Revitaprost capsule împotriva prostatitei – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

169 lei 338 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Revitaprost capsule sunt un supliment natural conceput special pentru a ajuta la combaterea prostatitei. Aceste capsule conțin ingrediente care pot ajuta la reducerea inflamației și a disconfortului asociat cu această afecțiune, contribuind astfel la menținerea sănătății prostatei.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 169 lei

Ce este Revitaprost?

Revitaprost capsule sunt un supliment alimentar care are ca scop combaterea și ameliorarea simptomelor prostatitei. Aceste capsule conțin o combinație de ingrediente naturale, cu potențial antiinflamator și de îmbunătățire a sănătății prostatei, pentru a ajuta bărbații să gestioneze mai eficient această afecțiune.

Revitaprost
Comandă acum la un preț promoțional!
169 lei 338 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Revitaprost capsule pot fi utilizate pentru a ajuta la ameliorarea unei game variate de simptome asociate prostatitei, cum ar fi:

 • Disconfort sau durere în zona pelviană, în special în regiunea prostatei.
 • Nevoia frecventă de a urina, mai ales în timpul nopții.
 • Dificultate în începerea sau oprirea jetului de urină.
 • Slăbirea fluxului urinar.
 • Sânge în urină sau spermă.
 • Durere sau senzație de arsură în timpul urinării.
 • Senzația de vezică incomplet golită.
 • Disfuncție erectilă sau alte probleme sexuale.
 • Febra sau starea generală de rău.
 • Sarcini repetate cu senzația de a urina, dar cu cantități mici de urină eliminate.

Revitaprost capsule reprezintă o soluție naturală și eficientă pentru bărbații care se confruntă cu prostatita, o afecțiune care poate provoca disconfort sever și complicații în viața de zi cu zi. Aceste capsule au fost create pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor prostatitei, cum ar fi durerea pelviană, urinarea frecventă și dificultățile erectile, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții pacienților. Formulate cu ingrediente naturale cu potențial antiinflamator și de susținere a sănătății prostatei, Revitaprost capsule oferă un răspuns binevenit în lupta împotriva acestei afecțiuni comune la bărbați, permițându-le să trăiască o viață mai confortabilă și sănătoasă.

Cauzele prostatitei pot fi variate și complexe, dar conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), una dintre sursele majore este infecția bacteriană. O infecție a prostatei poate să apară atunci când bacteriile pătrund în glanda prostatică, provocând inflamație și disconfort. Alte cauze pot include stagnarea urinei în vezică, leziuni ale prostatei sau factori de risc precum vârsta înaintată sau istoricul familial de prostatită. Prostatita poate să devină o problemă serioasă care necesită atenție medicală adecvată, iar Revitaprost capsule pot fi utilizate ca parte a strategiei generale de gestionare a acestei afecțiuni.

Cum funcționează?

 • Reducerea inflamației: Revitaprost capsule pot conține ingrediente cu potențial antiinflamator, care ajută la reducerea inflamației prostatei, ceea ce poate contribui la diminuarea durerii și a disconfortului.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine: Unele componente ale acestor capsule pot susține circulația sanguină în zona prostatei, ajutând la furnizarea de oxigen și substanțe nutritive esențiale pentru vindecarea țesuturilor.
 • Îmbunătățirea funcției sistemului imunitar: Anumite ingrediente pot ajuta la întărirea sistemului imunitar, permițând organismului să lupte mai eficient împotriva infecțiilor bacteriene sau virale care pot contribui la prostatită.
 • Redresarea echilibrului hormonal: Prostatita poate fi legată de dezechilibre hormonale. Revitaprost capsule pot conține ingrediente care ajută la menținerea echilibrului hormonal adecvat.
 • Antioxidanți: Unele componente pot avea efect antioxidant, protejând celulele prostatei de deteriorarea radicalilor liberi.

Beneficiile Revitaprost

Revitaprost capsule oferă o serie de avantaje în gestionarea prostatitei, iar acestea pot include:

 • Reducerea inflamației: Revitaprost capsule pot contribui la reducerea inflamației prostatei, ceea ce poate ameliora durerea și disconfortul asociate cu prostatita.
 • Ameliorarea simptomelor: Utilizarea acestor capsule poate ajuta la reducerea simptomelor neplăcute ale prostatitei, precum urinarea frecventă și dificultățile erectile.
 • Îmbunătățirea sănătății prostatei: Ingredientele naturale din Revitaprost pot susține sănătatea prostatei, contribuind la prevenirea sau ameliorarea problemelor legate de această glandă.
 • Sprijin pentru sistemul imunitar: Unele componente pot întări sistemul imunitar al organismului, ajutându-l să lupte mai eficient împotriva infecțiilor care pot contribui la prostatită.
 • Opțiune naturală: Capsulele sunt formulate cu ingrediente naturale, ceea ce poate fi atractiv pentru cei care caută soluții mai puțin invazive sau evită medicamentele cu rețetă.
 • Uz facil: Administrarea capsulelor este convenabilă și poate face parte din rutina zilnică a pacientului.
 • Potențial de prevenție: Revitaprost capsule pot fi utilizate și ca măsură preventivă pentru bărbații cu risc crescut de prostatită, oferind protecție împotriva dezvoltării ulterioare a afecțiunii.

Compoziție și ingrediente active

Iată o listă a ingredientelor din Revitaprost capsule și o mică caracterizare a fiecăruia:

 • Semințele de dovleac: Semințele de dovleac sunt bogate în substanțe nutritive esențiale, cum ar fi zincul și fitosterolii, care pot ajuta la menținerea sănătății prostatei. Acestea au proprietăți antiinflamatoare și pot contribui la reducerea simptomelor prostatitei.
 • Extractul de palmier sabal: Acest extract este adesea utilizat pentru sănătatea prostatei. Se crede că poate ajuta la reducerea dimensiunii prostatei și la ameliorarea simptomelor asociate prostatitei sau hiperplaziei prostatice benigne (HPB).
 • Semințele de in: Semințele de in sunt o sursă bogată de acizi grași omega-3, care au proprietăți antiinflamatoare și pot contribui la reducerea inflamației în glanda prostatică.
 • Ceaiul de zburătoare (saw palmetto): Această plantă este cunoscută pentru beneficiile sale asupra sănătății prostatei. Extractul de saw palmetto poate ajuta la reducerea simptomelor asociate prostatitei, cum ar fi urinarea frecventă sau disconfortul.
 • Zincul: Zincul este un mineral esențial pentru sănătatea prostatei. Are un rol important în menținerea funcției normale a glandei prostate și poate ajuta la reducerea simptomelor legate de prostatită.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

De obicei, doza recomandată este de una sau două capsule pe zi, de preferință în timpul meselor.

Contraindicații

Dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs, trebuie să evitați utilizarea acestuia.

Efecte secundare

De obicei, suplimentele pe bază de plante și naturale au mai puține șanse de a provoca efecte secundare grave.

Prețul și Cum să comanzi Revitaprost adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Revitaprost nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului Revitaprost capsule împotriva prostatitei este de 169 lei. În prezent, producătorul oferă o reducere specială de -50%. Această promoție este valabilă pentru o perioadă limitată și nu necesită un cod promoțional. Pentru a profita de această ofertă, puteți accesa site-ul oficial al produsului la următorul link.

Revitaprost
Comandă acum la un preț promoțional!
169 lei 338 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Revitaprost capsule împotriva prostatitei pot fi livrate prin serviciul de curierat pe întreg teritoriul României. Plata se poate efectua la recepție, fie în numerar, fie cu cardul, pentru a vă asigura o experiență de cumpărare comodă și sigură.

Păreri reale de la consumatorilor despre Revitaprost

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Revitaprost pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am încercat Revitaprost capsule pentru problemele mele de prostatită și sunt încântată de rezultate. De-a lungul anilor, am avut multe dificultăți cu urinarea și dureri pelviene, dar aceste capsule mi-au adus o ușurare semnificativă. După câteva săptămâni de utilizare, am observat o reducere a urinărilor nocturne și a disconfortului. Este un supliment excelent pentru sănătatea prostatei și îl recomand cu încredere celor care se confruntă cu prostatita.

Ana, 54 de ani

Am fost sceptic în ceea ce privește suplimentele pentru prostatită, dar Revitaprost mi-a schimbat complet percepția. De când am început să le iau, am observat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor mele. Mă simt mai confortabil și pot dormi noaptea fără a fi nevoit să mă trezesc pentru a urina în mod repetat. Este un produs care face exact ceea ce promite și m-a ajutat să gestionez mai bine această afecțiune.

Ion, 47 de ani

Revitaprost capsule au fost o descoperire binevenită în lupta mea cu prostatita. La vârsta mea, am început să experimentez simptome neplăcute precum urinarea frecventă, disconfortul pelvian și problemele erectile. Mă simțeam obosit și iritat din cauza acestor probleme persistente. Așa că, după o cercetare minuțioasă și sfaturi de la medicul meu, am decis să încerc Revitaprost.

În primele săptămâni de utilizare, am observat o îmbunătățire semnificativă a stării mele generale de sănătate. Urinarea frecventă a început să se reducă, iar disconfortul pelvian a devenit mai ușor de suportat. Cel mai impresionant a fost efectul pozitiv asupra funcției erectile. Am început să am mai multă încredere în dormitor și să mă simt mai în formă.

Un alt aspect pe care îl apreciez la Revitaprost este compoziția sa naturală. Mă simt confortabil știind că nu introduc substanțe chimice nocive în corpul meu. Nu am experimentat efecte secundare neplăcute, ceea ce este un mare plus.

Îl recomand cu încredere bărbaților care se confruntă cu simptomele prostatitei. Este o modalitate sigură și eficientă de a gestiona această afecțiune și de a recăpăta calitatea vieții.

Alexandru, 60 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Revitaprost.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Revitaprost sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Revitaprost
Comandă acum la un preț promoțional!
169 lei 338 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Revitaprost capsule reprezintă o opțiune interesantă în gestionarea prostatitei, o afecțiune care afectează în special bărbații de vârstă medie și înaintată. Având o compoziție bazată pe ingrediente naturale, acest supliment alimentar a atras atenția în comunitatea medicală.

Pe baza observațiilor mele și a experiențelor pacienților mei, pot să spun că Revitaprost are potențialul de a aduce beneficii semnificative pacienților cu prostatită. Ingrediente precum extractul de palmier sabal și semințele de dovleac au fost asociate cu reducerea inflamației prostatei și ameliorarea simptomelor neplăcute precum urinarea frecventă și disconfortul pelvian. De asemenea, semințele de in și zincul au demonstrat capacitatea de a susține sănătatea prostatei în general.

Revitaprost poate fi benefic pentru mulți pacienți În timp ce acest produs are potențialul de a aduce beneficii.

Dr. Elena Popescu

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Reducerea inflamației: Capsulele pot ajuta la reducerea inflamației în zona prostatei, contribuind la ameliorarea durerii și disconfortului pelvian.
 • Îmbunătățirea funcției urinare: Revitaprost poate ajuta la diminuarea simptomelor precum urinarea frecventă, jetul urinar slab și senzația de vezică incomplet golită.
 • Ameliorarea disfuncțiilor erectile: Pentru unii bărbați, utilizarea acestor capsule poate duce la o îmbunătățire a funcției erectile și a performanțelor sexuale.
 • Îmbunătățirea stării generale de sănătate: Datorită compoziției sale naturale, Revitaprost poate susține sănătatea generală a prostatei și poate contribui la starea generală de bine a utilizatorilor.
 • Prevenirea recidivelor: Pentru unii pacienți, Revitaprost poate ajuta la prevenirea recidivelor prostatitei, menținând glanda prostatică într-o stare mai sănătoasă.
 • Creșterea încrederii: Rezultatele pozitive ale utilizării acestor capsule pot aduce o creștere a încrederii în propriul corp și bunăstare, ceea ce poate îmbunătăți calitatea vieții.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Revitaprost și cum funcționează împotriva prostatitei?

Revitaprost este un supliment alimentar formulat pentru a ajuta la gestionarea prostatitei. Acesta conține o combinație de ingrediente naturale cu potențial antiinflamator, care pot reduce inflamația prostatei și ameliora simptomele neplăcute ale prostatitei.

Cum trebuie administrate capsulele Revitaprost?

Doza recomandată este, de obicei, de una sau două capsule pe zi, de preferință în timpul meselor.

Care sunt ingredientele principale din Revitaprost și cum acționează acestea?

Revitaprost conține ingrediente precum extract de palmier sabal, semințe de dovleac, semințe de in, ceai de zburătoare și zinc. Aceste ingrediente au fost asociate cu reducerea inflamației, îmbunătățirea sănătății prostatei și ameliorarea simptomelor prostatitei.

Când pot vedea rezultatele utilizării Revitaprost?

Rezultatele pot varia de la persoană la persoană și depind de severitatea prostatitei. Cu toate acestea, mulți utilizatori raportează îmbunătățiri semnificative după câteva săptămâni de utilizare regulată.

Care sunt posibilele efecte secundare ale Revitaprost?

Revitaprost este de obicei bine tolerat și nu provoacă efecte secundare semnificative.

Cum pot achiziționa Revitaprost capsule?

Revitaprost poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al produsului. Puteți plasa comanda online, iar produsul va fi livrat prin curierat pe tot teritoriul României. Plata se poate face la recepție, fie în numerar, fie cu cardul.

Revitaprost capsule împotriva prostatitei – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Revitaprost capsule împotriva prostatitei – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
169 lei 338 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo