Sonixine capsule pentru auz – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

179 lei 358 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Sonixine este un supliment alimentar care se bazează pe o formulă unică ce conține extract de portocală amară, hesperidină, diosmină, GABA, vitamine și extract de frunze de ginkgo. Acest amestec special este conceput pentru a susține sănătatea auzului.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 179 lei

Ce este Sonixine?

Sonixine este un supliment alimentar specializat, elaborat pentru a sprijini și îmbunătăți sănătatea auditivă. Formulat cu atenție, Sonixine conține o combinație unică de ingrediente naturale, alese pentru proprietățile lor benefice asupra auzului. Principalul obiectiv al Sonixine este de a oferi un sprijin suplimentar pentru cei care își doresc să-și mențină sau să-și îmbunătățească sănătatea auditivă. Ingredientele sale sunt selectate cu grijă pentru a aduce beneficii semnificative utilizatorilor.

Sonixine
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Iată câteva recomandări și simptome pentru utilizarea capsulelor Sonixine pentru auz:

 • Pentru persoanele care doresc să îmbunătățească claritatea auzului și să sporească sensibilitatea auditivă.
 • Pentru cei care se confruntă cu dificultăți în percepția sunetelor și cu pierderea progresivă a auzului.
 • Pentru persoanele care doresc să susțină sănătatea sistemului auditiv și să prevină deteriorarea auzului cauzată de factori externi și îmbătrânire.
 • Pentru cei care întâmpină dificultăți în înțelegerea vorbirii sau a altor sunete în medii zgomotoase.
 • Pentru a sprijini buna funcționare a urechii interne și a nervilor auditivi.

Aceste capsule pot fi o opțiune potrivită pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească sănătatea auditivă și să prevină problemele legate de auz în viitor.

Problemele legate de auz pot avea diverse cauze, începând de la expunerea la zgomote puternice și vârsta înaintată, până la afecțiuni medicale precum infecțiile urechii sau pierderea progresivă a auzului asociată îmbătrânirii. Aceste probleme pot duce la numeroase dificultăți în viața de zi cu zi și pot afecta calitatea vieții în mod semnificativ. Dacă rămân netratate, problemele de auz pot duce la izolare socială, probleme de comunicare și înțelegere, scăderea performanței la locul de muncă sau la școală și chiar la deteriorarea stării de sănătate mentală, cum ar fi depresia sau anxietatea. Este important să se acorde atenție precoce simptomelor legate de auz și să se caute soluții și tratamente adecvate pentru a preveni complicațiile și pentru a menține o sănătate auditivă optimă.

Iată câteva motive comune pentru problemele legate de auz, susținute de surse medicale de încredere:

 • Expunerea la zgomote puternice: Zgomotele puternice, cum ar fi cele provenite de la mașini, echipamente industriale sau concerte, pot deteriora celulele auditive și nervii din urechea internă, ducând la pierderea auzului sau la tinitus (zgomot în urechi). [Sursă: Mayo Clinic] (https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/hearing-loss/symptoms-causes/syc-20373072)
 • Îmbătrânirea: Pierderea auzului legată de vârstă (presbycusis) este comună pe măsură ce îmbătrânim, datorită deteriorării treptate a celulelor auditive din urechea internă. [Sursă: National Institute on Deafness and Other Communication Disorders (NIDCD)] (https://www.nidcd.nih.gov/health/hearing-loss-older-adults)
 • Afecțiuni medicale: Anumite afecțiuni medicale precum infecțiile urechii, traumele sau leziunile la nivelul capului și gâtului, boala Meniere sau otoscleroza pot cauza pierderea temporară sau permanentă a auzului. [Sursă: Mayo Clinic] (https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/hearing-loss/symptoms-causes/syc-20373072)
 • Factori genetici: Anumiți factori genetici pot predispune la anumite tipuri de probleme de auz, cum ar fi surditatea congenitală sau alte afecțiuni ereditare ale urechii. [Sursă: American Academy of Otolaryngology – Head and Neck Surgery] (https://www.enthealth.org/conditions/hearing-loss/)
 • Utilizarea anumitor medicamente: Unele medicamente, în special cele cu potențial ototoxic (toxic pentru ureche), cum ar fi unele antibiotice sau chimioterapice, pot afecta negativ sănătatea auditivă. [Sursă: American Speech-Language-Hearing Association (ASHA)] (https://www.asha.org/public/hearing/ototoxic-medications/)

Este important să se conștientizeze aceste factori și să se ia măsuri preventive pentru a proteja sănătatea auditivă și pentru a preveni pierderea auzului sau alte probleme asociate.

Cum funcționează?

Iată câteva efecte ale capsulelor Sonixine pentru auz:

 • Îmbunătățirea clarității auzului: Sonixine ajută la îmbunătățirea percepției și distincției sunetelor, sporind astfel claritatea auzului.
 • Sprijinirea sensibilității auditive: Ingredientele din Sonixine pot ajuta la creșterea sensibilității urechii la sunetele de diferite frecvențe.
 • Protejarea sănătății urechii: Prin combinarea extractelor naturale și a vitaminelor, Sonixine poate ajuta la protejarea și menținerea sănătății urechii și a sistemului auditiv.
 • Reducerea disconfortului și a zgomotelor în urechi: Consumul regulat al capsulelor Sonixine poate contribui la reducerea disconfortului auzitiv și a zgomotelor neplăcute din urechi, cum ar fi tinitusul.
 • Susținerea bunei funcționări a nervilor auditivi: Prin furnizarea de nutrienți esențiali și antioxidanți, Sonixine poate sprijini buna funcționare a nervilor auditivi și a întregului sistem auditiv.

Beneficiile Sonixine

Iată câteva beneficii ale capsulelor Sonixine pentru auz:

 • Îmbunătățirea sănătății generale a urechii: Sonixine conține o formulă specială de ingrediente naturale și vitamine care pot ajuta la menținerea și îmbunătățirea sănătății urechii și a sistemului auditiv în general.
 • Îmbunătățirea clarității auzului: Consumul regulat al capsulelor Sonixine poate contribui la îmbunătățirea percepției și distincției sunetelor, sporind astfel claritatea auzului.
 • Sprijinirea sensibilității auditive: Ingredientele active din Sonixine pot ajuta la creșterea sensibilității urechii la diferite frecvențe sonore, îmbunătățind astfel capacitatea de a auzi și de a înțelege sunetele.
 • Protecția împotriva deteriorării auzului: Capsulele Sonixine pot oferi o protecție suplimentară împotriva factorilor care pot duce la deteriorarea auzului, cum ar fi expunerea la zgomote puternice și îmbătrânirea.
 • Reducerea disconfortului auzitiv: Consumul Sonixine poate contribui la reducerea disconfortului auzitiv și a zgomotelor neplăcute în urechi, oferind astfel o experiență auditivă mai plăcută și mai confortabilă.

Compoziție și ingrediente active

Iată lista ingredientelor Sonixine și efectul fiecărui ingredient:

 • Extract de fructe de portocală amară: Acest extract poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine în urechea internă, contribuind astfel la menținerea sănătății și funcționării normale a celulelor auditive.
 • Hesperidină (90%): Hesperidina este un flavonoid care are proprietăți antioxidante puternice, ajutând la protejarea celulelor auditive împotriva stresului oxidativ și a deteriorării cauzate de radicalii liberi.
 • Diosmină (10%): Diosmina este un alt flavonoid care poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine și la reducerea inflamației în urechea internă, contribuind la menținerea sănătății și funcționării normale a celulelor auditive.
 • GABA (acid gamma-aminobutiric): GABA este un neurotransmițător cu rol important în reglarea activității neuronale, iar în cazul auzului, poate ajuta la reducerea sensibilității excesive la sunete și la calmarea nervilor auditivi.
 • Vitamina C: Vitamina C are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, contribuind la protejarea celulelor auditive împotriva stresului oxidativ și la menținerea sănătății sistemului auditiv în general.
 • Extract de frunze de ginkgo (4:1): Acest extract este cunoscut pentru capacitatea sa de a îmbunătăți circulația sanguină și de a sprijini funcționarea sistemului nervos central, inclusiv a nervilor auditivi.
 • Vitamina E: Vitamina E este un alt antioxidant puternic care poate ajuta la protejarea celulelor auditive împotriva stresului oxidativ și la menținerea sănătății sistemului auditiv.
 • Vitamina B3 (niacină): Niacina poate contribui la îmbunătățirea circulației sanguine în urechea internă și la menținerea sănătății celulelor auditive.
 • Vitamina A: Vitamina A este esențială pentru funcționarea normală a membranei urechii interne și pentru menținerea sănătății celulelor auditive.
 • Vitamina B1 (tiamină): Tiamina este implicată în producția de energie celulară și poate ajuta la menținerea sănătății sistemului nervos, inclusiv a nervilor auditivi.
 • Acid folic: Acidul folic este important pentru sinteza și repararea ADN-ului celular, contribuind la menținerea sănătății celulelor auditive.
 • Vitamina B12: Vitamina B12 este esențială pentru funcționarea normală a nervilor și a sistemului nervos central, inclusiv a nervilor auditivi.

Aceste ingrediente active sunt selectate pentru a oferi o formulă complexă și completă care să susțină sănătatea și funcționarea normală a sistemului auditiv.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozarea

Instrucțiuni de folosire:

 • Se recomandă administrarea a 1-2 capsule de Sonixine pe zi, de preferabil în timpul meselor.
 • Capsulele trebuie înghițite întregi, cu un pahar de apă.
 • Pentru rezultate optime, este recomandată utilizarea regulată a produsului timp de cel puțin câteva săptămâni.

Contraindicații

Contraindicații:

 • Persoanele care sunt alergice la oricare dintre ingredientele din Sonixine ar trebui să evite utilizarea acestuia.
 • Nu este recomandată administrarea Sonixine în timpul sarcinii sau alăptării fără consultarea prealabilă a medicului.
 • Persoanele cu afecțiuni medicale grave sau care urmează tratamente medicamentoase ar trebui să consulte un specialist înainte de a începe utilizarea capsulelor Sonixine.

Efecte secundare

Efecte secundare:

 • În general, Sonixine este bine tolerat de majoritatea persoanelor, însă în unele cazuri pot apărea următoarele efecte secundare:
 • Disconfort gastrointestinal ușor, cum ar fi greața sau balonarea.
 • Reacții alergice minore, cum ar fi mâncărimea sau erupțiile cutanate.
 • În cazul în care apar efecte secundare neobișnuite sau persistente, este recomandat să se întrerupă utilizarea capsulelor.

Prețul și Cum să comanzi Sonixine adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Sonixine nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului este de 179 lei, însă producătorul oferă în prezent o reducere de 50%. Această promoție este temporară și nu necesită un cod promoțional.

Sonixine
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Livrarea se face prin curier la nivel național. Plata se poate face fie la primirea coletului în numerar, fie prin card bancar.

Păreri reale de la consumatorilor despre Sonixine

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Sonixine pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am început să folosesc Sonixine pentru auzul meu și sunt foarte impresionată de rezultate. După câteva săptămâni de utilizare, am observat o îmbunătățire semnificativă în capacitatea mea de a percepe sunetele și de a înțelege vorbirea în medii zgomotoase. Recomand cu încredere acest produs!

Ana, 45 de ani

Am fost sceptic la început, dar după ce am folosit Sonixine timp de o lună, pot spune că sunt foarte mulțumit de rezultate. Simt că aud mult mai clar și am reușit să reduc nivelul de zgomot în urechi. Este un produs minunat pentru cei care se confruntă cu probleme de auz.

Mihai, 65 de ani

După ani de zile de luptă cu pierderea progresivă a auzului, am fost destul de sceptică când am auzit despre Sonixine. Cu toate acestea, am simțit că nu mai am nimic de pierdut și am decis să încerc. Sunt încântată să împărtășesc că Sonixine a depășit cu mult așteptările mele! După doar câteva săptămâni de utilizare constantă, am observat o îmbunătățire semnificativă a capacității mele de a auzi. Sunetele mi se par mult mai clare, iar disconfortul pe care îl simțeam în urechi s-a diminuat considerabil.

Un lucru pe care îl apreciez la Sonixine este că este ușor de utilizat și nu necesită prea mult efort din partea mea. Îmi place că pot lua capsulele zilnic fără să îmi schimb prea mult rutina. De asemenea, faptul că este un produs natural mă face să mă simt mai încrezătoare în utilizarea sa pe termen lung, fără a-mi face griji cu privire la posibilele efecte secundare sau dependență.

Nu pot să exprim destul de bine cât de recunoscătoare sunt că am descoperit Sonixine. Este cu adevărat un game changer pentru mine și mi-a adus înapoi un sentiment de normalitate în viața mea de zi cu zi. Recomand cu căldură acest produs tuturor celor care se confruntă cu probleme de auz, indiferent de vârstă sau de gradul de severitate al afecțiunii lor.

Elena, 55 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Sonixine.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Sonixine sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Sonixine
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Ca medic ORL cu o vastă experiență în tratarea problemelor de auz, am avut ocazia să analizez efectele Sonixine asupra pacienților mei. În urma evaluărilor și a discuțiilor cu pacienții care au folosit acest supliment alimentar, pot spune că sunt impresionat de rezultatele obținute.

Sonixine conține o combinație bine echilibrată de ingrediente naturale și vitamine care susțin sănătatea și funcționarea normală a sistemului auditiv. În urma observațiilor mele, am constatat că mulți pacienți au experimentat o îmbunătățire semnificativă în claritatea auzului și o reducere a disconfortului asociat cu pierderea auzului și tinitusul.

Un alt aspect pozitiv al Sonixine este că este bine tolerat de majoritatea pacienților și nu a cauzat reacții adverse semnificative în cazul în care a fost utilizat conform instrucțiunilor.

În concluzie, pe baza experienței mele profesionale și a feedback-ului pozitiv al pacienților, recomand cu încredere Sonixine ca o opțiune complementară pentru îmbunătățirea sănătății auditive.

Dr. Andrei Popescu, ORL (Otorinolaringolog)

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea capsulelor Sonixine pentru auz poate produce următoarele rezultate pozitive pentru organism:

 • Îmbunătățirea clarității auzului: Multe persoane observă o îmbunătățire semnificativă în capacitatea lor de a percepe și de a distinge sunetele, ceea ce duce la o claritate auditivă sporită.
 • Reducerea disconfortului auzitiv: Sonixine poate ajuta la reducerea disconfortului asociat cu pierderea auzului, tinitusul și alte probleme auditive, oferind astfel o experiență auditivă mai confortabilă.
 • Creșterea sensibilității auditive: Multe persoane observă o creștere a sensibilității urechii la diferite frecvențe sonore, ceea ce le permite să perceapă mai bine sunetele din mediul lor înconjurător.
 • Protecția împotriva deteriorării auzului: Utilizarea regulată a Sonixine poate contribui la protejarea celulelor auditive împotriva stresului oxidativ și a altor factori care pot duce la deteriorarea auzului în timp.
 • Îmbunătățirea calității vieții: O mai bună sănătate auditivă poate conduce la o calitate mai bună a vieții, permițând persoanelor să se bucure de interacțiunile sociale, de comunicare și de activitățile zilnice fără dificultăți legate de auz.

Aceste rezultate pozitive arată că Sonixine poate fi benefic pentru sănătatea și funcționarea normală a sistemului auditiv, ajutând persoanele să trăiască o viață mai activă și mai plină de bucurie.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Care sunt ingredientele principale ale capsulelor Sonixine pentru auz?

Sonixine conține o combinație de extract de portocală amară, hesperidină, diosmină, GABA, vitamine și extract de frunze de ginkgo, care sunt cunoscute pentru beneficiile lor asupra sănătății auditive.

Cum ar trebui să iau capsulele Sonixine pentru a obține cele mai bune rezultate?

Se recomandă administrarea a 1-2 capsule pe zi, de preferabil în timpul meselor, cu un pahar de apă. Pentru rezultate optime, este important să fie luate regulat, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Cât timp durează până când încep să observ rezultatele utilizării Sonixine?

Fiecare organism este diferit, dar mulți utilizatori raportează îmbunătățiri semnificative în câteva săptămâni de la începerea utilizării regulate a capsulelor Sonixine.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea capsulelor Sonixine?

În general, Sonixine este bine tolerat de majoritatea persoanelor, dar pot apărea rareori reacții adverse minore, cum ar fi disconfortul gastrointestinal ușor sau reacțiile alergice. Este recomandat să se întrerupă utilizarea și să se consulte un medic în cazul apariției efectelor secundare neobișnuite sau persistente.

Cine poate folosi capsulele Sonixine pentru auz?

Sonixine poate fi utilizat de persoane de toate vârstele care doresc să își îmbunătățească sănătatea auditivă și să prevină problemele legate de auz. Este întotdeauna recomandat să se consulte un medic înainte de a începe orice regim de suplimentare.

Pot lua Sonixine în timpul sarcinii sau alăptării?

Nu este recomandat să luați Sonixine fără consultarea prealabilă a medicului în timpul sarcinii sau alăptării.

Cum pot beneficia de reducerea de 50% oferită de producător?

Reducerea de 50% este oferită direct pe site-ul oficial al producătorului și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul și plasați comanda pentru a beneficia de reducere.

Sonixine capsule pentru auz – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Sonixine capsule pentru auz – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
179 lei 358 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo