Friocard – 96% eficiență în reglarea tensiunii vara

159 RON 318 RON Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Temperatura ridicată și atmosfera umedă, cu presiune ridicată, crește riscul de hipertensiune arterială. De altfel, aproximativ 80% dintre accidentele cerebrale se petrec pe timpul verii la persoanele cu sensibilitate cardiacă. Pentru a echilibra tensiunea arterială în timpul sezonului cald și pentru a ajuta persoanele cu sensibilitate cardiacă să treacă mai ușor peste temperaturile crescute, cercetătorii în medicina alternativă au dezvoltat un produs inovator, care stabilizează fluxul sanguin și presiunea la nivelul inimii: Friocard. Acesta reduce sarcina asupra cordului, a vaselor de sânge și asupra sistemului respirator pe timp de vară și previne apariția complicațiilor cardiace.

În continuare, află mia multe despre cum funcționează capsulele Friocard, ce beneficii au pentru sănătate, care este experiența clienților de până acum și cum poți comanda Friocard și în România.

Friocard
Comandă acum la un preț promoțional!
159 RON 318 RON
Reducere de -50%

Cum funcționează Friocard?

Capsulele Friocard se bazează pe principii active ale medicinei alternative și folosește efectele recunoscute ale extractelor din plante pentru a normaliza tensiunea arterială și ritmul cardiac. Acestea cresc în mod firesc în timpul verii, deoarece nevoia de oxigenare și ventilare a organismului este mai mare, iar la persoanele care suferă de sensibilitate la nivelul inimii sau vaselor de sânge acest lucru poate fi fatal. 

Complexul biologic din formula Friocard reduce presiunea de la nivelul inimii, a vaselor de sânge și a sistemului respirator, astfel încât să normalizeze activitatea acestora.

De unde poți comanda Friocard original în România?

Friocard original poate fi comandat exclusiv pe site-ul oficial al companiei, cu o reducere de 50% din preț. Friocard nu este disponibil în farmacii sau pe site-uri de retail tip Amazon. Autenticitatea produsului este garantată numai la comenzile de pe website-ul oficial, iar procurarea din surse neacreditate îți poate pune în pericol sănătatea și bugetul.

Cum comanzi Friocard online? Nimic mai simplu, trebuie doar să accesezi pagina producătorului, să completezi formularul de comandă disponibil direct pe site cu date reale,  apoi să confirmi telefonic datele de livrare și coletul cu stabilizatorul pentru tensiune Friocard îți este livrat direct la ușă.

Friocard
Comandă acum la un preț promoțional!
159 RON 318 RON
Reducere de -50%

Compoziția Friocard – ingredientele 100% naturale te ajută să te bucuri de vară fără hipertensiune

Rețeta Friocard urmează câteva principii străvechi ale tratamentelor naturale și alternative și conține numai ingrediente recunoscute pentru efectele lor benefice asupra sistemului cardiac. În formula Friocard nu se regăsesc hormoni, aditivi sintetici sau substanțe chimice dăunătoare, care să creeze dependență.

Extractul de Melissa Officinalis reglează respirația și ritmul oxigenării organismului, normalizează activitatea sistemului circulator și are efect calmant.

Extractul de Păducel reglează tensiunea arterială, reduce oboseala și stările de nervozitate și ajută la reglarea episoadelor de aritmie.

Vitamina B6 îmbunătățește fluxul sanguin către creier, restabilește tensiunea arterială normală, are efect calmant și relaxant și ajută la dilatarea vaselor de sânge pentru o mai bună circulație.

Extractul de usturoi previne formarea cheagurilor de sânge, întârește pereții saselor de sânge și reduce presiunea de la nivelul acestora și previne astfel blocajele. 

Cum se folosește Friocard?

Pentru rezultate optime cu anti-hipertensivul Friocard, este important să urmați cu strictețe indicații înscrise în prospectul care însoțește produsul. Pentru uz general, utilizați astfel:

 • Luați câte o capsulă Friocard, de două ori pe zi, în timpul a două dintre mesele principale 

 • Repetați administrarea pentru aproximativ 20 de zile

 • Repetați cura de tratament Friocard după 2-3 luni de la primul curs

Friocard
Comandă acum la un preț promoțional!
159 RON 318 RON
Reducere de -50%

Studiile clinice confirmă eficiența capsulelor Friocard

Un studiu clinic efectuat cu sponsorizarea producătorului Friocard, pe un grup de 2344 de voluntari, a confirmat eficiența tratamentului antihipertensiv Friocard. Stusiul a presupus urmărirea simptomelor de hipertensiune pe timpul verii, timp de 4 luni în total ( 2 luni de tratament cu Friocard și 2 luni după finalizarea tratamentului). 

Rezultatele obținute sunt revelatoare: Pentru 87% dintre participanți, presiunea la nivelul inimii și vaselor de sânge s-a normalizat după o lună de tratament, 96% dintre participanți au experimentat o îmbunătățire generală a stării de sănătate și 92% dintre participanți au încetat să se confrunte cu hipertensiunea în sezonul cald.

Friocard – o păcăleală sau un remediu puternic pentru hipertensiunea din sezonul cald?

Capsulele Friocard conțin un complex activ derivat din plante care acționează pentru normalizarea tensiunii la nivelul sistemului cardiac și respirator. Acestea sunt rezultatul cercetărilor amănunțite ale efectelor extractelor din plante asupra sănătății și nu produc efecte adverse sua dependență. Pentru fiecare comandă online, plasată pe site-ul oficial al producătorului Friocard, acesta garantează înalta calitate a tartamentului și siguranța sa de utilizare. Comandă propriul tratament antihipertensiv Friocard și convinge-te că te poți bucura cu adevărat de sezonul cald, fără probleme cardiace.

Rezultatele Friocard te vor face să te bucuri mai mult de sezonul estival

Dezvoltat pe baza mai multor principii vindecătoare ale filosofiilor medicale orientale, Friocard stabilizează tensiunea arterială în sezonul estival, prevenind complicațiile ce pot apărea în această perioadă din cauza temperaturilor crescute. Cu o formulă inovativă, confidențială, Friocard: 

 • Elimină durerile de cap

 • Îmbunătățește memoria și atenția

 • Elimină apneea și durerile de inimă

 • Normalizează somnul

 • Restabilește nivelul de energie și vivacitate

 • Mărește libidoul

 • Reduce stresul și tensiunea arterială

 • Îmbunătățește acuitatea vederii și a auzului

Friocard
Comandă acum la un preț promoțional!
159 RON 318 RON
Reducere de -50%

Friocard – opinia specialistului despre utilizarea capsulelor antihipertensive

Mircea Onicescu, specialist în medicină alternativă și cardiolog, recomandă utilizarea capsulelor Friocard penru stabilizarea tensiunii arteriale în sezonul cald: “Când temperaturile cresc, cele mai în pericol sunt persoanele cu sensibilitate cardiacă, persoanele în vârstă și cele care deja suferă de hipertensiune. Temperaturile înalte și umiditatea, alături d epresiunea atmosferică, transmit corpului semnalul că trebuie să se oxigeneze și să se ventileze mai bine pentru a se răcori. Acest lucru duce la o creștere a activității cardiace și a fluxului de sânge, ceea ce se transformă în episoade hipertensive. Friocard ajută vasele de sânge să se relaxeze și menține ritmul inimii normal, pentru a preveni un eventual atac de cord sau atac cerebral.“

“Recomand pacienților mei Friocard în sezonul cald pentru că este un tratament natural și mulți dintre ei se confruntă cu episoade ușoare sau medii de hipertensiune. Unii pacienți suferă de hipertensiune sezonieră, iar Friocard ajută la normalizarea presiunii din vasele de sânge, fără a afecta buna funcționare a altor sisteme “, afirmă expertul.

Testimonialele clienților Friocard

Dumitru, 59 de ani, din Focșani: “Odată cu vârsta am început să urmez o mulțime de tartamente pentru mai multe boli și de 2 ani am început să mă simt rău pe timpul verii, din cauza tensiunii. Am luat Friocard după ce mi-a fost recomandat de o rudă apropiată și chiar a funcționat. Am început tartamentul primăvara și nu am mai avut episoade de hipertensiune vara. Puteam să mă plimb pe afară fără probleme, nu mai aveam stări de amețeală și am reușit chiar să merg și la piscină. Friocard chiar a funcționat și îl recomand oricui suferă de tensiune mărită vara.“
Maria, 63 de ani, din Măgurele: “Lunile de vară sunt cele mai grele pentru mine, fiindcă ritmul cardiac este mărit și am ajuns chiar să leșin pe stradă de două ori. Am primit un tratament de la medic, dar am vrut să încerc și ceva natural, așa că, pe lângă pastilele prescrise am luat și Friocard. Simptomele obișnuite de hipertensiune au dispărut în 2-3 săptămâni, am reușit să ies din casă fără probleme și la 30 de grade, nu am mai avut amețeli, greață și stări de leșin. Friocard a fost un tratament foarte bun și îl voi repeta, cu siguranță, sezonul următor.“
Florentina, 65 de ani, din Sibiu: “Am probleme cu hipertensiunea ocazional, dar mai ales pe timpul verii. Chiar dacă beau suficiente lichide și mă adăpostesc de soare, tot ajung să mi se facă rău, așa că am căutat Friocard pe internet, la recomandarea unei foste colege de muncă. Am fost uimită că după 2 săptămâni nu mai aveam niciun simptom de hipertensiune și puteam să stau fără probleme într-o încăpere la 30-33 de grade. Au încetat aritmia, amețelile și fluxul accelerat de sânge. Friocard a fost tartamentul natural pe care îl căutam, care să dea rezultate rapid, fără efecte secundare.“
Vasile, 55 de ani, din București: “Recomand cu toată încrederea tratamentul Friocard pentru hipertensiune. Am făcut până acum 2 cure și la ambele m-am simțit excelent, au încetat stările de rău și de amețeală, am reușit să dorm mai bine și pot ieși afară fără probleme pe timpul verii. Am cerut și opinia consultantului medical și acesta a fost de acord cu utilizarea prelungită a tratamentului cu Friocard pentru că este un produs natural. Sunt foarte mulțumit că nu am avut parte de reacții adverse nici pe parcursul tratamentului, nici după ce l-am încheiat. Friocard este un antihipertensiv foarte eficient.“

9.3 Total Score

Comandă și tu Friocard și profită de reducerea specială de 50% din preț. Friocard poate fi achiziționat exclusiv de pe site-ul web al producătorului, iar promoția este valabilă pentru o perioadă limitată de timp. Uită de problemele cu hipertensiunea sezonieră, cauzate de temperatura crescută și presiunea atmosferică mare. Friocard susține funcționarea normală a sistemului cardiovascular și te ajută să te bucuri de zilele calde de vară, fără amețeli, stări de confuzie, stări de leșin și flux sanguin accelerat. Cu Friocard, te poți bucura din nou de viață chiar și în sezonul estival și îți poți recăpăta vigoarea și rezistența de altă dată.

Recenzii ale medicilor
9.5
Recenzii ale clientilor
9
Preț în farmacii
9.5
Prospect
9
Add your review  |  Read reviews and comments
Friocard – 96% eficiență în reglarea tensiunii vara
Friocard – 96% eficiență în reglarea tensiunii vara
159 RON 318 RON
JUST NATURAL LIFE
Logo