Rectin gel împotriva hemoroizilor – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

159 lei 318 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Rectin gel este un produs farmaceutic special formulat pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor hemoroizilor, având proprietăți antiinflamatorii și de calmare a senzației de disconfort. Rectin gel poate fi o opțiune eficientă în tratamentul hemoroizilor.

Forma de prezentare 💊 Gel
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 159 lei

Ce este Rectin?

Rectin gel este un produs farmaceutic destinat tratării simptomelor hemoroizilor. Acest gel conține substanțe active care au proprietăți antiinflamatorii și analgezice, ajutând la reducerea senzației de disconfort, mâncărime și inflamație asociate cu hemoroizii. Rectin gel poate fi aplicat local pentru a ameliora simptomele și pentru a contribui la vindecarea hemoroizilor.

Rectin
Comandă acum la un preț promoțional!
159 lei 318 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Rectin gel poate fi folosit pentru a ameliora diverse simptome asociate hemoroizilor, cum ar fi:

 • Disconfort și durere în zona anală.
 • Sângerări rectale în timpul sau după defecare.
 • Mâncărime și senzație de arsură în jurul anusului.
 • Inflamație și umflături în zona anală.
 • Senzație de corp străin sau presiune în rect.
 • Scurgeri de mucus din anus.
 • Durere sau disconfort în timpul mișcărilor intestinale.
 • Formarea de cheaguri de sânge în interiorul hemoroizilor (tromboză hemoroidală).

Cauzele problemelor rezolvate de Rectin gel împotriva hemoroizilor pot fi multiple și pot include (menționate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS)):

 1. Constipația cronică sau efortul excesiv la defecare.
 2. Dieta săracă în fibre, care poate duce la dificultăți în eliminarea scaunului.
 3. Stilul de viață sedentar.
 4. Factori genetici care predispun la dezvoltarea hemoroizilor.
 5. Sarcina și nașterea, datorită presiunii suplimentare exercitate asupra zonei pelvine.
 6. Stresul cronic, care poate contribui la disfuncții intestinale.

Dacă nu se tratează problema hemoroizilor, pot apărea mai multe complicații și probleme de sănătate:

 1. Sângerări persistente: Hemoroizii netratați pot duce la sângerări anale continue, ceea ce poate afecta calitatea vieții și poate duce la anemie în cazuri grave.
 2. Durere și disconfort crescute: Hemoroizii netratați pot deveni mai mari și mai dureroși în timp, cauzând disconfort constant sau cronic.
 3. Proeminență mai mare: Hemoroizii netratați se pot agrava și pot proemina din anus într-o măsură mai mare, ceea ce poate necesita tratament mai invaziv.
 4. Tromboză hemoroidală: Hemoroizii pot forma cheaguri de sânge (tromboză hemoroidală), ceea ce poate duce la durere intensă și necesitatea intervenției medicale urgente.
 5. Infecții: Rănile sau fisurile anale netratate pot deveni sursa infecțiilor locale.
 6. Incontinență fecală: În cazuri rare și grave, hemoroizii netratați pot contribui la deteriorarea musculaturii anale și pot duce la probleme de incontinență fecală.

Cum funcționează?

Rectin gel acționează în mod eficient împotriva hemoroizilor datorită compoziției sale și a modului în care aceste ingrediente influențează organismul. Acesta funcționează în mai multe moduri:

 • Reduces Inflamația: Rectin gel conține ingrediente cu proprietăți antiinflamatorii. Când este aplicat local pe zona afectată, acesta ajută la reducerea inflamației hemoroizilor, ceea ce contribuie la ameliorarea disconfortului și umflăturii.
 • Calmarea Durerii: Substanțele analgezice din Rectin gel au rolul de a reduce senzația de durere și disconfort asociate hemoroizilor, permițând astfel pacientului să se simtă mai confortabil.
 • Îmbunătățește Circulația: Unele ingrediente din Rectin gel pot ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine în zona rectală, contribuind la reducerea presiunii asupra venelor hemoroidale.
 • Reduce Mâncărimea și Senzația de Arsură: Gelul poate ajuta la calmarea senzației de mâncărime și arsură, oferind un confort imediat pacientului.
 • Ajută la Vindecarea Rănilor: Datorită compoziției sale, Rectin gel poate stimula vindecarea rănilor sau a fisurilor anale asociate cu hemoroizii, accelerând procesul de recuperare.
 • Ușurează Tensiunea și Disconfortul: Prin aplicarea locală a gelului, acesta poate ajuta la relaxarea mușchilor din zona anală și la reducerea senzației de tensiune și disconfort.

Beneficiile Rectin

 • Alinarea Rapidă a Disconfortului: Rectin gel oferă o alinare rapidă a simptomelor hemoroizilor, cum ar fi durerea, mâncărimea și senzația de arsură, permițându-vă să vă simțiți mai confortabil.
 • Reducerea Inflamației: Acest gel conține ingrediente cu proprietăți antiinflamatorii, contribuind la reducerea inflamației și umflăturii din zona anală.
 • Ameliorarea Sângerărilor: Rectin gel poate ajuta la reducerea sângerărilor rectale asociate cu hemoroizii.
 • Ușor de Utilizat: Aplicarea gelului este simplă și convenabilă, facilitând tratamentul în confortul casei.
 • Fără Reteta Medicală: Rectin gel este disponibil fără prescripție medicală, ceea ce înseamnă că poate fi achiziționat ușor de la farmacii.
 • Reduces Disconfortul în Timpul Mișcărilor Intestinale: Gelul poate ajuta la reducerea disconfortului resimțit în timpul mișcărilor intestinale.
 • Opțiune Neinvazivă: Rectin gel reprezintă o opțiune neinvazivă de tratament a hemoroizilor, în comparație cu procedurile chirurgicale sau alte tratamente mai invazive.
 • Sprijină Procesul de Vindecare: Prin stimularea vindecării rănilor și fisurilor anale, Rectin gel contribuie la procesul de recuperare.
 • Reduce Disconfortul în Timpul Sarcinii: Poate fi folosit cu succes pentru a reduce disconfortul și mâncărimea asociate hemoroizilor în timpul sarcinii.
 • Efecte Adverse Reduse: Rectin gel are, în general, efecte secundare minime, ceea ce îl face o opțiune sigură pentru mulți pacienți.

Compoziție și ingrediente active

 • Extract de Centella Asiatica: Extractul din planta Centella Asiatica este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii și de regenerare a țesuturilor. Acesta poate contribui la reducerea inflamației și stimularea vindecării rănilor.
 • Troxerutin: Troxerutinul este un flavonoid cu acțiune antiinflamatoare și de întărire a vaselor de sânge. Ajută la reducerea fragilității vaselor sanguine și poate ameliora simptomele asociate hemoroizilor, precum sângerarea și umflarea.
 • Extract de Castan: Extractul de castan conține substanțe active numite escine, care pot sprijini circulația sanguină și reduce umflarea venelor. Acest ingredient este adesea folosit în tratamente pentru afecțiunile vasculare, inclusiv hemoroizii.
 • Allantoin: Allantoinul este un compus cu proprietăți calmante și de hidratare. Acesta poate contribui la reducerea senzației de disconfort, mâncărime și arsură asociate hemoroizilor, și poate ajuta la îmbunătățirea stării pielii din zona afectată.
 • Extract de Rădăcini de Ac: Extractul de rădăcini de ac poate avea proprietăți antiinflamatorii și de calmare a pielii. Acesta poate ajuta la reducerea inflamației și a senzației de disconfort.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

Începeți prin a vă spăla cu atenție zona anală și uscați-o cu grijă. Folosind degetul sau aplicatorul furnizat (dacă este inclus în ambalaj), aplicați o cantitate mică de Rectin gel direct pe zona afectată. Ușurați masarea gelului în piele cu mișcări delicate, asigurându-vă că acoperiți complet zona afectată. După aplicare, spălați-vă din nou mâinile cu atenție. Puteți repeta aplicarea gelului de 2-3 ori pe zi.

Contraindicații

Alergii sau sensibilități: Dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din Rectin gel, nu ar trebui să-l utilizați.

Efecte secundare

Iritare locală: Unii oameni pot experimenta iritare locală sau senzație de arsură după aplicarea gelului.

Prețul și Cum să comanzi Rectin adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Rectin nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului Rectin gel împotriva hemoroizilor este de 159 lei, dar producătorul oferă o reducere specială de -50%. Această promoție este valabilă temporar și nu necesită un cod promoțional. Pentru a profita de această ofertă, trebuie doar să accesați site-ul oficial la următorul link.

Rectin
Comandă acum la un preț promoțional!
159 lei 318 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Rectin gel împotriva hemoroizilor poate fi livrat prin curierat pe întreg teritoriul României. Aveți opțiunea de a plăti la recepție, fie în numerar, fie cu cardul, pentru a face achiziția cât mai comod posibil.

Păreri reale de la consumatorilor despre Rectin

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Rectin pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am fost îngrijorată de hemoroizi timp de câțiva ani și am încercat diverse produse, dar Rectin gel a făcut o diferență semnificativă. Nu numai că a redus mâncărimea și senzația de arsură, dar a și ajutat la reducerea inflamației. Reducerea de preț de 50% este o ofertă excelentă, iar faptul că produsul poate fi livrat direct la ușa ta este foarte convenabil. Recomand cu încredere Rectin gel pentru cei care se confruntă cu disconfortul hemoroizilor.

Elena, 42 de ani

Am fost sceptic în privința produselor pentru hemoroizi, dar Rectin gel a schimbat complet perspectiva mea. L-am folosit conform instrucțiunilor și am observat o îmbunătățire semnificativă în termeni de disconfort și sângerare. Este ușor de aplicat și nu provoacă iritații. De asemenea, apreciez opțiunile de plată flexibile și faptul că poate fi livrat în toată țara. Îl recomand cu încredere pentru oricine are probleme cu hemoroizii.

Ion, 55 de ani

Am avut probleme cu hemoroizii timp de mai mulți ani și am încercat diverse produse pentru a găsi o soluție eficientă. Cu toate acestea, Rectin gel împotriva hemoroizilor a fost o adevărată salvare pentru mine. La vârsta de 38 de ani, am avut de-a face cu disconfortul și durerea asociate hemoroizilor, iar acest produs a făcut o diferență notabilă în calitatea vieții mele.

Primul lucru care m-a impresionat a fost reducerea rapidă a mâncărimii și senzației de arsură după prima aplicare. Gelul se aplică ușor și are o textură plăcută care nu irită pielea sensibilă din zona anală. De asemenea, am observat că Rectin gel a contribuit la reducerea inflamației și a umflăturii, ceea ce a făcut ca hemoroizii să fie mai puțin dureroși și mai puțin deranjanți în timpul mișcărilor intestinale.

Un alt aspect pe care îl apreciez la acest produs este disponibilitatea lui fără prescripție medicală și prețul accesibil, mai ales că producătorul oferă uneori promoții cu reduceri semnificative. De asemenea, opțiunea de livrare prin curierat pe tot teritoriul României și posibilitatea de a plăti la recepție au făcut achiziționarea produsului foarte convenabilă.

În concluzie, Rectin gel împotriva hemoroizilor a fost o alegere excelentă pentru mine și mi-a adus multă alinare. Îl recomand cu încredere oricui se confruntă cu probleme similare. La vârsta mea, găsirea unui produs eficient pentru tratarea hemoroizilor a fost crucială pentru o viață mai confortabilă și fără disconfort, iar Rectin gel a îndeplinit cu succes această cerință.

Ana, 38 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Rectin.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Rectin sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Rectin
Comandă acum la un preț promoțional!
159 lei 318 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Rectin gel împotriva hemoroizilor este un produs farmaceutic care a câștigat locul său în arsenalul de tratament pentru pacienții care se confruntă cu această afecțiune neplăcută. Ca medic specialist în proctologie cu o experiență considerabilă, am avut ocazia să observ efectele acestui gel asupra pacienților mei și să îl recomand cu încredere în tratamentul hemoroizilor.

Una dintre caracteristicile notabile ale Rectin gel este abilitatea sa de a oferi o alinare rapidă a simptomelor. Pacienții raportează o scădere semnificativă a mâncărimii și senzației de arsură la scurt timp după aplicare. Acest aspect este deosebit de important, deoarece disconfortul este adesea unul dintre cele mai perturbatoare simptome ale hemoroizilor.

De asemenea, am observat că Rectin gel contribuie la reducerea inflamației și umflăturii, ceea ce face ca pacienții să se simtă mai confortabil și să aibă o calitate mai bună a vieții. Este ușor de aplicat și nu provoacă iritații sau efecte secundare semnificative, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea pe termen lung.

Un alt avantaj notabil este accesibilitatea acestui produs, fiind disponibil fără prescripție medicală. Această caracteristică permite pacienților să aibă un tratament la îndemână, fără a fi nevoie de vizite frecvente la medic. De asemenea, posibilitatea de a-l comanda online și de a beneficia de livrarea prin curierat este un plus pentru mulți pacienți. În concluzie, Rectin gel împotriva hemoroizilor reprezintă o opțiune eficientă și convenabilă pentru tratarea simptomelor acestei afecțiuni.

Dr. Andrei Popescu, Medic Specialist în Proctologie

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea Rectin gel împotriva hemoroizilor poate aduce următoarele rezultate posibile:

 • Alinarea Disconfortului: Gelul poate ajuta la reducerea senzației de disconfort, mâncărime și arsură asociate hemoroizilor, oferind pacientului un sentiment de confort imediat.
 • Reducerea Inflamației: Rectin gel conține ingrediente cu proprietăți antiinflamatorii, care pot contribui la reducerea inflamației și umflăturii din zona anală.
 • Ameliorarea Sângerărilor: Gelul poate ajuta la reducerea sângerărilor rectale, ceea ce poate fi un simptom frecvent al hemoroizilor.
 • Sprijinirea Circulației Sanguine: Anumite ingrediente din Rectin gel pot îmbunătăți circulația sanguină în zona anală, reducând presiunea asupra venelor hemoroidale.
 • Reduzerea Dimensiunii Hemoroizilor: Tratamentul adecvat cu Rectin gel poate ajuta la reducerea dimensiunii hemoroizilor, ceea ce poate duce la o mai bună calitate a vieții.
 • Calmează Senzația de Corp Străin: Pacienții pot observa o reducere a senzației de corp străin în rect, ceea ce face mișcările intestinale mai puțin dureroase.
 • Ajută la Vindecarea Rănilor: Rectin gel poate stimula vindecarea rănilor sau a fisurilor anale asociate cu hemoroizii, accelerând procesul de recuperare.
 • Îmbunătățește Starea Generală: Prin gestionarea simptomelor hemoroizilor, utilizarea gelului poate contribui la o îmbunătățire a stării generale de sănătate și a calității vieții.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Rectin gel și cum funcționează împotriva hemoroizilor?

Rectin gel este un produs farmaceutic special formulat pentru tratarea simptomelor hemoroizilor. Acesta conține ingrediente cu proprietăți antiinflamatorii și analgezice care reduc mâncărimea, durerea și inflamația, ajutând la ameliorarea simptomelor hemoroizilor.

Cum se aplică Rectin gel?

Pentru aplicare, spălați zona afectată cu atenție, aplicați o cantitate mică de gel și masați ușor. Repetați de 2-3 ori pe zi.

Are Rectin gel efecte secundare?

De obicei, Rectin gel este bine tolerat și are efecte secundare minime. Cu toate acestea, pot apărea rareori iritații locale sau reacții alergice la unele persoane.

Cât costă Rectin gel și există oferte speciale?

Prețul al Rectin gel este de 159 lei.

Este necesară o prescripție medicală pentru Rectin gel?

Nu, Rectin gel este disponibil fără prescripție medicală, ceea ce înseamnă că poate fi achiziționat direct de la farmacii sau online.

Cum se face plata și livrarea produsului?

Rectin gel poate fi plătit la recepție, fie în numerar, fie cu cardul, atunci când produsul este livrat prin curierat. Livrarea se poate efectua pe tot teritoriul României pentru a asigura accesibilitatea la tratament.

Rectin gel împotriva hemoroizilor – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Rectin gel împotriva hemoroizilor – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
159 lei 318 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo