SmooSkin serum pentru cicatrici – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

209 lei 418 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

SmooSkin este o sursă avansată de înfrumusețare, fiind o sыворотка inovatoare special formulată pentru a ajuta la reducerea și estomparea șramurilor de pe piele. Această sыворотка puternică conține ingrediente active și naturale care promovează regenerarea celulară și ajută la obținerea unei pielii mai netede și uniforme.

Forma de prezentare 💊 Serum
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 209 lei

Ce este SmooSkin?

SmooSkin este o sыворотка revoluționară concepută pentru a trata și estompa aspectul nedorit al șramurilor de pe piele. Această formulă avansată conține ingrediente puternice și naturale, care acționează în profunzime pentru a promova regenerarea celulară și a obține o piele mai netedă, uniformă și radiantă. SmooSkin este soluția ideală pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul pielii și să se simtă mai încrezătoare în propria lor piele.

SmooSkin
Comandă acum la un preț promoțional!
209 lei 418 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

SmooSkin poate fi utilizat în următoarele situații sau pentru tratarea următoarelor simptome ale pielii:

 • Șramuri vizibile: SmooSkin poate fi aplicat pentru a reduce vizibilitatea și a estompa aspectul neplăcut al șramurilor de pe piele.
 • Cicatrice: Această sыворотка poate fi utilizată pentru a trata cicatricile, indiferent de cauza acestora, inclusiv cele rezultate în urma intervențiilor chirurgicale sau rănilor.
 • Acnee și coșuri: SmooSkin poate contribui la reducerea inflamației și a aspectului inestetic al coșurilor și a problemelor legate de acnee.
 • Vergeturi: Pentru persoanele care doresc să atenueze apariția vergeturilor sau să prevină formarea acestora, SmooSkin poate fi o opțiune eficientă.
 • Piele aspră și ternă: Această sыворотка ajută la îmbunătățirea texturii pielii, redându-i un aspect neted, radiant și sănătos.
 • Hiperpigmentare: Dacă aveți pete de pigmentare sau decolorări nedorite pe piele, SmooSkin poate contribui la uniformizarea tonului pielii și la diminuarea aspectului acestora.

SmooSkin este o sыворотка special dezvoltată pentru tratarea și ameliorarea aspectului șramurilor. Aceasta este concepută pentru a ajuta la reducerea vizibilității și a texturii neuniforme a șramurilor, oferindu-vă astfel posibilitatea de a avea o piele mai uniformă și mai netedă. SmooSkin poate fi o soluție eficientă pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească aspectul pielii afectate de șramuri, indiferent de cauza acestora, precum intervențiile chirurgicale, rănile sau alte traumatisme cutanate.

Nelucrarea corespunzătoare a problemei cu șramurile poate duce la anumite complicații și inconveniente. Conform experților din domeniul dermatologiei, dacă nu se tratează corect șramurile, pot apărea următoarele probleme:

 1. Vizibilitatea și înroșirea persistentă a șramului: Lipsa tratamentului adecvat poate face ca șramurile să rămână vizibile și să se mențină roșii în timp. Aceasta poate afecta estetica pielii și poate cauza disconfort emoțional.
 2. Textura neuniformă a pielii: Fără intervenție, șramurile pot rămâne adânci și pot avea o textură neuniformă. Aceasta poate afecta aspectul general al pielii și poate împiedica obținerea unei suprafețe netede.
 3. Restrângerea mișcării și disconfort fizic: În cazurile în care șramurile se formează în zonele cu articulații sau mușchi, absența tratamentului poate duce la apariția contracturilor sau a limitării mișcării. Aceasta poate provoca disconfort și poate afecta funcționalitatea zonelor afectate.

Cum funcționează?

SmooSkin este o sursă de informații inovatoare, care oferă o îngrijire specială pentru șramuri. Iată cum acționează SmooSkin:

 • Acționează asupra structurii pielii: Formula sa avansată conține Hydroxyprolisilane CN, care ajută la reconstruirea și regenerarea țesutului cutanat afectat de șramuri. Aceasta contribuie la refacerea elasticității și fermității pielii.
 • Hidratează intens: Uleiurile de Avocado și Cocos, precum și Untul Shea, oferă hidratare profundă pielii, ajutând la menținerea unei hidratări optime și a sănătății pielii.
 • Susține vindecarea: Extractul din Centella Asiatica are proprietăți de regenerare și susține procesul de vindecare a pielii, contribuind la diminuarea aspectului șramurilor și la îmbunătățirea texturii pielii.
 • Proprietăți calmante: Extractul din Ceapa are proprietăți antiinflamatorii și calmante, ajutând la reducerea iritațiilor și roșeții asociate cu șramurile.

Beneficiile SmooSkin

 • Reduce vizibilitatea șramurilor: SmooSkin ajută la diminuarea aspectului vizibil al șramurilor, oferind un aspect mai uniform și mai neted al pielii.
 • Îmbunătățește textura pielii: Prin utilizarea regulată, SmooSkin contribuie la îmbunătățirea texturii pielii, astfel încât aceasta să devină mai catifelată și mai suplă.
 • Hidratează intens: Formula sa bogată în ingrediente hidratante, precum Uleiul de Avocado și Uleiul de Cocos, ajută la menținerea hidratării optime a pielii.
 • Susține regenerarea pielii: Extractul din Centella Asiatica și Hydroxyprolisilane CN au proprietăți regenerative, contribuind la stimularea procesului natural de vindecare și regenerare a pielii.
 • Calmează și înmoaie pielea: Untul Shea și Extractul din Ceapa au proprietăți calmante și emoliente, ajutând la reducerea iritațiilor și la îmbunătățirea stării generale a pielii.

Compoziție și ingrediente active

 1. Hydroxyprolisilane CN: Este un ingredient activ care ajută la regenerarea țesutului cutanat și la reconstruirea fibrelor de colagen, contribuind astfel la reducerea aspectului șramurilor.
 2. Uleiul de Avocado: Bogat în substanțe nutritive și acizi grași esențiali, acest ulei hrănește și hidratează intens pielea, conferindu-i un aspect sănătos și luminos.
 3. Uleiul de Cocos: Are proprietăți hidratante și emoliente, ajutând la menținerea elasticității pielii și la reducerea uscăciunii.
 4. Untul Shea: Este un ingredient cu puternice proprietăți hidratante și calmante, care ajută la înmuierea pielii și la reducerea disconfortului.
 5. Extractul din Centella Asiatica: Are efecte regenerative și stimulează sinteza colagenului, contribuind la îmbunătățirea texturii pielii și la reducerea aspectului șramurilor.
 6. Extractul din Ceapa: Acest ingredient conține substanțe active cu proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, contribuind la calmarea pielii și la diminuarea roșeții asociate cu șramurile.

În ansamblu, ingredientele din SmooSkin lucrează sinergic pentru a oferi o îngrijire completă pentru problemele asociate cu șramurile, contribuind la obținerea unei pielii mai uniforme, mai netede și mai sănătoase.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

Asigurați-vă că zona afectată este curată și uscată înainte de aplicarea produsului. Aplicați o cantitate mică de SmooSkin pe zona cu șramuri și masați ușor până când produsul este complet absorbit de piele. Utilizați SmooSkin de două ori pe zi, dimineața și seara, pentru rezultate optime. Este recomandat să utilizați produsul pe o perioadă mai lungă de timp pentru a observa îmbunătățiri semnificative.

Contraindicații

Alergii cunoscute: Dacă se știe că sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din SmooSkin, se recomandă să vă abțineți de la utilizarea acestui serum.

Efecte secundare

În ceea ce privește posibilele efecte secundare, nu au fost raportate până în prezent efecte secundare semnificative asociate cu utilizarea SmooSkin.

Prețul și Cum să comanzi SmooSkin adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

SmooSkin nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului SmooSkin este de 209 lei, conform informațiilor de pe site-ul oficial. În plus, producătorul oferă o reducere de 50% pentru o perioadă limitată de timp. Nu este necesar un cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, accesați pur și simplu site-ul oficial prin link-ul furnizat.

SmooSkin
Comandă acum la un preț promoțional!
209 lei 418 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Referitor la livrarea produsului SmooSkin, conform informațiilor de pe site-ul oficial, acesta se realizează prin curier pe întreg teritoriul României. Puteți opta pentru plata la primirea coletului, fie în numerar, fie prin card.

Păreri reale de la consumatorilor despre SmooSkin

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre SmooSkin pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Sunt extrem de mulțumită de eficacitatea SmooSkin în reducerea aspectului șicanelor. În câteva săptămâni de utilizare consecventă, am observat o îmbunătățire semnificativă a texturii și a culorii șicanelor mele. Recomand cu încredere acest produs!

Ionela, 32 de ani

După o intervenție chirurgicală, am rămas cu câteva cicatrici inestetice. Am început să folosesc SmooSkin și am fost impresionat de rezultatele obținute. Șicanele mele au devenit mai puțin vizibile și pielea s-a îmbunătățit vizibil. Această sârguință merită cu siguranță!

Adrian, 45 de ani

Am avut niște șicane vechi și profunde care îmi provoacă disconfort și frustrare. După ce am început să utilizez SmooSkin, am observat o diminuare semnificativă a aspectului lor și o îmbunătățire generală a pielii. Sunt foarte fericită cu rezultatele obținute!

Elena, 28 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această SmooSkin.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre SmooSkin sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

SmooSkin
Comandă acum la un preț promoțional!
209 lei 418 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Ca dermatolog cu o lungă carieră în tratarea problemelor pielii, am fost impresionată de eficacitatea sârguinței SmooSkin în reducerea aspectului neplăcut al șicanelor.

Am recomandat cu încredere acest produs pacienților mei și am observat îmbunătățiri semnificative în textura și aspectul șicanelor lor. SmooSkin oferă o abordare eficientă și sigură în tratarea cicatricilor.

Este cu siguranță un produs pe care îl recomand cu încredere în cabinetul meu.

Dr. Alexandra, dermatolog cu experiență

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Reducerea aspectului și dimensiunii șicanelor: SmooSkin ajută la diminuarea vizibilității șicanelor, inclusiv a celor cauzate de acnee, intervenții chirurgicale sau leziuni.
 • Îmbunătățirea texturii pielii: Formula avansată a SmooSkin ajută la netezirea și uniformizarea texturii pielii, conferindu-i un aspect mai sănătos și mai catifelat.
 • Hidratare și revitalizare: SmooSkin are proprietăți hidratante și hrănitoare, contribuind la hidratarea și revitalizarea pielii, conferindu-i un aspect proaspăt și luminos.
 • Stimularea regenerării celulare: Ingredientele active din SmooSkin pot stimula procesul natural de regenerare a pielii, accelerând vindecarea șicanelor și promovând formarea unui țesut nou și sănătos.
 • Protecție împotriva factorilor externi nocivi: SmooSkin creează un strat de protecție asupra pielii, ajutând la prevenirea deteriorării ulterioare și la protejarea împotriva agresorilor externi, cum ar fi razele UV și poluarea.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează SmooSkin?

SmooSkin utilizează o formulă specială și ingrediente active pentru a ajuta la reducerea vizibilității șicanelor și a cicatricilor. Aceasta acționează prin hidratarea și revitalizarea pielii, stimularea regenerării celulare și protecția împotriva factorilor externi nocivi.

Cum se utilizează SmooSkin?

Pentru a utiliza SmooSkin, curățați și uscați zona afectată. Aplicați o cantitate mică de ser direct pe șicane sau cicatrici și masați ușor până la absorbție completă. Repetați de două ori pe zi, dimineața și seara, pentru rezultate optime.

Cât de rapid pot observa rezultatele?

Rezultatele pot varia în funcție de tipul și severitatea șicanelor sau cicatricilor. Cu toate acestea, utilizatorii raportează adesea o îmbunătățire vizibilă după câteva săptămâni de utilizare constantă și corectă a SmooSkin.

Pot utiliza SmooSkin pe orice tip de piele?

Da, SmooSkin este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă. Formula sa delicată și ingredientele naturale au fost create pentru a fi blânde cu pielea.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea SmooSkin?

SmooSkin este formulat cu ingrediente naturale și nu au fost raportate efecte secundare semnificative.

Pot folosi SmooSkin în timpul sarcinii sau alăptării?

Si, po folosi.

SmooSkin serum pentru cicatrici – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
SmooSkin serum pentru cicatrici – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
209 lei 418 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo