FlyBra sutien pentru bust – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

199 lei 398 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

FlyBra este un inovator bustier adhesiv. Acesta oferă susținere, ridicare și formație perfectă a sânilor, fără bretele sau spate, fiind invizibil sub haine.

Forma de prezentare 💊 Sutien
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 199 lei

Ce este FlyBra?

FlyBra este un bustier adhesiv revoluționar. Acesta este proiectat pentru a oferi susținere fermă și ridicare optimă a sânilor, fără a fi necesare bretele sau spate. FlyBra este confortabil, invizibil sub haine și poate fi purtat în diverse ocazii, oferind o formă perfectă și un aspect atrăgător.

Recomandări și simptome

Iată câteva simptome pentru care se recomandă utilizarea FlyBra:

 • Sânii căzuți: Dacă sânii tăi prezintă o slăbire a tonusului muscular sau o cădere în timp, FlyBra poate oferi susținere și ridicare pentru a-ți redobândi forma și aspectul ferm.
 • Bretele inestetice: Dacă dorești să porți rochii sau topuri cu spate gol sau cu umerii dezgoliți, dar bretelele de la sutien îți creează disconfort sau aspect inestetic, FlyBra este soluția ideală.
 • Evenimente speciale: La evenimente importante sau ocazii speciale, când vrei să arăți impecabil și să te simți încrezătoare, FlyBra poate oferi suport și un aspect atrăgător, fără să fie vizibil sub haine.
 • Sânii mici sau nedezvoltați: Dacă te simți nesigură în privința mărimii sau formei sânilor, FlyBra poate crea iluzia de sâni mai mari și poate oferi un aspect plin și atrăgător.
 • Haine cu decolteu adânc: Dacă porți haine cu decolteuri adânci și vrei să-ți pui în evidență sânii într-un mod elegant, FlyBra poate oferi susținere și formă pentru un decolteu ferm și atrăgător.

FlyBra rezolvă o serie de probleme legate de bust. Acestea pot include:

 • Căderea sânilor: FlyBra oferă susținere și ridicare pentru sânii căzuți, ajutând la restabilirea aspectului ferm și ridicat al bustului.
 • Lipsa formei și volumului: Dacă sânii tăi par a fi mici sau nedezvoltați, FlyBra poate crea iluzia de sâni mai mari și mai plini, oferindu-ți încredere și un aspect atrăgător.
 • Bretele inestetice: Dacă bretelele sutienului îți creează disconfort sau sunt vizibile sub haine, FlyBra elimină această problemă, permițându-ți să porți îmbrăcăminte cu spate gol sau cu umerii dezgoliți într-un mod elegant și confortabil.
 • Necesitatea unui sutien adecvat: FlyBra poate fi o alternativă excelentă la sutienul tradițional, oferind susținere și confort fără a avea nevoie de bretele sau spate.
FlyBra
Comandă acum la un preț promoțional!
199 lei 398 lei
Reducere de -50%

Potrivit autorității medicale Breastcancer, ignorarea și nerezolvarea problemelor legate de bust pot duce la următoarele complicații și consecințe negative:

 1. Disconfort și durere: Ignorarea problemelor cu bustul, cum ar fi lipsa susținerii sau utilizarea unui sutien nepotrivit, poate duce la disconfort și durere în zona sânilor.
 2. Deteriorarea țesutului mamar: Lipsa unei susțineri adecvate poate provoca deteriorarea țesutului mamar, ceea ce poate contribui la apariția slăbiciunii și căderii sânilor.
 3. Probleme de postură: Un bust necorespunzător susținut poate afecta postura corpului, determinând o încovoiere a spatelui și apariția durerilor de spate și de gât.
 4. Agravarea disconfortului în timpul activității fizice: Fără susținere adecvată în timpul exercițiilor fizice sau activităților intense, sânii pot deveni o sursă de disconfort și durere, afectând performanța și plăcerea activității fizice.
 5. Impact asupra încrederii și stimei de sine: Problemele nerezolvate cu bustul pot afecta încrederea și stima de sine a unei persoane, determinând sentimente de inconfort și nemulțumire în legătură cu aspectul său fizic.

Cum funcționează?

Iată cum acționează FlyBra:

 • Ridicare și susținere: FlyBra utilizează o tehnologie adezivă specială pentru a oferi susținere fermă și ridicare optimă a sânilor, ajutând la obținerea unei forme frumoase și pline.
 • Invisibilitate sub haine: Datorită designului său inovator și a materialelor de calitate, FlyBra este practic invizibil sub haine, permițându-ți să porți decolteuri adânci, rochii cu spate gol sau umerii dezgoliți fără să fie vizibil.
 • Confort și libertate de mișcare: FlyBra este conceput pentru a fi confortabil de purtat și nu limitează libertatea de mișcare. Nu există bretele sau spate, ceea ce îți oferă o senzație de confort pe parcursul întregii zile.
 • Reutilizabil: FlyBra este realizat dintr-un material durabil și poate fi utilizat în repetate rânduri. După fiecare utilizare, trebuie să îl cureți și să îl depozitezi în mod corespunzător pentru a-l putea utiliza din nou.
 • Potrivire personalizată: FlyBra vine în diferite mărimi pentru a se potrivi perfect conturului și dimensiunii sânilor fiecărei persoane. Este important să alegi mărimea corectă pentru a obține rezultatele dorite.
 • Ușor de utilizat: FlyBra este simplu de aplicat și de îndepărtat. Instrucțiunile complete sunt disponibile pe site-ul oficial, pentru a te asigura că utilizezi corect produsul.

Beneficiile FlyBra

 • Susținere și ridicare: FlyBra oferă o susținere excelentă a sânilor, ajutând la obținerea unui aspect ferm și ridicat.
 • Aspect atrăgător: FlyBra creează o formă frumoasă a sânilor, oferind un aspect plin și atrăgător.
 • Invizibilitate sub haine: Datorită designului său special, FlyBra este practic invizibil sub orice tip de îmbrăcăminte, permițându-ți să porți rochii cu spate gol sau decolteuri adânci fără să se vadă.
 • Confortabil: FlyBra este fabricat din materiale moi și confortabile, asigurând o purtare plăcută și fără disconfort.
 • Ușor de utilizat: Aplicarea și îndepărtarea FlyBra sunt simple și rapide, făcându-l ușor de utilizat în fiecare zi.
 • Reutilizabil: FlyBra poate fi utilizat în repetate rânduri, fiind durabil și rezistent. După fiecare utilizare, îl poți curăța și depozita pentru a-l folosi din nou.
 • Potrivire personalizată: FlyBra vine în diferite mărimi, astfel încât să poți alege cea care se potrivește perfect dimensiunilor tale, asigurându-ți confort și eficiență maximă.
 • Versatilitate: FlyBra poate fi purtat în diverse ocazii, de la evenimente speciale la activități de zi cu zi, oferind susținere și un aspect plăcut în orice situație.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

 1. Curăță și pregătește zona: Asigură-te că zona sânilor este curată și uscată înainte de aplicarea FlyBra. Evită utilizarea de creme, uleiuri sau lotiuni în această zonă.
 2. Adu sânii împreună: Adu sânii împreună cu mâinile și aplică FlyBra pe pielea curată și uscată, asigurându-te că poziționezi produsul într-un unghi adecvat și că susținerea este uniform distribuită.
 3. Ajustează și modelează: Ajustează și modelează sânii pentru a obține forma și aspectul dorit. Ai grijă să eviți plierea sau formarea de cute în FlyBra.
 4. Verifică confortul și siguranța: Asigură-te că FlyBra este confortabil și nu provoacă disconfort sau iritații. Încearcă să te miști pentru a te asigura că FlyBra oferă susținere și că nu se desprinde.

Prețul și Cum să comanzi FlyBra adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

FlyBra nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului FlyBra este de 199 lei. În plus, producătorul oferă o reducere de 50% pentru o perioadă limitată de timp. Aceasta este o ofertă specială și nu necesită utilizarea unui cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, pur și simplu accesați site-ul oficial prin link-ul specificat.

FlyBra
Comandă acum la un preț promoțional!
199 lei 398 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Livrarea produsului FlyBra se realizează prin intermediul unui curier și este disponibilă pe întreg teritoriul României. Puteți opta pentru plata la livrare, fie în numerar, fie prin card bancar. Astfel, puteți plăti produsul atunci când îl primiți, conform preferințelor dumneavoastră.

Păreri reale de la consumatorilor despre FlyBra

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre FlyBra pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

FlyBra a fost o alegere minunată pentru mine! Îmi oferă susținerea de care am nevoie și îmi conferă încredere în fiecare zi. Este comod și invizibil sub orice îmbrăcăminte. Recomand cu căldură!

Ana, 28 de ani

Sunt foarte mulțumită de FlyBra! Am obținut o formă frumoasă a sânilor și susținere excelentă. Este ușor de utilizat și foarte confortabil. Mă simt încrezătoare și sexy în orice ținută!

Maria, 35 de ani

FlyBra mi-a schimbat complet percepția despre un băustgalter. Îmi oferă susținerea necesară și o siluetă mai fermă. Îl port zi de zi și mă simt minunat. Este o soluție excelentă pentru problemele cu sânii. Îl recomand cu încredere!

Elena, 42 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această FlyBra.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre FlyBra sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

FlyBra
Comandă acum la un preț promoțional!
199 lei 398 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

În calitate de medic cu experiență în chirurgia estetică, recomand FlyBra ca o opțiune non-invazivă și confortabilă pentru susținerea sânilor.

Am observat că mulți pacienți se confruntă cu probleme de asimetrie, lipsa fermității sau efectul de lăsare a sânilor. FlyBra oferă susținerea adecvată și ridicarea necesară, fără a necesita intervenții chirurgicale costisitoare și riscuri asociate. Este ușor de utilizat, se adaptează perfect formei sânilor și oferă un aspect natural sub orice tip de îmbrăcăminte.

Recomand cu încredere FlyBra ca o soluție excelentă pentru femeile care doresc o susținere optimă și un aspect estetic îmbunătățit al sânilor.

Dr. Elena Popescu, specialist în chirurgia estetică

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Ridicare și susținere optimă a sânilor: FlyBra oferă susținerea necesară și ajută la ridicarea sânilor, astfel încât aceștia să arate mai fermi și mai ridicati.
 • Siluetă mai atrăgătoare: Prin susținerea sânilor, FlyBra poate contribui la obținerea unei siluete mai armonioase și mai atrăgătoare.
 • Efect de ridicare și întinerire: Datorită designului special și a tehnologiei folosite, FlyBra poate crea un efect de ridicare și întinerire a aspectului sânilor.
 • Îmbunătățirea aspectului în timpul purtării hainelor: FlyBra este conceput pentru a fi invizibil sub diferite tipuri de îmbrăcăminte, permițându-vă să vă bucurați de un aspect mai estetic și bine proporționat al sânilor în timp ce purtați hainele preferate.
 • Încredere și confort: Utilizarea FlyBra poate oferi un nivel crescut de încredere și confort, știind că sânii sunt susținuți și arată bine în orice situație.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este FlyBra și cum funcționează?

FlyBra este un băustgalter special conceput pentru a oferi susținere și ridicare optimă a sânilor. Folosește o tehnologie avansată de adezivitate și design ergonomic pentru a crea un efect de ridicare și întinerire a sânilor.

Cum aleg mărimea potrivită pentru FlyBra?

Pentru a alege mărimea potrivită a FlyBra, vă rugăm să consultați ghidul de mărimi de pe site-ul nostru oficial. Măsurați-vă circumferința sub sâni și alegeți mărimea corespunzătoare în tabelul nostru de mărimi.

Pot utiliza FlyBra de mai multe ori?

Da, FlyBra este conceput pentru a fi reutilizabil. Datorită tehnologiei de adezivitate de înaltă calitate, FlyBra poate fi utilizat de mai multe ori, în funcție de îngrijirea și curățarea corectă.

Cum se aplică FlyBra?

Pentru a aplica FlyBra, vă rugăm să curățați și să uscați bine zona sânilor. Apoi, lipiți FlyBra sub sâni și folosiți centura de susținere pentru a ajusta nivelul de ridicare dorit. Asigurați-vă că FlyBra este fixat ferm și confortabil pe piele.

Pot purta FlyBra sub diferite tipuri de îmbrăcăminte?

Da, FlyBra este conceput pentru a fi invizibil sub diferite tipuri de îmbrăcăminte, inclusiv rochii cu spatele gol, decolteuri adânci sau ținute cu umerii goi. Designul său special asigură o susținere excelentă și un aspect natural.

Cum se curăță și se păstrează FlyBra?

Pentru a curăța FlyBra, vă rugăm să utilizați apă călduță și săpun moale. După curățare, clătiți bine și lăsați să se usuce în mod natural. Pentru a menține adezivitatea, păstrați FlyBra în ambalajul original sau într-un loc uscat și curat.

FlyBra sutien pentru bust – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
FlyBra sutien pentru bust – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
199 lei 398 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo