Aceste beneficii sunt rezultatul unei combinații de ingrediente de lux și a tehnologiei avansate, conform declarațiilor specialistului internațional în dermatologie, Edvard Nielsen, citate în articol.

Compoziție și ingrediente active

Compoziția cremei Eternelle Gold Day include următoarele ingrediente active și efectele lor:

 • UR (Uree): Ureea este cunoscută pentru proprietățile sale hidratante. Ajută la menținerea umidității în straturile superioare ale pielii, oferind o hidratare profundă și durabilă.
 • Caviar: Extractul de caviar este bogat în acizi grași omega-3 și antioxidanți. Contribuie la nutriția și revitalizarea pielii, oferind un efect anti-îmbătrânire și ajutând la restabilirea fermității și elasticității pielii.
 • Acid Lactic: Acest AHA (alfa-hidroxiacid) ajută la exfolierea delicată a pielii, îndepărtând celulele moarte și favorizând regenerarea celulară. Acidul lactic contribuie, de asemenea, la uniformizarea tonului pielii și la reducerea aspectului petelor de vârstă.
 • Aminoacizi de Colagen: Aminoacizii de colagen ajută la întărirea structurii pielii și la îmbunătățirea elasticității acesteia. Contribuie la reducerea ridurilor și la prevenirea semnelor de îmbătrânire, oferind pielii un aspect mai tânăr și mai sănătos.
 • Retinol de Nouă Generație: Retinolul este un derivat al vitaminei A, recunoscut pentru proprietățile sale puternice anti-îmbătrânire. Noua generație de retinol este concepută pentru a fi mai eficientă și mai puțin iritantă pentru piele. Ajută la stimularea producției de colagen, reducând ridurile și îmbunătățind textura și tonusul pielii.
 • Acid hialuronic, vitamina E, unt de shea, extracte de merișor și de măr: Crema Eternelle Gold Day antirid, ce conține acid hialuronic, vitamina E, unt de shea, precum și extracte de merișor și măr, adună într-un singur produs ingrediente puternice pentru întinerirea pielii. Acidul hialuronic asigură o hidratare intensivă și umple ridurile, vitamina E acționează ca antioxidant, prevenind deteriorările pielii. Untul de shea contribuie la întărirea barierei protectoare a pielii, iar extractele de merișor și măr au proprietăți anti-îmbătrânire, îmbunătățind textura și tonusul pielii. Toate aceste componente lucrează împreună, oferind o abordare complexă pentru combaterea semnelor îmbătrânirii și conferind pielii o senzație de hidratare, fermitate și prospețime.

Fiecare dintre aceste ingrediente active contribuie la efectul global de întinerire și revitalizare a pielii, oferit de crema Eternelle Gold Day.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

 1. Curățați bine fața pentru a îndepărta impuritățile și machiajul.
 2. Aplicați o cantitate mică de cremă pe față și pe gât.
 3. Masaj ușor cu mișcări circulare, concentrându-vă pe zonele cu riduri.
 4. Folosiți crema dimineața, ideal după rutina de curățare și înainte de aplicarea machiajului.
 5. Pentru rezultate optime, folosiți regulat ca parte a rutinei zilnice de îngrijire a pielii.

Contraindicații

Nu este recomandată persoanelor cu alergii cunoscute la oricare dintre ingredientele sale (UR, caviar, acid lactic, aminoacizi de colagen, retinol de nouă generație). Nu este indicată pentru utilizare pe pielea iritată sau rănită.

Efecte secundare

În cazuri rare, poate apărea iritație sau roșeață, mai ales la persoanele cu piele sensibilă. Ușoară descuamare sau senzație de uscăciune, în special la începutul utilizării produselor cu retinol. Sensibilitate la soare poate fi crescută, de aceea este recomandată utilizarea unui factor de protecție solară în timpul zilei. În cazul apariției oricăror reacții adverse, opriți utilizarea.

Prețul și Cum să comanzi Eternelle Gold Day adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Eternelle Gold Day nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul inițial al cremei Eternelle Gold Day este de 149 lei. În prezent, producătorul oferă o reducere de 50% pentru acest produs. Această promoție este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pentru a beneficia de această ofertă specială, vizitați site-ul oficial al producătorului. Accesați linkul pentru a profita de această reducere semnificativă și pentru a achiziționa crema Eternelle Gold Day la un preț avantajos.

Eternelle Gold Day
Comandă acum la un preț promoțional!
149 lei 300 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Livrarea produsului Eternelle Gold Day se realizează prin curierat rapid în toată țara. Aveți opțiunea de a alege între două metode de plată:

 1. Plată la Livrare (Ramburs): Puteți opta pentru plata în numerar direct curierului la momentul primirii produsului.
 2. Plată cu Cardul: Dacă preferați, aveți posibilitatea de a efectua plata online, folosind cardul, în momentul plasării comenzii.

Alegeți metoda de plată care vi se potrivește cel mai bine și bucurați-vă de comoditatea și siguranța oferită de aceste opțiuni.

Păreri reale de la consumatorilor despre Eternelle Gold Day

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Eternelle Gold Day pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am început să folosesc crema Eternelle Gold Day acum o lună și sunt uimită de rezultate! Ridurile fine de pe frunte și din jurul ochilor mei s-au estompat vizibil. Pielea mea arată mult mai tânără și mai radiantă. Recomand cu căldură această cremă tuturor celor care caută o soluție eficientă împotriva semnelor de îmbătrânire!

Elena, 35 de ani

Eternelle Gold Day a fost o descoperire minunată pentru mine. După doar câteva săptămâni de utilizare, pielea mea pare mai fermă și mai luminoasă. Am observat o reducere semnificativă a ridurilor adânci, iar tenul meu are un aspect mult mai odihnit. Această cremă a devenit un must-have în rutina mea de îngrijire a pielii!

Ioana, 50 de ani

Am descoperit crema Eternelle Gold Day acum aproximativ două luni și trebuie să spun că sunt extrem de impresionată de rezultate. La vârsta mea, ridurile încep să devină mai vizibile, în special în zona ochilor și a gurii. Am încercat diverse produse în trecut, dar niciunul nu s-a comparat cu efectele pe care le-am observat folosind Eternelle Gold Day.

După primele câteva aplicații, am simțit că pielea mea devine mai hidratată și mai suplă. În decurs de câteva săptămâni, am observat o reducere clară a liniilor fine și a ridurilor. Ceea ce m-a surprins cel mai mult a fost efectul de luminozitate și de întinerire pe care l-a avut crema asupra tenului meu. Pielea mea arată acum mult mai sănătoasă și mai radiantă, iar ridurile sunt mult mai puțin vizibile.

Un alt aspect pe care îl apreciez la Eternelle Gold Day este textura sa ușoară și modul în care se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa o senzație grasă. Acest lucru îmi permite să aplic machiajul imediat după folosirea cremei, fără nicio problemă.

În concluzie, sunt foarte mulțumită de crema Eternelle Gold Day și o recomand oricărei persoane care caută o soluție eficientă împotriva ridurilor. Este un produs care nu doar că îndeplinește ceea ce promite, dar oferă și un sentiment de lux și îngrijire de sine. Voi continua să o folosesc și sunt curioasă să văd rezultatele pe termen lung!

Mihaela, 45 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Eternelle Gold Day.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Eternelle Gold Day sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Eternelle Gold Day
Comandă acum la un preț promoțional!
149 lei 300 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

În calitate de dermatolog, am avut ocazia să analizez și să recomand diverse produse de îngrijire a pielii. Recent, am avut ocazia să examinez crema Eternelle Gold Day și să observ efectele acesteia asupra pacienților mei. Sunt impresionată de compoziția sa, care include ingrediente precum caviarul, acidul lactic, aminoacizii de colagen și retinolul de nouă generație. Această combinație unică de ingrediente active oferă multiple beneficii pentru piele, inclusiv hidratare intensă, reducerea ridurilor și îmbunătățirea elasticității pielii.

Am observat că pacienții care au folosit Eternelle Gold Day au raportat o îmbunătățire vizibilă a aspectului ridurilor și o textură generală îmbunătățită a pielii. În special, retinolul de nouă generație pare să fie eficient în stimularea producției de colagen, ceea ce este esențial în lupta împotriva semnelor de îmbătrânire.

Deși crema este potrivită pentru majoritatea tipurilor de piele, recomand pacienților să o testeze mai întâi pe o mică porțiune de piele, mai ales dacă au un ten sensibil sau sunt predispuși la reacții alergice. De asemenea, este important să se folosească protecție solară în timpul zilei, deoarece retinolul poate crește sensibilitatea pielii la soare. În concluzie, consider Eternelle Gold Day o opțiune valoroasă pentru cei care caută o cremă anti-îmbătrânire eficientă.

Dr. Andreea Popescu, Dermatolog

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea regulată a cremei Eternelle Gold Day pentru combaterea ridurilor poate aduce o serie de beneficii semnificative pentru piele:

 • Reducerea Vizibilă a Ridurilor: Unul dintre cele mai notabile efecte este diminuarea ridurilor, atât a celor fine, cât și a celor mai adânci. Crema ajută la netezirea pielii, oferind un aspect mai tânăr și mai odihnit.
 • Hidratare Intensă: Datorită ingredientelor precum ureea și acidul lactic, crema asigură o hidratare profundă, menținând pielea moale și suplă, ceea ce este esențial pentru prevenirea formării de noi riduri.
 • Îmbunătățirea Elasticității și Fermității Pielii: Aminoacizii de colagen și extractul de caviar contribuie la îmbunătățirea elasticității și fermității pielii, oferind un efect de lifting natural.
 • Uniformizarea Tonului Pielii: Crema ajută la reducerea petelor de pigmentare și la uniformizarea tonului pielii, ducând la un aspect mai luminos și mai uniform.
 • Regenerare și Reînnoire Celulară: Retinolul de nouă generație stimulează regenerarea celulară, ajutând la repararea și reînnoirea pielii la nivel celular.
 • Aspect Radiant și Sănătos: Utilizatorii raportează că pielea lor arată mai radiantă și mai sănătoasă, cu o strălucire naturală îmbunătățită.
 • Prevenirea Îmbătrânirii Premature: Prin utilizarea regulată, crema Eternelle Gold Day ajută la prevenirea semnelor de îmbătrânire prematură, menținând pielea tânără și sănătoasă pentru mai mult timp.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Crema Eternelle Gold Day?

Eternelle Gold Day este o cremă anti-îmbătrânire destinată reducerii ridurilor și îmbunătățirii aspectului general al pielii.

Cum funcționează Crema Eternelle Gold Day?

Crema conține ingrediente active precum caviar, acid lactic, aminoacizi de colagen și retinol de nouă generație, care ajută la hidratarea, regenerarea și îmbunătățirea elasticității pielii, reducând astfel ridurile.

Cât timp durează să văd rezultatele după utilizarea Cremei Eternelle Gold Day?

Rezultatele pot varia, dar mulți utilizatori observă îmbunătățiri în aspectul ridurilor și al texturii pielii în câteva săptămâni de utilizare regulată.

Eternelle Gold Day este potrivită pentru toate tipurile de piele?

Da, crema este formulată pentru a fi potrivită pentru toate tipurile de piele, dar este recomandat să efectuați un test pe o mică porțiune de piele dacă aveți un ten sensibil.

Pot folosi Crema Eternelle Gold Day dacă am pielea sensibilă?

Da, dar este recomandat să efectuați un test de sensibilitate.

Cum ar trebui să aplic Crema Eternelle Gold Day?

Aplicați crema pe față și gât, masând ușor până se absoarbe complet, preferabil dimineața după curățarea pielii.

Există efecte secundare ale utilizării Cremei Eternelle Gold Day?

Crema este în general bine tolerată, dar în cazuri rare poate provoca iritații sau roșeață, mai ales la persoanele cu piele foarte sensibilă. Este important să folosiți protecție solară, deoarece retinolul poate crește sensibilitatea pielii la soare.

Eternelle Gold Day cremă pentru semnele îmbătrânirii pielii – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Eternelle Gold Day cremă pentru semnele îmbătrânirii pielii – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
149 lei 300 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo