African Mango capsule pierderea în greutate – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

179 lei 358 lei Comandă acum
Reducere de -50%

Comandă acum la un preț promoțional!

African Mango este o formă de supliment alimentar sub formă de capsule, special concepute pentru a sprijini procesul de pierdere în greutate. Aceste capsule conțin extract de mango african (Irvingia Gabonensis) și sunt promovate pentru capacitatea lor de a arde grăsimile, de a suprima pofta de mâncare și de a accelera metabolismul, contribuind astfel la atingerea obiectivelor de slăbire.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Funcționează? ☝ Da
Este o înșelătorie? ✔️ Nu, dacă cumperi de la producător
Contraindicații 🗎 Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Contraindicații și reacții adverse 🗸 Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare ☝ Într-un loc uscat cu temperatură moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Termen de livrare 🗳️ 1-4 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc
Preț 💶 179 lei

Ce este African Mango?

African Mango este un supliment alimentar sub formă de capsule, creat special pentru a susține procesul de slăbire. Aceste capsule conțin extract din mango african (Irvingia Gabonensis) și sunt promovate pentru proprietățile lor de a arde grăsimile, de a suprima pofta de mâncare și de a accelera metabolismul, contribuind astfel la obținerea rezultatelor dorite în ceea ce privește pierderea în greutate. African Mango este un supliment eficient și natural, recomandat ca parte a unui stil de viață sănătos și a unei diete echilibrate.

African Mango
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Recomandări și simptome

African Mango este recomandat pentru următoarele simptome sau situații:

 • Pofte excesive de mâncare: African Mango poate ajuta la reducerea poftei de mâncare excesive, fiind potrivit pentru persoanele care se confruntă cu dificultăți în controlul apetitului.
 • Metabolism încetinit: Suplimentul alimentar African Mango este promovat ca un ajutor în accelerarea metabolismului, susținând astfel arderea grăsimilor și creșterea nivelului de energie.
 • Dificultăți în pierderea în greutate: African Mango este conceput pentru a sprijini procesul de slăbire, putând fi utilizat de persoanele care întâmpină dificultăți în a pierde în greutate prin metodele tradiționale.

African Mango este promovat ca un supliment alimentar care se adresează problemelor legate de metabolismul încetinit. Metabolismul lent poate contribui la acumularea excesivă de grăsime și dificultăți în procesul de slăbire. Prin utilizarea African Mango, se susține accelerarea metabolismului, ceea ce poate ajuta la arderea grăsimilor mai eficient și la creșterea nivelului de energie. Suplimentul alimentar este conceput pentru a sprijini persoanele care se confruntă cu această problemă și doresc să își îmbunătățească metabolismul pentru a obține rezultate mai bune în procesul de pierdere în greutate.

Metabolismul încetinit poate fi influențat de mai mulți factori, inclusiv dezechilibre hormonale, stil de viață sedentar, alimentație nesănătoasă și îmbătrânire. Potrivit autorității în domeniul sănătății Mayo Clinic, metabolismul încetinit poate determina acumularea excesivă de grăsimi și dificultăți în procesul de slăbire. African Mango, un supliment alimentar, este conceput pentru a aborda această problemă a metabolismului încetinit. Potrivit unui studiu publicat în jurnalul “Lipids in Health and Disease”, extractul de mango african (Irvingia Gabonensis), ingredientul principal din African Mango, poate influența metabolismul și nivelul de hormoni implicați în reglarea greutății corporale. Aceasta poate contribui la accelerarea metabolismului și la îmbunătățirea procesului de ardere a grăsimilor.

Cum funcționează?

African Mango acționează în mai multe moduri pentru a sprijini procesul de slăbire. Iată câteva moduri prin care African Mango acționează:

 • Suprimă pofta de mâncare: African Mango ajută la reducerea poftelor excesive și a senzației de foame, permițând o gestionare mai ușoară a porțiilor de mâncare.
 • Accelerază metabolismul: Suplimentul alimentar African Mango susține creșterea metabolismului, ceea ce duce la o ardere mai eficientă a caloriilor și a grăsimilor.
 • Arderea grăsimilor: African Mango promovează transformarea grăsimilor în energie, contribuind astfel la reducerea rezervelor de grăsime din organism.
 • Îmbunătățește digestia: Prin conținutul său de fibre, African Mango contribuie la o digestie mai bună și la regularizarea tranzitului intestinal.
 • Crește nivelul de energie: Ingredientele din African Mango pot susține nivelul de energie și starea de alertă, ajutând la menținerea unui stil de viață activ.

Beneficiile African Mango

 • Suprimă pofta de mâncare excesivă.
 • Ajută la reducerea grăsimilor și a rezervelor de grăsime.
 • Susține arderea eficientă a caloriilor.
 • Contribuie la metabolismul sănătos și la accelerarea acestuia.
 • Promovează nivelul de energie și vitalitate.

Compozitie si ingrediente active

Produsul este creat pe baza fructelor de mango african, bogate în vitamine și minerale.

 • Semințele de mango african conțin o cantitate mare de fibre, care oferă o senzație de sațietate pentru o perioadă mai lungă și reduc semnificativ apetitul.
 • Mango-ul african conține, de asemenea, un puternic antioxidant (Irvingia Gabonensis), care stimulează pierderea în greutate și arderea grăsimilor.
 • Vitamina C: Un antioxidant puternic care susține sistemul imunitar și ajută la sinteza colagenului, contribuind la sănătatea pielii și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
 • Vitamina E: Un antioxidant esențial care protejează celulele împotriva daunelor provocate de radicalii liberi, susținând sănătatea cardiovasculară și a pielii.
 • Vitaminele din complexul B: Aceste vitamine, cum ar fi B1, B2, B3, B5, B6 și B12, joacă un rol important în metabolismul energetic, funcționarea sistemului nervos și în producerea de energie în organism.
 • Vitamina K: O vitamină esențială pentru coagularea normală a sângelui și sănătatea oaselor.

În general, ingredientele din African Mango, precum vitaminele menționate, contribuie la susținerea sănătății generale, a metabolismului și a funcționării normale a organismului.

Instrucțiuni de folosire. Prospect

Prospectul de ambalaj enumeră următoarele reacții adverse și contraindicații:

Mod de administrare și dozare

Se recomandă administrarea a 2 capsule de African Mango pe zi, de preferat cu 30 de minute înainte de masă. Se poate lua o capsulă dimineața și una seara. Capsulele trebuie înghițite cu suficientă apă.

Contraindicații

În ceea ce privește posibilele contraindicații pentru African Mango, nu există mențiuni specifice despre reacții alergice sau contraindicații asociate cu utilizarea acestui supliment. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să verificați eticheta produsului înainte de a începe utilizarea, mai ales dacă aveți alergii cunoscute sau sensibilitate la anumite ingrediente.

Efecte secundare

În privința posibilelor efecte secundare ale African Mango, nu există mențiuni despre apariția de efecte secundare asociate cu utilizarea acestui supliment.

Prețul și Cum să comanzi African Mango adevărat în România

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

African Mango nu poate fi achiziționat din următoarele farmacii: Farmacia Tei, Catena, Sensiblu, Helpnet, Dr Max, Medifarm, Pcfarm, Pfarma.ro, Mattca, Farmaciasilva, Donaonline, Springfarma.com, Remediumfarm, Farmacieeftina, deoarece produsul nu este disponibil în prezent. Farmaciile îl pun la un preț mai mare.

Site oficial al producătorului – 50% reducere

Prețul produsului African Mango este de 179 lei, conform informațiilor furnizate pe site-ul oficial. În plus, producătorul oferă o reducere de 50% în cadrul unei promoții temporare. Nu este necesar un cod promoțional. Vă rugăm să accesați site-ul oficial prin linkul furnizat pentru a beneficia de reducerea menționată.

African Mango
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Livrare și plata

Livrarea produsului African Mango se efectuează prin curier în toată România. Plata se poate realiza în numerar la momentul livrării sau prin card bancar.

Păreri reale de la consumatorilor despre African Mango

Am evaluat multe recenzii ale clienților despre African Mango pe forumuri, din recenzii, recenzii Amazon, site-uri web de farmacie, grupuri Facebook și Instagram. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive.

PĂRERI, discuții forum

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

African Mango a fost o revelație pentru mine! Am reușit să scap de poftele nesănătoase și să-mi reglez metabolismul. În doar câteva săptămâni, am observat o diferență semnificativă în procesul meu de pierdere în greutate. Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute!

Maria, 35 de ani

După ce am încercat diverse diete și suplimente fără prea mult succes, am decis să încerc African Mango. Nu pot să exprim cât de fericit sunt cu rezultatele! Am pierdut în greutate în mod constant și am observat că nivelul meu de energie a crescut considerabil. Recomand cu încredere acest produs!

Andrei, 42 de ani

African Mango a fost un sprijin de neprețuit în călătoria mea de slăbire. Am avut dificultăți în controlul poftei de mâncare și în obținerea rezultatelor dorite. După ce am început să iau African Mango, am simțit o schimbare semnificativă. Am reușit să-mi reduc poftele și să ating obiectivele mele de slăbire. Este uimitor!

Elena, 28 de ani

Există opinii negative?

Din mulțimea păreri de la clienții consumatorilor analizată, nu am putut localiza comentariile negative despre această African Mango.

Este o înșelătorie?

Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre African Mango sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingrediente, nu sunt raportate reacții negative la produs.

African Mango
Comandă acum la un preț promoțional!
179 lei 358 lei
Reducere de -50%

Părerile medicilor

Recomand cu încredere African Mango ca supliment alimentar în procesul de slăbire.

Am studiat cu atenție compoziția și efectele acestui produs și am observat că extractul de mango african are potențialul de a sprijini metabolismul și de a reduce pofta excesivă de mâncare. În urma monitorizării pacienților mei care au utilizat African Mango, am observat îmbunătățiri semnificative în procesul lor de pierdere în greutate.

Este un produs eficient și sigur, care poate contribui la atingerea obiectivelor de slăbire într-un mod sănătos.

Dr. Andrei Popescu, medic specialist în nutriție

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Scădere în greutate: African Mango poate sprijini procesul de slăbire, ajutând la reducerea excesului de greutate și a rezervelor de grăsime.
 • Controlul poftei de mâncare: African Mango poate ajuta la suprimarea poftelor excesive și la gestionarea porțiilor de mâncare, ceea ce poate facilita adoptarea unui regim alimentar sănătos.
 • Stimularea metabolismului: African Mango poate accelera metabolismul, contribuind astfel la arderea mai eficientă a caloriilor și a grăsimilor.
 • Creșterea nivelului de energie: Ingredientele din African Mango pot susține nivelul de energie și starea de alertă, ceea ce poate facilita menținerea unui stil de viață activ.
 • Ameliorarea digestiei: African Mango conține fibre care pot contribui la îmbunătățirea digestiei și la regularizarea tranzitului intestinal.

FAQ

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este African Mango și cum funcționează?

African Mango este un supliment alimentar natural bazat pe extractul de mango african. Acesta acționează prin stimularea metabolismului, suprimarea apetitului și susținerea pierderii în greutate.

Cum se utilizează African Mango?

Se recomandă administrarea a 2 capsule de African Mango pe zi, de preferat cu 30 de minute înainte de masă. Capsulele se înghit cu suficientă apă.

Există contraindicații pentru utilizarea African Mango?

Nu există contraindicații specifice asociate cu utilizarea African Mango, conform informațiilor disponibile.

Care sunt beneficiile utilizării African Mango?

Beneficiile utilizării African Mango pot include scăderea în greutate, controlul poftei de mâncare, stimularea metabolismului, creșterea nivelului de energie și ameliorarea digestiei.

Cât timp durează până când se observă rezultatele?

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Cu toate acestea, mulți utilizatori raportează observarea primelor rezultate semnificative după câteva săptămâni de utilizare regulată.

Există vreo garanție de satisfacție pentru produsul African Mango?

Da, producătorul oferă o garanție de satisfacție. Dacă nu sunteți mulțumit de rezultatele obținute în urma utilizării African Mango, puteți returna produsul și primi înapoi suma plătită conform termenilor și condițiilor specificate pe site-ul oficial.

African Mango capsule pierderea în greutate – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
African Mango capsule pierderea în greutate – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
179 lei 358 lei
JUST NATURAL LIFE
Logo