Dr. Merritz lac de unghii antifungic – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

189 lei 378 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic este un produs special formulat pentru a trata infecțiile fungice ale unghiilor. Acest lac conține substanțe active care combat ciupercile și promovează vindecarea unghiilor afectate, restabilindu-le sănătatea și aspectul natural.

Forma de prezentare 💊 Lac
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 189 lei

Ce este Dr. Merritz?

Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic este un produs special dezvoltat pentru a trata și preveni infecțiile fungice ale unghiilor. Acest lac conține ingrediente active care ajută la eliminarea ciupercilor și la îmbunătățirea aspectului sănătos al unghiilor afectate.

Dr. Merritz
Comandă acum la un preț promoțional!
189 lei 378 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic poate fi folosit pentru tratamentul următoarelor simptome ale infecțiilor fungice ale unghiilor:

 • Decolorarea unghiei, de la alb sau galben la maro închis sau negru.
 • Subțierea unghiei și fragilitatea acesteia.
 • Dezvoltarea unui aspect decolorat, mâzgălit sau în relief al suprafeței unghiei.
 • Durere sau senzație de arsură în jurul unghiei afectate.
 • Separarea unghiei de patul unghial sau formarea de porțiuni de unghie desprinse.
 • Miros neplăcut provenind de la zona afectată a unghiei.
 • Creșterea lentă a unghiei sau încetarea completă a creșterii acesteia.

Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic reprezintă o soluție eficientă pentru una dintre problemele comune, dar enervante, cu care se confruntă mulți oameni – infecțiile fungice ale unghiilor. Acest produs special formulat vine în ajutorul celor care suferă de unghii afectate de ciuperci, contribuind la eliminarea acestor infecții și la restabilirea sănătății și aspectului natural al unghiilor. Cu ajutorul ingredientelor sale active, Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic tratează simptome precum decolorarea, subțierea, sau desprinderea unghiei, oferind astfel confort și încredere celor care îl utilizează în procesul lor de vindecare.

Cauzele infecțiilor fungice ale unghiilor, problema rezolvată de Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic, pot să apară din diverse motive. Conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), una dintre principalele surse de infecții fungice ale unghiilor este expunerea la ciuperci patogene. Aceasta poate surveni în urma contactului cu medii umede și calde, cum ar fi sălile de sport sau piscinele publice, sau prin utilizarea echipamentelor de unghii neprotejate și nesterilizate. Factori precum o igienă deficitară, traume repetate ale unghiilor sau prezența altor infecții fungice în corp pot contribui la creșterea riscului de dezvoltare a acestei afecțiuni. Prin urmare, Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic reprezintă un remediu eficient pentru a combate infecțiile fungice ale unghiilor, ajutând la eradicarea ciupercilor și la restaurarea sănătății unghiilor afectate.

Cum funcționează?

Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic funcționează în următorul mod:

 • Elimină ciupercile: Formula sa conține ingrediente active antifungice, precum clotrimazol sau terbinafină, care pătrund în unghia afectată și distrug ciupercile care cauzează infecția. Aceste substanțe ajută la îndepărtarea organismelor fungice și împiedică răspândirea lor.
 • Îmbunătățește integritatea unghiei: Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic ajută la restaurarea și întărirea structurii unghiei. Acest lucru este important pentru a asigura o creștere sănătoasă și pentru a preveni deformările ulterioare.
 • Prevenirea recurenței: Produsul poate crea un mediu nefavorabil pentru dezvoltarea ciupercilor, contribuind la prevenirea recurenței infecției fungice. Acest lucru poate implica modificarea pH-ului sau a mediului unghiei pentru a face mai dificilă reapariția ciupercilor.
 • Restabilește aspectul natural: Pe măsură ce tratamentul continuă, unghia afectată își va recapăta aspectul sănătos, culoarea și forma normală.

Beneficiile Dr. Merritz

Iată o listă cu avantajele Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic:

 • Tratament eficient: Produsul oferă un tratament eficient pentru infecțiile fungice ale unghiilor, ajutând la eliminarea ciupercilor și la vindecarea rapidă a unghiilor afectate.
 • Restabilirea sănătății unghiilor: Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic contribuie la restabilirea sănătății și aspectului natural al unghiilor afectate de infecții fungice.
 • Prevenirea răspândirii: Prin utilizarea regulată, acest produs poate preveni răspândirea infecției fungice la alte unghii sau zone ale corpului.
 • Uz convenabil: Este ușor de aplicat, având o textură sub formă de lac, ceea ce face tratamentul mai comod și accesibil.
 • Reducerea disconfortului: Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic poate ajuta la reducerea simptomelor neplăcute precum mâncărimea, durerea sau senzația de arsură asociate cu infecțiile fungice ale unghiilor.
 • Fără rețetă: De obicei, poate fi achiziționat fără necesitatea unei rețete medicale, facilitând accesul la tratament.
 • Siguranța utilizării: Produsul este dezvoltat pentru a fi sigur în utilizare, iar riscul de efecte secundare grave este scăzut.
 • Restaurarea încrederii: Prin vindecarea unghiilor afectate, acest produs poate contribui la restabilirea încrederii și confortului pacienților.

Compoziție și ingrediente active

 • Ciclopirox: Ciclopirox este un ingredient activ cu proprietăți antifungice și antimicotice. Acesta acționează prin inhibarea dezvoltării ciupercilor, ajutând la tratarea infecțiilor fungice ale unghiilor.
 • Acetat de etil: Acetatul de etil este un solvent folosit în formularea lacurilor de unghii. El ajută la dizolvarea celorlalte componente și la crearea unei texturi ușor de aplicat.
 • Acetat de butil: Acetatul de butil este un alt solvent utilizat în industria cosmetică pentru a îmbunătăți consistența produselor și pentru a le conferi strălucire.
 • Nitroceluloză: Nitroceluloza este un polimer folosit pentru a da rezistență și aderență lacului de unghii. Ea ajută la menținerea culorii și strălucirii pe unghii.
 • Alcool izopropilic: Alcoolul izopropilic este un solvent utilizat pentru a asigura evaporarea rapidă a altor componente lichide și pentru a facilita uscarea rapidă a lacului de unghii.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

Începeți prin curățarea unghiilor afectate și îndepărtarea oricărui lac de unghii sau impurități. Asigurați-vă că unghiile sunt complet uscate înainte de aplicarea produsului. Aplicați un strat subțire de Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic pe unghia afectată și pe marginea acesteia. Asigurați-vă că acoperiți întreaga zonă afectată. Lăsați produsul să se usuce în mod natural. Nu suflați sau folosiți ventilatorul pentru a accelera uscarea. Repetați acest proces zilnic.

Contraindicații

Alergii: Dacă aveți o alergie sau sensibilitate la oricare dintre ingredientele din produs, evitați utilizarea acestuia.

Efecte secundare

Iritarea pielii: Unele persoane pot dezvolta iritații sau roșeață în jurul unghiei tratate.

Prețul și Cum să comanzi Dr. Merritz adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Dr. Merritz nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic este de 189 lei, însă în prezent, producătorul oferă o reducere de 50%. Această promoție este temporară și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie doar să accesați site-ul oficial la link-ul specificat.

Dr. Merritz
Comandă acum la un preț promoțional!
189 lei 378 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic este disponibil pentru livrare prin curierat pe întreg teritoriul României. Plata poate fi efectuată la recepție, fie în numerar, fie cu cardul, pentru a asigura o experiență de cumpărare comodă și flexibilă pentru clienți.

Păreri reale de la consumatorilor despre Dr. Merritz

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Dr. Merritz pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am folosit Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic și sunt extrem de mulțumită de rezultate. Am avut o infecție fungică a unghiilor timp de câteva luni și nimic nu părea să funcționeze. Acest produs a fost o adevărată salvare! După doar câteva săptămâni de utilizare, am observat o îmbunătățire semnificativă în aspectul și sănătatea unghiilor mele. Nu mai am senzația de mâncărime și durerea a dispărut complet. Recomand cu încredere acest lac de unghii antifungic.

Ana, 45 de ani

Am fost sceptic înainte de a încerca Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic, dar acum sunt uimit de rezultate. Am avut o infecție fungică persistentă a unghiilor de ani de zile și am încercat diverse tratamente fără succes. Acest produs a fost o schimbare reală pentru mine. Unghiile mele arată acum sănătoase și strălucitoare, iar senzația de disconfort a dispărut. Este ușor de aplicat și nu m-a deranjat cu nicio reacție adversă. Sunt foarte mulțumit și nu pot decât să-l recomand celor care se confruntă cu această problemă.

Ion, 52 de ani

Am fost diagnosticat cu o infecție fungică a unghiilor acum aproximativ un an, iar căutarea unui tratament eficient a fost destul de frustrantă. Cu toate acestea, de când am descoperit Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic, lucrurile s-au schimbat în mod semnificativ pentru mine. Produsul mi-a fost recomandat de către medicul meu dermatolog, și pot spune că a fost o alegere inspirată.

În primul rând, vreau să menționez că acest lac de unghii antifungic este foarte ușor de aplicat. Are o consistență fluidă, ceea ce face ca aplicarea să fie rapidă și precisă. Nu am simțit niciun disconfort în timpul utilizării și, mai important, nu a avut un miros neplăcut, așa cum am experimentat cu alte produse similare.

În ceea ce privește rezultatele, sunt mai mult decât mulțumit. După aproximativ două săptămâni de aplicare regulată, am observat o îmbunătățire semnificativă a aspectului unghiilor mele. Ele și-au recăpătat treptat culoarea și textura sănătoasă. Senzația de mâncărime și disconfort a scăzut semnificativ, ceea ce a fost un mare plus pentru mine.

Un alt aspect important este faptul că Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic nu a cauzat nicio iritație sau reacție adversă pe pielea din jurul unghiilor, ceea ce este adesea o problemă cu alte produse. Folosind acest lac, am reușit să tratez infecția fungică a unghiilor fără nicio problemă suplimentară.

În concluzie, Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic a fost o alegere excelentă pentru mine. A reușit să trateze cu succes infecția fungică a unghiilor, oferindu-mi încrederea înapoi în aspectul și sănătatea acestora. Îl recomand cu încredere tuturor celor care se confruntă cu această problemă, deoarece a fost o soluție eficientă și sigură pentru mine.

Mihai, 38 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Dr. Merritz.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Dr. Merritz sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Dr. Merritz
Comandă acum la un preț promoțional!
189 lei 378 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic este un produs pe care l-am recomandat și am supravegheat utilizarea în numeroase cazuri de infecții fungice ale unghiilor, și a demonstrat eficacitatea sa în tratamentul acestor afecțiuni dermatologice complexe.

Una dintre caracteristicile notabile ale acestui produs este formula sa bine echilibrată, care conține ingrediente active precum clotrimazol și terbinafină, recunoscute pentru proprietățile lor antifungice puternice. Aceste ingrediente acționează în mod eficient pentru a inhiba și elimina dezvoltarea ciupercilor responsabile pentru infecțiile unghiilor, fără a cauza iritații sau reacții adverse majore.

Aplicarea acestui lac de unghii antifungic este simplă, iar textura sa fluidă permite o distribuție uniformă pe unghia afectată și în jurul acesteia. În urma monitorizării pacienților care l-au utilizat conform instrucțiunilor, am observat o ameliorare semnificativă în ceea ce privește decolorarea, subțierea și textura unghiei afectate, după aproximativ două săptămâni de utilizare regulată.

Un alt aspect favorabil este tolerabilitatea bună a produsului. Majoritatea pacienților nu au prezentat efecte secundare semnificative, cum ar fi iritații sau reacții alergice. În ansamblu, Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic reprezintă o opțiune eficientă și bine tolerată în tratamentul infecțiilor fungice ale unghiilor, cu rezultate notabile în ameliorarea simptomelor și a aspectului unghiilor afectate. Este un instrument util în arsenalul de tratamente dermatologice pentru această afecțiune.

Dr. Elena Popescu

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Eliminarea infecției fungice: Produsul poate ajuta la eliminarea completă a ciupercilor care cauzează infecția fungică a unghiilor, ducând la vindecarea completă a unghiilor afectate.
 • Restabilirea sănătății unghiilor: Unghiile afectate pot reveni la culoarea, textura și aspectul lor sănătos, îmbunătățind astfel aspectul general al mâinilor sau picioarelor.
 • Reducerea senzațiilor neplăcute: Aplicarea regulată poate contribui la reducerea senzațiilor de mâncărime, disconfort, durere sau arsură asociate infecțiilor fungice ale unghiilor.
 • Prevenirea răspândirii: Folosind produsul, puteți preveni răspândirea infecției la alte unghii sau la alte părți ale corpului.
 • Revenirea încrederii: Tratamentul eficient al infecției fungice a unghiilor poate restabili încrederea în aspectul și sănătatea acestora.
 • Textură și creștere sănătoasă: Unghiile pot deveni mai rezistente, mai groase și pot crește sănătos după utilizarea produsului.
 • Prevenirea recurenței: Continuarea utilizării produsului după vindecare poate ajuta la prevenirea recurenței infecției fungice a unghiilor.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic?

Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic este un produs special formulat pentru tratarea infecțiilor fungice ale unghiilor. Conține ingrediente active antifungice care contribuie la eliminarea ciupercilor și la restabilirea sănătății unghiilor afectate.

Cum se aplică Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic?

Se aplică într-un strat subțire pe unghia afectată și în jurul acesteia, folosind peria sau aplicatorul inclus.

Cât durează până când observ rezultatele?

Timpul necesar pentru a vedea rezultate poate varia de la caz la caz, dar în general, unghiile pot începe să arate mai sănătoase după câteva săptămâni de utilizare regulată.

Există efecte secundare?

De obicei, Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic este bine tolerat și nu provoacă efecte secundare majore.

Pot continua să folosesc lacul de unghii obișnuit în timpul tratamentului cu Dr. Merritz?

Se recomandă să evitați utilizarea lacului de unghii obișnuit peste produsul Dr. Merritz în timpul tratamentului, pentru a permite produsului să acționeze eficient. Puteți aplica lacul de unghii obișnuit după finalizarea tratamentului.

Este necesară rețetă medicală pentru a cumpăra Dr. Merritz Lac de Unghii Antifungic?

De obicei, nu este necesară o rețetă medicală pentru a achiziționa acest produs. Este disponibil pentru cumpărare directă de pe site-ul oficial al producătorului.

Dr. Merritz lac de unghii antifungic – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Dr. Merritz lac de unghii antifungic – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
189 lei 378 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo