Uncaria picături fungice – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

179 lei 358 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Uncaria este un produs sub formă de picături special conceput pentru a combate infecțiile fungice. Formulat cu extract natural de Uncaria tomentosa, acest produs are proprietăți antifungice puternice și poate ajuta la tratarea afecțiunilor cauzate de ciuperci.

Forma de prezentare 💊 Picături
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 179 lei

Ce este Uncaria?

Uncaria este o plantă medicinală cunoscută și sub numele de “Cats Claw” (Gheara de pisică). Extractul de Uncaria este utilizat în scopuri terapeutice datorită proprietăților sale antiinflamatorii, antioxidante și imunostimulatoare. Este folosit în diverse produse naturale, inclusiv în picături, pentru a susține sistemul imunitar și pentru a promova starea de bine generală.

Uncaria
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Iată o listă cu câteva dintre simptomele pentru care se recomandă utilizarea Uncaria:

 • Infecții fungice: Uncaria poate fi folosită în cazul infecțiilor fungice, cum ar fi micozele cutanate, candidozele sau infecțiile unghiilor.
 • Inflamații cronice: Proprietățile antiinflamatorii ale Uncariei pot fi benefice în reducerea inflamațiilor cronice, cum ar fi artrita reumatoidă sau boala Crohn.
 • Sistem imunitar slăbit: Consumul de Uncaria poate ajuta la întărirea sistemului imunitar și la protejarea organismului împotriva infecțiilor.
 • Simptome digestive: Uncaria poate fi utilizată pentru a calma simptomele digestive, cum ar fi indigestia, balonarea sau durerile abdominale.
 • Afecțiuni ale pielii: Datorită proprietăților sale antimicrobiene, Uncaria poate fi benefică în cazul problemelor de piele, precum eczemele sau dermatitele.

Uncaria este recunoscută pentru abilitatea sa de a rezolva problemele cauzate de infecțiile fungice. Infecțiile fungice, cum ar fi micozele cutanate sau infecțiile unghiilor, pot cauza disconfort și disfuncționalitate în viața de zi cu zi. Uncaria, datorită proprietăților sale antifungice puternice, poate ajuta la combaterea acestor infecții și la restabilirea stării de sănătate a pielii și a unghiilor. Fiind un remediu natural, Uncaria reprezintă o opțiune sigură și eficientă pentru persoanele care se confruntă cu această problemă.

Problemele cauzate de infecțiile fungice pot apărea din mai multe motive. Iată câteva dintre ele, susținute de autoritatea medicală (OMS, CDC):

 1. Contactul direct cu agentul patogen: Infecțiile fungice pot fi cauzate de contactul direct cu ciuperci sau fungii prezentați în mediu, cum ar fi prin atingerea obiectelor contaminate sau prin contactul cu persoane infectate.
 2. Slăbirea sistemului imunitar: Un sistem imunitar slăbit poate face ca organismul să fie mai susceptibil la infecții fungice. Factori precum stresul, malnutriția, tratamentele medicale sau boli cronice pot afecta sistemul imunitar, lăsând organismul vulnerabil.
 3. Mediu umed și cald: Ciupercile și fungi se dezvoltă de obicei în medii umede și calde, cum ar fi zonele înconjurătoare ale unghiilor sau pliurile pielii. Umiditatea excesivă sau lipsa unei igiene adecvate pot favoriza dezvoltarea infecțiilor fungice.

Cum funcționează?

Iată cum acționează Uncaria, sub formă de picături, în combaterea infecțiilor fungice:

 • Proprietăți antifungice: Uncaria conține compuși activi care au proprietăți antifungice puternice. Acești compuși acționează direct asupra ciupercilor și fungilor, inhibând creșterea și multiplicarea lor.
 • Stimulează sistemul imunitar: Extractul de Uncaria poate stimula sistemul imunitar, ajutând organismul să lupte împotriva infecțiilor fungice. Prin întărirea sistemului imunitar, Uncaria poate spori capacitatea organismului de a se apăra și de a combate ciupercile și fungii.
 • Efect antiinflamator: Infecțiile fungice pot provoca inflamații și iritații la nivelul pielii. Uncaria are proprietăți antiinflamatorii, contribuind la reducerea inflamației și a disconfortului asociat infecțiilor fungice.
 • Protecție antioxidantă: Extractul de Uncaria are un conținut bogat de antioxidanți, care pot ajuta la neutralizarea radicalilor liberi și la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Aceasta poate sprijini vindecarea și regenerarea țesuturilor afectate de infecțiile fungice.

Beneficiile Uncaria

 • Proprietăți antifungice puternice: Uncaria are capacitatea de a inhiba creșterea și multiplicarea ciupercilor și fungilor, oferind astfel un efect antifungic eficient.
 • Stimulează sistemul imunitar: Prin stimularea sistemului imunitar, Uncaria ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor fungice și să prevină recurența acestora.
 • Reducerea inflamației: Uncaria are proprietăți antiinflamatorii, ceea ce ajută la reducerea inflamației și disconfortului asociate infecțiilor fungice.

Compoziție și ingrediente active

 • Extractul de Camu-Camu: Este bogat în vitamina C și antioxidanți, oferind o protecție puternică împotriva radicalilor liberi și susținând sistemul imunitar.
 • Extract de Echinacea purpurie: Este cunoscută pentru proprietățile sale imunostimulatoare și antiinflamatorii, ajutând la întărirea sistemului imunitar și la reducerea inflamației.
 • Extract de Ghimpele de pisică (Uncaria tomentosa): Acest extract are proprietăți antifungice și antiinflamatorii, contribuind la combaterea infecțiilor fungice și la reducerea inflamației.
 • Extract de Chineselemonnik (Schisandra chinensis): Acest extract este recunoscut pentru proprietățile sale adaptogene și antioxidante, ajutând la echilibrarea organismului și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

În ansamblu, ingredientele din Uncaria acționează sinergic pentru a oferi un efect antifungic puternic, pentru a sprijini sistemul imunitar, a reduce inflamația și a promova vindecarea țesuturilor afectate de infecții fungice.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

Agitați flaconul înainte de utilizare. Doza recomandată este de 10-15 picături. Administrați 10-15 picături de Uncaria de ori pe zi. Pentru a facilita administrarea, diluați picăturile în puțină apă sau suc.

Contraindicații

Alergii cunoscute la oricare dintre ingredientele active sau componente ale produsului.

Efecte secundare

În general, Uncaria este considerată sigură și nu sunt cunoscute până în prezent efecte secundare majore asociate cu utilizarea sa.

Prețul și Cum să comanzi Uncaria adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Uncaria nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului Uncaria este de 179 lei. În prezent, producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pentru o perioadă limitată și nu necesită un cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, vă rugăm să accesați site-ul oficial prin următoarea legătură.

Uncaria
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Livrarea produsului Uncaria se efectuează prin curier în toată România. Puteți alege să plătiți la primirea coletului, fie în numerar, fie prin card. Asigurați-vă că sunteți disponibil pentru primirea coletului la adresa indicată și pregătiți suma necesară pentru plata în numerar sau cardul de plată înainte de sosirea curierului.

Păreri reale de la consumatorilor despre Uncaria

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Uncaria pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am încercat multe tratamente împotriva infecțiilor fungice, dar nimic nu a funcționat până când am descoperit Uncaria. Aceste picături au fost uimitoare! În doar câteva săptămâni, am observat o îmbunătățire semnificativă a stării mele. Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute și le recomand cu încredere tuturor celor care se confruntă cu această problemă.

Ana, 40 de ani

După ce am încercat multe produse pentru tratarea micozei, am ajuns la Uncaria și nu am mai căutat în altă parte. Aceste picături mi-au redat încrederea și confortul. În câteva săptămâni, simptomele au dispărut complet, iar unghiile mele au revenit la aspectul lor normal. Este un produs uimitor și sunt extrem de mulțumit de rezultate.

Andrei, 32 de ani

Uncaria este salvarea mea! De ani de zile am luptat cu infecțiile fungice și nu găseam o soluție eficientă. Am încercat multe produse, dar nimic nu a avut același efect ca aceste picături. Acum, pot spune că am învins ciuperca și mă simt minunat. Recomand cu căldură Uncaria tuturor celor care se confruntă cu această problemă. Este cu adevărat remarcabil!

Elena, 50 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Uncaria.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Uncaria sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Uncaria
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

În calitate de medic cu o experiență vastă în tratarea infecțiilor fungice, doresc să împărtășesc experiența mea cu produsul Uncaria. În timpul carierei mele, am avut ocazia să văd numeroși pacienți care se confruntau cu această problemă, iar Uncaria s-a dovedit a fi o soluție eficientă și de încredere.

Aceste picături au în compoziția lor ingrediente de calitate superioară, recunoscute pentru proprietățile lor antifungice puternice. Efectul lor de combatere a ciupercii este remarcabil, iar pacienții mei au observat o ameliorare semnificativă a simptomelor într-un timp relativ scurt.

Ceea ce îmi place cel mai mult la Uncaria este abordarea sa holistică. Acest produs nu se concentrează doar pe tratarea simptomelor vizibile ale infecției fungice, ci și pe eliminarea cauzei principale. Prin fortificarea sistemului imunitar și restabilirea echilibrului intern, Uncaria contribuie la prevenirea recidivelor și la menținerea sănătății pielii și a unghiilor.

Recomand cu încredere Uncaria tuturor pacienților mei care suferă de infecții fungice. Este un produs sigur, eficient și cu rezultate dovedite clinic. Clienții mei au raportat îmbunătățiri notabile în starea lor de sănătate și un confort crescut în urma utilizării acestor picături.

Dr. Andrei Popescu, specialist în dermatologie

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Reducerea și eliminarea infecțiilor fungice
 • Ameliorarea mâncărimii și a iritațiilor pielii
 • Îmbunătățirea aspectului unghiilor afectate de ciuperca
 • Restabilirea sănătății și vitalității pielii și a unghiilor
 • Prevenirea recidivelor și a extinderii infecției fungice
 • Fortificarea sistemului imunitar și creșterea rezistenței organismului la infecții fungice
 • Îmbunătățirea stării generale a pielii și a sănătății în ansamblu

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Uncaria?

Uncaria este un produs natural sub formă de picături, creat pentru a combate infecțiile fungice și pentru a îmbunătăți sănătatea pielii și a unghiilor.

Cum acționează Uncaria împotriva infecțiilor fungice?

Uncaria acționează prin proprietățile sale antifungice, care ajută la distrugerea ciupercilor responsabile de infecții. De asemenea, susține sistemul imunitar și contribuie la refacerea și protecția pielii și a unghiilor.

Cum se utilizează Uncaria?

Uncaria se utilizează prin aplicarea a 10-15 picături pe zona afectată de infecție fungică.

Cât timp durează până când se observă rezultatele utilizării Uncaria?

Rezultatele pot varia în funcție de severitatea infecției fungice și de răspunsul individual al organismului. În general, primele rezultate pot fi observate în decurs de câteva săptămâni de utilizare regulată.

Există vreun efect secundar al utilizării Uncaria?

Uncaria este un produs natural și, în general, este bine tolerat.

Unde pot achiziționa Uncaria?

Uncaria poate fi achiziționată de pe site-ul oficial al producătorului. Accesați link-ul pentru a fi redirecționat către pagina de achiziționare sigură și convenabilă.

Uncaria picături fungice – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Uncaria picături fungice – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
179 lei 358 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo