PROMICIL unguent utilizat in lupta cu micozele picioarelor

169 RON 338 RON Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Știm cu toții cat de incomoda este senzația de a simți disconfort la nivelul picioarelor in timpul mersului. Mai ales daca sunteți o persoana activa fizic, aceste probleme va pot afecta zi de zi, atât fizic, cat si psihic. Unguentul PROMICIL este un ajutor excelent in lupta cu micozele, mâncărimile si fisurile din talpa piciorului. Te salvează de simptomele micozei încă de la prima aplicare. Atenuează mâncărimea, descuamarea si iritarea pielii picioarelor si elimina mirosurile neplăcute.

Pentru cine Unisex
Forma de prezentare Loțiune
Contraindicații Nu exista.
Este o înșelătorie? Nu, dacă se achiziționează de la producător
Cum se pastreaza La loc uscat si răcoros, ferit de lumina soarelui.
Funcționează? Da
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de depozitare La loc uscat si răcoros, ferit de lumina soarelui.
Termene si condiții de comercializare in farmacii Fără rețeta
Plata Ramburs
Timpul de livrare 3-7 zile
Disponibilitate In stoc
Preț 169 RON

PROMICIL
Comandă acum la un preț promoțional!
169 RON 338 RON
Reducere de -50%

CE ESTE PROMICIL SI CUM FUNCTIONEAZA MAI EXACT

PROMICIL este o loțiune care va ajuta in combaterea micozelor, mâncărimilor si fisurilor in talpa piciorului. Acesta nu numai ca va salvează definitiv de micoza încă de la prima aplicare, dar elimina si mirosurile neplăcute, normalizează activitatea glandelor sudoripare si cicatrizează rănile si fisurile in talpa piciorului.

Recomandări si simptome

Printre simptomele micozei se pot regăsi si disconfortul la mers, mirosurile neplăcute, transpirație abundenta si descuamare permanenta a pielii. Desigur ca, acestea sunt câteva dintre cele mai minore simptome, iar netratarea micozei poate duce chiar si la fisuri cu puroi, pierderea unghiei si solzii albi sub piele. Nu in ultimul rând, netratarea unei afecțiuni de acest tip va poate aduce dezvoltarea unor boli foarte periculoase. Un lucru mai puțin știut de către oameni, este faptul ca micoza se regăsește in trei stadii, prima prezinta doar senzații de disconfort la nivelul tălpilor. Al doilea stadiu aduce deja cu el numeroase afecțiuni precum unghiile galbene casante, fisuri adânci in călcâie si mirosul neplăcut persistent. Al treilea si ultimul stadiu al acestei afecțiuni, va poate aduce pierderea unghiei, ulcerații si fisuri adânci sângerânde, si nu in ultimul rând, solzi albi pe sub piele. Este important sa nu neglijați aceste simptome si sa tratați din timp aceste afecțiuni, care pot duce in cel mai rău caz la amputarea piciorului, in cele mai grave stadii.

CUM FUNCTIONEAZA?

Datorita ingredientelor sale active, încă de la prima utilizare veți putea observa o îmbunătățire reala a sănătății picioarelor. Printre ingredientele sale se afla si ureea care îmbunătățește pătrunderea in piele a celorlalte ingrediente, oferind astfel o protecție in plus fata de bacteriile patogene. De asemenea, sulfatul de magneziu si extractul din flori de galbenele vor stimula procesele de reînnoire ale celulelor si vor opri răspândirea infecției fungice, prevenind astfel reapariția ciupercii. Combinate, acestea tratează toate afecțiunile cu care va puteți confrunta la nivelul membrelor inferioare si previne apariția lor in viitorul depărtat. Nu in ultimul rând, aceasta loțiune conferă picioarelor dumneavoastră un aspect fin si neted cu care va veți putea duce fără probleme la plaja sau la piscina.

PROMICIL
Comandă acum la un preț promoțional!
169 RON 338 RON
Reducere de -50%

COMPOZITIE SI INGREDIENTE ACTIVE

  • Glicerină

Glicerina este un element chimic, obținuta din uleiurile de soia, ce are proprietăți antiseptice și reface zonele deteriorate ale plăcii unghiei. Aceasta se folosește in numeroase industrii precum alimentara, cosmetica si farmaceutica si are un rol important in compoziția acestei loțiuni prin a prevenii următoarele infecții.

  • Uree

Ureea îmbunătățește pătrunderea în piele a altor ingrediente, are proprietăți anestezice, oferă protecție față de bacteriile patogene.

  • Sulfat de magneziu

Sulfatul de magneziu are efect calmant. Oprește răspândirea infecției fungice, previne reapariția ciupercii.

  • Extract din flori de gălbenele

Extractul din flori de gălbenele activează funcțiile de protecție, stimulează procesele de reînnoire ale celulelor. Are efect antiinflamator, accelerează procesele de regenerare ale țesuturilor.

  • Ulei de ricin

Uleiul de ricin are efect antimicrobian, îmbunătățește suprafața plăcii unghiale.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE. PROSPECT

Contraindicații. Efecte secundare

Nu exista contraindicații sau efecte secundare.

Cum sa utilizați PROMICIL

Acesta se utilizează o data pe zi, seara, înainte de culcare. Dozarea se face in funcție de stadiul micozei. Pentru o afecțiune ușoara, recomandam ca dozarea sa fie cat un bob de mazăre.

Mod de administrare

Unguentul se absoarbe foarte repede in piele, nu are un miros puternic si se distribuie uniform pe toata suprafața tălpii. Nu lasă urme pe material si nu necesita spălare ulterioara. Aplicarea unguentului pe ambele labe ale piciorului si masarea ambelor picioare pentru îmbibarea unguentului in piele este suficienta. Este recomandat sa așteptați 1-2 minute pana acesta va fi complet absorbit in piele.

Prețul si Cum sa comanzi PROMICIL adevărat in Romania

Prețul in Farmacii

Va recomandam sa cumpărați acest produs doar de pe site-ul original al producătorului. Achiziționarea produsului din farmacii sau din alte locații nu garantează originalitatea si autenticitatea acestuia.

Disponibil în farmacie? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil în Catena? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil în Tei? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente

Site oficial al producătorului PROMICIL -50% reducere

Momentan produsul original este disponibil doar pe site-ul original al producătorului. Ceea ce găsiți in farmacii sau pe alte site-uri, nu sunt produse avizate medical.

PROMICIL
Comandă acum la un preț promoțional!
169 RON 338 RON
Reducere de -50%

Livrare si plata

Livrarea se poate face prin Fan Courier sau Sameday in 3-7 zile lucrătoare. Plata se poate face ramburs, nu este nevoie de plata in avans.

Păreri ale consumatorilor despre PROMICIL

Păreri si impresii despre PROMICIL

„Mult timp am încercat să vindec micoza cu oțet, până când nu mi-am ars pielea… A fost groaznic de dureros și de neplăcut. Iar micoza pentru mine este o problemă permanentă, deoarece transpir puternic la picioare. Am aflat de la mama despre Promicil,l- am încercat și cu el am scăpat de mâncărimi după prima aplicare. Dar mama mi-a spus că dacă voi unge timp de 3 luni, atunci va trece și micoza. AȘA A ȘI FOST! Mulțumesc mamei și autorilor Promicil!”
Alina, Iași
„Am crezut întotdeauna, că micoza nu mă va atinge niciodată. Dar, când după o vizită la piscină au început să mă mănânce picioarele, am început să mă gândesc că, totuși, m-am îmbolnăvit… Inainte de a folosi Promicil am încercat o grămadă de soluții, care opreau pentru un timp mâncărimile și fisurile. Dar totul îmi ajuta numai pentru câteva zile. În concluzie, când călcâiele mele s-au crăpat și au început să sângereze, am mers la medic. Anume dânsul mi-a prescris Promicil. Și acum nu-mi mai este frică să mă descalț pe plajă!Mulțumesc!”
Maria, București
„Când călcâiele mele s-au crăpat mi-am amintit că bunicii mei le au la fel. Ei au aproape 70, iar eu am doar 28 de ani! Era ceva îngrozitor! Apoi am înțeles că este, totuși, micoză, în deosebi în acel moment în care fisurile au început să mă mănânce. Mi-am amintit că am fost la piscină fără papuci de plajă, și am înțeles de unde e micoza. Apoi am aflat la o cunoștință, că ei i-a ajutat Promicil, am încercat și gata! Din nou am călcâiele ca la bebeluși!!!”
Alexandrina, Brașov

Exista opinii negative despre PROMICIL?

Nu s-au înregistrat păreri negative despre PROMICIL.

Este o înșelătorie?

Nu, garantam autenticitatea si originalitatea produsului.

Părerile medicilor

„Unguentul Promicil este într-adevăr o inovație in industria medicala, datorita ingredientelor sale active care acționează asupra barierei cutanate ale pielii picioarelor. Micoza este o afecțiune foarte des întâlnită in rândul persoanelor active, însă la momentul actual pe piață exista mult prea puține soluții care sa ofere rezolvare in tratarea acestei probleme medicale. Promicil nu numai ca promite rezultate miraculoase, dar le si respecta. Profesez ca si medic dermatolog de mai bine de 20 de ani, iar de când a apărut Promicil pe piața, este cel mai bun prieten al pacienților mei care suferă de micoza. ”
Joseph Baum, medic dermatolog

Rezultatele tratamentului pentru micoza

Chiar după primele 30 de zile de utilizare a unguentului, veți scăpa pentru totdeauna de micoza picioarelor si a unghiilor. De asemenea, senzația de disconfort si de mâncărime a picioarelor vă va părăsi definitiv. Trebuie sa aveți in vedere si faptul ca, odată ce veți începe sa folosiți PROMICIL, veți simți finețe si confort in timpul mersului, picioarele dumneavoastră vor căpăta starea ideala si nu in ultimul rând, veți avea picioarele frumoase pe care le-ați visat dintotdeauna.

Concluzie

In concluzie, unguentul PROMICIL este un excelent ajutor in tratarea micozelor si a afecțiunii pielii picioarelor. După tratament, încrederea vă va fi redata, si veți putea fără probleme sa ieșiți vara in oraș, sau la plaja si sa purtați perechea de sandale favorită.

PROMICIL
Comandă acum la un preț promoțional!
169 RON 338 RON
Reducere de -50%

FAQ

Care este site-ul oficial al PROMICIL?
Site-ul oficial al unguentului PROMICIL li puteți accesa aici.

Cum funcționează PROMICIL?
Încă de la prima aplicare, veți observa efecte vizibile datorita ingredientelor sale active.

Pot cumpăra PROMICIL de la farmacii?
Vă recomandam achiziționarea de pe site-ul oficial al producătorului.

Exista contraindicații PROMICIL?
Nu exista contraindicații si se poate elibera fără rețeta.

Cat costa PROMICIL?
Pe site-ul oficial al producătorului, aveți acum 50% reducere si li puteți achiziționa la prețul de 169 de lei.

9.3 Total Score

Recenzii ale medicilor
9
Recenzii ale clientilor
9
Preț în farmacii
10
Prospect
9
Add your review  |  Read reviews and comments
PROMICIL unguent utilizat in lupta cu micozele picioarelor
PROMICIL unguent utilizat in lupta cu micozele picioarelor
169 RON 338 RON
JUST NATURAL LIFE
Logo