Foot Trooper – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

189 RON 378 RON Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Știm cu toții cât este de greu să menținem sănătatea picioarelor noastre, mai ales când avem o viață activă, care implică destul de mult mersul pe jos. Spray-ul Foot Trooper vine în ajutorul rezolvării acestei probleme, datorită ingredientelor sale active, care protejează picioarele împotriva ciupercilor și a mirosului de transpirație.

Pentru cine Unisex
Formă de prezentare Spray
Contraindicații Nu există.
Este o înșelătorie? Dacă achiziția este efectuată direct de la producător, nu există niciun risc.
Cum se păstrează La loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui.
Funcționează? Da
Contraindicații și reacții adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de depozitare La loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui.
Termene și condiții de comercializare în farmacii Fără rețeta
Plata Ramburs
Timpul de livrare 3-7 zile
Disponibilitate În stoc
Preț 189 RON

Foot Trooper
Comandă acum la un preț promoțional!
189 RON 378 RON
Reducere de -50%

CE ESTE Foot Trooper ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ MAI EXACT

Foot Trooper acționează în două direcții:

 • PROTECȚIA ÎMPOTRIVA CIUPERCILOR

Ingredientele din compoziția spray-ului Foot Trooper elimina eficient cultură ciupercilor și sporii din unghii și din fisurile picioarelor în proporție de 98%. Acestea reușesc să pătrundă adânc în piele și în placă unghiilor, blocând astfel răspândirea contonua a organismelor patogene și protejând împotriva reinfectarii ulterioare.

 • PROTECȚIE ÎMPOTRIVA MIROSULUI URAT

Foot Trooper acționează că un antiperspirant. Acesta acționează de asemenea și că un antiperspirant, ingustand canalele glandelor sudoripare și blocând transpirația. Nu în ultimul rând, neutralizează mirosurile neplăcute, conferind picioarelor prospețime și confort pe o perioada îndelungată.

Recomandări și simptome

Potrivit statisticilor, un număr semnificativ de oameni din întreagă lume suferă de ciupercă piciorului. Studiile arată că aproximativ unul din patru bărbați și una din șapte femei sunt afectați de această afecțiune. Unul dintre cele mai importante factori de risc este picioarele transpirate. Transpirația poate crea un mediu propice pentru dezvoltarea microorganismelor patogene, care sunt responsabile pentru apariția mirosului neplăcut al picioarelor.

Acestea sunt de asemenea, cauza unui număr mare de probleme, cum ar fi complexele legate de teamă de a scoate pantofii la o petrecere, sala de gimnastică, magazin de pantofi etc. Studiile arată că aproximativ 40% dintre microorganisme cauzează ciupercă piciorului.

În plus, picioarele urat mirositoare, mancarimile pielii, bătăturile, fisurile călcâielor, zonele între degetele de la picioare și modificările culorii și formei unghiilor pot fi semne că aveți nevoie de Foot Trooper. Acest spray pentru picioare oferă hidratare și prospețime pentru piele, eliminând mirosul neplăcut și protejând împotriva ciupercilor.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Foot Trooper este un spray pentru picioare unic, care funcționează în două direcții importante. În primul rând, acesta oferă protecție împotriva ciupercilor, care sunt cauza unui număr mare de probleme ale pielii și unghiilor.

Componentele sale specifice elimina microorganismele responsabile de apariția ciupercilor și protejează picioarele împotriva reinfectarii. Foot Trooper pătrunde adânc în piele și în placă de unghii, blochează răspândirea fungilor și distruge cel puțîn 98% dintre speciile fungice.În al doilea rând, Foot Trooper acționează că un antiperspirant pentru picioare, oferind protecție împotriva mirosului urat. Acesta îngustează canalele glandelor, reducând astfel transpirația, neutralizează mirosul și conferă picioarelor prospețime și confort. Foot Trooper este o soluție ideală pentru cei care se confruntă cu probleme legate de mirosul neplăcut al picioarelor sau cu probleme de piele și unghii cauzate de ciuperci.

COMPOZIȚIE ȘI INGREDIENTE ACTIVE

 • ULEI DE CITRICE

Uleiul de citrice este cel mai puternic agent antifungic și antiseptic natural, reușind datorită componenței sale să distrugă ciupercile și miceliul, împiedicând înmulțirea bacteriilor.

 • SERINA (EXTRACT DE MĂTASE)

Serina este un aminoacid extras din mătase, care reușește să amelioreze starea de inflamare a pielii și să o hidrateze, preveninf astfel transmiratia excesivă.

 • MENTOL

Răcorește și sterilizează pielea și unghiile. Are un efect de îngustare a vaselor de sânge, reducând astfel sensibilitatea terminațiilor nervoase de la nivelul picioarelor și reducând mâncărimea. Nu în ultimul rând, împrospătează pielea și oferă o senzație îndelungată de confort.

 • EXTRACT DE MIERE

Extractul de miere este ingredientul care reușește să aibă grijă de pielea picioarelor, oferindu-le o indratare intensă. Nu în ultimul rând, acesta le menține catifelate, le protejează de fisuri și vindecă chiar și cele mai incommode abraziuni și bătături.

 • CLOTRIMAZOL

Distruge cele mai cunoscute tipuri de infecții fungice. Previne răspândirea lor în continuare.

Foot Trooper
Comandă acum la un preț promoțional!
189 RON 378 RON
Reducere de -50%

INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE. PROSPECT

Contraindicații. Efecte secundare

Nu există contraindicații sau efecte secundare.

Cum să utilizați Foot Trooper

Acesta se utilizează Simplu și eficient, dimineața și seară.

Mod de administrare

Foot trooper este comod de folosit. Mai întâi, se pulverizează pe picioare. Apoi, se așteaptă un minut că spray-ul să se usuce, iar după se pun șosete curate. Cură minimă de utilizare – 14 zile. Cură recomandată de utilizare – 30 zile. Utilizarea spray-ului Foot Trooper este potrivită atât în timpul sesiunilor la sala, cât și acasă sau pe timpul zilei când va duceți la muncă.

Prețul și Cum să comanzi Foot Trooper în România

Prețul în Farmacii

Va recomandăm să cumpărați acest produs exclusiv de pe site-ul oficial al producătorului. Nu există garanția originalității și autenticității acestuia dacă este achiziționat din farmacii sau alte surse.

Disponibil în farmacie? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil în Catenă? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil în Tei? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Contraindicații și reacții adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente

Site oficial al producătorului Foot Trooper -50% reducere

Vă sugerăm să vă procurați produsul original numai de pe site-ul producătorului. Nu există garanția autenticității sau a conformității medicale a produselor găsite în farmacii sau pe alte site-uri.

Foot Trooper
Comandă acum la un preț promoțional!
189 RON 378 RON
Reducere de -50%

Livrare și plata

Livrarea produsului se poate face prin intermediul curierilor Fan Courier sau Sameday, iar termenul de livrare este de 3-7 zile lucrătoare. Modalitatea de plata este ramburs, ceea ce înseamnă că nu trebuie să achitați nimic în avans, ci veți plăti la primirea coletului.

Păreri ale consumatorilor despre Foot Trooper

Păreri și impresii despre Foot Trooper

„Foot Trooper mi-a schimbat viață! Picioarele mele sunt impecabile și miros extraodinar în orice moment al zilei”

Iuliana, 47 de ani

„Cu Foot Trooper, infecțiile bacteriene nu au recidivat decât după 3 luni în care nu am mai folosit tratamentul!”

Ion, 32 de ani

„Obișnuiam să dorm mereu în șosete, de frică să nu fiu contagios pentru cei dragi mie.De când am încercat Foot Trooper nu mai am aceste griji!”

Cătălin, 29 de ani

„Întotdeauna iau acest spray cu mine când călătoresc. Nu a dat greș niciodată. Picioarele mele nu mai emană un miros neplăcut, chiar și după un traseu de 20 de kilometri vara .”

Radu, 53 de ani

Există opinii negative despre Foot Trooper?

Nu s-au înregistrat păreri negative despre Foot Trooper.

Este o înșelătorie?

Nu, garantăm autenticitatea și originalitatea produsului.

Părerile medicilor

„Că medic, consider Foot Trooper un produs inovator și eficient în tratarea problemelor legate de picioare. Acesta combină două elemente importante: protejarea împotriva ciupercilor și neutralizarea mirosului urat al picioarelor. Componentele sale active, cum ar fi acidul undecilenic, elimina eficient micoorganismele patogene și blochează răspândirea lor, protejând astfel împotriva reinfectarii. De asemenea, acționează că un antiperspirant, ingustand canalele glandelor și reducând transpirația, ceea ce poate preveni apariția ciupercilor. Eu recomand acest produs pacienților mei care se confruntă cu probleme legate de ciupercă piciorului și transpirație excesivă, deoarece poate ajută la tratarea acestor probleme, oferind astfel un confort și o hidratare adecvată pentru pielea picioarelor.”

Durhan Edwin, medic dematolog
Foot Trooper
Comandă acum la un preț promoțional!
189 RON 378 RON
Reducere de -50%

Rezultatele tratamentului

Chiar după primele 14 de zile de utilizare a spray-ului, veți scăpa pentru totdeauna de problema picioarelor mirositoare și de ciuperci. De asemenea, senzația de disconfort și de mâncărime a picioarelor vă va părăși definitiv. Trebuie să aveți în vedere și faptul că, odată ce veți începe să folosiți Foot Trooper, veți simți finețe și confort în timpul mersului, picioarele dumneavoastră vor căpăta starea ideală și nu în ultimul rând, veți avea picioarele frumoase pe care le-ați visat dintotdeauna.

FAQ

 1. Care este site-ul oficial al Foot Trooper?
  Site-ul oficial al unguentului Foot Trooper li puteți accesa aici.
 2. Cum funcționează Foot Trooper?
  În 2 săptămâni de utilizare, Foot Trooper va îmbunătăți textura pielii și va lansa procesele de regenerare la nivel celular.
 3. Pot cumpăra Foot Trooper de la farmacii?
  Vă recomandăm achiziționarea de pe site-ul oficial al producătorului.
 4. Există contraindicații Foot Trooper?
  Nu există contraindicații și se poate elibera fără rețeta.
 5. Cât costă Foot Trooper?
  Pe site-ul oficial al producătorului, aveți acum 50% reducere și li puteți achiziționa la prețul de 189 de lei.
9.6Expert Score
Concluzie

În concluzie, spray-ul Foot Trooper este un excelent ajutor pentru tratarea picioarelor urat mirositoare și a ciupercilor, fiind o abordare profesională pentru îngrijirea picioarelor. După evaluarea atentă a caracteristicilor și beneficrierilor, putem afirmă că Foot Trooper este unul dintre cele mai bune spray-uri pentru picioare disponibile pe piață. Acest produs oferă hidratare profundă și prospețime pentru pielea obosită și uscată, datorită conținutului său de ingrediente de calitate precum aloe vera și uleiuri esențiale. De asemenea, aplicarea să ușoară și rapidă o face o opțiune convenabilă pentru oamenii care doresc să-și hidrateze picioarele în mod eficient și rapid. După tratament, încrederea vă va fi redată, și va veți putea bucură de pielea vibrantă, strălucitoare și sănătoasă pe care cu toții o merităm.

Recenzii ale medicilor
9.4
Recenzii ale clientilor
9.6
Preț
9.9
Prospect
9.5
Foot Trooper – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Foot Trooper – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
189 RON 378 RON
JUST NATURAL LIFE
Logo