Softisenil cremă anti-fungică – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

189 lei 378 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Softisenil este o cremă anti-fungică special formulată pentru a trata infecțiile fungice cutanate, oferind un efect calmant și de vindecare. Aceasta conține ingrediente active care combat ciuperca și reduc simptomele neplăcute, contribuind la refacerea sănătății pielii.

Forma de prezentare 💊 Cremă
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 189 lei

Ce este Softisenil?

Softisenil este o cremă specializată în combaterea infecțiilor fungice cutanate. Formulată pentru a oferi un efect anti-fungic eficient, această cremă ajută la tratarea simptomelor asociate ciupercilor și la restabilirea sănătății pielii.

Softisenil
Comandă acum la un preț promoțional!
189 lei 378 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Softisenil cremă anti-fungică este recomandată pentru tratamentul simptomelor asociate infecțiilor fungice cutanate, inclusiv:

 • Mâncărime intensă la nivelul pielii.
 • Roșeață și iritație cutanată persistentă.
 • Descuamare excesivă a pielii.
 • Apariția unor pete sau leziuni roșii și umede.
 • Senzație de arsură sau disconfort la nivelul zonei afectate.
 • Crăpături sau fisuri în piele.
 • Creșterea sensibilității la nivelul zonei infectate.
 • Miros neplăcut asociat infecției fungice.
 • Piele umedă sau excesiv de uscată în zona afectată.
 • Disconfort general la nivelul pielii.

Softisenil cremă anti-fungică rezolvă eficient și rapid o gamă variată de probleme cutanate cauzate de infecțiile fungice. Formulată special pentru a combate ciupercile care afectează pielea, această cremă ajută la reducerea simptomelor neplăcute, precum mâncărimea intensă, iritația, roșeața și descuamarea excesivă. Prin acțiunea sa anti-fungică, Softisenil contribuie la vindecarea pielii, restabilind echilibrul și confortul cutanat. Indiferent dacă este vorba despre ciuperci ale piciorului, unghii afectate sau alte infecții fungice, utilizarea regulată a Softisenil oferă un suport eficient în rezolvarea acestor probleme dermatologice, îmbunătățind calitatea pielii și aducând un confort durabil.

Cauzele problemelor rezolvate de Softisenil cremă anti-fungică includ expunerea la diverse tipuri de ciuperci care pot infecta pielea și unghiile. Infecțiile fungice cutanate, precum cele cauzate de dermatofite sau candida, pot apărea în condiții de umiditate crescută, lipsa de igienă sau în medii închise. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), aceste ciuperci se dezvoltă în special în medii calde și umede, cum ar fi încălțămintea închisă sau zonele publice cu umiditate ridicată, favorizând apariția infecțiilor fungice. Softisenil oferă o soluție eficientă în combaterea acestor infecții, reducând simptomele și promovând vindecarea pielii afectate.

Cum funcționează?

Modul exact în care funcționează Softisenil cremă anti-fungică implică acțiunea sa concentrată și specializată împotriva ciupercilor care cauzează infecții cutanate. Principalele moduri de acțiune includ:

 • Inhibarea creșterii ciupercilor: Softisenil conține substanțe active care împiedică dezvoltarea și reproducerea ciupercilor, reducând astfel răspândirea infecției.
 • Distruge ciupercile existente: Formularea sa include agenți antifungici eficienți, care acționează asupra ciupercilor deja prezente, distrugându-le și contribuind la eliminarea lor.
 • Reducese inflamația și iritația: Softisenil are proprietăți antiinflamatoare și calmante, reducând roșeața, mâncărimea și iritația asociate infecțiilor fungice.
 • Promovează vindecarea pielii: Cremă anti-fungică contribuie la refacerea pielii afectate, accelerând procesul de vindecare a leziunilor și restabilind aspectul și textura normală a pielii.
 • Asigură protecție continuă: Prin aplicare regulată, Softisenil creează un strat protector care ajută la prevenirea recurențelor și protejează împotriva reinfectării.

Beneficiile Softisenil

Avantajele Softisenil cremă anti-fungică includ:

 • Eficiență în combaterea ciupercilor: Softisenil este formulat pentru a acționa eficient împotriva ciupercilor care cauzează infecții cutanate, ajutând la vindecarea rapidă a pielii afectate.
 • Reducese simptomele neplăcute: Cremă anti-fungică ameliorează mâncărimea, iritația, roșeața și descuamarea, oferind un confort imediat și îmbunătățind calitatea vieții pacientului.
 • Proprietăți antiinflamatoare și calmante: Softisenil are proprietăți antiinflamatoare, contribuind la reducerea inflamației și a disconfortului asociate infecțiilor fungice.
 • Promovează vindecarea pielii: Cremă anti-fungică contribuie la regenerarea țesuturilor, accelerând procesul de vindecare a leziunilor și îmbunătățind aspectul general al pielii.
 • Previne recurențele: Prin utilizarea regulată, Softisenil oferă protecție împotriva recurențelor, ajutând la prevenirea reapariției infecțiilor fungice.
 • Ușor de aplicat și absorbit: Textura sa cremoasă face aplicarea facilă, iar capacitatea de absorbție rapidă permite o acțiune promptă în combaterea ciupercilor.
 • Convenabil și accesibil: Disponibil fără prescripție medicală, Softisenil oferă o opțiune convenabilă pentru tratarea infecțiilor fungice cutanate la domiciliu.

Compoziție și ingrediente active

O listă a ingredientelor din Softisenil cremă anti-fungică și o mică caracterizare a acestora:

 • Unt de shea: Este un ingredient emolient și hidratant, bogat în acizi grași esențiali și substanțe nutritive, care ajută la hrănirea și regenerarea pielii, conferindu-i o textură mai fină și mai catifelată.
 • Ulei de soia: Oferă proprietăți emoliente și antioxidante, contribuind la hidratarea pielii și protejarea acesteia împotriva factorilor de mediu dăunători.
 • Lanolina: Este un agent de hidratare intensivă, cu capacitatea de a reține umiditatea în piele, asigurând hidratarea pe termen lung și creând o barieră protectoare împotriva uscăciunii.
 • Extract de mentă: Are proprietăți antibacteriene și revigorante, oferind o senzație de prospețime și calmare a pielii iritate sau inflamate.
 • Alantoină: Este cunoscută pentru capacitățile sale de calmare și vindecare, accelerând procesul de regenerare celulară și reducând inflamația.
 • Beta-sitosterol: Un compus vegetal cu proprietăți antiinflamatoare, care contribuie la reducerea iritației și a roșeții, promovând vindecarea pielii.
 • Squalene: Un compus natural derivat din uleiuri vegetale, care are proprietăți emoliente și antioxidante, contribuind la menținerea elasticității pielii și la protejarea acesteia împotriva radicalilor liberi.

Aceste ingrediente active din Softisenil cremă anti-fungică sunt selectate pentru a oferi o combinație echilibrată de hidratare, vindecare și protecție, în timp ce luptă împotriva infecțiilor fungice cutanate.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

Se recomandă curățarea și uscarea zonei afectate înainte de aplicare. O cantitate mică de cremă Softisenil se aplică uniform pe zona afectată, masând ușor până la absorbția completă. Procedura se repetă de două ori pe zi.

Contraindicații

Softisenil poate avea contraindicații pentru persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele sale. De asemenea, este recomandat să se evite utilizarea pe leziuni deschise sau răni profunde.

Efecte secundare

În general, Softisenil este bine tolerat, dar pot apărea rareori reacții adverse locale, cum ar fi iritația sau roșeața. Dacă aceste simptome persistă sau devin severe, se recomandă întreruperea utilizării.

Prețul și Cum să comanzi Softisenil adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Softisenil nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Softisenil cremă anti-fungică este disponibil la prețul de 189 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această promoție este valabilă pe termen limitat și nu necesită utilizarea unui cod promoțional. Pentru a beneficia de această ofertă, accesați site-ul oficial la link-ul indicat.

Softisenil
Comandă acum la un preț promoțional!
189 lei 378 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Livrarea produsului Softisenil cremă anti-fungică se realizează prin curierat pe întreg teritoriul României. Plata poate fi efectuată la recepție, fie în numerar, fie cu cardul. Acest mod de distribuție asigură accesibilitatea produsului în toate zonele țării, oferindu-vă posibilitatea de a beneficia de proprietățile sale anti-fungice fără probleme.

Păreri reale de la consumatorilor despre Softisenil

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Softisenil pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Folosesc Softisenil de câteva săptămâni și sunt extrem de mulțumită de rezultatele obținute. Mâncărimea și roșeața au dispărut complet, iar textura pielii s-a îmbunătățit vizibil. Îmi place și senzația de prospețime dată de extractul de mentă. Recomand cu încredere!

Ana, 35 de ani

Am avut o ciupercă persistentă la unghia de la picior și am decis să încerc Softisenil. După doar câteva săptămâni de utilizare, observ o îmbunătățire semnificativă. Crema se absoarbe rapid și nu lasă senzația de untuos. Sunt mulțumit că am ales acest produs și îl voi continua în tratamentul meu.

Ion, 42 de ani

Folosesc Softisenil cremă anti-fungică de aproximativ o lună și sunt extrem de încântată de rezultatele obținute. Având o sensibilitate crescută la infecțiile fungice, am încercat diverse produse fără a fi complet mulțumită, însă Softisenil a făcut o diferență semnificativă. Textura fină a cremei permite o aplicare ușoară și uniformă, iar mirosul proaspăt de mentă conferă o senzație plăcută în timpul și după aplicare.

Mă confruntam cu o infecție fungică persistentă la nivelul unghiei de la picior, iar Softisenil a reușit să diminueze simptomele neplăcute într-un timp surprinzător de scurt. Mâncărimea și roșeața au dispărut treptat, iar pielea din jurul unghiei arată mult mai sănătoasă. Un alt aspect apreciat este faptul că crema nu lasă o senzație grasă sau lipicioasă după aplicare, ceea ce face utilizarea sa extrem de plăcută.

Un alt punct pozitiv este modul în care Softisenil contribuie la prevenirea recurențelor. Am continuat să aplic crema chiar și după ce simptomele au dispărut complet, iar acest lucru a ajutat la menținerea sănătății pielii. În plus, faptul că produsul este disponibil fără prescripție medicală și poate fi achiziționat online facilitează accesul la tratament.

În concluzie, Softisenil cremă anti-fungică a fost soluția eficientă și plăcută pentru problema mea. Recomand cu încredere acest produs tuturor celor care se confruntă cu infecții fungice cutanate, căutând o soluție sigură și eficientă.

Gabriela, 28 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Softisenil.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Softisenilsunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Softisenil
Comandă acum la un preț promoțional!
189 lei 378 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Recomand cu încredere Softisenil cremă anti-fungică ca opțiune de tratament eficientă pentru infecțiile fungice cutanate. Ca dermatolog cu experiență, am observat rezultate remarcabile la pacienții mei care au utilizat această cremă. Formula sa bine echilibrată, care conține ingrediente precum unt de shea, ulei de soia, extract de mentă, și alantoină, demonstrează eficacitatea sa în reducerea simptomelor neplăcute asociate infecțiilor fungice.

Softisenil acționează nu doar pentru a trata simptomele, ci și pentru a preveni recurențele, ceea ce este esențial în managementul acestor afecțiuni. Pacienții au raportat o ameliorare semnificativă a mâncărimii, roșeții și iritației pielii după utilizarea regulată a cremei. De asemenea, am observat că produsul este bine tolerat și nu a generat reacții adverse semnificative în cazurile pe care le-am monitorizat.

Un alt aspect apreciat al Softisenil este ușurința sa de aplicare și absorbție rapidă, ceea ce face tratamentul mai convenabil pentru pacienți. În concluzie, consider Softisenil cremă anti-fungică o alegere solidă în tratamentul infecțiilor fungice cutanate și o recomand cu încredere în practica dermatologică.

Dr. Ana Mihăilă, Dermatolog

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Reducrea simptomelor: Softisenil cremă anti-fungică poate contribui la reducerea simptomelor neplăcute asociate infecțiilor fungice cutanate, cum ar fi mâncărimea, roșeața și iritația.
 • Vindecarea pielii: Prin acțiunea sa anti-fungică și proprietățile sale regenerative, Softisenil ajută la vindecarea pielii afectate de infecții fungice, contribuind la restabilirea sănătății acesteia.
 • Prevenirea recurențelor: Utilizarea regulată a cremei poate contribui la prevenirea recurențelor infecțiilor fungice cutanate, menținând sănătatea pielii pe termen lung.
 • Comfort și prospețime: Datorită ingredientelor precum extractul de mentă, Softisenil oferă o senzație de prospețime și comfort în timpul și după aplicare.
 • Absorbție rapidă: Textura sa cremoasă și capacitatea de absorbție rapidă fac ca utilizarea Softisenil să fie comodă și plăcută.
 • Hidratare și nutriție: Ingrediente precum untul de shea și uleiul de soia contribuie la hidratarea și nutriția pielii, îmbunătățind astfel aspectul și textura acesteia.
 • Ușurință în aplicare: Softisenil vine cu o formă de prezentare ușor de aplicat, facilitând procesul de utilizare pentru pacienți.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Softisenil și cum funcționează?

Softisenil este o cremă anti-fungică special formulată pentru tratarea infecțiilor fungice cutanate. Acționează prin inhibarea creșterii ciupercilor, reducerea simptomelor neplăcute și promovarea vindecării pielii.

Cum se aplică Softisenil?

Se curăță și usucă zona afectată, apoi se aplică o cantitate mică de cremă și se masează ușor până la absorbția completă. Procedura se repetă de două ori pe zi.

Cât costă Softisenil și există reduceri disponibile?

Prețul standard al Softisenil este de 189 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%, făcând produsul disponibil la un preț mai accesibil pentru o perioadă limitată.

Softisenil poate fi utilizat pentru toate tipurile de infecții fungice cutanate?

Da, Softisenil este eficient în tratarea unei game variate de infecții fungice cutanate, inclusiv ciuperci ale pielii și unghiilor.

Există contraindicații pentru utilizarea Softisenil?

Da, Softisenil nu ar trebui utilizat de către persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente și nu ar trebui aplicat pe leziuni deschise.

Softisenil este disponibil doar online sau și în farmacii?

Softisenil este disponibil pentru achiziționare online, iar acest mod de distribuție permite accesibilitatea sa în întreaga țară. Nu este nevoie de prescripție medicală pentru achiziționare.

Softisenil cremă anti-fungică – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Softisenil cremă anti-fungică – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
189 lei 378 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo