Ionic White redă albul strălucitor al dinților în doar 2 minute

Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Zâmbetul tău este cartea ta de vizită și dinții albi, imaculați și strălucitori îți vor deschide, cu siguranță, multe uși. Dispozitivul inovator Ionic White dezvăluie culoarea strălucitoare a dinților, se utilizează ușor și poți obține rezultate similare celor din cabinetul medicului stomatolog, din confortul propriei case.

Află în continuare cum funcționează Ionic White și de ce este unul dintre cele mai iubite aparate pentru albirea dinților acasă, de persoane de toate vârstele.

Cum funcționează Ionic White?

Ionic White are la bază tehnologia ionică de albire a dinților: folosește peroxidul de hidrogen în proporție de 6%, a cărui acțiune este maximizată de ionii de argint din compoziție și de lumina specială de tip LED. Petele inestetice de pe dinți, cauzate de fumat, cafea și alte alimente sunt eliminate complet după un tratament corect și complet cu Ionic White.

Cele trei componente ale tratamentului Ionic White (substanța de albire, ionii de argint și lumina LED) au acțiune combinată pentru a oferi cele mai bune rezultate în albirea dinților. Ionii de argint și lumina LED activează și accelerează efectul peroxidului de hidrogen, iar efectele nu întârzie să apară: doar două minute de utilizare Ionic White sunt suficiente pentru un zâmbet vizibil mai alb.

Ionic White
Comandă acum la un preț promoțional!
Reducere de -50%

Cum poți comanda Ionic White în România?

Pentru o mai bună siguranță și pentru garanția calității produsului, Ionic White poate fi comandat numai de pe site-ul oficial al producătorului, unde te poți bucura de livrare gratuită și de o reducere de 50% din preț. Ionic White nu este comercializat în farmacii sau în magazine de profil, astfel că vă puteți baza pe rezultatele excelente oferite numai de produsul original, comandat online, de pe pagina web oficială.

Ca să comanzi Ionic White original trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli, gata în câteva minute: completezi formularul de pe site cu datele tale personale și cu datele de livrare, verifici metoda de plată să fie setată ca plată la livrare și coletul pleacă spre tine. În 1-2 zile lucrătoare vei primi produsul comandat și poți începe transformarea zâmbetului tău.

Compoziția Ionic White – slăbești rapid cu numai 5 ingrediente naturale

Mecanismul Ionic White folosește interacțiunea a trei componente recunoscute pentru rezultatele excelente pe care le oferă în tratamentele de albire a dinților. Prima este substanța specială de albire, ionii de argint care intensifică efectul și dispozitivul compact de generare a luminii LED ce activează cele două substanțe active.

Peroxidul de hidrogen, în concentrație de 6% are efect puternic antibacterial și dezinfectant, fiind principala substanță de albire din pachetul Ionic White. Acesta are efect dovedit de curățare în profunzime a dinților și rezultatele date de peroxidul de hidrogen se mențin pentru timp îndelungat. 

Ionii de argint activează și grăbesc acțiunea peroxidului de hidrogen, având, la rândul lor propriul efect de albire și de curățare profesională a dinților. Proprietățile antifungice, antibacteriale și dezinfectante ale substanței principale de albire sunt completate de caracteristicile argintului, recunoscute și folosite în medicină încă din cele mai vechi timpuri.

Lumina LED are și ea efect purificator. Pe lângă activarea gelurilor profesionale de albire, aceasta omoară bacteriile responsabile pentru formarea petelor de pe dinți și pentru îngălbenirea generală a acestora.

Ionic White
Comandă acum la un preț promoțional!
Reducere de -50%

Cum se folosește Ionic White?

Dispozitivul Ionic White se folosește în câțiva pași, care, dacă sunt urmați cu atenție, te vor conduce către zâmbetul alb și strălucitor pe care îl visezi.

  • Pasul 1:

Deschideți tubul cu gel de albire (indicat în instrucțiunile din pachet la punctul 1) și puneți conținutul în golurile de la capătul dispozitivului LED, spațiu în care vor fi poziționați și dinții. Un tub cu gel de albire este suficient pentru o aplicare completă (de la 1 până la 3 repetări într-i aplicare de 21 de minute).

  • Pasul 2:

Deschideți tubul cu gel pentru accelerarea albirii (numărul 2 în pachet) și turnați conținutul în spațiile goale ale dispozitivului LED, chiar peste gelul de albire. Pentru ca rezultatele să fie remarcabile, cele două geluri trebuie să intre în contact atunci când sunt aplicate pe dinți.

  • Pasul 3:

Fixați dispozitivul Ionic White în cavitatea bucală astfel încât amestecul de geluri să acopere întreaga suprafață a dinților. Presați mulajul cu dinții și apăsați butonul ON pentru a porni lumina LED. Aceasta se va stinge automat după 2 minute de utilizare.

  • Pasul 4:

Scoateți aparatul Ionic White și lăsați surplusul de gel de pe dinți să mai acționeze pentru încă 5-7 minute, apoi clătiți cu apă.

  • Pasul 5:

Pentru efect maxim de albire, repetați pașii 1-4 de încă două ori.

Durata medie a tratamentului de albire cu gelurile Ionic White este de 14 zile, în care procesul de utilizare trebuie urmat întocmai pentru a obține rezultate optime. După aceste 14 zile, vei trece la folosirea spray-urilor de clătire care contribuie la stabilizarea efectului obținut.

Folosirea spray-urilor este simplă: pulverizați mai întâi spray-ul nr. 1 pe dinți, de 6 ori consecutiv și imediat după acesta spray-ul nr. 2, de activare a albirii, de două ori. Porniți dispozitivul cu lumină ED și lăsați să acționeze 2 minute, până la stingerea automată. Clătiți apoi cu apă și zâmbiți.

Ionic White
Comandă acum la un preț promoțional!
Reducere de -50%

Eficiența Ionic White dovedită de studii

Testele de laborator și statisticile efectuate confirmă eficiența tehnologiei Ionic White în albirea dinților. 75% dintre clienții Ionic White au afirmat că dispozitivul este mai eficient în rezolvarea problemelor de colorare dentară decât alte proceduri existente pe piață. 

În plus, investigațiile de laborator au arătat că gelurile, spray-urile și lumina LED sunt complet inofensive pentru smalțul dinților și pentru sănătatea dentară în general. Acestea au rolul de a îndepărta petele și de a reda culoarea albă a dinților, fără să distrugă în vreun fel țesuturile sau să creeze alte complicații.

Ionic White păcăleală sau revoluție în albirea dinților?

Este adevărat, printre multitudinea de produse care promit albirea instantanee a dinților, albirea profesională, în salonul medicului stomatolog, pare singura soluție posibilă. Nu este însă așa, deoarece sistemul modern și inovativ Ionic White îți permite să obții aceleași rezultate cu o investiție mult mai mică, cu un consum de timp considerabil mai mic, fără complicații și fără durere.

Lumina LED nu afectează echilibrul natural al dinților, aceasta este utilizată de dispozitivul special Ionic White pentru a activa substanța de albire și ionii de argint. Rezultatele pot varia în funcție de starea individuală a dinților și de tipul de smalț, însă albirea cu minim 4 nuanțe este posibilă fără contraindicații.

Ionic White se bazează pe o combinație sigură de componente antibacteriale și cu efect recunoscut de curățare și poate fi folosit și pe dinții sensibili. Cercetătorii dedicați Ionic White au creat o formulă eficientă și sigură, luând în considerare și piedica sensibilității dentare. Gelurile, spray-urile și lumina LED utilizate în tratamentul Ionic White sunt perfect sigure pentru dinți, nu creează disconfort și nu afectează sănătatea.

Rezultatele Ionic White care îți vor reda încrederea

După cel de-al doilea minut de utilizare a luminii albastre, efectul de albire începe să se vadă și după completarea utilizării corecte de 21 de minute, dinții tăi vor fi semnificativ mai albi. Vei sesiza, pe perioada tratamentului și după, o îmbunătățire a coloraturii dinților de la 4 până la 10 nuanțe. 

Tehnologia Ionic White a fost testată de oameni din întreaga lume și s-a dovedit că dă rezultate uimitoare de albire atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților.

Ionic White
Comandă acum la un preț promoțional!
Reducere de -50%

Opinia expertului despre picăturile Ionic White

Un expert Dentfix confirmă eficiența dispozitivelor de albire ambulatorie a dinților, într-un interviu online dedicat rezolvării problemei petelor inestetice și discromiei dentare: “Efectul albirii dinților acasă poate dura de la câteva luni la câțiva ani, iar gradul de albire diferă de la o persoană la alta. Parțial, efectul depinde de starea inițială a danturii, de cât de pătați sunt dinții și de concentrația gelului folosit.” 

În gelurile Ionic White concentrația de peroxid de hidrogen este cea maximă admisă de normele de sănătate europene în vigoare, astfel efectul este unul de durată și foarte puternic.

Ionic White – păreri de la clienți

Valentina, 33 de ani, Timișoara: “Am folosit Ionic White acum 6 luni și pot spune cu toată bucuria că efectul încă durează. Pentru mine Ionic White a fost o revelație, mai ales că prin prisma job-ului la birou, aspectul este foarte important. “
Alex, 22 de ani, Cluj-Napoca: “Ionic White a dat rezultate excelente pentru mine La început mi-a fost dificil cu pașii de utilizare, mi se păreau mulți și costisitori ca timp, dar după ce am văzut rezulatele am înțeles că a fost o investiție mică comparativ cu ce ar fi însemnat să merg la dentist.“
Silvia, 28 de ani, București: “Pentru mine cafeaua este un obicei de dimineață, dar semnele de pe dinți îmi afectau imaginea destul de mult atunci când am descoperit Ionic White. Acum sunt extraordinar de mulțumită, dinții mei sunt exact ca în reclame, perfect albi și curați. Recomand cu drag Ionic White pentru albirea dinților!“

9.9 Total Score

Ionic White este căutat mai ales de peroanele tinere, care îți doresc să își păstreze frumusețea dar și obiceiurile alimentare. Comandă Ionic White online, exclusiv de pe site-ul oficial al producătorului, și recapătă și tu albul strălucitor al dinților, ascuns de petele cauzate de fumat, cafea, Coca-Cola sau medicamente.

Recenzii ale medicilor
10
Recenzii ale clientilor
10
Preț în farmacii
10
Prospect
9.5
Add your review  |  Read reviews and comments
Ionic White redă albul strălucitor al dinților în doar 2 minute
Ionic White redă albul strălucitor al dinților în doar 2 minute
JUST NATURAL LIFE
Logo