ÉleverBrow – pentru sprâncene frumoase naturale, fără machiaj permanent

175 LEI Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Modul în care arătăm ne influențează toată viața, iar în vremurile noastre, accentul este pus pe aspectul fizic. O bună parte a echilibrului psihologic și a mulțumirii de sine, stă în faptul că îți place cum arăți și te simți bine în pielea ta. 

Impactul pe care îl au sprâncenele asupra înfățișării este foarte puternic. Forma acestora poate schimba expresia feței și îi poate oferi proporțiile corecte. Poți folosi sprâncenele pentru a accentua anumite trăsături sau poți distrage atenția de la trăsăturile mai puțin frumoase, cum ar fi o frunte lată, un nas proeminent, ochi prea apropiați sau prea distanțați. 

Sprâncenele prea subțiri, forma greșită a acestora sau creșterea neregulată a părului în această parte a feței pot urâți și deveni un complex serios, care va duce la lipsa stimei de sine. 

Dacă îți dorești sprâncene frumos conturate, atunci ÉleverBrow este soluția 100% naturală și perfectă pentru tine. Acum te poți bucura de sprâncene sănătoase, puternice și dese, care te vor face să arăți bine și să ai încredere în tine.

ÉleverBrow nu pot fi cumpărat în farmacii, Aliexpress, Amazon – doar de pe site-ul oficial cu reducere 50%.

Éleverbrow
Comandă acum la un preț promoțional!
175 LEI
Reducere de -50%

Cum funcționează

ÉleverBrow, prin formula sa unică, are o acțiune complexă și se bazează pe stimularea rădăcinii părului. Începând de la prima aplicare, ingredientele active ajută la îndesirea sprâncenelor, îmbunătățindu-le forma. 

Produsul permite refacerea sprâncenelor subțiri, a golurilor și a imperfecțiunilor, rezultate din îngrijire inadecvată, procese de îmbătrânire, pensat excesiv sau predispoziție genetică. Părul care va crește va fi hrănit corespunzător și va deveni mai închis la culoare, iar tu te vei bucura de acest efect pentru totdeauna. Vei avea sprâncene naturale, mari și sănătoase, fără machiaj artificial.

Cum să comanzi ÉleverBrow adevărat în România

La ora actuală ÉleverBrow se poate achiziționa numai de pe site-ul oficial al produsului, cu reducere 50%. ÉleverBrow nu pot fi cumpărat în farmacii, Aliexpress, Amazon.

Este posibil să regăsești acest produs și în farmacii sau magazine online, însă trebuie să știi că este vorba de un produs contrafăcut sau care nu respectă rețeta originală. Cel mai probabil, este un produs făcut din substanțe chimice, care îți pot afecta mai rău sprâncenele și pielea. 

Astfel, dacă dorești să ai siguranța că nu folosești ÉleverBrow fals, comandă-l doar de pe site-ul oficial al produsului. Dacă ești curios cât costă ÉleverBrow astăzi, intră acum pe site și cu siguranță vei fi surprins plăcut.

Éleverbrow
Comandă acum la un preț promoțional!
175 LEI
Reducere de -50%

Un produs 100% natural

Spre deosebire de alte tratamente pentru sprâncene sau machiajul permanent scump și cu aspect nenatural, balsamul ÉleverBrow este creat printr-o formulă 100% naturală și sigură, testată dermatologic și oftalmologic. ÉleverBrow conține:

  • Glicerina vegetală – are capacitatea de a trata uscăciunea extremă și de a reda elasticitatea pielii. Aceasta păstrează pielea moale și hidratată.

  • Vitamina B5 – intervine în procesele de creștere a firului de păr, în prevenirea apariției dermatitelor și întărește rădăcina părului.

  • Keratină – hidratează instant sprâncenele, previne și combate subțierea și căderea părului.

  • Ulei de ricin – ajută la creșterea și îngroșarea firului de păr cu tendință de subțiere. Previne deteriorarea părului și îl hidratează.

Cum se administrează

ÉleverBrow este un tratament 100% natural, carenu conține substanțe dăunătoare pentru piele și nu necesită prescripție medicală. Se recomandă aplicarea balsamului seara, după demachiere. Îndepărtează machiajul și șterge bine pielea cu un prosop. Aplică un strat de balsam pe sprâncene folosind aplicatorul, în special pe locurile unde dorești să crească din nou păr. Așteaptă apoi 2-3 minute, până când este absorbit în totalitate. 

Un balsam este suficient pentru un tratament complet, care durează de la 2 până la 6 luni. Este indicat să fie utilizat zilnic, până când sprâncenele arată bine și ești mulțumită de efect. Pentru a menține rezultatul, aplică produsul la fiecare 2-3 zile. Chiar dacă vei observa îmbunătățiri încă de la prima utilizare este recomandat să continui tratamentul până la final. 

Pentru mai multe informații despre cum se folosește ÉleverBrow citește prospectul și instrucțiunile de pe ambalaj.

Éleverbrow
Comandă acum la un preț promoțional!
175 LEI
Reducere de -50%

Rezultate excelente în studiile clinice

Eficacitatea ÉleverBrow de 96% a fost confirmată de centre mari de cercetare din Europa, formula sa obținând recunoștința make-up artiștilor și a cosmeticienilor. 

Cel mai amplu studiu a fost făcut în Franța și a reunit peste 5.000 de femei, care au testat ÉleverBrow timp de 30 de zile. Rezultatele au fost foarte bune: aproximativ 90% dintre participante au văzut o diferență mare în bine la aspectul sprâncenelor. La 84% dintre ele, sprâncenele s-au îndesit și ele au scăpat de produsele de machiaj pentru acestea. Iar peste 87% au observat regenerarea, întărirea firului de păr din sprâncene și creșterea rezistenței acestuia. 

Este ÉleverBrow o făcătură?

Sigur că nu. ÉleverBrow este un tratament 100% natural care permite refacerea sprâncenelor. Eficiența sa este susținută de rezultatele excepționale din teste clinice, dar și de persoanele care au obținut o formă frumoasă a sprâncenelor. Până în prezent, mii de femei s-au declarat mulțumite de rezultatele balsamului.

Dorim să reamintim că pe piață există și un ÉleverBrow fals, care nu are nici un efect în tratarea sprâncenelor, acesta fiind într-adevăr o făcătură. Pentru a avea un produs original, comandă ÉleverBrow doar de pe site-ul oficial al producătorului.

Vezi o schimbare din prima zi

Datorită formulei sale inovatoare, ÉleverBrow acționează încă de la prima aplicare, stimulând rădăcina părului. După doar câteva zile de la utilizare, balsamul va întări firul de păr și va stopa căderea acestuia. 

Sunt suficiente doar câteva săptămâni pentru ca sprâncenele tale să arate cu totul diferit. Cu ajutorul ÉleverBrow le vei oferi forma care ți se potrivește, iar în timp, sprâncenele tale vor deveni mai puternice, mai groase, iar tu vei fi mult mai expresivă.

Cu toate că vei începe să vezi o îmbunătățire aproape imediat este foarte important să continui tratamentul până la final. 

Ce spun specialiștii

Rezultatele foarte bune ale tratamentului au reușit să determine mulți specialiști să recomande ÉleverBrow, celor care doresc sprâncene frumos conturate. Iată ce spune o recenzie de doctor ÉleverBrow:

„ÉleverBrow este o inovație pe piața produselor cosmetice. Sprâncenele clar definite sunt la modă în ultima vreme și multe femei le caută. Pacientele mă întreabă ce să facă pentru a avea sprâncene dese și groase. Înainte, una dintre soluții era machiajul permanent, dar acesta nu arată natural și efectul se duce în timp. Însă, de când am văzut cum funcționează balsamul ÉleverBrow, îl recomand numai pe acesta. Balsamul este sigur, foarte ușor de utilizat și are rezultate surprinzătoare. Am paciente, cărora deși nu le mai creștea părul din sprâncene, cu ajutorul balsamului folosit în mod regulat, au reușit să le regenereze și să le îndesească. În plus este un tratament 100% natural, care poate fi utilizat pe orice tip de piele: uscată, grasă sau mixtă.” Carla Werfel, medic specialist dermatologie

Éleverbrow
Comandă acum la un preț promoțional!
175 LEI
Reducere de -50%

Părerile celor care l-au folosit

Până în acest moment ÉleverBrow a fost folosit cu succes de multe femei din România. Multe dintre acestea au lăsat o recenzie pentru balsam. Astfel, pe internet vei putea găsi numeroase recenzii bune și rele pentru ÉleverBrow. Recenziile negative au fost scrise, cel mai probabil, de persoane care au cumpărat produsul contrafăcut. Iată ce spun o parte dintre cele care au folosit ÉleverBrow adevărat:

„Sprâncenele mele sunt foarte subțiri și rare. Foloseam pentru a le îngroșa creion și fard, însă la demachiere îmi cădeau multe fire de păr. O prietenă mi-a recomandat ÉleverBrow. Mi-a spus că și ea a avut aceeași problemă cu sprâncene. Am sperat să aibă și la mine efect și l-am achiziționat. Îl folosesc deja de 2 săptămâni și este foarte bun, nu mai vad fire de păr căzute, iar în zonele unde aveam goluri am descoperit că încep să crească fire de păr. Sunt foarte mulțumită și o să-l folosesc în continuare.” Mihaela Cojocaru, Timișoara
„Din cauza unei dereglări hormonale, sprâncenele mele au început să chelească. Pe zi ce trece vedeam cum sunt din ce în ce mai subțiri, nu-mi mai plăcea deloc cum arăt la față cu ele așa. Am început să le machiez, dar nu arătau natural. Am avut mare noroc cu un make-up artist care mi-a recomandat ÉleverBrow. Balsamul mi-a întărit părul și în 2 luni sprâncenele au devenit mai groase. Nu o să renunț prea curând la el.” Raluca Mihăilă, Iași
„Cu ÉleverBrow am scăpat de sprâncene subțiri. Din cauză că le-am tot pensat regulat și din ce în mult, când am vrut să revin la forma lor inițială, mai groasă, acestea nu mai creșteau. Am văzut pe internet ÉleverBrow și m-am hotărât să-l încerc. Îl folosesc de aproximativ 3 săptămâni și vreau să spun că deja au început să-mi apară fire de păr, acolo unde nu mai creșteau. ÉleverBrow chiar dă rezultate.” Elena Arghir, București

9.3 Total Score

Nu mai aștepta nici tu! ÉleverBrow este un balsam eficient care îți va întări, regenera și stimula părul sprâncenelor, astfel încât acestea să poată avea o grosime, o culoare și o densitate optimă.  Formula sa revoluționară te va scăpa de sprâncene prea subțiri sau cu o formă neregulată și de complexele provocate de acestea. Vei obține sprâncene frumoase și dese pe cale naturală și o formă care te va avantaja și te va face mai frumoasă.  Cumpără acum ÉleverBrow original în România de pe site-ul producătorului și vei beneficia și de o reducere de 50%.

Recenzii ale medicilor
9
Recenzii ale clientilor
9.5
Preț în farmacii
9
Prospect
9.5
Add your review  |  Read reviews and comments
ÉleverBrow – pentru sprâncene frumoase naturale, fără machiaj permanent
ÉleverBrow – pentru sprâncene frumoase naturale, fără machiaj permanent
175 LEI
JUST NATURAL LIFE
Logo