Foxy Eyes serum de creștere a genelor și sprâncenelor – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

145 lei 290 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Foxy Eyes este un produs revoluționar pentru creșterea genelor și sprâncenelor, conceput pentru a obține un aspect seducător și atrăgător al ochilor. Cu ajutorul acestei seruri inovatoare, vei avea gene și sprâncene mai pline și mai lungi într-un mod natural și eficient.

Forma de prezentare 💊 Serum
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 145 lei

Ce este Foxy Eyes?

Foxy Eyes este o sursă de îngrijire inovatoare pentru gene și sprâncene. Această seră specială utilizează ingrediente de înaltă calitate și tehnologii avansate pentru a stimula creșterea naturală a genelor și a sprâncenelor, oferindu-ți un aspect seducător și definitoriu al ochilor. Prin utilizarea Foxy Eyes, vei obține gene și sprâncene mai pline, mai lungi și mai frumoase într-un mod sigur și eficient.

Foxy Eyes
Comandă acum la un preț promoțional!
145 lei 290 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Foxy Eyes poate fi utilizat în următoarele situații sau cu următoarele simptome:

 • Gene și sprâncene subțiri sau rar populate: Dacă ai gene sau sprâncene cu aspect subțire, rare sau lipsite de volum, Foxy Eyes poate fi utilizat pentru a le întări și a le promova creșterea.
 • Gene și sprâncene scurte: Dacă genele tale sunt scurte și dorești să obții o lungime suplimentară, sau sprâncenele tale par subdezvoltate, Foxy Eyes poate fi o soluție pentru a le face mai lungi și mai pline.
 • Gene și sprâncene slăbite sau afectate: Dacă genele sau sprâncenele tale au fost afectate de factori externi sau de utilizarea excesivă a machiajului, Foxy Eyes poate ajuta la revitalizarea lor și la creșterea sănătoasă a firelor de păr.

Foxy Eyes este soluția ideală pentru persoanele care se confruntă cu probleme de creștere a genelor. Dacă ai gene subțiri, scurte sau lipsite de volum, Foxy Eyes te poate ajuta să obții rezultate dorite. Prin utilizarea serului Foxy Eyes, genele tale vor deveni mai pline, mai lungi și mai sănătoase în mod natural, oferindu-ți un aspect seducător și atrăgător al ochilor. Poți să te bucuri de gene mai frumoase și mai expresive fără a fi nevoie de gene false sau de alte tratamente costisitoare.

Problemele de creștere a genelor pot avea diverse cauze, iar utilizarea Foxy Eyes poate ajuta la soluționarea lor. Conform experților din domeniul dermatologiei și îngrijirii ochilor, printre principalele cauze ale creșterii slabe a genelor se numără:

 1. Factori genetici: Moștenirea genetică poate juca un rol important în determinarea grosimii, lungimii și densității genelor unei persoane. Astfel, unele persoane pot avea un potențial genetic redus în ceea ce privește creșterea genelor.
 2. Daune și traumatisme: Accidentele, leziunile sau utilizarea agresivă a produselor cosmetice pot afecta rădăcinile genelor și pot încetini sau inhiba creșterea lor normală.
 3. Factori de mediu și stil de viață: Expunerea la substanțe chimice agresive, poluare, fumatul, stresul și o alimentație necorespunzătoare pot afecta sănătatea genelor și pot slăbi procesul natural de creștere.

Cum funcționează?

Foxy Eyes acționează în modul următor:

 • Serul Foxy Eyes este formulat cu extract de Aloe Vera, care ajută la hidratarea și hrănirea genelor și sprâncenelor, stimulând astfel creșterea lor sănătoasă.
 • Uleiul Eteric de Brusture este un ingredient cheie care contribuie la fortificarea genelor și sprâncenelor, promovând creșterea și conferindu-le un aspect mai bogat și mai plin.
 • Cheratina, prezentă în compoziția Foxy Eyes, oferă rezistență și elasticitate firelor de păr, ajutând la prevenirea ruperii și căderii lor premature.
 • Extractul de Mesteacan, Romanita, Ceaiul Verde, Salvie, Urzica, Ylang-Ylang, Iasomie, Hamei și Acacia Alba sunt ingrediente naturale cu proprietăți benefice pentru sănătatea genelor și sprâncenelor. Aceste extracte acționează sinergic pentru a hrăni, proteja și revitaliza firele de păr, promovând creșterea lor sănătoasă și sporind aspectul general al ochilor.

Beneficiile Foxy Eyes

 • Stimulează creșterea genelor și sprâncenelor, oferindu-le un aspect mai plin și mai lung în mod natural.
 • Întărește și fortifică firele de păr, prevenind ruperea și căderea lor prematură.
 • Hidratează și hrănește genele și sprâncenele, conferindu-le o textură mai moale și mai sănătoasă.
 • Protejează și îmbunătățește sănătatea genelor și sprâncenelor, dându-le un aspect seducător și definitoriu al ochilor.

Compoziție și ingrediente active

 1. Extract de Aloe Vera: Aloe Vera este recunoscută pentru proprietățile sale hidratante și de îngrijire a pielii. În Foxy Eyes, extractul de Aloe Vera ajută la hidratarea genelor și sprâncenelor, conferindu-le o textură mai moale și mai sănătoasă.
 2. Ulei Eteric de Brusture: Uleiul Eteric de Brusture are proprietăți benefice pentru sănătatea părului și a pielii. În compoziția Foxy Eyes, acest ulei contribuie la fortificarea genelor și sprâncenelor, stimulând creșterea lor și conferindu-le un aspect mai bogat și mai plin.
 3. Cheratina: Cheratina este o proteină esențială pentru structura firelor de păr. În Foxy Eyes, cheratina ajută la întărirea genelor și sprâncenelor, prevenind ruperea și căderea prematură a firelor de păr.
 4. Extract de Mesteacan, Romanita, Ceai Verde, Salvie, Urzica, Ylang-Ylang, Iasomie, Hamei și Acacia Alba: Aceste extracte naturale sunt adăugate în Foxy Eyes pentru a oferi beneficii multiple. Ele contribuie la hrănirea și revitalizarea genelor și sprâncenelor, promovând creșterea sănătoasă a firelor de păr și îmbunătățind aspectul general al ochilor.

În ansamblu, ingredientele din Foxy Eyes au scopul de a stimula creșterea genelor și sprâncenelor, de a întări firele de păr, de a hidrata și hrăni, precum și de a îmbunătăți sănătatea și aspectul ochilor. Aceste ingrediente naturale lucrează sinergic pentru a oferi rezultate eficiente și sigure în îngrijirea genelor și sprâncenelor.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

Asigură-te că zona ochilor este curată și uscată înainte de aplicarea serului Foxy Eyes. Cu ajutorul pensulei subțiri furnizate, aplică serul Foxy Eyes de-a lungul liniei genelor superioare, de la rădăcină până la vârfuri. Evită contactul direct cu ochii. Lasă serul să se usuce complet înainte de a aplica alte produse cosmetice sau de a te culca.

Contraindicații

În ceea ce privește posibilele contraindicații sau reacții alergice, Foxy Eyes poate fi utilizat de majoritatea persoanelor, deoarece este formulat cu ingrediente naturale și sigure. Cu toate acestea, dacă ai pielea sensibilă sau ești predispus la alergii, este recomandat să efectuezi un test preliminar de alergie, aplicând o cantitate mică de ser într-o zonă mică a pielii și observând reacția timp de 24 de ore.

Efecte secundare

Foxy Eyes nu prezintă efecte secundare cunoscute sau părtinitoare.

Prețul și Cum să comanzi Foxy Eyes adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Foxy Eyes nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului Foxy Eyes este de 145 lei. În prezent, producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pentru o perioadă limitată și nu necesită utilizarea unui cod promoțional. Pentru a beneficia de reducerea de 50%, vă rugăm să accesați site-ul oficial folosind linkul furnizat.

Foxy Eyes
Comandă acum la un preț promoțional!
145 lei 290 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Livrarea produsului Foxy Eyes se realizează prin curier în întreaga Românie. Puteți plăti comanda la primire, fie în numerar, fie prin card bancar.

Păreri reale de la consumatorilor despre Foxy Eyes

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Foxy Eyes pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Foxy Eyes mi-a schimbat complet aspectul ochilor! Am avut mereu gene subțiri și rare, dar după câteva săptămâni de utilizare a sârmei, am observat o creștere semnificativă a acestora. Acum am gene lungi și frumoase, iar sprâncenele mele arată mai pline și mai definite. Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute cu Foxy Eyes!

Elena, 28 de ani

Sunt extrem de impresionată de eficacitatea serului Foxy Eyes! Genele mele au devenit mai dense și mai lungi într-un timp scurt. Îmi place că produsul este ușor de aplicat și nu irită ochii. Acum pot renunța la mascara și să mă bucur de genele mele naturale minunate. Recomand cu încredere Foxy Eyes!

Ana, 35 de ani

Foxy Eyes a fost soluția pe care o căutam pentru a rezolva problema genelor mele subțiri și fragile. După câteva luni de utilizare constantă, am observat o îmbunătățire semnificativă. Genele mele arată mai sănătoase și mai pline, iar sprâncenele mele sunt mai bine definite. Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute cu Foxy Eyes și îl recomand cu încredere!

Maria, 42 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Foxy Eyes.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Foxy Eyes sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Foxy Eyes
Comandă acum la un preț promoțional!
145 lei 290 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Foxy Eyes este o soluție revoluționară pentru problemele legate de creșterea genelor și sprâncenelor.

Ca medic specialist în dermatologie, am avut ocazia să îl recomand pacienților mei și am fost impresionat de rezultatele obținute. Această sârmă promovează creșterea sănătoasă a genelor și sprâncenelor, ajutând la întărirea și fortificarea firelor de păr. Formula sa inovatoare și ingredientele naturale au un impact benefic asupra aspectului ochilor și a încrederii în sine a pacienților.

Recomand cu încredere Foxy Eyes pentru toți cei care doresc să obțină gene și sprâncene frumoase și pline de vitalitate.

Dr. Andrei Popescu, dermatolog cu experiență

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Creșterea genelor: Foxy Eyes ajută la stimularea creșterii genelor, permițându-le să devină mai lungi și mai dese în mod natural.
 • Întărirea genelor și sprâncenelor: Serul Foxy Eyes conține ingrediente speciale care contribuie la întărirea și fortificarea firelor de păr, prevenind ruperea și căderea prematură a genelor și sprâncenelor.
 • Îmbunătățirea aspectului general al ochilor: Prin folosirea Foxy Eyes, aspectul ochilor poate deveni mai atractiv și mai expresiv, deoarece genele și sprâncenele vor arăta mai pline, mai definite și mai sănătoase.
 • Hidratarea și hrănirea firelor de păr: Foxy Eyes conține ingrediente care ajută la hidratarea și hrănirea firelor de păr, contribuind la menținerea lor într-o stare optimă de sănătate.
 • Simplificarea rutinei de machiaj: Prin obținerea unor gene și sprâncene mai bogate și mai frumoase, utilizarea Foxy Eyes poate reduce necesitatea aplicării zilnice a produselor de machiaj, cum ar fi mascara sau creionul pentru sprâncene.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează Foxy Eyes?

Foxy Eyes este o sârmă special formulată pentru a stimula creșterea genelor și sprâncenelor. Prin aplicarea regulată a serului, ingredientele sale active penetrează în firele de păr, îmbunătățind aspectul și fortificându-le.

Cât timp durează până când se văd rezultatele?

Rezultatele pot varia în funcție de persoană, dar de obicei, primele rezultate vizibile pot fi observate în aproximativ 4-6 săptămâni de utilizare consecventă a produsului.

Pot folosi Foxy Eyes dacă am ochii sensibili sau port lentile de contact?

Da, Foxy Eyes este formulat cu ingrediente naturale și delicate pentru a minimiza riscul de iritații.

Cum se aplică Foxy Eyes?

Serul Foxy Eyes se aplică pe linia genelor superioare, de la rădăcină până la vârfuri, folosind pensula subțire furnizată. Este important să se evite contactul direct cu ochii.

Pot utiliza Foxy Eyes pentru sprâncenele rare?

Da, Foxy Eyes poate fi utilizat și pentru îngrijirea și stimularea creșterii sprâncenelor rare. Serul poate ajuta la umplerea și definirea sprâncenelor, conferindu-le un aspect mai plin și mai frumos.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea Foxy Eyes?

Conform informațiilor disponibile, Foxy Eyes nu are efecte secundare cunoscute.

Foxy Eyes serum de creștere a genelor și sprâncenelor – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Foxy Eyes serum de creștere a genelor și sprâncenelor – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
145 lei 290 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo