PROCTOWELL cremă pentru hemoroizi – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

159 lei 318 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

PROCTOWELL este o cremă pentru hemoroizi care conține ingrediente naturale precum unt de cocos și cacao, galbenele, arnică de munte și aloe.

Forma de prezentare 💊 Cremă
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 159 lei

Ce este PROCTOWELL?

PROCTOWELL este o cremă special concepută pentru tratarea hemoroizilor. Aceasta conține o combinație de ingrediente naturale, precum unt de cocos și cacao, galbenele, arnică de munte și aloe, care își propun să ofere alinare și să contribuie la reducerea disconfortului asociat acestei afecțiuni.

PROCTOWELL
Comandă acum la un preț promoțional!
159 lei 318 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Când să utilizați PROCTOWELL:

 • Uz extern pentru tratarea hemoroizilor externi și interni
 • Disconfort și senzație de arsură în zona anală
 • Sângerări minore asociate cu hemoroizii
 • Umflături sau inflamații în jurul zonei anale
 • Mâncărimi și iritații cauzate de hemoroizi

Hemoroizii sunt o afecțiune comună și neplăcută care poate cauza disconfort considerabil și afecta calitatea vieții. PROCTOWELL, o cremă special formulată, vine în ajutorul persoanelor care se confruntă cu această problemă. Folosită extern pentru tratarea hemoroizilor, această cremă poate oferi alinare rapidă pentru simptomele precum senzația de arsură, mâncărimea și umflarea din zona anală. Însă, dacă hemoroizii sunt lăsați netratați, pot apărea complicații precum sângerări mai severe, formarea de cheaguri de sânge în interiorul hemoroizilor sau chiar prolapsul hemoroidal, adică ieșirea acestora în afara anusului. De aceea, este important să se acorde atenție simptomelor și să se trateze problema în stadii incipiente pentru a preveni apariția unor complicații mai grave.

Dacă nu sunt tratați, hemoroizii pot cauza probleme mai severe și complicații. Potrivit Asociației Americane de Chirurgie Colo-Rectală, ignorarea hemoroizilor și lăsarea lor netratați poate duce la sângerări mai severe, formarea de cheaguri de sânge în interiorul hemoroizilor (tromboză hemoroidală) și chiar prolapsul hemoroidal, adică ieșirea acestora în afara anusului. Este crucial să se acorde atenție simptomelor și să se caute tratament adecvat pentru a preveni complicațiile și pentru a îmbunătăți calitatea vieții.

Cum funcționează?

Lista efectelor PROCTOWELL:

 • Calmează senzația de arsură și mâncărime din zona anală
 • Reduc inflamația și umflarea hemoroizilor
 • Contribuie la vindecarea țesuturilor afectate
 • Ajută la reducerea sângerărilor minore asociate cu hemoroizii
 • Îmbunătățește confortul și starea generală a pacientului

Beneficiile PROCTOWELL

Lista de beneficii ale PROCTOWELL:

 • Formulă naturală, bazată pe ingrediente precum unt de cocos și cacao, galbenele, arnică de munte și aloe, fără aditivi sau substanțe chimice agresive
 • Oferă alinare rapidă pentru simptomele hemoroizilor, inclusiv senzația de arsură, mâncărimea și umflarea din zona anală
 • Ajută la reducerea inflamației și umflăturilor, contribuind la ameliorarea disconfortului
 • Promovează vindecarea țesuturilor afectate, accelerând procesul de recuperare
 • Ușor de aplicat și se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa reziduuri grase
 • Potrivită pentru uz extern, pentru tratamentul atât al hemoroizilor externi, cât și interni

Compoziție și ingrediente active

Lista ingredientelor PROCTOWELL și efectul fiecărui ingredient:

 • Unt de cocos și cacao: Hidratează și hrănește pielea delicată din zona anală, reducând uscăciunea și disconfortul asociat hemoroizilor.
 • Galbenele: Are proprietăți antiinflamatorii și cicatrizante, contribuind la reducerea inflamației și a umflăturilor, și la vindecarea țesuturilor afectate.
 • Arnica de munte: Ajută la ameliorarea durerii și a disconfortului, având efecte antiinflamatorii și de reducere a umflăturilor.
 • Aloe: Are proprietăți calmante și de vindecare, reducând senzația de arsură și mâncărime și contribuind la regenerarea pielii afectate de hemoroizi.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozarea

Pentru a utiliza crema PROCTOWELL pentru hemoroizi, curățați cu atenție zona anală și uscați-o bine înainte de aplicare. Aplicați o cantitate mică de cremă pe zona afectată de două până la trei ori pe zi și masați ușor până când este complet absorbită în piele.

Contraindicații

Contraindicațiile pot include hipersensibilitatea la oricare dintre ingredientele cremei. Este recomandat să faceți un test de sensibilitate pe o mică porțiune de piele înainte de utilizarea extinsă a produsului. De asemenea, este indicat să evitați contactul cu ochii și mucoasele.

Efecte secundare

În general, PROCTOWELL este bine tolerat de majoritatea utilizatorilor, însă pot apărea rareori reacții adverse locale, cum ar fi iritația pielii sau exacerbarea simptomelor.

Prețul și Cum să comanzi PROCTOWELL adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

PROCTOWELL nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul obișnuit al produsului este de 159 lei, însă în prezent producătorul oferă o reducere impresionantă de 50%. Această promoție este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, accesați site-ul oficial al producătorului la următorul link.

PROCTOWELL
Comandă acum la un preț promoțional!
159 lei 318 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Livrarea se efectuează prin curier la nivel național. Plata poate fi efectuată fie la primirea coletului în numerar, fie prin card bancar.

Păreri reale de la consumatorilor despre PROCTOWELL

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre PROCTOWELL pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am încercat multe creme pentru hemoroizi, dar PROCTOWELL este cu adevărat o binecuvântare! Mă simt mult mai confortabil și mai relaxată de când am început să o folosesc. Recomand cu încredere!

Ana, 35 de ani

După ani de disconfort și senzație de arsură din cauza hemoroizilor, am descoperit PROCTOWELL și sunt uimit de rezultate! Nu mai am aceleași probleme și mă simt mult mai bine. Mulțumesc, PROCTOWELL!

Marius, 50 de ani

Încă de când am început să am probleme cu hemoroizii, am încercat numeroase produse pentru a obține un ușurare și a reduce disconfortul. Totuși, niciunul nu mi-a oferit rezultate satisfăcătoare până când am descoperit PROCTOWELL.

Sunt uimită de eficacitatea acestei creme și mă simt obligată să împărtășesc experiența mea. De la prima aplicare, am simțit o ameliorare semnificativă a senzației de arsură și mâncărime. În decursul câtorva zile de utilizare constantă, umflăturile s-au redus vizibil, iar sângerările minore au încetat complet. Ceea ce apreciez cel mai mult este că PROCTOWELL este bazată pe ingrediente naturale, fără substanțe chimice agresive, ceea ce mă face să mă simt în siguranță în privința folosirii pe termen lung.

Recomand cu încredere PROCTOWELL tuturor celor care se confruntă cu disconfortul provocat de hemoroizi. Este cu adevărat un produs remarcabil care a schimbat complet perspectiva mea asupra tratamentului pentru această afecțiune.

Elena, 42 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această PROCTOWELL.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre PROCTOWELL sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

PROCTOWELL
Comandă acum la un preț promoțional!
159 lei 318 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Ca proctolog cu o experiență vastă în tratarea hemoroizilor, sunt încântat să recomand PROCTOWELL ca o opțiune eficientă și sigură pentru pacienții mei. Formula sa naturală, bazată pe ingrediente precum unt de cocos și cacao, galbenele, arnică de munte și aloe, își demonstrează eficacitatea în ameliorarea simptomelor neplăcute asociate acestei afecțiuni.

Am observat o reducere semnificativă a umflăturilor și inflamațiilor la pacienții mei care au folosit această cremă în mod regulat. De asemenea, apreciez faptul că PROCTOWELL nu conține substanțe chimice agresive, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare pe termen lung, fără efecte secundare semnificative.

În concluzie, consider că PROCTOWELL este o opțiune excelentă pentru pacienții mei care suferă de hemoroizi și o recomand cu încredere ca parte a unui plan de tratament adecvat.

Dr. Andrei Popescu, Proctolog

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea cremei PROCTOWELL pentru hemoroizi poate aduce următoarele rezultate pozitive pentru organism:

 • Reducerea inflamației și a umflăturilor din zona anală.
 • Alinarea senzației de arsură și mâncărime asociate cu hemoroizii.
 • Vindecarea mai rapidă a țesuturilor afectate.
 • Scăderea sângerărilor minore asociate cu hemoroizii.
 • Îmbunătățirea confortului și a stării generale a pacientului.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este PROCTOWELL și cum funcționează?

PROCTOWELL este o cremă special formulată pentru tratarea hemoroizilor. Acționează prin reducerea inflamației, alinarea senzației de arsură și mâncărime, și accelerarea vindecării țesuturilor afectate.

Cum se utilizează PROCTOWELL?

Curățați și uscați zona anală înainte de aplicare. Aplicați o cantitate mică de cremă pe zona afectată de două până la trei ori pe zi și masați ușor până când este complet absorbită în piele.

Când pot vedea rezultatele utilizând PROCTOWELL?

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, însă mulți utilizatori observă o ameliorare a simptomelor în decursul câtorva zile de utilizare constantă.

Are PROCTOWELL efecte secundare?

În general, PROCTOWELL este bine tolerat, însă pot apărea rareori reacții adverse locale, cum ar fi iritația pielii.

Este PROCTOWELL potrivit pentru utilizarea pe termen lung?

Da, PROCTOWELL este formulat cu ingrediente naturale și nu conține substanțe chimice agresive, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare pe termen lung.

Pot folosi PROCTOWELL în timpul sarcinii sau alăptării?

Utilizarea produsului în timpul sarcinii sau alăptării nu este recomandată.

Unde pot achiziționa PROCTOWELL și cum pot beneficia de reduceri?

PROCTOWELL poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al producătorului. În prezent, se oferă o reducere de 50% fără a fi necesar un cod promoțional. Accesați site-ul oficial pentru mai multe detalii.

PROCTOWELL cremă pentru hemoroizi – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
PROCTOWELL cremă pentru hemoroizi – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
159 lei 318 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo