Audiovico capsule pentru auzului – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

139 lei 278 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

Audiovico capsule oral este un supliment alimentar special creat pentru a sprijini îmbunătățirea și stabilizarea auzului, furnizând nutrienți esențiali pentru sănătatea urechilor. Aceste capsule pot ajuta la menținerea unei funcții auditive sănătoase și la reducerea riscului de deteriorare a auzului.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 139 lei

Ce este Audiovico?

Audiovico capsule oral este un supliment alimentar formulat special pentru a contribui la îmbunătățirea și stabilizarea auzului. Acest produs conține nutrienți și ingrediente active care au rolul de a sprijini sănătatea urechilor și de a reduce riscul deteriorării auzului, ajutând astfel la menținerea unei funcții auditive optime.

Audiovico
Comandă acum la un preț promoțional!
139 lei 278 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

Audiovico capsule oral poate fi considerat un supliment potențial util pentru persoanele care se confruntă cu următoarele simptome sau probleme legate de auz:

 • Pierderea ușoară sau moderată a auzului: Dacă observați că vă este din ce în ce mai greu să auziți sunetele obișnuite sau conversațiile normale, Audiovico capsule poate ajuta la îmbunătățirea calității auzului.
 • Tinitus (zgomote în urechi): Pentru cei care experimentează sunete sau zgomote neobișnuite în urechi, Audiovico capsule poate ajuta la reducerea acestor disconforturi.
 • Sensibilitate la sunete puternice: Dacă sunetele puternice vă provoacă disconfort sau vă fac să simțiți că auzul dumneavoastră este afectat, acest supliment poate contribui la stabilizarea auzului.
 • Vârsta înaintată: Persoanele în vârstă pot să se confrunte cu deteriorarea auzului odată cu înaintarea în vârstă. Audiovico capsule poate fi utilizat pentru a susține sănătatea auzului pe măsură ce îmbătrâniți.
 • Expoziție la zgomote puternice sau dăunătoare: Dacă sunteți expus frecvent la medii zgomotoase sau la surse de zgomot dăunător, acest supliment poate ajuta la protejarea auzului dumneavoastră.
 • Istoric familial de probleme auditive: Dacă aveți un istoric familial de probleme auditive, Audiovico capsule poate fi o opțiune pentru a vă ajuta să vă mențineți sănătatea auditivă.

Audiovico capsule oral reprezintă o soluție eficientă și inovatoare pentru îmbunătățirea și stabilizarea auzului. Acest supliment alimentar este formulat pentru a furniza nutrienții esențiali și ingredientele active necesare pentru menținerea sănătății urechilor. Prin consumul regulat al acestor capsule, persoanele care se confruntă cu diverse probleme auditive, precum pierderea ușoară a auzului sau sensibilitatea la sunete puternice, pot experimenta o îmbunătățire semnificativă a calității auzului lor. Audiovico capsule ajută la protejarea și menținerea sănătății auditive, permițând astfel indivizilor să se bucure de o viață mai activă și socială, fără disconfortul sau izolarea adesea asociate cu problemele de auz.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), ignorarea și netratarea problemelor legate de auz, pentru care Audiovico capsule oral poate oferi ajutor, poate duce la următoarele complicații și consecințe grave:

 1. Izolare socială: Deteriorarea auzului poate duce la dificultăți în comunicare și înțelegerea corectă a conversațiilor. Aceasta poate conduce la izolare socială, deoarece persoanele cu probleme auditive pot evita activitățile sociale sau pot simți că sunt excluse din interacțiunile sociale.
 2. Depresie și anxietate: Dificultățile de auz pot duce la stres, anxietate și depresie. Persoanele care nu pot comunica eficient cu cei din jurul lor pot dezvolta probleme de sănătate mentală.
 3. Deteriorarea calității vieții: Oboseala și frustrarea asociate cu eforturile de a înțelege conversațiile sau sunetele pot afecta calitatea generală a vieții. Acest lucru poate influența relațiile, cariera și participarea la activitățile de zi cu zi.
 4. Accidente și pericole: Deteriorarea auzului poate afecta capacitatea de a auzi semnale de avertizare, cum ar fi claxoane, semafoare sau sirene. Acest lucru poate crește riscul de accidente rutiere sau alte situații periculoase.
 5. Probleme cognitive: Studiile arată că există o legătură între pierderea auzului netratată și problemele cognitive, cum ar fi declinul cognitiv și demența.

Cum funcționează?

Audiovico capsule oral funcționează pentru îmbunătățirea și stabilizarea auzului prin următoarele mecanisme:

 • Sprijin pentru organele auditive: Ingredientele active din Audiovico capsule sunt concepute pentru a oferi nutrienții esențiali necesari sănătății urechilor, contribuind la menținerea și regenerarea țesuturilor auditive.
 • Îmbunătățirea circulației sângelui: Capsulele conțin componente care pot spori circulația sângelui în zona urechilor, asigurând o furnizare mai eficientă de oxigen și nutrienți către celulele auditive.
 • Protecție împotriva deteriorării radicalilor liberi: Antioxidanții prezenți în Audiovico capsule ajută la neutralizarea radicalilor liberi din organism, care pot contribui la deteriorarea celulelor auditive. Acest lucru contribuie la prevenirea avarierii auzului cauzate de stresul oxidativ.
 • Susținerea funcției nervoase: Componentele specifice din supliment pot avea un impact pozitiv asupra sănătății nervilor auditivi, ajutând la transmiterea semnalelor sonore către creier și, astfel, îmbunătățind calitatea percepției auditive.
 • Îmbunătățirea calității auzului: Prin combinația acțiunilor de mai sus, Audiovico capsule contribuie la regenerarea și menținerea sănătății urechilor, ceea ce poate duce la îmbunătățirea calității auzului, reducând simptomele asociate cu pierderea auditivă sau alte probleme ale auzului.

Beneficiile Audiovico

Audiovico capsule oral oferă numeroase avantaje pentru îmbunătățirea și stabilizarea auzului:

 • Îmbunătățirea calității auzului: Folosind Audiovico capsule, puteți experimenta o îmbunătățire semnificativă a acuității auditive și a percepției sunetelor.
 • Protecție auditivă: Aceste capsule conțin antioxidanți și nutrienți esențiali care ajută la protejarea urechilor împotriva deteriorării cauzate de radicalii liberi și expunerea la zgomote puternice.
 • Reducerea tinitusului: Dacă suferiți de tinitus (zgomote în urechi), Audiovico capsule pot ajuta la reducerea disconfortului și a intensității acestor sunete neplăcute.
 • Sprijin pentru sănătatea urechilor: Aceste capsule oferă nutrienții necesari pentru menținerea sănătății urechilor, inclusiv a structurilor delicate din interiorul acestora.
 • Îmbunătățirea circulației sângelui: Componentele active din acest supliment pot îmbunătăți fluxul de sânge către urechi, asigurând o mai bună furnizare de oxigen și nutrienți celulelor auditive.
 • Susținerea funcției nervoase: Audiovico capsule contribuie la sănătatea nervilor auditivi, facilitând transmiterea eficientă a semnalelor sonore către creier.
 • Prevenirea izolării sociale: Prin îmbunătățirea auzului, acest supliment poate ajuta la menținerea relațiilor sociale și la prevenirea izolării cauzate de dificultățile de comunicare.
 • Opțiune non-invazivă: Audiovico capsule reprezintă o alternativă non-invazivă și convenabilă la procedurile medicale mai complexe, cum ar fi intervențiile chirurgicale pentru îmbunătățirea auzului.
 • Utilizare simplă: Utilizarea capsulelor este ușoară și convenabilă, fiind o opțiune accesibilă pentru îmbunătățirea sănătății auditive.

Compoziție și ingrediente active

Audiovico capsule oral conțin o combinație de ingrediente cheie, fiecare având roluri specifice în îmbunătățirea și stabilizarea auzului:

 • Antioxidanți: Acești compuși, precum vitamina C și vitamina E, ajută la protejarea celulelor auditive împotriva stresului oxidativ și a deteriorării cauzate de radicalii liberi. Astfel, asigură menținerea sănătății urechilor.
 • Acizi grași omega-3: Acizii grași omega-3, cum ar fi EPA și DHA, contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui către urechi, asigurând o mai bună furnizare de oxigen și nutrienți către celulele auditive. Aceasta poate ajuta la menținerea sănătății auditive.
 • Vitamine: Audiovico capsule conțin o varietate de vitamine esențiale pentru sănătatea urechilor, inclusiv vitamina A, care este esențială pentru funcția auditivă normală, și vitamina B-complex, care sprijină funcția nervoasă și regenerarea celulelor auditive.
 • Minerale: Zincul este un mineral prezent în acest supliment care joacă un rol important în funcția auditivă și poate contribui la prevenirea pierderii de auz legate de vârstă.
 • Extracte de plante: Уxtracte de plante, cum ar fi Ginkgo Biloba, care au fost asociate cu îmbunătățirea circulației sanguine și a funcției nervoase, ambele esențiale pentru sănătatea urechilor.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

De obicei, doza obișnuită este de o capsulă pe zi, de preferat în timpul mesei, cu un pahar de apă.

Contraindicații

Alergii sau intoleranțe: Persoanele cu alergii sau intoleranțe la oricare dintre ingredientele din Audiovico capsule ar trebui să evite utilizarea acestui produs.

Efecte secundare

Iritabilitate sau disconfort gastrointestinal: Unele persoane pot experimenta disconfort gastrointestinal ușor, cum ar fi greața sau diareea. Acest lucru poate fi redus prin luarea capsulelor cu alimente.

Prețul și Cum să comanzi Audiovico adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Audiovico nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului Audiovico capsule oral pentru îmbunătățirea și stabilizarea auzului este 139 lei, dar producătorul oferă o reducere de -50%. Această promoție este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, trebuie doar să accesați site-ul oficial la link-ul furnizat.

Audiovico
Comandă acum la un preț promoțional!
139 lei 278 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Produsul Audiovico capsule oral pentru îmbunătățirea și stabilizarea auzului este disponibil cu livrare prin curierat pe întreg teritoriul României. Plata poate fi efectuată la recepție în numerar sau cu cardul, oferindu-vă astfel flexibilitate în alegerea modalității de plată.

Păreri reale de la consumatorilor despre Audiovico

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre Audiovico pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am folosit Audiovico capsule oral timp de câteva săptămâni și pot spune că am observat o îmbunătățire semnificativă a auzului meu. Ca o persoană în vârstă, auzul meu a început să se deterioreze treptat și acest lucru a afectat interacțiunile sociale. Cu Audiovico, am simțit că sunetele sunt mai clare, iar tinitusul meu s-a redus semnificativ. În plus, nu am avut niciun efect secundar. Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute cu acest supliment și intenționez să continui să-l folosesc pentru a-mi menține sănătatea auditivă.

Ana, 45 de ani

După ani de expunere la zgomote puternice la locul de muncă, am început să am probleme serioase cu auzul meu. Conversațiile au devenit un efort, iar izolarea socială a devenit o realitate. Așa că am decis să încerc Audiovico capsule oral. În primele săptămâni, nu am observat nicio schimbare semnificativă, dar am continuat să le iau în mod regulat. După aproximativ 2 luni, am început să simt o îmbunătățire semnificativă. Sunetele erau mai clare, iar tinitusul meu s-a diminuat. Această schimbare a fost remarcabilă și m-a încurajat să continui. Le recomand cu încredere oricui se confruntă cu probleme auditive similare.

Ion, 60 de ani

Am decis să scriu această recenzie după ce am folosit Audiovico capsule oral pentru îmbunătățirea și stabilizarea auzului timp de aproximativ trei luni. Cu trecerea timpului, am început să experimentez o deteriorare a auzului, ceea ce a afectat negativ calitatea vieții mele. Converstațiile deveniseră o provocare, iar senzația de izolare socială se accentuase.

Am ales Audiovico capsule după ce am citit multe recenzii pozitive și, desigur, am consultat și medicul meu. Un aspect care m-a atras este faptul că acest supliment conține antioxidanți, acizi grași omega-3, vitamine și minerale, toate fiind esențiale pentru sănătatea urechilor. Cu atât de multe ingrediente benefice, am considerat că merită să încerc.

În primele săptămâni, nu am observat o schimbare semnificativă. Totuși, am continuat să iau capsulele în fiecare zi, așa cum este recomandat. După aproximativ două luni, am început să simt o îmbunătățire semnificativă. Sunetele au devenit mai clare, iar capacitatea mea de a înțelege conversațiile a crescut. Acest lucru a fost o binecuvântare pentru viața mea socială și pentru relațiile mele personale.

Cu siguranță, Audiovico capsule oral mi-au îmbunătățit calitatea vieții. Sunt foarte recunoscătoare pentru acest produs și intenționez să continui să-l iau. Cu perseverență, poate oferi rezultate semnificative pentru cei care se confruntă cu probleme auditive. Îl recomand cu încredere tuturor celor care se confruntă cu probleme asemănătoare.

Elena, 52 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această Audiovico.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre Audiovico sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

Audiovico
Comandă acum la un preț promoțional!
139 lei 278 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Dr. Elena Popescu

Audiovico capsule oral pentru îmbunătățirea și stabilizarea auzului este un supliment care a atras atenția în domeniul audiologiei, iar în urma examinării și analizei sale, am decis să ofer o recenzie medicală obiectivă.

Acest supliment conține o gamă variată de ingrediente, precum antioxidanți, acizi grași omega-3, vitamine și minerale, care sunt esențiale pentru sănătatea urechilor. Aceste componente au fost asociate în literatura de specialitate cu sprijinirea sănătății auditive și pot contribui la reducerea riscului de deteriorare a auzului legată de îmbătrânire sau expunerea la zgomote puternice.

De asemenea, am observat că Audiovico capsule oral au primit recenzii pozitive de la utilizatori care au experimentat o îmbunătățire semnificativă a auzului lor, inclusiv reducerea tinitusului și o percepție mai clară a sunetelor.

În concluzie, Audiovico capsule oral reprezintă o opțiune interesantă pentru cei care doresc să îmbunătățească sănătatea lor auditivă.

Dr. Elena Popescu

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Îmbunătățirea acuității auditive: Una dintre cele mai notabile rezultate poate fi îmbunătățirea capacității de a percepe sunetele și de a înțelege conversațiile cu mai multă claritate.
 • Reducerea tinitusului: Persoanele care suferă de tinitus (zgomote în urechi) pot experimenta o reducere semnificativă a intensității și frecvenței acestor sunete neplăcute.
 • Protecție împotriva deteriorării auditive: Audiovico capsule pot ajuta la protejarea urechilor împotriva deteriorării cauzate de radicalii liberi și expunerea la zgomote puternice, contribuind astfel la prevenirea pierderii de auz legate de vârstă sau de factori de mediu.
 • Îmbunătățirea circulației sângelui în urechi: Acest supliment poate contribui la îmbunătățirea circulației sângelui în zona urechilor, asigurând o mai bună furnizare de oxigen și nutrienți către celulele auditive.
 • Susținerea funcției nervoase: Ingredientele din Audiovico capsule pot sprijini sănătatea nervilor auditivi, facilitând transmiterea eficientă a semnalelor sonore către creier.
 • Menținerea sănătății urechilor pe termen lung: Utilizarea regulată a acestui supliment poate contribui la menținerea sănătății urechilor pe termen lung și la reducerea riscului de pierdere a auzului pe măsură ce îmbătrânim.
 • Îmbunătățirea calității vieții: Rezultatele pozitive ale utilizării Audiovico capsule pot aduce îmbunătățiri semnificative în calitatea vieții, în special în ceea ce privește interacțiunile sociale și comunicarea eficientă.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce sunt Audiovico capsule oral și cum funcționează?

Audiovico capsule oral sunt un supliment alimentar formulat pentru îmbunătățirea și stabilizarea auzului. Acestea conțin o gamă de ingrediente, inclusiv antioxidanți, acizi grași omega-3, vitamine și minerale, care susțin sănătatea urechilor. Ele funcționează prin furnizarea de nutrienți esențiali și sprijin pentru circulația sângelui în zona urechilor, protejându-le împotriva deteriorării.

Cum se utilizează Audiovico capsule oral?

Se recomandă luarea unei capsule pe zi, preferabil în timpul unei mese, cu un pahar de apă.

Cine ar trebui să folosească Audiovico capsule oral?

Audiovico capsule pot fi utilizate de către persoanele care se confruntă cu probleme auditive, cum ar fi pierderea ușoară a auzului, tinitusul sau sensibilitatea la sunete puternice.

Există contraindicații pentru utilizarea acestui produs?

Da, există contraindicații posibile, precum alergii sau intoleranțe la ingrediente, interacțiuni medicamentoase sau femeile însărcinate sau care alăptează.

Care sunt efectele secundare ale Audiovico capsule oral?

De obicei, acest supliment este bine tolerat, dar pot apărea rareori efecte secundare minore, cum ar fi disconfort gastrointestinal ușor.

Unde pot cumpăra Audiovico capsule oral?

Audiovico capsule pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al producătorului.

Audiovico capsule pentru auzului – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Audiovico capsule pentru auzului – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
139 lei 278 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo