LumiViss Pro – ochelarii revoluţionari care te ajută să conduci mereu în siguranţă 

53 € 106 € Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Statisticile la nivel mondial arată că peste 80% dintre accidentele rutiere se petrec în condiţii de luminozitate redusă sau prea puternică. Noaptea, şofatul devine obositor, mai ales că vederea îţi este afectată de lumina farurilor celorlalte maşini şi de cea a semafoarelor. Probleme pot să apară şi ziua, pe timp de ploaie, ceaţă, viscol sau soare puternic, dar şi după prea multe ore la volan, iar o secundă de neatenţie poate duce la o tragedie cumplită.

Din fericire, există o soluţie eficientă, care te ajută să ajungi mereu în siguranţă la destinaţie. Este vorba despre revoluţionarii ochelari LumiViss Pro, cu lentile antireflex şi polarizante, care cresc acuitatea vizuală, blochează reflexia luminii şi îţi protejează ochii. 

Ochelarii LumiViss Pro nu pot fi cumpăraţi în farmacii, Aliexpress, Amazon – doar de pe site-ul oficial cu reducere 50%. 

LumiViss Pro
Comandă acum la un preț promoțional!
53 € 106 €
Reducere de -50%

Cum funcționează

Ochelarii LumiViss Pro reprezintă o inovaţie în domeniu, datorită stratului protector anti-reflectorizant şi a polarizării triple, fiind proiectaţi, iniţial, pentru piloţii militari. Au efect de filtrare a luminii albastre, îmbunătățind culorile și contrastul.

Când soarele este foarte puternic, ochelarii LumiViss Pro de zi, cu lentile nuanţate, reuşeşc să reducă intensitatea luminii, crescându-ţi vizibilitatea. Aceştia blochează reflexia luminii în proporţie de 97% şi protejează ochii de razele ultraviolete.

Ochelarii LumiViss Pro pentru condus pe timp de noapte/ceaţă/ploaie/viscol, cu lentile de culoare galben închis, ameliorează impactul luminilor deranjante, protejându-ţi ochii de oboseală. Totodată, luminează optic imaginea şi cresc acuitatea vizuală.

Cum să comanzi LumiViss Pro adevărat în România

În acest moment, există o singură metodă prin care poţi achiziţiona revoluţionarii ochelari LumiViss Pro, aceștia fiind disponibili doar pe site-ul oficial al producătorului, unde te aşteaptă şi o reducere de 50%. Nu îi poţi cumpăra din farmacii sau de pe Aliexpress şi Amazon.

Poţi avea impresia că i-ai văzut în farmacii sau magazine online, dar vei avea în faţa ochilor un produs contrafăcut, care-ţi poate afecta sănătatea ochilor. Pentru a fi sigur că nu ai intrat în posesia unui LumiViss Pro fals, este important să îl comanzi doar de pe site-ul oficial al producătorului. Pentru informaţii despre cât costă LumiViss Pro, te aşteptăm acum pe site cu o veste care te va bucura.

LumiViss Pro
Comandă acum la un preț promoțional!
53 € 106 €
Reducere de -50%

Produs de ultimă generaţie, bazat pe tehnologie militară

Spre deosebire de alţi ochelari pentru condus sau de cei obişnuiţi de soare, LumiViss Pro reprezintă o inovaţie bazată pe tehnologia militară. 

Lentilele ochelarilor LumiViss Pro sunt realizate din sticlă compozită modernă XHD 400 UV, care este utilizată, în prezent, în aviație, având, în plus, un strat protector anti-reflectorizant. 

Inginerii care au proiectat revoluţionarii ochelari au studiat îndelung acuitatea vizuală a vulturului pleşuv, în condiţii de soare puternic. După cercetări ample, au reuşit să creeze aceste mecanisme de triplă polarizare ce blochează reflexia luminii în proporţie de 97% şi protejează împotriva deteriorării retinei şi a razelor ultraviolete, crescând acuitatea vizuală.

Cum se folosesc

Poartă LumiViss Pro de fiecare dată când conduci, pentru a avea siguranţa unei călătorii în deplină siguranţă, indiferent de condiţiile de vizibilitate de afară.

LumiViss Pro îţi protejează ochii, astfel că vederea ta nu va fi neclară sau înceţoşată nici măcar după 8 ore de condus.

LumiViss Pro poate fi purtat şi peste ochelarii de vedere, având rame lărgite care se adaptează oricărei feţe. În plus, este un produs unisex. De asemenea, ochelarii sunt ideali şi dacă schiezi, pilotezi sau mergi pe bicicletă.

Pentru informații suplimentare despre cum se folosește LumiViss Pro consultă instrucțiunile de pe ambalaj.

LumiViss Pro
Comandă acum la un preț promoțional!
53 € 106 €
Reducere de -50%

Testele de laborator confirmă eficienţa LumiViss Pro

Spre deosebire de alţi ochelari pentru condus, LumiViss Pro reprezintă subiectul unor intense cercetări în mari laboratoare din întreaga lume. Astfel, 99% participanții la studii au confirmat rezultatele uimitoare ale ochelarilor LumiViss Pro, în trafic, reuşind să conducă excelent în condiţii de luminozitate scăzută sau prea mare. Aceştia au simţit o îmbunătăţire a acuităţii vizuale, imaginile fiind mult mai clare şi focalizate, atât pe soare puternic, cât şi noaptea sau în condiţii meteo nefavorabile.

Ceilalţi 1% au simţit o îmbunătăţire considerabilă, rezultatele fiind influenţate de afecţiunile oculare de care sufereau şi de vârstele înaintate.

Un alt studiu a arătat că un om care foloseşte LumiViss Pro în timpul şofatului nu simte oboseala ochilor sau alte probleme de vedere nici după 8 ore la volan. 

Este LumiViss Pro o făcătură?

LumiViss Pro nu este o făcătură, ci un produs 100% revoluţionar şi de calitate, care te ajută să conduci în siguranţă, când condiţiile de drum sunt dificile. O demonstrează rezultatele incontestabile înregistrate în cadrul studiilor clinice, dar și mărturiile persoanelor care au încredere deplină în LumiViss Pro. Până în acest moment, peste 5 milioane de persoane din întreaga lume au descoperit plăcerea şofatului, în condiţii de siguranţă maximă.

Aşa cum atrăgeam atenţia mai devreme, pe piață a apărut și un LumiViss Pro fals. Acela este 100% o făcătură, neexistând niciun studiu care să-i confirme eficienţa. Vestea bună este că poţi depista rapid produsul fals: nu este vândut pe site-ul oficial al producătorului.

O schimbare din primul minut

Vei simţi beneficiile LumiViss Pro încă din primul minut de când porţi ochelarii. În mod normal, soarele puternic îţi scade vizibilitatea. Însă, cu ajutorul ochelarilor LumiViss Pro, vei putea conduce fără probleme, pentru că aceştia reduc complet efectul de orbire, blocând reflexia luminii şi protejându-ţi ochii de razele nocive.

În timpul nopţii, lumina farurilor maşinilor din trafic nu te va mai deranja deloc, impactul acesteia fiind redus la minimum. Vei putea conduce relaxat, fără a simţi că ţi se înceţoşează privirea sau că devine neclară. Folosind LumiViss Pro, vei avea vizibilitate crescută şi în zonele întunecate sau slab luminate. 

Vei beneficia de o vizibilitate sporită datorită lentilelor suplimentare aflate pe părţile laterale ale ochelarilor, astfel că vei putea efectua în siguranţă deplină manevrele de depăşire. 

Când vei ajunge la destinaţie, chiar şi după mai multe ore de condus, ochii tăi vor fi complet odihniţi.

LumiViss Pro
Comandă acum la un preț promoțional!
53 € 106 €
Reducere de -50%

Specialiștii sunt uimiţi de eficienţa ochelarilor LumiViss Pro

Efectele uimitoare ale ochelarilor LumiViss Pro au câştigat încrederea comunităţii de specialişti din întreaga lume. Dorim să îţi prezentăm o recenzie de doctor LumiViss Pro:

„Acuitatea vizuală este diminuată în condiţii de luminozitate redusă sau crescută. Un alt aspect important vizează faptul că razele ultraviolete afectează nu doar pielea, ci şi vederea, provocând leziuni oculare. Le spun tuturor pacienţilor mei să fie foarte atenţi când îşi aleg ochelarii pentru că o pereche de proastă calitate, cu lentile ineficiente, provoacă deficienţe vizuale. Ochelarii LumiViss Pro devin o necesitate pentru sănătatea ochilor, reuşind să blocheze reflexia luminii, să protejeze de razele UV, UVB și UVC şi să crească acuitatea vizuală. Sunt potriviţi atât pentru condus, cât şi pentru schiat, pescuit, mersul pe bicicletă sau orice alte activităţi ce presupun un contact cu razele ultraviolete.” Karl Büttner, medic oftalmolog

Şoferii confirmă: condusul este relaxant şi în condiţii dificile 

Mulţi dintre cei care au comandat LumiViss Pro au considerat că este bine să împărtăşească experienţele lor. Pe internet există numeroase recenzii bune și rele pentru LumiViss Pro, cele negative aparţinând persoanelor care au intrat în posesia unui produs contrafăcut. Iată câteva dintre părerile celor care folosesc LumiViss Pro adevărat:

„Noaptea, condusul era un chin pentru mine. Mă durea capul cumplit din cauza farurilor maşinilor, nu vedeam nici măcar marcajele dintre benzi. Mă chinuiam să îmi păstrez concentrarea, dar nu îţi ieşea de fiecare dată. S-a întâmplat chiar să nu văd lumina semafoarelor. LumiViss Pro nu au fost un moft, ci un ajutor. Îi port mereu când conduc şi sunt mult mai relaxată. Văd perfect noaptea, de parcă ar fi zi.” Florentina Humă, Alexandria
„Era vară şi mergeam spre mare. Soarele era foarte puternic şi, dintr-o dată, nu am mai văzut nimic. Parcă orbisem. M-am panicat destul de rău şi fără să îmi dau seama am tras brusc de volan, a durat doar o fracţiune de secundă până am intrat în maşina care circula pe banda de lângă mine. Am făcut primul meu accident, a fost groaznic. LumiViss Pro mă ajută  acum să conduc în siguranță, indiferent de condiții.” Elena Popa, Brăila
„Sunt şofer la o firmă de transporturi. Parcurg zilnic sute de kilometri. De când port ochelarii LumiViss Pro, mă simt mult mai odihnit, ochii nu mă mai ustură deloc şi pot să fiu atent la drum, fără nicio problemă. Înainte, după primele 2 – 3 ore la volan, ajungeam să văd în ceaţă, unele imagini erau neclare. Am fost la un consult oftalmologic, iar medicul mi-a recomandat aceşti ochelari. Totul s-a rezolvat atât de simplu şi rapid.” Marius Vărzan, Arad

9.8 Total Score

Condusul pe timp de noapte, ploaie, ceaţă, viscol sau soare puternic îi poate pune în dificultate şi pe şoferii experimentaţi. O singură secundă de neatenţie este suficientă pentru a-ţi pune în pericol viața. Siguranța în trafic este foarte importantă, iar vestea bună este că acum te poţi bucura de un aliat de încredere, care te ajută să ajungi cu bine la destinaţie şi să-ţi protejezi vederea: revoluţionarii ochelari LumiViss Pro. Nu mai amâna momentul şi cumpără acum LumiViss Pro original în România de pe site-ul producătorului și vei avea parte și de o reducere de 50%.

Recenzii ale medicilor
10
Recenzii ale clientilor
10
Preț în farmacii
9
Prospect
10
Add your review  |  Read reviews and comments
LumiViss Pro – ochelarii revoluţionari care te ajută să conduci mereu în siguranţă 
LumiViss Pro – ochelarii revoluţionari care te ajută să conduci mereu în siguranţă 
53 € 106 €
JUST NATURAL LIFE
Logo