Solesties New – slăbire automată de 10 kg la 2 săptămâni

39 € 78 € Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Excesul de greutate reprezintă o problemă serioasă de sănătate, iar pentru multe persoane acesta înseamnă și multe dificultăți în viața socială. Inovația Solesties New a fost gândită și dezvoltată de specialiști din România, Japonia și Argentina și este destinată persoanelor care își doresc să piardă în greutate rapid, fără schimbări radicale și fără intervenții chirurgicale costisitoare. Femei și bărbați din întreaga lume și-au regăsit încrederea și pofta de viață după ce au încercat tălpicii Solesties New și au început un nou capitol în viața lor.

În continuare, află mai multe despre modul de utilizare Solesties New, preț, recomandările specialiștilor în sănătate și despre modul în care îl poți comanda sigur și ușor în România.

Solesties
Comandă acum la un preț promoțional!
39 € 78 €
Reducere de -50%

Cum funcționează Solesties New?

Tehnica de masaj de ultimă generație utilizată de cura Solesties New urmărește nu doar arderea grăsimii existente, moi, ci și eliminarea grăsimii cristalizate. Astfel, Solesties New este un produs creat special pentru a șterge cu buretele ani întregi de acumulare de grăsime. 

Tălpicii Solesties New folosesc proprietățile binefăcătoare ale magneților pe centrii nervoși prezenți pe tălpi. Aplicarea magneților este completată de masajul automat creat la mers, astfel încât organismul reușește să elimine natural excesele și să dizolve depunerile nesănătoase de grăsime cristalizată. Mai mult, acțiunea magnetică și masajul au efect terapeutic și de energizarea supra întregului organism, astfel încât capeți o stare generală mai bună, un apetit echilibrat și o sănătate îmbunătățită.

De unde poți comanda Solesties New original în România?

Tălpicii pentru slăbit Solesties New pot fi comandați online, exclusiv de pe site-ul oficial al producătorului. Pentru o perioadă limitată, poți comanda siropul Solesties New cu 50% reducere de preț. Solesties New poate fi al tău cu doar câteva click-uri: accesează pagina web, completează formularul de comandă și un operator avizat te va contacta pentru a confirma detaliile livrării. Coletul cu Solesties New va ajunge la tine în câteva zile și poți începe transformarea pe care o aștepți. 

Solesties New nu este disponibil în farmacii sau magazine de profil. Comanda sau achiziționarea lui din surse neoficiale reprezintă un risc major atât pentru sănătatea, cât și pentru bugetul dumneavoastră. Pentru a evita orice fel de fraudă, comandați online numai de pe site-ul oficial Solesties New și profitați acum de reducerea specială de preț de 50%.

Solesties
Comandă acum la un preț promoțional!
39 € 78 €
Reducere de -50%

Compoziția Solesties New – scapi de obezitate prin masaj și stimulare magnetică

Inserțiile magnetice Solesties New sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate, care nu irită pielea piciorului și nu afectează echilibrul natural al organismului tău. 

În interiorul tălpicilor există 5 sau 8 magneți, în funcție de varianta aleasă la momentul comenzii, care vor crea un câmp magnetic regenerator încă de la prima utilizare. Magneții reechilibrează organismul și te ajută să slăbești miraculos cu o rată de 10 kg la 2 săptămâni.

De asemenea, inserțiile magnetice Solesties New sunt prevăzute cu striații fine care masează talpa, în timpul mersului, accelerând procesul de ardere a grăsimilor și de detoxifiere a corpului.

Cum se folosește Solesties New?

Inserțiile magnetice Solesties New sunt utilizate în încălțăminte, pentru a asigura acțiune eficientă și de durată. 

Înainte de utilizarea tălpicilor, asigurați-vă că aceștia se potrivesc perfect dimensiunii piciorului. În cazul în care Solesties New sunt prea mari, aceștia pot fi tăiați cu foarfeca, în zona materialului moale, nu și a magneților. Întroduceți tălpicii în încălțăminte, cu clapetele orientate în sus și apăsați ferm pentru fixare. Odată fixate în încălțăminte, Solestie New sunt gata pentru utilizare. 

Asigurați-vă că tălpicul Solesties New nu este mai mic sau mai mare decât talpa piciorului, pentru a vă bucura de cele mai bune rezultate. 

Solesties
Comandă acum la un preț promoțional!
39 € 78 €
Reducere de -50%

Studiile confirmă eficiența tălpicilor pentru slăbit Solesties New

Tălpicii Solesties New au fost supuși unor teste riguroase de calitate și eficiență, însumând peste 27 de mii de femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 98 de ani. 

Rezultatele Solesties New pe grupe de vârstă au avut foarte puține diferențe, în decursul a 2 săptămâni, participanții slăbind între 10.1 și 10.9 kg. Cele mai bune rezultate au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-60 de ani.

Solesties New funcționează atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În privința genului, femeile participante la studiu au înregistrate o scădere în greutate de 10.8 kg (media), iar bărbații 10.2 kg (media). 

Inserțiile magnetice Solesties New – o păcăleală?

Deși efectele Solesties New sunt incredibile pentru un produs cu bază de acțiune naturală, producătorul tălpicilor magnetici pentru slăbit garantează eficiența și siguranța lui de utilizare. Atunci când comanzi online Solesties New, te bucuri de 3 garanții competitive:

Garanția originalității – ai siguranța că la tine va ajunge Solesties New original, produs disponibil doar prin intermediul site-ului web avizat.

Garanția calității – la comanda Solesties New, ai confirmată eficiența produsului achiziționat. Magneții folosiți în tălpici și masajul specializat realizat de aceștia sunt 100% sigure pentru sănătate.

Eficiență confirmată – peste 20 de mii de clienți mulțumiți recomandă folosirea inserțiilor magnetice Solesties New. 

Rezultatele Solesties New te vor uimi – scapi de 10 kg în numai 2 săptămâni

La ce să te aștepți atunci când folosești tălpicii Solesties New? Obiceiurile și starea ta de sănătate se vor îmbunătăți vizibil după primele zile de utilizare Solesties New, iar după 2 săptămâni vei slăbi deja 10 kg. Astfel, Solesties New:

  • Este natural și sigur

  • Te scapă de kg în 2 săptămâni

  • Nu necesită o investiție mare

  • Nu necesită efort fizic

  • Nu necesită schimbări drastice

Solesties
Comandă acum la un preț promoțional!
39 € 78 €
Reducere de -50%

Solesties New – opinia specialistului despre tălpicii pentru slăbit cu efect vizibil

Jorge Caballero, specialist în echipa de dezvoltare a tălpicilor Solesties New, vorbește despre avantajele pe termen scurt și lung ale acestora: “Tălpicii magnetici Solesties New se adresează, în principal, persoanelor care suferă de obezitate și care au dificultăți mari în a o elimina. Magneții din componența tălpicilor creează un câmp magnetic vindecător la nivelul tălpilor, iar centrii nervoși existenți în extremități reacționează și restructurează întreaga structură a organismului.“

“Rolul tălpicilor magnetici Solesties New este și acela de a îmbunătăți circulația sanguină în corp, pentru o mai bună ardere a grăsimilor existente și procesarea echilibrată a celor noi ingerate. Cu alte cuvinte, stratul adipos deja acumulat va fi eliminat rapid de organism și va fi prevenită depunerea unor noi straturi de grăsime, datorită acțiunii prelungite a magneților”, explică specialistul.

Păreri de la clienții Solesties New

Tatiana, 58 de ani, din Sibiu: “Am comandat Solesties New după ce am citit în reviste de specialitate despre inovația tălpicilor magnetici. Am vrut să încerc un tratament scurt și am fost uimită. În două săptămâni, am slăbit 10 kg. Am folosit noi tălpici cu care am mai slăbit 10 kg și tot așa până am ajuns la o greutate normală, de 70 de kg. Sunt sigură că fără Solesties New nu aș fi reușit să scap de surplusul de kilograme și nici să mă mișc în voie, cum fac acum. Recomand cu mare încredere tratamentul Solesties New. ”
Marian, 63 de ani, din Suceava: “Nici măcar nu îi simți. Îi pui în încălțăminte și slăbești în timp ce mergi. Acești tălpici sunt formidabili. Eu am slăbit 30 de kilograme în 6 săptămâni, iar de atunci toată familia și toți cunoscuții mei au început propriile lor tratamente și au avut deja primele rezultate. Toată lumea ar trebui să afle de Solesties New și să îi folosească pentru a-și recăpăta bucuria și sănătatea. ”
Boris, 46 de ani, din Sfântu-Gheorghe: “De mult încerc să scap de kilograme și reușesc să o fac pentru o perioadă, doar că apoi iar mă îngraș. Am purtat tălpicii magnetici Solesties New de 2 ori, am slăbit 20 de kilograme, și la 2 luni după terminarea tratamentului nu am pus niciun kilogram înapoi. Nu am avut niciun fel de efect advers, dimpotrivă, cu Solesties New m-am simțit mult mai bine, am fost mai puțin obosit și am avut și o imunitate mai bună. Recomand Solesties New oricui vrea să slăbească rapid, sigur și ușor. ”
Luminița, 52 de ani, din Turnu Măgurele: “Nu mi-a venit să cred că se întâmplă și că reușesc cu adevărat să slăbesc. După 2 săptămâni chiar am slăbit 10 kilograme, iar după ce am folosit tălpicii din nou, a trebuit să îmi modific garderoba de tot pentru că nu mai purtam haine cu măsuri exagerat de mari. Am ajuns din nou la M și S, exact ca în tinerețe. Cu Solesties New parcă am început o nouă viață, mă pot mișca liberă, pot mânca normal și s-au redus și problemele cu colesterolul și cu inima. Fără această inovație nu știu dacă aș fi reușit vreodată și scap de obezitate.”

9.8 Total Score

Tălpicii magnetici pentru slăbit Solesties New sunt o adevărată revoluție în domeniul remodelării corporale și pierderii în greutate. Prin acțiunea lor prelungită și constantă, aceștia stimulează eliminarea naturală a grăsimii din corp, mai ales a grăsimii sedimentate. Comandă Solesties New online și profită chiar acum de reducerea specială de 179 RON din prețul de bază. Fă-ți cadou o viață fără obezitate și bucură-te de efectele garantate ale tălpicilor Solesties New: -10 kg în doar 2 săptămâni, mai multă energie și reglarea sănătății organelor interne.

Recenzii ale medicilor
10
Recenzii ale clientilor
10
Preț în farmacii
10
Prospect
9
Add your review  |  Read reviews and comments
Solesties New – slăbire automată de 10 kg la 2 săptămâni
Solesties New – slăbire automată de 10 kg la 2 săptămâni
39 € 78 €
JUST NATURAL LIFE
Logo