Dr. Derm te scapă de psoriazis în 28 de zile

159 RON 318 RON Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Psoriazis este o problemă de sănătate cauzată de episoadele intense de stres, de dieta necorespunzătoare și de alte cauze ce țin de stilul de viață și mediul înconjurător. Acesta apare și la vârste tinere și este caracterizat prin uscarea excesivă a pielii și descuamarea ei. Persoanele care suferă de psoriazis își ascund pielea și nu se bucură de aceeași libertate de exprimare și mișcare precum o persoană fără psoriazis. Acum există un remediu de încredere în lupta cu psoriazis – crema Dr. Derm. Cu o formulă inovatoare, 100% naturală, aceasta te scapă de grija psoriazisului în numai 28 de zile.

În continuare, află mai multe despre cum funcționează crema Dr. Derm, ce beneficii îți poate aduce o cură, care a fost experiența clienților până acum și cum poți comanda crema Dr. Derm și în România.

Dr. Derm
Comandă acum la un preț promoțional!
159 RON 318 RON
Reducere de -50%

Cum funcționează Dr. Derm?

Principiul care stă la baza acțiunii cremei Dr. Derm este cel al recuperării organice. Așadar, crema este creată pentru a activa puterea de vindecare naturală a organismului, care va elimina de la sine psoriazisul. Astfel, au fost alese ingrediente care să ajute organismul să se reechilibreze, astfel încât psoriazisul să dispară. Foarte important în acest proces este metabolismul celular, stimulat delicat de crema anti-psoriazis Dr. Derm.

De unde poți comanda Dr. Derm original în România?

Crema dr. Derm poate fi comandată online, în deplină siguranță, de pe site-ul oficial al producătorului. Produsul nu este disponibil în farmacii sau pe site-uri de retail tip Amazon. Siguranța și calitatea sunt garantate de producător, iar Dr. Derm original se găsește exclusiv pe site-ul oficial al companiei, cu o reducere de 50%. 

Dacă te întrebi cum comanzi Dr. Derm, urmează acești pași simpli: accesează site-ul oficial, completează formularul de comandă disponibil, cu date reale, confirmă telefonic adresa de livrare și metoda de plată și un curier va prelua coletul pentru tine în cel mai scurt timp.

Dr. Derm
Comandă acum la un preț promoțional!
159 RON 318 RON
Reducere de -50%

Compoziția Dr. Derm – luptă împotriva psoriazis cu ajutorul extractelor naturale

Formula specială Dr. Derm include numai ingrediente naturale, selectate pentru proprietățile lor antiseptice și regeneratoare. Astfel, în componența cremei nu se găsesc hormoni, substanțe chimice dăunătoare sau parabeni. Crema Dr. Derm este rezultatul multor cercetări și teste clinice care validează eficiența cremei. 

Extractul de salvie are efect antiseptic, reduce inflamația și descuamarea pielii. În plus, ajută la resorbția plăcilor psoriazice apărute pe piele.

Extractul de unt de shea reduce uscarea pielii, grăbește vindecarea pielii și restabilește textura normală a pielii sănătoase. Acesta are efect profund hrănitor.

Extractul de mustată de aur ajută la menținerea ph-ului normal al pielii, are efect antiinflamator și calmant. Umidifică pielea pentru a reduce uscarea și pentru a grăbi vindecarea.

Uleiul din semințe de pin are efect antiinflamator, regenerant și antioxidant. Acesta îmbunătățește tonusul pielii și îi conferă un plus de elasticitate și tărie, pentru a preveni noi erupții.

Extractul uscat de Aloe Vera păstrează ph-ul neutru al pielii și are efect general de calmare și reducere a inflamației. Revigorează și relaxează pielea afectată, oferind, în același timp, și umiditatea de care pielea are nevoie pentru a se regenera.

Cum se folosește Dr. Derm?

Crema anti-psoriazis Dr. Derm se aplică local și acționează timp îndelungat. Aplică o cantitate mică de cremă pe zonele cu plăci psoriazice și lasă să acționeze. Repetă aplicările în funcție de indicațiile medicului și cele de pe prospectul cremei.

O cură completă de tratament durează 28 de zile, perioadă după care tratamentul poate fi repetat. 

Dr. Derm
Comandă acum la un preț promoțional!
159 RON 318 RON
Reducere de -50%

Studiile clinice confirmă eficiența Dr. Derm

Un studiu efectuat în 2018 sub patronajul producătorului Dr. Derm a urmărit evoluția simptomelor bolii pe parcursul celor 4 săptămâni de tratament pe un eșantion specific de pacienți. În prima săptămână s-au observat reducerea inflamației, a descuamării și a senzației de mâncărime și oprirea proliferării plăcilor. În cea de-a doua săptămână de tratament s-a observat începerea procesului de regenerare a țesutului deteriorat și normalizarea ciclului de diviziune celulară. În a 3-a săptămână se normalizează ph-ul pielii și crește tonusul epidermei. Pielea în general devine mai elastică. În săptămâna 4 de tratament Dr. Derm erupția este eliminată și este prevenită reapariția și exacerbarea bolii. 

Este Dr. Derm o păcăleală sau un remediu inovator pentru psoriazis?

Pentru fiecare comandă online a cremei Dr. Derm, producătorul oferă garanția autenticității produsului și a calității acestuia. Tratamentul Dr. Derm și-a câștigat popularitatea în rândul pacienților și în rândul specialiștilor datorită proprietăților sale remarcabile de vindecare și, mai ales, datorită formulei 100% naturale. Crema Dr. Derm acționează local, intens, astfel încât simptomele și aspectul inestetic al psoriazisului sunt eliminate, fără a avea efecte secundare și reacții adverse.

Pentru a te convinge de eficiența cremei anti-psoriazis, consultă rubrica de testimoniale de mai jos, în care pacienții care au încercat deja crema Dr. Derm vorbesc despre experiența lor.

Rezultatele Dr. Derm îți vor reda încrederea în frumusețea și sănătatea ta

Crema anti-psoriazis Dr. Derm acționează imediat și oferă cele mai bune rezultate. Te bucuri de tratament 100% sigur și natural, pentru a te putea exprima în voie. Formula Dr. Derm are la bază principii active biologice care repară pielea și îi redă proprietățile naturale de regenerare. Așadar, după primele utilizări, Dr. Derm:

  • Elimină rapid mâncărimea și descuamarea

  • Vindecă plăcile psoriazice

  • Elimină cauzele psoriazisului

  • Previne răspândirea bolii

  • Restabilește ph-ul optim al pielii

  • Hidratează și oferă elasticitate pielii

  • Reduce inflamația

Dr. Derm
Comandă acum la un preț promoțional!
159 RON 318 RON
Reducere de -50%

Dr. Derm – opinia medicului despre crema tratament împotriva psoriazis

Dr. Cristina Cojocaru, doctor în științe medicale și dermatolog recomandă utilizarea cremei Dr. Derm în tratarea psoriazisului: “În cazul psoriazisului, urmez filosofia tratamentului simplu. De foarte multe ori, psoriazisul apare ca o reacție la stres și cu suplimentele potrivite, organismul îl poate vindeca de la sine. Astfel, evit prescrierea unor tratamente care să creeze dependență și, acolo unde cazul o permite, recomand crema Dr. Derm, 100% naturală.“

“Crema Dr. Derm acționează rapid și fără contraindicații, deoarece folosește o formulă specială de stimulare a metabolismului celular. Odată activat acest metabolism, organismul va lupta singur cu erupția de psoriazis, iar ingredientele active din crema Dr. Derm doar vor susține acest proces. Un alt avantaj al cremei este și acela al tratării 360 a psoriazisului – acționează și asupra inflamației, și asupra uscării pielii și asupra mâncărimii“, afirmă specialista.

Testimonialele clienților Dr. Derm

George, 47 de ani, din Brașov: “Psoriazisul este foarte incomod și foarte supărător și multă vreme am încercat să scap de această afecțiune. Reușeam să o vindec cu diverse tratamente, dar tot reapărea după un timp foarte scurt. Am comandat crema Dr. Derm la recomandarea unui coleg de muncă și a dat rezultate incredibile. După 2-3 săptămâni, erupția dispăruse aproape complet și mâncărimea nu mă mai supăra. Recomand cu mare încredere crema Dr. Derm oricui dorește să scape de psoriazis în mai puțin de o lună.“
Costel, 53 de ani, din Bistrița-Năsăud: “Am avut o perioadă mai stresantă în viața mea și am avut și un episod de psoriazis pentru care am comandat crema Dr. Derm. Coletul a ajuns foarte repede și după primele aplicări îmi simțeam pielea calmată și hrănită. Disconfortul din cauza psoriazisului a dispărut destul de repede, în aproximativ o lună de tratament constant. ACum, la 3 luni după ce am terminat tratamentul, afecțiunea nu a revenit și nici nu am avut reacții adverse la cremă. Recomand crema Dr. Derm oricui caută un tratament complet și eficient pentru psoriazis.“
Domnica, 43 de ani, din Adjud: “Am folosit crema Dr. Derm deja de două ori, în cure complete, și de fiecare dată a dat rezultate extraordinare. Sunt foarte mulțumită de acest produs și îl recomand mai departe, pentru că funcționează de minune și nu dă reacții adverse. După numai o lună de tratament, erupția de psoriazis se calmase și dispăruse, iar la reapariția bolii am apelat din nou la crema Dr. Derm care a dat rezultate rapide. În 2 săptămâni deja am văzut rezultate semnificative, iar după tratamentele de o lună, cum sunt recomandate, puteam să port orice fără grija aspectului inestetic al psoriazisului.“

Alina, 36 de ani, din Afumați: “Am avut un singur episod de psoriazis, după o intervenție chirurgicală serioasă și am ales să folosesc crema Dr. Derm la recomandarea unei colege care a încercat-o. Am fost sceptică pentru că era un produs de pe internet, dar am urmat recomandarea și am folosit crema pentru 28 de zile. A început să dea rezultate mai devreme, după prima săptămână. Mâncărimea și disconfortul au încetat rapid și am putut să revin repede la viața normală. După fiecare utilizare îmi simțeam pielea hidratată și aveam o senzație plăcută de răcoare și calmare a pielii. Acum recomand și eu cu foarte mare încredere crema Dr. Derm tuturor persoanelor care vor un remediu complet pentru psoriazis.“


9.3 Total Score

Nu mai sta pe gânduri! Comandă și tu astăzi crema Dr. Derm și scapă definitiv de grija psoriazisului. Vei putea să îți arăți din nou pielea frumoasă și sănătoasă. Accesează site-ul, completează formularul de comandă, confirmă adresa și primești crema Dr. Derm direct acasă, fără taxe suplimentare. În plus, de pe site-ul oficial al producătorului poți achiziționa crema Dr. Derm cu o reducere specială de 50% din preț.

Recenzii ale medicilor
9
Recenzii ale clientilor
10
Preț în farmacii
9
Prospect
9
Add your review  |  Read reviews and comments
Dr. Derm te scapă de psoriazis în 28 de zile
Dr. Derm te scapă de psoriazis în 28 de zile
159 RON 318 RON
JUST NATURAL LIFE
Logo