Moleculica – te ajută să uiți de riduri

189 RON 378 RON Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Odată cu înaintarea în vârstă pielea suferă diferite modificări cauzate de mediul înconjurător, alimentația necorespunzătoare, stările emoționale sau chiar modificările survenite la nivelul celulelor. Femeile resimt cel mai mult aceste modificări la nivelul pielii. Fie ca sunt vizibile sub forma de riduri, fie că sunt tactile prin senzația de uscare excesivă a pielii feței, aceste modificări ale tegumentului sunt toata neplăcute. Pentru a previne și ameliora aceste probleme acum aveți soluția 100% naturală. Este vorba de Moleculica, crema de reîntinerire a pielii utilă atât femeilor cât și bărbaților.

Moleculica nu pot fi cumpărată în farmacii, Aliexpress, Amazon – doar de pe site-ul oficial cu reducere 50%. 

Moleculica
Comandă acum la un preț promoțional!
189 RON 378 RON
Reducere de -50%

Cum funcționează

Crema naturală are la bază tehnologia patentată care conține molecule izolate din plante și minerale. Substanțele bioactive pătrund în cele mai profunde straturi ale pielii asigurând regenerarea rapidă celulară. Cu ajutorul microcapsulelor de substanță nutritivă, crema pătrunde rapid în piele și creează o rezervă de vitamine și substanțe necesare susținerii îndelungate a duratei de vârstă a celulelor pielii. Totodată reduce și numărul ridurilor deja formate.

Cum să comanzi Moleculica adevărat în România

In acest moment, Moleculica nu poate fi cumpărată în farmacii, Aliexpress, Amazon – doar de pe site-ul oficial cu reducere 50%. Acesta este singurul mod în care îl poți achiziționa. 

Este posibil să întâlnești și în farmacii sau magazine online însă trebuie să știi că nu este vorba de un produs original, și care nu respectă rețeta originală. Cel mai probabil este un produs făcut din substanțe chimice, periculoase, care îți pot face mai mult rău decât bine. Așadar, dacă dorești să ai certitudinea că nu folosești Moleculica fals, comandă-l doar de pe site-ul oficial al producătorului. Pentru informații despre cât costă Moleculica, intră acum pe site și vei avea o surpriză plăcută. 

Moleculica
Comandă acum la un preț promoțional!
189 RON 378 RON
Reducere de -50%

Un produs 100% natural

În comparație cu alte produse destinate întineriri pielii, Moleculica folosește doar ingrediente 100% naturale extrase cu grijă pentru o îngrijire cât mai atentă a celei mai sensibile și expuse părți a pielii, cea de la nivelul feței:

  • Complex de peptide- Peptidele Vinci 02, Matrixyl 3000, Syn-Coll și Regu-Age extrase numai din componente naturale precum orezul și soia. Toate au efect de reparare, sintetizare si regenerare a pielii și a materialului genetic din acesta. De asemenea, acest complex de peptide reduce umflăturile din jurul ochilor si netezește ridurile, de la cele superficiale până la cele adânci.

  • Acid Hialuronic – este principala sursă de susținere a elasticității celulei din piele. Odată cu înaintarea în vârstă puterea celulelor pielii de a sintetiza și produce acid hialuronic, scade. Astfel un aport de acid hialuronic provenit din crustacee prelungește viața celulei.

  • Colagen – una dintre cele mai importante proteine ale corpului uman, colagenul asigura rezistența țesutului conjunctiv si se găsește în multe celule ale corpului, acolo unde sunt necesare elasticitatea si rezistenta. După vârsta de 30 de ani, colagenul uman se sintetizează mult mai puțin. Astfel, un supliment de colagen natural redă elasticitatea pielii. 

  • Retinol – este cel mai cunoscut derivat de Vitamina A. Este cea mai puternică componentă anti-îmbătrânire din celulele corpului. Ajută la regenerarea din interior spre exterior a pielii, luptând împotriva ridurilor.

  • Unt de Shea – extras din arborele african de Shea, acesta este folosit pentru tratarea pielii uscate, a petelor roșii, decolorări ale pielii, cicatrici și riduri sau eczeme, psoriazis, dermatite. Proprietatea unică a untului de Shea este dată de conținutul bogat în vitamine (A, E și F) care ajută la menținerea unui nivel optim de hidratare, oferind astfel elasticitate sporită pielii. Totodată, el hidratează și reîntinerește pielea.

Moleculica
Comandă acum la un preț promoțional!
189 RON 378 RON
Reducere de -50%

Cum se administrează

Moleculica este un tratament inovativ cu efecte imediate. Specialiștii recomandă urmarea unui tratament complet, de o lună, pentru a avea o îmbunătățire completă la nivelul pielii. Pentru acest lucru este suficientă să aplicați crema de două ori pe zi, dimineața și seara. Pentru un efect cât mai bun puteți opta pentru combinarea cremei Moleculica cu varianta de Moleculica de noapte sau masca de față Moleculica cu extras de fruct de Yuzu.

Pentru mai multe informații despre cum se folosește Moleculica citește prospectul și instrucțiunile de pe produs.

Rezultate foarte bune în testele clinice

Spre deosebire de alte produse de regenerare a pielii, Moleculica a fost supusă mai multor teste clinice. Cele mai relevante test sunt cel al Institutului de Dermatologie unde a fost testat pe un eșantion de 1.000 de femei cu vârste cuprinse între 35-60 de ani, cu tipologii și pigmenți naturali ai pielii diferiți. În urma testului s-a constatat că:

  • 85% din femei au avut pigmentul mai puțin pronunțat după 7 zile, 

  • 97% dintre participante au afirmat ca pielea lor este mult mai neteda în primele zile de la utilizare, 92% au estompat ridurile încă din prima săptămână, 

  • 68% și-au recuperat elasticitatea pielii. 

  • 99% dintre participante au constatat ca pilea le este mult mai hidratată la sfârșitul testului. 

Un alt studiu relevant, este cel realizat de Insitutul Clinico-Dermatologic din Elveția efectuat pe 20 de femei cu vârste cuprinse intre 40 si 55 de ani, a oferit rezultate excelente. Moleculica a demonstrat o toleranță excelentă si a dus la o creștere semnificativa a hidratării pielii (p = 0,023). Creșterea medie a hidratării pielii faciale după 2 săptămâni a fost de 17,4%.

Este Moleculica o făcătură? 

Absolut deloc. Moleculica nu este o făcătură ci un tratament revoluționar care te ajută sa îți regenerezi pielea și să înlături ridurile. Stau dovadă rezultatele excelente înregistrate în cadrul studiilor clinice, dar și persoanele care au reușit să scape de riduri și s-au bucurat de o hidratare faciala mult mai bună. Până în prezent, milioane de femei din întreaga lume au reușit să scape de ridurile atât de nedorite și s-au bucurat de o hidratare facială sporită. 

Dar, așa cum spuneam și mai devreme, pe piață și-a făcut apariția și un Moleculica fals care este într-adevăr o făcătură. Nu există nici o dovadă că acesta ar fi în vreun fel eficient. Din fericire, produsul fals poate fi identificat foarte ușor: este cel care nu este comercializat pe site-ul oficial al producătorului.

Simți schimbare încă din prima zi

Cu ajutorul tehnologiei patentată care conține molecule izolate din plante și minerale, astăzi poți avea un ten sănătos și fără riduri cu costuri mici. Uită de lifting facial, de durerea unei operații sau chiar de recuperarea anevoioasă survenită în urma unei intervenții chirurgicale. Gama Moleculica curăță tenul, netezește ridurile, îmbunătățește elasticitatea și textura pielii, estompează petele și oferă luminozitatea fetei încă de la prima aplicare. Cu toate că vei începe să vezi o îmbunătățire aproape imediat este foarte important să continui tratamentul până la final. Altfel, există riscul ca toate aceste beneficii să dispară.

Moleculica
Comandă acum la un preț promoțional!
189 RON 378 RON
Reducere de -50%

Ce spun specialiștii

Rezultatele excepționale ale acestui tratament inovativ au determinat comunitatea de specialiști din întreaga lume să îl recomande celor care vor să-și îmbunătățească pielea feței. Iată ce spune o recenzie de doctor Moleculica:

“Problemele legate de riduri sunt o eternă preocupare mai ales în rândul femeilor. Toate își doresc un ten radiant, tânăr și sănătos, dar pentru acest lucru înțeleg târziu că modul de viață este cel mai important factor care duce la degradarea celulelor epiteliale. O viață plină de excesuri, de la cele alimentare la cele emoționale, lasă amprentă asupra tenului. Am găsit câteva teste clinice legate de Moleculica și am considerat ca este un produs ce merită încercat. Am început prin a-l testa pe soția mea. După o săptămână am văzut modificările la ea. Apoi am început să-l recomand pacientelor. Multe dintre ele se programează după ce termină tratamentul, doar pentru a-mi mulțumi pentru recomandare. Consider că este un produs ce poate ajuta atât biologic cât și emoțional femeile. Voi continua să-l recomand!” Hans Joseph, medic dermatology

Recomandat de toți utilizatorii

Dintre cei care au utilizat Moleculica au existat și multe persoane care au lăsat o recenzie acestui produs. Astfel, la ora actuală pe internet vei găsi numeroase recenzii bune și rele pentru Moleculica, cele negative fiind probabil de la cei care au cumpărat Moleculica -fals. Iată ce spun câteva dintre cei care s-au tratat folosind Moleculica adevărat:

“Am avut întotdeauna o piele uscată a feței, însă în ultimi ani această uscăciune m-a trimis de multe ori la dermatolog și la cosmetician. Am aflat de la prietena mea de crema Moleculica și am decis să o încerc ca formulă. După o săptămână, mi-am simțit pielea foarte hidratată, senzația de uscăciune și usturime a dispărut. Ridurile de expresie s-au diminuat. La următoarea vizită la cosmetician am fost chiar lăudată pentru tenul meu. Mai mult, am recomandat eu, de această dată, tratamentul cosmeticienei.” Maria Șerban, Sibiu
”După divorț am avut multe momente când nu m-am mai simțit femeie. Problemele începuseră să își pună amprenta pe tenul meu, iar ridurile mă făceau cu cel puțin 10 ani mai bătrână. Am tot căutat pe internet care ar putea fi cauza. Așa am ajuns să dau de niște recenzii ale acestui produs. L-am cumpărat, l-am testat si pot spune doar că am simțit o îmbunătățire imediat. Am început să retrăiesc, să mă simt fericită și frumoasă. Astăzi am aproape 6 luni de când îl utilizez ca unic tratament și am un ten impecabil.” Gloria Ivanov, Iași
“Dacă mi-a fost vreodată frica de ceva, a fost de îmbătrânire. Riduri, piele aspră, usturime. Acum pot spune că teama aceasta, a tuturor femeilor, este nejustificată dacă utilizezi produsul potrivit. Eu am descoperit întâmplător Moleculica. Acum, pot afirma ca am o piele mult mai hidratată și mai fermă decât a multor tinere. Voi continua să o utilizez.” Simona Niculescu, București

9.4 Total Score

Nu lăsa ca ridurile să îți schimbe viața. Îmbunătățirea calității pielii tale se află la chiar aici cu gama Moleculica, care te va ajuta încă de la prima utilizare să estompezi ridurile, dar și să-ți hidratezi pielea fără costuri mari sau intervenții chirurgicale. Folosește acum Moleculica 100% naturală și pielea ta va radia de sănătate.

Recenzii ale medicilor
10
Recenzii ale clientilor
9
Preț în farmacii
9.5
Prospect
9
Add your review  |  Read reviews and comments
Moleculica – te ajută să uiți de riduri
Moleculica – te ajută să uiți de riduri
189 RON 378 RON
JUST NATURAL LIFE
Logo