ÉleverLash – accentuează frumusețea naturală

170 LEI Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Aspectul fizic este foarte important și îți poate influența atât relațiile personale cât și viața profesională. Putem spune că este cartea de vizită cu care te prezinți în lume. Toate femeile își doresc să arate bine, acest lucru le poate aduce o viață împlinită și le oferă încrederea în sine. 

Genele lungi și dese sunt din ce în ce mai căutate, deoarece dau efectul de mărire a ochilor și înfrumusețează chipul. Machiajul ochilor nu este niciodată complet dacă nu ai volum la gene. 

Majoritatea femeilor nu au fost înzestrate cu gene lungi și dese. Dacă și tu ai gene scurte, rare, care cad sau pur și simplu le dorești mai mari, acum ai un aliat extrem de eficient cu care îți vei îmbunătăți imediat aspectul genelor. Este vorba de ÉleverLash, un ser cu ajutorul căruia îți vei regenera, întări și stimula creșterea genelor. Datorită formulei sale unice 100% naturale care întărește și previne căderea genelor, cu ÉleverLash te vei bucura de gene mai puternice, mai lungi și mai dese. 

ÉleverLash nu pot fi cumpărat în farmacii, Aliexpress, Amazon – doar de pe site-ul oficial cu reducere 50%.

ÉleverLash
Comandă acum la un preț promoțional!
170 LEI
Reducere de -50%

Cum funcţionează

ÉleverLash, în primul rând, stimulează rădăcinile genelor. Datorită aplicării direct pe pleoape, toți nutrienții intră în rădăcina firului de păr, efectele sale fiind vizibile aproape imediat. 

Serul ÉleverLash întărește, regenerează și îngrijește genele și pielea pleoapelor, stimulând în același timp creșterea firelor noi de păr. Datorită acestui fapt, genele cresc mai repede, sunt mai puternice, mai lungi și mai dese și mai ales, mai puțin predispuse la cădere și la deteriorări. 

Vei avea gene naturale, mari și sănătoase, fără machiaj artificial. Totodată, vei obține un efect de gene false fără utilizare de lipici chimic, și fără vizita constantă la cosmeticiană.

Cum să comanzi ÉleverLash adevărat în România

În prezent, ÉleverLash se poate achiziționa doar de pe site-ul oficial al produsului, cu reducere 50%. ÉleverLash nu pot fi cumpărat în farmacii, Aliexpress, Amazon.

Este posibil să regăsești și în farmacii sau magazine online, însă trebuie să știi că este vorba de un produs contrafăcut sau care nu respectă rețeta originală. Cel mai probabil este un produs făcut din substanțe toxice care îți pot afecta mai rău genele sau ochii. Astfel, dacă dorești să ai siguranța că nu folosești ÉleverLash fals, comandă-l doar de pe site-ul oficial al produsului. Dacă ești curios cât costă ÉleverLash astăzi, intră acum pe site și cu siguranță vei avea o surpriză plăcută.

ÉleverLash
Comandă acum la un preț promoțional!
170 LEI
Reducere de -50%

Un produs 100% natural

În comparație cu alte tratamente pentru gene sau genele false scumpe și cu aspect artificial, serul ÉleverLash este creat printr-o formulă 100% naturală și sigură, testată dermatologic și oftalmologic. ÉleverLash conține:

  • Glicerina vegetală – este un stimulent pentru creșterea genelor. Are un efect pozitiv asupra lungimii și grosimii genei, a sănătății lor, precum și asupra intensității culorii naturale a genelor.

  • Extract de mușețel – protejează genele împotriva microorganismelor patogene, prafului și calmează inflamațiile.

  • Vitamina B5 – are rolul de a stimula creșterea firului de păr. Totodată, prevenire apariției dermatitelor și întărește rădăcina părului.

  • Keratina – hidratează imediat genele și previne căderea acestora.

Cum se administrează

ÉleverLash este un tratament 100% natural, care nu provoacă iritații sau alte efecte secundare și nu necesită prescripție medicală. 

Se recomandă aplicarea tratamentului seara, după demachiere. Începi prin îndepărtarea machiajului și uscarea zonei din jurul ochilor cu un prosop. Apoi, utilizând pensula furnizată, aplică o cantitate mică de ser pe pleoapa superioară. Așteaptă 2-3 minute până când este absorbit de piele. Un ser ÉleverLash este suficient pentru un tratament complet, care durează de la 3 până la 6 luni. 

Pentru a obține efectul de gene lungi și groase, în primă etapă este indicată utilizarea ÉleverLash în fiecare zi. Când ai obținut rezultatul dorit, pentru a-l menține, vei aplica produsul doar de 2-3 ori pe săptămână. Serul poate fi utilizat și peste gene false, deoarece acesta nu afectează adezivul. Chiar dacă vei observa îmbunătățiri încă de la prima utilizare este recomandat să continui tratamentul până la final. 

Pentru mai multe informații despre cum se folosește ÉleverLash citește prospectul și instrucțiunile de pe ambalaj.

ÉleverLash
Comandă acum la un preț promoțional!
170 LEI
Reducere de -50%

Rezultate foarte bune în testele clinice

Spre deosebire de alte produse pentru gene, ÉleverLash a fost testat în diferite laboratoare din toată lumea. Cel mai mare studiu a fost făcut în Europa și a reunit peste 4.000 de femei, care au testat ÉleverLash timp de o lună. Rezultatele au fost excelente. 

Pentru aproximativ 94% dintre participante, primele efecte de îndesire a genelor au apărut după 2 săptămâni de utilizare. Pentru 84% dintre ele, serul a întărit genele și a oprit căderea acestora. Totodată, peste 87% au obținut efectul de gene false, renunțând astfel la aplicarea celor sintetice.

Este ÉleverLash o făcătură?

Sigur că nu. ÉleverLash este un tratament 100% natural care permite refacerea și creșterea genelor. Eficiența sa este susținută de rezultatele excepționale din teste clinice, dar și de femeile care au obținut cu ajutorul lui gene sănătoase și dese. Până în prezent, sunt peste 5.000 de femei mulțumite de rezultatele serului.

Dorim să reamintim că pe piață există și un ÉleverLash fals, care nu are nici un efect benefic asupra genelor, acesta fiind într-adevăr o făcătură. Pentru a avea un produs original, comandă ÉleverLash doar de pe site-ul oficial al producătorului.

Vezi o schimbare din prima zi

Datorită formulei sale inovatoare, ÉleverLash acționează încă de la prima aplicare, stimulând rădăcina firului de păr. După doar câteva zile de la utilizare, balsamul va întări genele și va stopa căderea acestora. 

Sunt suficiente doar câteva săptămâni de tratament pentru obținerea unor gene lungi și dese. ÉleverLash este un tratament care te poate ajuta să ai gene naturale mai frumoase și mai dese, păstrând în același timp un aspect natural și sănătos al acestora. 

Cu toate că vei începe să vezi o îmbunătățire aproape imediat este foarte important să continui tratamentul până la final. 

Ce spun specialiștii

Rezultatele excepționale ale serului au determinat mulți specialiști să recomande ÉleverLash, celor care își doresc gene naturale mai groase și mai dese. Iată ce spune o recenzie de specialist ÉleverLash:

„Sunt make-up artist de aproape 10 ani. Genele lungi și dese s-au purtat întotdeauna, ele înfrumusețează chipul și oferă ochilor un aspect deosebit. Am utilizat numeroase seruri pentru gene, dar numai ÉleverLash m-a convins 100%. De când l-am descoperit, îl recomand clientelor mele și la fiecare dintre ele văd o schimbare enormă în aspectul genelor. Acestea devin mai dense și mai lungi și arată superb chiar și fără machiaj. Îl recomand fiecărei femei care dorește să ofere un aspect unic ochilor și să fie naturală. În plus, este un tratament 100% natural, care nu provoacă disconfort și nu irită ochii.” Ingrid Buttner, make-up artist

ÉleverLash
Comandă acum la un preț promoțional!
170 LEI
Reducere de -50%

Părerile celor care l-au folosit

Până în prezent ÉleverLash a fost folosit cu succes de multe femei din România. Multe dintre acestea au lăsat o recenzie pentru ser. Pe internet vei putea găsi numeroase recenzii bune și rele pentru ÉleverLash, cele negative fiind mai probabil, de cele care au cumpărat produsul contrafăcut. Iată ce spun o parte din femeile care au folosit ÉleverLash adevărat:

„Am purtat gene false timp de câțiva ani. Eram foarte mulțumită de cum arătau, însă aproape mi-au chelit genele naturale. Din cauza lipiciului, acestea deveniseră foarte slăbite și cădeau. Nu mai spun cât de costisitor este să le înlocuiești la fiecare 3 săptămâni, pentru că altfel nu mai arată bine. Am întrebat cosmeticiana ce să fac ca să nu-mi mai cadă genele și ea mi-a recomandat ÉleverLash. L-am folosit în timp ce purtam genele false. După 3 săptămâni, când am scos genele, nu mi-a venit să cred! Genele mele naturale erau lungi, groase și mai dese. ÉleverLash a fost cea mai bună alegere din viața mea. Am renunțat la genele false și o să-l folosesc în continuare.” Corina Dascălu, Oradea
„Întotdeauna mi-a plăcut să mă machiez mult. Dar acum sunt instructor de fitness și nu pot să mă machiez pentru că transpir foarte tare la sală. Cel mai mult îmi displăcea cum arăt cu genele fără rimel, adică fără alungire. Mi-am lipit o singură dată gene false, dar am făcut o alergie la adeziv și am renunțat. De când am descoperit ÉleverLash s-a schimbat tot. Îl folosesc de o lună, iar genele mele arată fantastic, s-au alungit și sunt mult mai dese. Am scăpat de complexe și mă simt foarte feminină.” Roxana Dică, București
„Îmi place să arăt natural și de aceea nu am vrut gene false. Totuși aveam o nemulțumire mare față de genele mele, erau prea scurte și rare. Am cumpărat ÉleverLash după ce am citit pe internet părerile celor care l-au folosit. Îl aplic de câteva săptămâni și am observat că genele au devenit mai puternice, au o culoare mai intensă și s-au alungit. Serul nu provoacă mâncărimi sau usturimi, este perfect. Îl recomand femeilor care vor gene mai frumoase și mai lungi.” Paula Velicu, Arad

9.3 Total Score

Alege îngrijirea optimă a genelor tale cu ÉleverLash. Este un ser eficient cu care vei obține gene lungi și dese, pe cale naturală, îngrijind și protejând zona ochilor în același timp.  Genele tale vor căpăta volum și o nuanță închisă chiar și fără utilizarea rimelului. Formula sa inovatoare va trata genele prea rare, scurte și te va scăpa de complexele provocate de acestea.  Cumpără acum ÉleverLash original în România de pe site-ul producătorului și vei beneficia și de o reducere de 50%.

Recenzii ale medicilor
9.5
Recenzii ale clientilor
9.5
Preț în farmacii
9
Prospect
9
Add your review  |  Read reviews and comments
ÉleverLash – accentuează frumusețea naturală
ÉleverLash – accentuează frumusețea naturală
170 LEI
JUST NATURAL LIFE
Logo