Follixin capsule contra căderii părului – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

159 lei 318 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Follixin este un supliment natural sub formă de capsule, conceput special pentru a combate căderea părului. Formula sa unică, bazată pe ingrediente naturale de înaltă calitate, ajută la întărirea și regenerarea firelor de păr, promovând astfel creșterea sănătoasă a acestora.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 159 lei

Ce este Follixin?

Follixin este un supliment revoluționar sub formă de capsule, special creat pentru a trata și preveni căderea părului. Produsul este bazat pe o formulă avansată, cu ingrediente naturale și eficiente, care acționează în profunzime pentru a stimula creșterea și regenerarea părului. Follixin ajută la întărirea rădăcinilor firelor de păr, îmbunătățindu-le rezistența și vitalitatea. Prin promovarea circulației sanguine la nivelul scalpului și prin furnizarea de nutrienți esențiali, acest supliment susține sănătatea generală a părului, conferindu-i strălucire și volum.

Follixin
Comandă acum la un preț promoțional!
159 lei 318 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Follixin poate fi utilizat în următoarele situații și simptome asociate căderii părului:

 • Cădere excesivă a părului: Dacă observați că părul dumneavoastră cade în cantități mai mari decât în mod normal, Follixin poate fi utilizat pentru a contracara această problemă și a stimula creșterea părului sănătos.
 • Subțierea părului: Dacă observați că părul dumneavoastră devine tot mai subțire și lipsit de volum, Follixin poate ajuta la întărirea firului de păr și la redobândirea aspectului său plin de vitalitate.
 • Scalp uscat și mâncărime: Follixin poate ajuta la hidratarea scalpului și la ameliorarea senzației de uscăciune și mâncărime asociate cu problemele de cădere a părului.
 • Slăbirea și fragilitatea părului: Dacă părul dumneavoastră devine fragil și se rupe ușor, Follixin poate contribui la fortificarea rădăcinilor și la consolidarea structurii părului, reducând astfel problemele de rupere și fragilitate.

Follixin este soluția eficientă pentru problemele asociate căderii excesive a părului. Acest supliment ajută la prevenirea și tratarea căderii părului, oferind următoarele beneficii: reducerea căderii părului. Follixin acționează pentru a întări rădăcinile firelor de păr și a reduce căderea excesivă, contribuind astfel la menținerea densității și volumului părului.

Pot exista mai multe consecințe negative dacă nu se tratează problema căderii părului. Conform unui articol publicat pe site-ul Societății Române de Dermatologie, iată câteva dintre acestea:

 1. Subțierea și înrăutățirea părului: Căderea părului netratată poate duce la subțierea continuă a firului de păr, ducând în cele din urmă la o diminuare semnificativă a densității părului și la aspectul fragil și lipsit de vitalitate.
 2. Alopecia: În cazurile severe de cădere a părului netratată, pot apărea zone chelie pe scalp, cunoscute sub denumirea de alopecie. Aceasta poate avea un impact semnificativ asupra aspectului estetic și stimei de sine.
 3. Impactul emoțional și psihologic: Pierderea părului poate avea un impact negativ asupra stimei de sine, încrederea în sine și calitatea vieții emoționale a unei persoane. Problemele sociale și anxietatea pot apărea ca urmare a acestei probleme.
 4. Identificarea cauzelor subiacente: Căderea părului poate fi un simptom al unor afecțiuni de sănătate subiacente, cum ar fi dezechilibre hormonale, deficiențe de nutrienți sau probleme ale scalpului. Tratamentul precoce și identificarea cauzei pot contribui la prevenirea și tratarea altor afecțiuni asociate.

Cum funcționează?

Follixin acționează la nivelul scalpului și al rădăcinilor părului pentru a trata și preveni căderea excesivă a acestuia. Iată cum funcționează Follixin:

 • Stimulează creșterea părului: Follixin conține ingrediente active care stimulează circulația sanguină la nivelul scalpului, asigurând astfel o mai bună furnizare a nutrienților esențiali rădăcinilor părului, favorizând astfel creșterea sănătoasă a părului nou.
 • Întărește rădăcinile și firul de păr: Follixin conține ingrediente care întăresc rădăcinile firelor de păr și contribuie la fortificarea structurii firului de păr, reducând astfel fragilitatea și ruperea acestuia.
 • Hidratează scalpul: Ingredientele din compoziția Follixin contribuie la menținerea unui nivel optim de hidratare a scalpului, prevenind uscăciunea și mâncărimea asociate cu problemele de cădere a părului.
 • Protejează părul: Follixin conține ingrediente care oferă o protecție suplimentară părului împotriva factorilor de mediu și a agresiunilor externe, precum poluarea sau radiațiile UV.

Beneficiile Follixin

 • Reduce căderea părului: Follixin ajută la reducerea căderii excesive a părului, contribuind la menținerea densității și volumului acestuia.
 • Stimulează creșterea părului: Prin intermediul ingredientelor sale active, Follixin stimulează creșterea părului nou, ajutând la regenerarea și repopularea zonelor cu probleme de subțiere sau cădere.
 • Fortifică rădăcinile și firul de păr: Follixin întărește rădăcinile și firul de păr, contribuind la reducerea fragilității și a ruperii acestuia.
 • Hidratează și protejează scalpul: Follixin oferă hidratare și protecție scalpului, reducând senzația de uscăciune și mâncărime asociate cu problemele de cădere a părului.
 • Îmbunătățește aspectul și vitalitatea părului: Follixin conferă părului un aspect mai sănătos, mai strălucitor și mai plin de vitalitate.
 • Ajută la menținerea unui mediu scalp sănătos: Follixin contribuie la menținerea unui mediu scalp sănătos, favorabil creșterii și sănătății părului.

Compoziție și ingrediente active

 1. Extract de Serenoa Repens: Acest ingredient este cunoscut pentru proprietățile sale anti-DHT (dihidrotestosteron), care ajută la prevenirea căderii părului indusă de acest hormon.
 2. Extract de urzică: Urzica este bogată în substanțe nutritive și minerale esențiale pentru sănătatea părului, contribuind la întărirea rădăcinilor și la stimularea creșterii părului.
 3. Extract de tătăneasă: Tătănița are proprietăți astringente și antiinflamatorii, ajutând la menținerea unui scalp sănătos și la reducerea mâncărimii și iritației.
 4. Biotină: Biotina, sau vitamina B7, este esențială pentru sănătatea părului și a unghiilor, ajutând la menținerea unui păr puternic și strălucitor.
 5. Minerale (zinc, seleniu): Aceste minerale esențiale contribuie la funcționarea normală a foliculilor de păr și la menținerea unui scalp sănătos.

În ansamblu, ingredientele din Follixin acționează sinergic pentru a întări rădăcinile părului, a promova creșterea sănătoasă a acestuia și a menține un mediu scalp optim, astfel încât părul să arate sănătos, plin de vitalitate și volum.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

Luați 2 capsule de Follixin pe zi, de preferat în timpul mesei. Luați capsulele de Follixin cu un pahar de apă pentru a asigura o ingestie adecvată.

Contraindicații

Conform informațiilor, nu sunt menționate contraindicații specifice pentru utilizarea Follixin. Cu toate acestea, înainte de a începe utilizarea suplimentului, în special dacă aveți alergii cunoscute sau sunteți sensibili la oricare dintre ingredientele din compoziție.

Efecte secundare

Nu există mențiuni despre efecte secundare asociate utilizării Follixin.

Prețul și Cum să comanzi Follixin adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Follixin nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului Follixin este de 159 lei, conform informațiilor disponibile pe site-ul oficial. Mai mult, producătorul oferă o reducere de 50% pentru o perioadă limitată de timp. Această ofertă este valabilă direct pe site-ul oficial, fără a fi necesar un cod promoțional. Vă rugăm să accesați site-ul oficial prin link-ul oferit.

Follixin
Comandă acum la un preț promoțional!
159 lei 318 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Livrarea produsului Follixin se realizează prin curier în întreaga teritorie a României. Plata poate fi efectuată în numerar la momentul primirii produsului sau prin card, conform preferințelor dvs.

Păreri reale de la consumatorilor despre Follixin

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Follixin pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Follixin mi-a redat încrederea în părul meu. După ce am început să iau aceste capsule, am observat o reducere semnificativă a căderii părului și o creștere vizibilă a firelor noi. Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute.

Elena, 34 de ani

Follixin a fost o alegere excelentă pentru căderea părului meu. Am încercat multe produse în trecut, dar acesta a făcut o diferență reală. Părul meu este acum mai puternic și mai plin de viață. Recomand cu încredere!

Andrei, 42 de ani

Am avut probleme cu căderea părului după naștere, dar Follixin mi-a fost de mare ajutor. Am observat o îmbunătățire semnificativă a densității părului și am scăpat de subțierea vizibilă. Sunt foarte fericită că am descoperit acest produs.

Maria, 29 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Follixin.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Follixin sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Follixin
Comandă acum la un preț promoțional!
159 lei 318 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Recomand cu încredere Follixin pacienților mei care se confruntă cu probleme de cădere a părului.

Formula sa avansată și ingredientele naturale au demonstrat eficacitate în reducerea căderii excesive a părului și stimularea creșterii firelor noi. Follixin este un produs sigur și bine tolerat, iar rezultatele obținute sunt remarcabile.

Este o soluție eficientă și de încredere pentru tratarea problemelor legate de sănătatea scalpului și a părului.

Dr. Adrian Popescu, dermatolog cu peste 15 ani de experiență

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Reducerea căderii excesive a părului: Follixin ajută la scăderea cantității de păr căzut, contribuind la menținerea densității și volumului părului.
 • Stimularea creșterii părului nou: Prin ingrediente active specifice, Follixin stimulează creșterea firelor de păr noi, contribuind la regenerarea zonelor cu subțiere sau cădere a părului.
 • Îmbunătățirea sănătății scalpului: Follixin contribuie la menținerea unui mediu scalp sănătos, reducând senzația de mâncărime, uscăciune și descuamare a scalpului.
 • Consolidarea rădăcinilor și a firului de păr: Follixin întărește rădăcinile și firul de păr, reducând fragilitatea și ruperea acestora.
 • Aspect mai sănătos și mai strălucitor al părului: Follixin contribuie la conferirea părului unui aspect mai sănătos, strălucitor și plin de vitalitate.
 • Îmbunătățirea texturii și a volumului părului: Follixin poate ajuta la îmbunătățirea texturii și a volumului părului, oferindu-i un aspect mai plin și mai voluminos.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Follixin și cum funcționează?

Follixin este un supliment alimentar sub formă de capsule, conceput pentru a combate căderea excesivă a părului. Formula sa unică acționează prin fortificarea rădăcinilor părului, stimularea creșterii firelor de păr noi și îmbunătățirea sănătății scalpului.

Cum se utilizează Follixin?

Se recomandă luarea a 2 capsule de Follixin pe zi, de preferat în timpul mesei. Capsulele trebuie înghițite cu un pahar de apă.

Cât de rapid pot observa rezultatele utilizând Follixin?

Rezultatele pot varia în funcție de fiecare persoană. Unii utilizatori pot observa îmbunătățiri în primele săptămâni de utilizare, în timp ce alții pot necesita mai mult timp.

Există vreun efect secundar asociat utilizării Follixin?

Conform informațiilor disponibile, Follixin este bine tolerat și nu au fost raportate efecte secundare semnificative.

Pot utiliza Follixin dacă am alergii?

Follixin conține ingrediente naturale și sigure. Cu toate acestea, dacă aveți alergii cunoscute sau sunteți sensibili la oricare dintre ingredientele produsului, mai bine sa renunti la el.

Cum pot comanda Follixin și cum se realizează livrarea?

Puteți comanda Follixin direct de pe site-ul oficial. Livrarea se realizează prin curier și este disponibilă pe teritoriul întregii Românii. Plata se poate efectua la primirea produsului, fie în numerar, fie prin card.

Follixin capsule contra căderii părului – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Follixin capsule contra căderii părului – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
159 lei 318 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo